Ga naar inhoud

dieseltje

Members+
 • Aantal items

  16086
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  112

Alles dat geplaatst werd door dieseltje

 1. https://forum.vwpassat.nl/index.php?/store/
 2. Tuner in opleiding. Je moet ergens beginnen🤣
 3. ik heb idd een EU4 met DPF op kenteken. is een TDI commonrail. Alle commonrails hebben DPF.
 4. Dat laatste ben ik ook wel benieuwd naar. Moet nu snel nog ff voor 31-12 een apk hebben. Dan kan ik nog een jaartje zo rijden, zonder de hogere wb
 5. Dan is je boordnet oke teller is nu hoofdverdachte
 6. Knipperen de rochtingaanwijzers buiten de auto op dezelfde manier, of zoals t hoort?
 7. Ik geloof er niets van dat t een coderingsfout is. t is dat je ver weg woont, anders had je wel een teller uit mijn voorraad mogen testen
 8. Er blijven nu 3 verdachten - teller - bordnetz - stuur elektronica het rare is wel dat je geen foutmeldingen hebt.
 9. je moet t stuur demonteren en de kappen loshalen. Met terugplaatsen dubbel check of alle connectoren goed zitten en pas alle vastzetten als je getest hebt Maar dat zal jij als monteur dan vast wel vaker gedaan hebben.
 10. heb van dre antwoord. Zoals ik begrijp is wat Matthijs in zijn display weergegeven krijgt de realiteit. Het verschil wat wij zien wordt veroorzaakt doordat hij een oude niet legale VCDS heeft. Het programma van dre werkt met de nieuwste logfiles van ons omdat wij originele VCDS hebben. Het label wat Matthijs gebruikt correspondeert bij hem, echter gebruiken wij V2 al van betreffende logfile. Ik heb bij mij ff de proef op de som genomen en in het logfile label aangepast naar V2 en dan correspondeert zijn informatie met wat ik in beeld krijg.
 11. @Diver ik heb inmiddels een mail naar Dre gestuurd met foto's en log erbij.
 12. is idd de juiste voor een CC met ACC
 13. ik vermoed van wel, aangezien er geen ongeregistreerde meldingen zijn.
 14. hendel niet, stuur elektronica wel
 15. is de meest voor de hand liggende oplossing
 16. Dat is een geruststelling. Blijkbaar zit er een bug in t programma wat ik gebruik
 17. Je hebt wel software van ross-tech, maar wel hele oude versie. De kabel is namaak. ik heb een programma gekocht waarmee je coderingen offline op de laptop kunt checken aan de hand van een gemaakte log.
 18. Eerst idd maar een goed coderen ik zag ook fouten in de DSG. Die staat op tiguan gecodeerd. Geen idee wat er met jouw wagen is gebeurd, maar hier zit wel een luchtje aan. Is dit een schade auto geweest?
 19. Zit er op de top van de richtingaanwijzer hendel ook een toets om naar rij assistent menu te gaan? edit ik zou als ik jou was contact met iemand bij jou in de omgeving zoeken die een originele VCDS heeft en alle coderingen eens goed nalopen. Je gateway is ook niet goed gecodeerd. lijkt wel alsof die uit een rechtsgestuurde wagen komt. Automaat is niet ingecodeerd en nog meer zaken. de codering van jouw gateway zou 77FF8F55CE40029002 moeten zijn.
 20. Dan is er meer met je passat aan de hand, want de radio kan niet uitgelezen worden
 21. Wat voor radio heb je in de auto? zo te zien een cloon. Trek die een los om te checken of je probleem daarmee weg is.
 22. Zo te zien geen originele vcds, maar een cloon. daardoor heb je problemen met op de juiste manier uitlezen.
 23. Heb je de fouten gewist en daarna de scan overnieuw gemaakt?
 24. is de boel niet uit elkaar geweest voor een modificatie? Mijn vermoeden is in eerste instantie idd de stuur elektronica. Welke foutcode geeft VCDS aan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden