Ga naar inhoud

dieseltje

Members+
 • Aantal items

  16283
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  126

Alles dat geplaatst werd door dieseltje

 1. dieseltje

  3.2 naar 3.6 bws

  Denk dat je gelijk hebt. Kom m ook niet tegen. Wel een FSI 4motion.
 2. dieseltje

  3.2 naar 3.6 bws

  In Duitsland kijken. Hier in NL is t meeste van die exoten al compleet verprutst.
 3. kan ook een draadbreuk zijn of een defecte sensor, dat wordt dus even ouderwets storing zoeken. Sensoren kunnen soms ook wat vocht hebben en daardoor piepen, maar dat geeft geen fout melding. Als t alleen een vocht probleem in de sensor is, dan zou ik beginnen met WD40 op de sensor te spuiten. WD40 heeft de eigenschap dat t water verdrijft. (WD=Water Displacement) Als in je log een specifieke sensor aangeduid wordt, Sensoren wisselen met een goedwerkende. Als de fout mee verplaatst, is de sensor stuk. Blijft de fout op dezelfde plaats, dan is de bedrading de veroorzaker. Alle sensoren hebben 3 draden voeding (12Vdc) / Massa / signaal draad. Voeding en massa zijn naar alle sensoren gelijk. vanaf iedere sensor gaat een separate signaal draad naar de PDC/OPC module
 4. De scheur die je benoemt, is dat in radar zelf of in het logo in de grill?
 5. Is pas later, mdi is een toevoeging vannRNS510 en die zijn er vanaf 2008
 6. Ook het asfalt in Duitsland heeft een andere samenstelling waardoor de minder rol weerstand hebt, tov wat wij hier in NL hebben zoab.
 7. Lange afstand, rustig rijden, geen tegen wind. Dan kan een auto best zuinig rijden
 8. Welkom op t forum. welke type radio? Een 2006 model heeft af fabriek geen usb aansluiting in dashboard kastje. Ik vermoed dat dit iets aftermarkt is.
 9. Alles kan kapot. Mijn 2.0TDI commonrail is ook stuk gegaan bij 430.000 km. Voor 2k. er een ander blok in laten schroeven met versere turbo en dito verstuivers. (stonden op de nominatie om vervangen te worden) Bij mijn DSG is er een toplager kapot geweest. verder is de DSG6 redelijk bullit proof. Ik heb bijna 478.000 km op de teller en bak doet t nog steeds uitstekend. Ook bij handbakken heb ik in het verleden wel e.e.a. stuk gehad. Diesel is 2e hands aantrekkelijk als je ca 25 tot 30k op jaarbasis rijdt Prijsverschil tussen benzine en diesel is ca 25~30 cent per liter. Dus blijft het lonend om met zoveel km gewoon diesel te rijden. Los van alle gedgets die op een auto zitten.
 10. 17 inch met ET47 valt iets naar binnen. ET47 is de maat die onder een B7 zit. Ik heb zelf de B7 highline velg onder mijn B6. die is 17 inch ET47 Bij B6 zou t voor t mooie ca 5 mm naar buiten mogen staan. ET41 is zover ik weet voor B6 de standaard.
 11. Het type teller wat er nu in zit ondersteunt ook MFD menu. Wat je even zou kunnen doen is de codering van Module 16, stuurwiel de laatste cijfer naar 2 coderen. daarna ca 15 minuten contact uit en auto op slot. (canbus rust) en daarna de codering weer naar 4 )with board computer. (MFD scherm)
 12. Coderingen gaan niet verloren, dus kun je dat gerust doen.
 13. Misschien de accu even helemaal lis om zo een complete canbus rust te forceren.
 14. Tja, tijd voor andere auto?🤣🤣🤣
 15. Wij gebruiken de tool die Dre heeft ontwikkeld. Off-line code. Volledige licentie kost ca 35,-
 16. Ah en HUD werkt niet samen met google maps/carplay
 17. in de Gateway module 19, kun je in de installatie lijst module 77 uitvinken. Dan is die fout ook weg
 18. en op verzoek kan ik m ook ombouwen naar een R36 look uitvoering.
 19. ja exact dezelfde teller als die je nu hebt. geen upgrade naar zwart wit
 20. vwb de oude Bluetooth. Heb je de stekker uit de unit gehaald? Deze zit onder de rechter stoel. Stekker eruit en hij doet niets meer. Uiteraard zal er een fout in de gateway bij komen, maar die is in dat geval ondergeschikt. even uit-coderen en klaar .
 21. Goed dat je t log erbij gezet hebt. Had ik nog niet gelezen. Je hebt Kessy, dus moet ik even checken welke gateway voor jou geschikt is. Een standaard E gateway gaat volgens mij niet werken ivm Kessy. Meen zo uit mijn hoofd dat je dan een L versie nodig hebt. Dan vraag mbt de problemen die je hebt, zijn die ontstaan nadat je de RCD330 hebt geinstalleerd met de canbus simulator? Of had je die ervoor al?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden