Ga naar inhoud

ReneR

Members+
  • Aantal items

    3262
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ReneR

  1. Ik heb dit probleem ook gehad zowel bij mijn 3B als mijn 3BG en bij mij bleek het een kabel breuk te zijn in de rubberen slang naar de deur toe. (Met dank aan Matthijs die het ontdekte voordat ik aan de bekreding demontage begon. ) Als je de voorportier open doet zie je de slang van het achter portier. Probeer eens met wat kneden in die slang en het herhaaldelijk drukken op de ontgrendel knop of er reactie komt. Mocht dit niet zo zijn probeer dan eens te voelen of je alle draaden afzonderlijk kunt voelen, en of ze nog heel zijn. Als je dit niet kunt voelen probeer dan de slang even los te trekken en kijk even of je geen draadbreuk hebt. Draad breuk is vrij simpel te repareren en kost waarschijnlijk niet zo heel veel (zeker als je het zelf kunt) Bij de 3B kreeg ik de deur wel nog open en daar heb ik toen een how to van gemaakt. Zoek maar op : Storing Linker achterdeur gevonden en verholpen
  2. Damn jij bent snel.... Zit je de hele dag in dit topic op F5 te drukken ofzo ?
  3. Nee hoor ik heb nu 2 passats gehad en ook maar 2 sets xenon. De eerste passat was een 3B sedan en daar heb ik toen een pilot set in gehad. Goed spul, buiten de prijs, niks mis mee. De tweede passat was een 3BG variant en daar heb ik de goedkoopste set in gezet die ik vinden kon (39,- uiteindelijk dacht ik) alleen die heb ik via een relaisschakeling aangesloten. Dus de voeding meteen van de accu af en zo krijg je een redlijk schone spanning op je xenon balasten en zo dempt je accu ook de rare piekspanningen die van veel cheapass sets af komen. Deze set heeft er bijna 135.000km ingezeten en volgens mij doet hij het nog steeds. Dus goedkoop kan ook heel goed.
  4. Ik weet wel dat ze het op het Duitse passat forum vaker gedaan hebben. Daar hebben ze audi onderdelen gebruikt want daar komt het vaker voor. Misschien heb je hier wat aan:
  5. ReneR

    motor afdekplaat

    Winparts heeft ze ook Volgens mij heb toen 85,- voor een motorbeschermplaat+de plaat voor de versnellingsbak samen betaald
  6. Is de alltrack eigenlijk wel al in productie dan ?
  7. ReneR

    remmen passat 3b

    Ik neem aan dat je wel alle 4 de remmen gedaan hebt ?
  8. Jah dat denk ik ook. Dus hoe dan ook de bank moet er uit vrees ik
  9. Misschien heb je hier iets aan: (Ik denk dat pagina 5 het meeste uitkomst bied) http://www.passatplus.de/umbauteile/stecker/stecker.htm http://www.passatplus.de/umbauteile/ste ... ecker2.htm http://www.passatplus.de/umbauteile/ste ... ecker3.htm http://www.passatplus.de/umbauteile/ste ... ecker4.htm http://www.passatplus.de/umbauteile/ste ... ecker5.htm http://www.passatplus.de/umbauteile/ste ... ecker6.htm En anders na vragen bij de sloop ?
  10. ReneR

    remmen passat 3b

    Nou hij geeft aan dat de remolie net vervangen is. Misschien lucht in het systeem ? Of misschien niet alle olie vervangen, alleen de langste streng ?
  11. Er zijn velgen bedrijven die de steek kunnen aanpassen, ik heb echter hier echter geen ervaring mee. Discussie of het wel of niet veilig is hoeft trouwens niet want daar staan andere fora vol mee, en daar is ook nog geen eenduidig antwoord tot nu toe. Ik geef alleen maar aan dat het kan.
  12. Volgens mij staat er 1 te koop in het verkoop gedeelte.
  13. De naden beginnen dus uit te scheuren als ik het goed begrijp ? Als het garen in de naad los is dan zou het door een stofferder weg gemaakt kunnen worden. maar als de stof zelf aan het scheuren is wordt dit meestal moeilijk. Wat je zou kunnen doen is een stukje stof dat qua samenstelling en kleur er op lijkt er overheen plakken met een goede textiel lijn (spuitbus) maar echt mooier wordt dat er niet op.
  14. Sleutel inleren ? Bedoel je de afstandsbediening of de chip in de sleutel om de auto het starten ? Volgens mij zit de intelegentie van de startonderbreking in het tellerwerk en kun je de afstandsbediening zelf inleren of via vagcom. Zie dit topic: viewtopic.php?f=111&t=33042
  15. Volgens mij zou die van een Jetta of golf5 het misschien wel doen. Bij de Jetta zit een zelfde hendeltje op als in het fimpje, alleen zit de cancel functie er volgens mij niet op. Daar was het wel makkelijker idd om de CC tijdelijk uit te zetten. Echter ging daar ook alleen het CC lampje branden als er een snelheid ingesteld is. En bij de 3B/3BG brand altijd een lampje van de CC als hij aan staat.
  16. Als je het printplaatje nagekeken en/of gefixt hebt en je hebt nog steeds problemen dan zou ik ook even de bekabeling in de slurven van de deuren nakijken. Misschien dat er ergens een breukje in zit.
  17. Er zijn verschillende afdekplaten: Nummer: 058 133 849 A 3B/3BG Motor codes: ADP, ADR, AFY, AHL, APT, APV, ARG, ARM, ALT, ALZ, AZM, ANA Prijs: 15,- ofzo Nummer: 3B0 133 849 A 3B V5 Motor code: AGZ Prijs: 25,- ofzo Nummer: 3B0 133 849 F 3BG V5 Motor code: AZX Prijs: 25,- ofzo Nummer: 4B0 133 849 A 3B/3BG V6 TDI Motor codes: AFB, AKN, BAU, BDG, BDH 3B / 3BG V6 Motor codes: ACK, AGE, AMX, BBG, ATQ Prijs: 10,- ofzo Prijzen heb ik een beetje geschat naar indexering van PON e.d Bron: Passatplus.de
  18. (Psst en dan te bedenken dat die prijs voor een stuk ABS plastic is) Maar idd... de prijs in combinatie met het spuiten is de belangrijkste rede dat ik dit ook naar achter geschoven heb op mijn lijstje.
  19. Ah d'r moest dus alleen nog een 0 bij. 3B9071640 K 9AX Niet slecht uit m'n hoofd
  20. Volgens mij is dit het nummer: 3B907164 K 9AX Maar kijk dit voor de zekerheid wel even na.
  21. Soms is het ook uitgezet in VAG-com ! Hieronder hoe het aan/uit te zetten is: Start VAG-com Ga naar [select] elektrisch raambediening: dan naar [46 - Cent.Conv] ( Of als je geen elektrische ramen hebt: raamzwengels, dan naar [35 Cent Locks] ) dan naar [Adaptation - 10] schrijf het nummer op daarna kijk je in onderstaande lijst welk kanaal en getal van toepassing is -------------------------------------------------------------------------------- Modeljaar 1998 en ouder. kanaal 08 knipperlicht bij ontgrendelen (0 = uit; 1 = aan) kanaal 09 knipperlicht bij vergrendelen (0 = uit; 1 = aan) -------------------------------------------------------------------------------- Modeljaar 1999 en nieuwer. kanaal 06 een kort toetertje bij ontgrendelen (0 = uit; 1 = aan); in Duitsland niet toegestaan kanaal 07 een kort toetertje bij vergrendelen (0 = uit; 1 = aan); in Duitsland niet toegestaan kanaal 08 knipperlicht bij ontgrendelen (0 = uit; 1 = aan) kanaal 09 knipperlicht bij vergrendelen (0 = uit; 1 = aan) Bron: Gerrit Speek site
  22. Volgens mij werken ze bij onderdelenlijn met status codering. Dan kun je aan de codering al zien hoe ver het onderdeel mogelijk versleten is. Classificatiecode A1 = op werking getest; maximaal 35.000 kilometer is de norm A2 = niet op werking getest; maximaal 35.000 kilometer is de norm B1 = op werking getest; vanaf 35.000 kilometer tot 100.000 kilometer is de norm B2 = niet op werking getest; vanaf 35.000 kilometer tot 100.000 kilometer is de norm C1 = op werking getest; meer dan 100.000 kilometer is de norm C2 = niet op werking getest; meer dan 100.000 kilometer is de norm R1 (Gereviseerd of gerepareerd) = op werking getest R2 (Gereviseerd of gerepareerd) = niet op werking getest N1 (Nieuw) = op werking getest N2 (Nieuw) = niet op werking getest X = classificatie ontbreekt of onderdeel is niet op kwaliteit gecontroleerd
  23. Kan zijn dat al die meldingen het gevolg zijn van die ABS storing. Schoonmaken en na lopen kan iig nooit kwaad.
  24. 1 x set Herz Dsk-165 1 x set opvul ringen 8 x schroeven speaker op ring (check even of deze niet in de set van de speaker ringen zitten) 8 x schroeven ring op deur (check even of deze niet in de set van de speaker ringen zitten) 2 x 5 meter speaker kabel (lekker ruim gemeten) 4 x stekker t.b.v. aansluiting in de iso stekker achter op de radio. Als extra kan het geen kwaad wat van die clips te halen bij de stealer die je deur paneel vast houden tegen de deur. Deze kosten niet zo veel en je hebt altijd kans dat er een paar sneuvelen.
  25. Het kan wel eens gebeuren dat de zekeringen springen als je de stekker van de trekhaak los trekt. Meestal is dan de stekker zelf ook van metaal of zit er veel vervuiling in o.i.d. Maar dit moet niet idere keer gebeuren als je de stekker gebruikt. Als er geen probleem meer in die stekker zit kun je eens kijken of je ergens LED vervang lampjes in hebt zitten ? Deze willen nog wel eens rare spannings verslepingen veroorzaken, dat is meestal het geval in het achterlicht bij een combinatie lampje van gewone verlichting en remlicht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden