Ga naar inhoud

Vdub

Administrators
 • Aantal items

  27101
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  37

Alles dat geplaatst werd door Vdub

 1. ga er maar vanuit dat je startmotor de boosdoener is.
 2. Vdub

  Vreemd starten.

  het kan iets heel kleins zijn hoor..
 3. Volgens mij is er geen data verloren gegaan de laatste keer met de update, ik denk eerder dat het vroeger al verdwenen is in de overgang van PhpBB naar IPB
 4. hoeveel km's rijd je op een tank? die 'actuele' weergave is geen referentiewaarde..
 5. Vdub

  Vreemd starten.

  dan keer de auto maar op de kop als dat de enige fout is die erin staat Het systeem is te arm, dus de cilinder(s) krijgen te veel lucht, of te weinig brandstof Brandstofaanvoer onjuist brandstofvoorraad te laag brandstoffilter vervuild verkeerd brandstoffilter brandstofpomp vuil of defect injector(en) vervuild of kapot Te veel lucht luchtlek voor de gasklep onderdruk systeem is lek te veel olie op een in olie gedrenkt luchtfilter oliepeilstok en/of oliedop sluiten niet goed af de EGR lekt lucht de LMM (G70) is vuil of defect een lek na de LMM de sensor voor de barometrisch buitenluchtdruk is defect (N112) lekt Lambdaregeling defect lambdasensor voor de katalysator (G39) is defect bedrading en/of aansluitingen van/naar (G39) defect Uitlaat defect katalysator lekt, defect uitlaat lekt
 6. heeft iedereen als het binnen een paar uur is na plaatsen, ergens een vertaling die niet spoort
 7. Vdub

  Dynamic Lane Assist

  ik heb 2 opties, de gewone Lane Assist, die geeft een wit lijntje aan welke kant ie corrigeert, ik heb (daaronder) dynamische en die laat beide lijnen tegelijk zien en blijft er aardig recht tussenin rijden zonder te slingeren. Adaptieve Spurhalteassistent heet het in Duits.
 8. Vdub

  Dynamic Lane Assist

  Ik heb bij mijn B8 Lane Assist gecodeerd, nu rijd mijn vrouw er nagenoeg altijd in en viel het me op dat de Lane Assist 'half' aan staat. Ik moet de Dynamic Lane Assist elke start opnieuw aanzetten(in de Discover Pro). Iemand een idee of/waar dat ergens specifiek staat in (VCDS) adaption?
 9. Vdub

  Vreemd starten.

  hoeft niet persee een storing van in te staan, maar de brandstofinspuiting is dan van slag, het kan bijv zijn dat ie denkt dat het 50gr is of -40
 10. Vdub

  Vreemd starten.

  temperatuursensor?
 11. Misschien is die dmv VCDS wel aan te passen als ie niet genoeg doet
 12. je hebt dus al ergens een versterker zitten dan? Volgens mij is dat heel zeldzaam in een 3C/3AA..
 13. Vdub

  Katalysator lampje

  de waarde van de sensor klopte waarschijnlijk wel, alleen wil je misschien graag dat ie wat anders meet..
 14. is nog niet mogelijk, alleen dmv een externe ecu.
 15. Vdub

  Katalysator lampje

  het is natuurlijk nog maar de vraag of de lampjes uit blijven.. die gaan nl. vaak pas weer een 500-1000km na het wissen van de fout weer aan..
 16. er is denk ik veel anders, naast de kabelboom, je kan dan het beste een complete auto ernaast hebben.
 17. ik zou zorgen dat je er nieuwe olie op krijgt, als je coating van de nokkenassen bijv verdwijnt ben je te laat. Deze pompen zitten verder niet in de motorolie, de diesel zou dus langs de verstuivers kunnen komen.
 18. Vdub

  Verbruik 1.4TSI 122PK

  het zal zich niet vastzetten ergens anders aangezien het direct verbrand in de verbrandingsruimte, ik doe die reinigingen best wel frequent bij klantenauto's en als je er, net als met tandenpoetsen niet te lang mee wacht heeft het best wel nut.
 19. Vdub

  Verbruik 1.4TSI 122PK

  @BlackPassat dan kun je ook wel chemisch reinigen..
 20. Vdub

  Verbruik 1.4TSI 122PK

  heb hier van de week in Florida 2 Ford's gedaan met een motorflush die hier te koop was, mocht er zelfs maar een minuut of 5 in tijdens stationair draaiende motor. Vind het dus vreemd dat je een reiniger er zo lang in laat zitten.
 21. Vdub

  Verbruik 1.4TSI 122PK

  ehm… Poor the dose in the oil and let sit for 15 minutes. Change the oil and the oil filter imperatively. Je moet er dus niet 300km mee rijden.. maar 15min na het erin mixen olie+filter vervangen
 22. nee is niet schadelijk en ja alles moet weer los
 23. ik vermoed dat het busje tussen de nokkenas en het nokkenasverstellertandwiel in de oude (tandwiel) is blijven zitten. dat busje steekt een mm of wat UIT de nokkenas en drukt een kogeltje weg in het verstellertandwiel, daardoor gaat de olie stromen en verstelt je tandwiel. qua passing verneem je er niks aan met/zonder dat busje, alleen als je een keer of 25 tijdens het rijden het gas loslaat een ff een paar tellen op de motor laat afremmen is het lampje weer aan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden