Ga naar inhoud

dieseltje

Members+
 • Aantal items

  15029
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  54

Alles dat geplaatst werd door dieseltje

 1. Eerst nog even basis settings doen. Dan leert hij de begin en eind stand van de flappen in.
 2. Is dat de originele clima unit? hij heeft nl geen codering
 3. dieseltje

  Rns 510

  Met de DM kun je direct streamen Met een iphone kun je carplay gebruiken en ook spotify
 4. dieseltje

  Rns 510

  Welke module heb je nu?
 5. dieseltje

  Rns 510

  Voor streamen heb je een bluetooth module nodig. kan origineel, maar kan ook met een fiscon module. geen gps ontvangst is meestal defecte gps antenne. In sommige gevallen het radio ontvangstbord. makkelijkste is om een losse gps antenne te kopen. Die heb je al vanaf een 15 euro.
 6. OEM bedoel je vast, gaat t verkeerd heb je OEN nummer
 7. Als de garage de klauw heeft vervangen en hij loopt nog steeds niet soepel, dan is of de betreffend klauw niet goed of de handrem. Als t de handrem niet is, zou de garagist deze klauw nog een keer moeten vervangen want blijkbaar is die dan ook niet goed.
 8. Slijt de ene kant sneller dan de andere kant? Niet per schijf, maar per wiel. Warmte kan ook door defect lager komen.
 9. en niet te vergeten, is de optie lijst voor een 3C goed uit te bouwen zonder veel elektronische obstakels, terwijl bij een B8 bij veel componenten rekening moet houden met "component protection" wat niet standaard met VCDS te programmeren is.
 10. Klopt. Ik ga binnenkort even de koppelstangen loshalen en dan stukje rijden. Als dan het klapperen weg is, dan is het mijn stabilisatorstang. Rammelt en klappert het dan nog steeds, zullen we dieper moeten zoeken, of het voor lief moeten nemen.
 11. Gisteravond nog even de boel bij mij bekeken, nu de auto vlak op de grond staat. Ik heb aan boven en onderkant van de stabilisator stang zat ruimte, dus wat ik voor ogen had was waarschijnlijk de stand met wielen van de grond. Mijn koppelstangen zijn dus niet te lang.
 12. Geen verschil tussen sportline onderstel of comfortlihe onderstel?
 13. Bij jouw staat de stabilisatorstang bijna onder een hoek van 45 graden met flink wat afstand naar de draagarm. Bij mij ligt deze bijna horizontaal en zit op ca 1,5 tot 2 cm boven de draagarm.
 14. @mikerosauer Ik vermoed dat hij eerder tegen je draagarm aan komt dan tegen je as als hij lager hangt. maar dat terzijde. Was mij wel opgevallen dat tijdens het plaatsen van de hoogte sensoren voor DCC, ik deze er niet op normale wijze tussen kon krijgen. Terwijl andere forum leden bij plaatsen van DCC onderstel dit probleem niet hadden. Mijn koppelstangen zijn dus te lang.... Heb jij evt part nummers van de kortere koppelstangen?
 15. Mijn 3C heeft af fabriek een standaard comfortline onderstel. Na verlaging heb ik last van wat geklop vanuit de voortrein. Heb draagarm rubbers en koppelstangen al vervangen voor nieuwe exemplaren. Ook alle rubbers etc zijn gecontroleerd en er is eigenlijk niets wat op slijtage wijst wat vervangen moet worden. Nu las ik in een B6 groep op faceboek een stukje en daar had iemand t zelfde probleem. Hem werd geadviseerd om de koppelstangen te vervangen voor wat kortere en daar werd een mercedes versie geadviseerd. Is dit een advies die klopt of kun je niet zomaar koppelstangen vervangen voor
 16. Heb deze week een andere Gen3 clima ingebouwd, ééntje die ook voorruit verwarming heeft. Heb een originele 3AA versie uit een sloop B7 komt. wilde de knop staging aanzetten (zelfde als de teller staging. Maar nu heb ik geen opties in te stellen in mijn adaptations menu. is mij. Software versie dan beschadigd in kij clima of zijn er originele units die dat noet ondersteunen? kan bv ook niet de geheugen stand weizigen.
 17. Misschien eens een lang stuk gaan rijden, waarbij de auto goed warm wordt. Denkt dat een lang stuk rijden beter voor je roetfilter is dan stilstaand een nood regeneratie uitvoeren.
 18. De auto zal zondermeer goed zijn. Daar heb ik niets op tegen, maar die kleur, baby blauw.....
 19. Ga je mond spoelen🤣
 20. helemaal eens 3C hele fijne auto snap alleen niet wat je met 3G bedoelt. Hier hebben we al 5G ....
 21. Hoe hoog wordt de rekening van het onderhoud? is dat 2K of 3k?
 22. Ik heb nog een oude vcds kabel en kan niet veel met een B8
 23. Mijn CBAA (belgische cbab) staat bijna op 420.000 km en bevalt mij nog steeds goed gewoon door rijden en zoals hierboven staat wachten tot de opvolger van de B8 er is en dan je slag slaan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden