Ga naar inhoud

Cees

Members+
  • Aantal items

    515
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Cees

  • Verjaardag 13-03-1961

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ceesmanneke.nl

Profile Information

  • Plaats
    Brabant

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cees's Achievements

1

Community reputatie

  1. Cees

    digitale meters

    duur spul, $379,-! Wel een leuk idee
  2. zoiets? http://www.leds-buy.nl/led-autolamp-c-67.html
  3. Snap er niks van Brutemax, mijn mm-interface wil juist wel alleen met 1020 werken. Wat is er toch een hoop onduidelijk rond die RNS510. Volgens mij is er maar één regel die altijd geldt: Als alles werkt niks doen, lekker laten werken en zeker geen software gaan upgraden!
  4. ik heb ook geen af-fabriek RNS maar die ging mooi op zwart boven de 15km. Bij mij moest de vrijschakeling er tussen wil je beeld blijven houden. (Heb ook digitenne in de auto dus wel zo handig voor het journaal in de file)
  5. JNCS is een online winkeltje waar ik wel eens wat gekocht heb. Nette mensen, goede adviezen. De RCD310 is gemaakt om onder de softwareversie 2.0 van je CanBus systeem te werken. Wie weet heeft je auto nog versie 1.0 en dan zou zo'n "omzetter" van 1.0 naar 2.0 kunnen wrken. Ik vraag me dit af hoor, want volgens mij zit er in de 3C vanaf januari 2007 al versie 2.0.
  6. Cees

    vag-com onder Vista

    ellende dat Vista....
  7. ik ook...kreeg alleen na levering door RossTech uit de VS nog ff een fijne rekening voor de BTW van FedEx.... shitzooi...
  8. Stomme opmerking van mij: Zet je je contact wel aan...?
  9. Je hebt gelijk, als je er een data-CD van maakt (en geen audio-Cd wat mijn mediaplayer altijd doet) lukt het wel! Goeie tip "Brom"! Thanx!
  10. auto te oud.. je hebt een splinternieuwe Passat man! help de CanBus adapter van versie 1.0 naar 2.0?? (bijv via JNCS)
  11. Zou het nog kunnen komen doordat de RCD310 CanBus 2.0 verwacht en de genoemde bolides nog CanBus 1.0 hebben...? (Lijkt me sterk met een Passat uit 2007)
  12. Inderdaad, daar heb je helemaal gelijk in! Het filesysteem is zoals je zegt irrant traag, helemaal met je eens! Ik doe dat kopieerwerk tijdens het rijden...
  13. Ja het afspelen lukt wel, je kunt alleen niet kopieeren naar de HD
  14. Waarom niet gewoon een RNS510? JNCS zegt voorraad te hebben. http://www.jncs.nl/winkel-filter.asp?aa ... tie&id=785
  15. Ik snap er niks van. Ik heb een Passat uit 2006 en heb er later een RNS510 in gepropt. Is ongeveer hetzelfde als een RCD310. Heeft de dealer wel de juiste instellingen in je canbussysteem gezet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden