Ga naar inhoud

Wat zijn jullie bevindingen van dealer


passatvw

Aanbevolen berichten

Graag jullie bevindingen van Dealers of Stealers.

 

Ik trap maar af dan:

 

Ik heb er een aantal Dealers "versleten" en ik moet zeggen dat als je een leasewagen hebt, dan wil Zijm in Arnhem Zuid wel alles voor je regelen.

Als je een nieuwe wagen hebt (minder dan 4 jaar) dan ben je eigenlijk niet interresant meer.

 

De Zijm in Arnhem, net op het randje van de binnenstad, die hebben geen zin.

Ik moet nu nog gebeld worden over een andere auto, ze beloven veel, maar doen helemaal niets.

 

Ik ben verleden jaar bij Auto VAS Duiven geweest voor mijn remmen probleempje, maar moet zeggen ze doen wel hun best.

 

Auto Haas te Dieren, kunnen boeren zijn, maar zijn eerlijk en zijn niet bang om iets te leren van een klant.

Ik moet zeggen dat ze je graag willen helpen, ook al is het stervens druk.

Ik bestel daar bijna al mijn onderdelen daar.

 

Ik wil hun wel 4 sterren geven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 98
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Ach, ze hebben allemaal wel wat.

Ik zit bij een AUDI/VW dealer hier in zeeland, het verschilt van tijd tot tijd. De ene keer wordt je behandeld als een zak str….. :angry: , de volgende keer doen ze alles voor je. Het ligt voornamelijk aan de balie medewerker. Ik ben een tijd niet bij mijn dealer geweest omdat ik in conflict lag met de balie nerd :cool: Zo’n beterwetertje die er totaal geen verstand van had, en toch zijn gelijk moest hebben.

Dit werkt natuurlijk bij de eerste beste autobezitter, maar niet bij een doorgewinterde autofreak die zelf in de branche heeft gewerkt.

De laatste keer dat ik bij deze dealer ben geweest werd ik prima geholpen met mijn bobine probleem. Alle 5 vervangen zonder morren en in de garantie. De vervangende wagen waar ik gebruik van mocht maken was echter te vergelijken met een rijdende asbak. Ik heb met de ramen open moeten rijden, en dat is dan weer een domper op de service :(

Het scheelt misschien ook dat ik de wagen niet bij deze dealer heb aangeschaft :wink:

Je moet ook niet op de gespecificeerde rekening kijken, want dan gaan je haren recht overeind staan wat ze allemaal in rekening (durven) brengen :shock:

Maar als je in een Passat rijdt, moet je ook de onkosten kunnen betalen. Anders moet je niet voor een Passat kiezen, dat weet je van te voren.

En ach, die monteurtjes hebben het al niet zo breed, als wij nu ook nog gaan zeuren :angel:

Ik heb ook niet voor niets een ander vak gekozen :lol:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben vaak bij DE dealer voor Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Losser, etc. geweest.

 

Nu kom ik er enkel af en toe voor onderdelen (kun je ook ergens anders wel krijgen), omdat ze het compleet verkloot hebben bij mij.

 

Ik refereer naar de topicstarter, als je een leasebak hebt ben je niet weg te slaan bij deze dealer, maar als je een eigen auto hebt ben je gewoon niet interessant meer voor hun.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik woon in Wijk bij Duurstede, maar ga altijd naar Martin Schilder in Alkmaar. Super grote garage maar toch persoonlijke aandacht. Hiervoor bij Sanato Zeist/Nieuwegein geweest en bij de Haas Veenendaal beide belazeren de boel....Bij Martin Schilder nog niet ontdekt....maar je wordt natuurlijk overal geknipt en geschoren...het gaat om het gevoel en de kwaliteit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vroeger ging ik altijd naar de Bruyn in Schoonhoven, een top-dealer! Echt een familiebedrijf, perfect gewoon. Duidelijk, eerlijk en correct.

 

Nu woon ik in Brabant en ga naar van Mossel in Tilburg / Oisterwijk. Nette dealer, maar je hebt wel het gevoel overal de hoofdprijs voor te betalen. Coulance en een keertje matsen komt vrijwel niet voor, al heb ik ze nog nooit op onnodige of niet- of slecht uitgevoerde reparaties betrapt. Er zit wel een heel vriendelijke schade-specialist, Ed van Deursen, een keurige kerel met veel vakkennis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Auto Bedrijf Ploemen te Meerssen --> Zeer oké, misschien niet latijd de goedkoopste maarjah service is héél goed en ze nemen altijd de tijd om je dingen uit te leggen of dingen voor je uit te zoeken.(ik heb er zelfs een keer een les en sletka gehad) :)

OORDEEL: 696.gif

 

Wealer --> Opblazen...platbranden... m.a.w. Zwaar triest net als boven staand lease verhaal, Monteurs zijn volgens mij wel inorde maar de service leiders snappen niks van de normale privé autorijder.

OORDEEL: 692.gif

 

Autohaus Piper in Aken --> Service is oké, kennis is er op heel hoog niveau zowel in de werkplaats als ook bij de onderdelenbalie.

Ook hier hebben ze me diverse tips laten zien in sletka en bij het inbouwen van het komfort knipperlicht zelfs gekeken of alle bestaande draden nog goed vast zaten.

OORDEEL: 696.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu ga ik altijd naar Maas in Nieuwkoop: Echte top service waar je niet voor alles hoeft te betalen, maar wat geteld wordt als SERVICE!

Dimitri

 

Voor de vestiging van (vw/audi) Maas in Uithoorn geld hetzelfde, goede positieve ervaringen. bv altijd gratiz leenauto tijdens garantie en beurten.

Zijn zeker niet de goedkoopste, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Vriendelijk en kundig personeel. kan niet anders zeggen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Van den brug drachten --> zeer oké

Pheifer Sneek --> Stealer

Bourguignon Leeuwarden --> Stealer

de Jong Bolsward --> zeer oké

 

 

TRUE!! :lol::lol:

 

Bourguignon is zelf te broerd om ff terug te bellen, als je net een gesprek met ze hebt gehad van een half uur. Ja, ik moet ff kijken in de planning, ik bel je morgen terug.

 

Oke, nou niks gehoord!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als leaserijder wordt niet altijd als een koning behandeld hoor. Ik heb wat bedrijfswagens versleten voor mijn werkgever het wagenparkbeheer overdeed aan Athlon. Nou, hiep hiep... not!

 

Voor een beurt van een halve dag hadden ze ineens twee dagen nodig bij de dealer, omdat voor elke scheet toestemming van Athlon nodig is, en die reageren niet zo snel. Vreselijk, en je krijgt hem maar half gerepareerd terug. Niet de schuld van de dealer, die zijn ook slachtoffer.

 

En als je wat dealers langsrijd om een nieuw auto uit te zoeken moet je niet zeggen dat het lease wordt en helemaal niet dat het via Athlon is. Het zojuist aangeboden bakkie koffie komt dan niet meer, alleen in het weglopen de opmerking "daar liggen wel ergens wat folders". Athlon koopt hem namelijk toch ergens in een of ander dorpje waar het goedkoper is...

 

Maar goed, nu een priveauto met "mannetje"...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn Passat 3BG sedan heb ik bij Synyco in Franeker gekocht. Op de dag dat ik voor een proefrit langs kwam werd ik verwelkomt met koffie en gebak. Verder was de aftersales service heel goed en zijn alle klachten die ik in de garantie periode had keurig opgelost. Er stond kosteloos een service auto voor mij klaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook wat dealers versleten en zit nu bij profile tyrecenter Nout in Zaltbommel. Perfect bedrijfje staan altijd voor je klaar en als het druk is kan ik het zelf ook wel maken. Leuk detail dealers hebben daar tegenwoordig ook auto's in onderhoud dat is goedkoper moet niet gekker worden in nederland

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden