Ga naar inhoud

passatvw

Bestuur
 • Aantal items

  6600
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door passatvw

 1. Ik dacht dat dit ook op de auto zat, schop ik de bumper eraf, zie ik later deze post: whahahaha
 2. Nou dat was dus de vraag eigenlijk... Een klant van ons gaf aan dat hij in Duitsland rond hun hoofdkantoor alle palen omgebouwd waren naar CCS. Dat waren Allego palen, raad eens ... bij mij in de buurt hebben we alleen maar die palen, dus als die volgend jaar omgebouwd gaan worden, dan moet er wel een snoer aanzitten denk ik? Ik vermoed dat het een brood aap verhaal gaat worden.
 3. Hallo allemaal, ik heb te horen gekregen dat ze bij mij in de buurt volgend jaar de laadpalen doen wijzigen van type2 naar CCS. Ik kan nergens vinden of er een soort retro fit/ombouw is met een adapter zo dat ik wel weer kan laden. Iemand een idee?
 4. Ik heb zo zitten denken he? het zou ook een versnellingsbakslot kunnen zijn geweest (barlock) Ik heb het bij een andere type auto gezien. Lijkt me wel raar als ze deze verwijderd hebben, maar daar heb je nu ook weinig aan.
 5. Hi, ik zag net dat er enkele accu worden aangeboden via onderdelen lijn, nu ben ik bewust dat je niet in de accu pack kan kijken wat de daadwerkelijke Soc is van de een pack. Maar is het mogelijk om ze 1 op 1 te vervangen? (ik vraag het voor een vriend )
 6. Whahaha, deze heb ik ook, “Ping Ping poing,” doet mij weer herinneren aan ‘AliExpress. maar ben er echt blij mee.
 7. Gebed zonder einde, zullen we nu lief zijn allemaal, anders gooi ik het allemaal weg, kunnen jullie netjes en lief weer opnieuw beginnen
 8. @@mmonza zo'n lampje? (zie bijlage) die van mij had dat ook..... hij staat nu bij de garage, afwachtend wat de schade is.
 9. passatvw

  opzeggen

  wacht maar Hans, komt goed, we verwachten je 'balt zuruck'.
 10. nee, kan niet, je moet ook je ogen op de weg hebben niet op je bc.
 11. passatvw

  Electra

  draadboom controleren bij het scharnier van de bestuurderskant, daar zou je mogelijk een kabelbreuk kunnen hebben. Deze zou ook onder de voet-rustplaat kunnen zitten in de A-stijl. Aan de linker kant, Maak aan de linker kant de bekleding open, bij de a-stijl aan de onderkant (naast de voetplaat) zit een dop die maak je open met een kleine schroevendraaier. Draai daarna die kap open. daar komen de draden binnen.
 12. Zeker een apart verhaal, maar ik werd ook niet echt geholpen met mijn passie, mocht 400 euro aftikken als ik dat wilde, dan kreeg ik een nieuwe klep in kleur.
 13. Ik kreeg ook te horen dat ik 800 af mocht tikken, voor dat geld heb ik een andere, van de sloop. Heb ik echter niet gedaan, geschuurd en opnieuw gespoten, met gewoon zwart.
 14. nee, klopt.... er is geen veilige keuze, dan moet ik gaan lopen.
 15. mijn idee. allemaal, jullie zijn nog coulanter dan de gemiddelde stealer.
 16. uhhh, nee? maar ik ging er vanuit dat die niet naar arnhem gewandeld was? Nee, mijn vrouw heeft een heuse 'Bengelobiel'
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden