Ga naar inhoud

Ron

Members+
  • Aantal items

    101
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ron

  • Verjaardag 07-01-1957

Profile Information

  • Plaats
    Noord-Holland

Ron's Achievements

0

Community reputatie

  1. Wat kost in Nederland het vervangen van de radiateur in een 1.9 TDI Sportline.
  2. Ron

    Bah

    Ieder toch gewoon ze meug. Misschien is de eigenaar er erg happy mee.
  3. "wat is de invloed van deze maatregelen op onze passat? " Tja, wat dat voor invloed dat op mijn Sportline zal hebben: nix Sorry guys maar bij ons gaat het roer om. Nog een paar weekies aftellen en dan op naar het zuiden of te wel we gaan in Spanje een nieuwe toekomst opbouwen. - autoverzekering all-risk: gelijk nl; - wegenbelasting TDI 1.9 nl € 92,00 p/mnd - in Spanje € 92,80 per jaar. - apk in Spanje € 18,00. De rest van de nl plannen hebben ze daar (vooralsnog) niet van gehoord. Wens jullie sterkte en misschien tot ziens in Spanje: trakteer ik op een biertje!!
  4. Ron

    DSG 6 of 6 BAK

    Tja mijn keuze is dus gewoon de Sportline! Sportief en in zwart (naar mijn smaak) top of the bil !!
  5. Ron

    ONTVETTEN ramen

    De auto is in de prijzen gevallen: een stevige kwak van een reiger. Yeah ik weet het een vet stinkend rommeltje. Ik heb al van alles geprobeerd maar mijn ramen blijven vettig. Ik hou zo een waas op mijn voorraam. De wissers zijn nog oke. Heeft iemand nog tips voor het goed reinigen/vet vrij maken van je ramen. Bedankt.
  6. Hoi Ik wil graag even een 10+ uitdelen voor de service van VW Dealer Martin Schilder in HEERHUGOWAARD. Heb de auto in juni 2007 gekocht. Vette en prachtige auto. Maaar vorige week raar vreemd geluid als je in ze 5 en 6 reed. Duss op naar de dealer. Samen met de monteur een ritje gemaakt. Nu een week later: nieuwe versnellingsbak en voor de zekerheid een nieuw vliegwiel. Zonder enig morren of wat dan ook en met excuses. Gelukkig een stevige bevestiging van mijn tevredenheid van een paar maanden geleden. Zo zie je maar ook een dealer kan toppie zijn!
  7. Ron

    Photo-shoot Ron

    Nope genomen met een JVC digi. Zijn heel goed gelukt. Hier alleen niet helemaal goed te zien door sterke vergroting. De eerste foto is wel wat minder scherp maar dat vond ik wel gaaf staan.
  8. Ron

    Photo-shoot Ron

    Gracias Si si mooie omgeving: esta Espagnol
  9. Ron

    Photo-shoot Ron

    Ik moest nog steeds een paar leuke foto's hier op het forum plaatsen. Tijdens de vakantie maar eens een uitgebreide poets sessie gedaan en vervolgens een paar foto's geschoten.
  10. Ron

    Bandenspanning

    Net weer trug uit sunny Spain met 2.6 en 3.2. Reed als een trein.
  11. Ron

    Bandenspanning

    Wel een erg breeeeeeeeeeeeeeeeeede band moet ik zeggen.. 2256(mm) 8) slip of the finger 8) haha wise guy 225
  12. Ron

    Bandenspanning

    Je ziet er zijn dus diverse meningen, valt niet mee wat nu het beste zal zijn.
  13. Ron

    Bandenspanning

    Van de week lekker op vakantie naar Spanje, dus dit weekend nog even alles nagelopen, maar dan... In het forum al eea gelezen over de bandenspanning. Onder mijn auto zitten Continental banden SportContact 2 / 2256/45 ZR 17 91 W. Voor het rijden met 2 personen met bagage staat er bij mijn tankdop aangegeven: 2,3 voor en 2,1 achter. Voor het rijden met 4 personen met bagage: 2,5 voor en 3,1 achter. We gaan dus met ze vieren. Als ik zo de reacties op het forum lees zou 3,1 achter wel héél erg hard zijn. Wie o wie heeft er tips of bevindingen.
  14. Heb me Passat gekocht bij VW Martin Schilder in Heerhugowaard. Hele fijne behandeling door Ed Schilder, echt top. Geen onzin verhalen en totaal geen arrogantie daar. Jammer dat Bink die ervaring had in Alkmaar, maar voor mij Martin Schilder in Heerhugowaard
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden