Ga naar inhoud

dieseltje

Members+
 • Aantal items

  16339
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  136

Alles dat geplaatst werd door dieseltje

 1. Ik ben nog steeds opzoek naar mijn heg🥳
 2. Ik ben er niet meer zo mee bezig, hoe de apk reglementen zijn. Denk dat Aadrik je dat wel kan vertellen. Het was in t verleden zo dat je fysiek een Roetfilter onder de auto moest hebben, als die op kenteken staat. Werking kon niet worden gemeten. Dus een slimme tuner haalt t filter leeg en lastte deze weer onzichtbaar dicht. Goeie tuning zodat hij niet of bijna niet rookt/walmt en klaar. Nu wordt er eea gemeten aan de partikels en waarschijnlijk ook met diagsnose of t filter werkt. Dus weinig kans dat je er nu nog doorheen komt bij een APK.
 3. met welke transporteur is de accu bij je bezorgd?
 4. Vanaf Bemmel een uurtje en dan heb je een goede diagnose of zelfs de oplossing.
 5. Andere hendel set kopen en vervangen. als je dit uitcodeert blijf je foutmeldingen houden
 6. Welke abs pomp heb je nu?
 7. Heb je al de accu los gehad? simpele handeling en dat reset een aantal zaken
 8. Trek voor de zekerheid eerst even de accu ern pasr minuten los. Ik heb ooit na een software update ook van motormanagement ook rare dingen gehad. Na loshalen van de accu was t weg.
 9. kun je voor veel websites gebruiken die niet meer bestaan😂
 10. ff gegoogled en de info is nog beschikbaar https://web.archive.org/web/20110426221431/http://www.passat3c.info/cms_neu/index.php?page=155
 11. Moet je op de wayback machine server zoeken
 12. Vandaag ff getest. Als ik de navi van de auto instel werkt pijl weergave in mijn teller. Zet ik daarna via carplay google maps aan, schakelt mijn onboard navi uit. Dus geen pijl weergave. Activeer ik daarna, terwijl google maps aan staat, de onboard navigatie weer instel blijft ook google maps actief. gebruik ik alleen apple maps heb ik geen pijl weer gave, wat ik wel in mijn vorige VW Polo had (met mib3)
 13. Bij VW heb je dual functie mbt bt en carplay Bij Audi werkt dat weer niet. Ook de pijlweergave in je teller werkt met carplay navigati niet bij Audi, bij vw weer wel bij apple maps.
 14. In mijn nieuwe Audi A3 heb ik gelukkig de meeste zaken welke predictive zijn kunnen uitschakelen. Het werkt idd verschrikkelijk slecht. De meeste wegen kaarten zijn niet actueel dus als je het systeem z’n gang laat gaan rijdt je 100 waar je 70 mag of er staat ergens een verkeersbord op de parallel weg iets verkeerd en je gaat 50 rijden op een snel weg. I. Theorie een prachtig systeem in praktijk levensgevaarlijk.
 15. Zelfde kant als ik gewisseld heb. Dus moet te doen zijn.
 16. is in een ochtend goed te doen. Er zijn ook wel Youtube filmpjes over. Auto op de krik Wiel eraf binnenscherm eruit Vooral voorkant is wat lastiger om bij te kunnen maar is te doen. is het linker of rechter scherm wat gewisseld moet worden?
 17. Wat voor installatie heb je? standaard zonder versterker of heb je een origineel soundsytem of aftermarkt? Als je de radio loskoppelt, is het geluid er dan nog?
 18. Er zijn genoeg tutorials op yuotube hoe je dat doet. het is wel handig om vcds erbij te hebben.
 19. Immo zit niet alleen in de teller, die communiceert ook met de ecu van de motor, dus moet je die daar ook laten wegschrijven door een tuner.
 20. In passat B5 zit de immo idd in de teller
 21. Hoeveel km rijdt je? Ook lange stukken waarbij de motor ook goed op temperatuur komt?
 22. Vanaf 2021 geen SD meer, ok dan snap ik ook waarom mijn Polo geen SD meer heeft SD is natuurlijk eigenlijk al old-school. Iedereen streamt tegenwoordig, tenminste ik wel. Ik heb idd t vermoeden dat er met laden om het systeem te beschermen tegen piekstromen oid op moment van koppelen even de kwetsbare delen ontkoppelt. Omdat de auto uit staat, merk je daar verder niets van, alleen je SD helaas wel. Schiet mij nog wel te binnen, waar zit dan de SD voor de navigatie, of heeft dit systeem een HDD?
 23. Heb je ook gechecked of dit ook zo is als je muziek op een SD kaart hebt, die in het 2 slot zit? Als dat ook zo is, dan is er wat met je systeem. Als dan de muziek in alle gevallen door speelt waar hij gebleven was, wordt de volledige voeding van USB hub gehaald tijdens opladen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden