Ga naar inhoud

Thijs

Members+
 • Aantal items

  2623
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Thijs won de laatste dag op juni 2 2016

Thijs had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over Thijs

 • Verjaardag 11-01-1977

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Broabant!
 • Naam
  Thijs

Thijs's Achievements

285

Community reputatie

2

Community Answers

 1. oh dus er zit gewoon een heel ander type in? Dat verklaart het één en ander, ik voelde me al het neefje van Stevie Wonder....
 2. daar zie ik wel allerlei luchtslangetjes in een control unit lopen, (deze) maar volgens mij ziet de N75 er zo uit, toch? en die kan ik dus nergens ontdekken, of kijk ik dan echt met mn kont?
 3. kan iemand me vertellen / een afbeelding tonen van waar ik de N75 klep kan vinden bij een 3C met 2.0 TDI BMP blok? alvast bedankt voor het meedenken
 4. Bedankt voor je reactie; ik moest even googlen, maar heb het gevonden; Uiteraard voor de hoofdprijs bij de dealer verkrijgbaar. Ik denk dat ik eerst eens DIT alternatief ga proberen
 5. het schuifdak van mijn 3C werkt na 12 jaar nog steeds prima en dat wil ik ook graag zo houden. Ik lees / zie in reviews en koopadviezen vaak dat je de rails van het schuifdak preventief kunt onderhouden door het te smeren. Maar daarbij wordt niet vermeld waarmee. Vandaar dat ik me afvroeg, of er iemand hier ervaringen mee heeft en welk product aan te raden is?
 6. Uiteindelijk bleek de hele sensor inclusief connector verdwenen te zijn (vraag me niet hóe) de bekabeling heb ik via de kleine grille idd weten te vinden en met wat creatief soldeerwerk op de nieuwe sensor gezet. Problem solved!
 7. Oh oké ik kon geen schroeven ontdekken dus dacht dat dat niet zou kunnen. Bedankt voor de tip!
 8. Bedankt voor de snelle reactie; idd veel te warm Dennis Ik snap waarom ik m niet kon vinden; alleen het houdertje zit er nog, de sensor zelf is foetsie. Bij wat minder warm weer de voorbumper er maar eens afhalen om op zoek te gaan naar de kabel....
 9. Omdat de display binnenin alleen nog maar drie streepjes laat zien i.p.v. de buitentemperatuur heb ik een nieuwe sensor gekocht. Ik krijg alleen de plek waar het ding verstopt zit niet gevonden, weet iemand waar ik moet zoeken? Alvast bedankt voor t meedenken!
 10. Inderdaad, de Passat gaat voorlopig nog niet weg dus wie weet wat er allemaal nog bij kan komen. En vertel mij wat, we hebben er twee maanden geleden een Mini Cooper bij gekocht, als ik na ga wat we daar inmiddels alweer aan accessoires bij hebben gekocht... :)
 11. Mijn Passat is van 2006 dus ik heb alles helemaal OEM old skool rood En zo wil ik t eigenlijk denk ik ook gewoon laten want het werkt in principe ook helemaal prima zo, maar bedankt voor t meedenken!
 12. Ja dat gaf VCDS zelf gelukkig ook al aan Dit was de oplossing, nr 7 stond aangevinkt en nadat ik dat had gewijzigd en idd de RNS had gereset, werkt alles weer zoals ik gewend was. Ik krijg alleen geen telefoon info op t display tussen de tellers en kan met de knop op t stuur een gesprek ook niet aannemen. Dien ik daarvoor weer een andere instelling te wijzigen?
 13. @ op dit moment geeft de display tussen de tellers alléén nog maar de rit-info weer en niet meer audio en navi (zoals voorheen) ik heb begrepen dat de reden daarvan zou zijn dat er een te hoge softwareversie van de RNS geïnstalleerd is vanwege tijdsgebrek staat die er nu namelijk nog op. (ook werken de knoppen op t stuur nu alleen voor het regelen van het volume) dus mijn hoop was dat dit met het 'downgraden' opgelost zou zijn, maar omdat ik daar niet veel verstand van heb begin ik nu te twijfelen....
 14. Ronald (Fappie) is mijn held, want dankzij hem hebben we het werkend kunnen krijgen. Met een 7P6 035 730 L module kan ik alle telefoonfuncties gebruiken. Muziek streamen lukt niet, maar dat vind ik ook helemaal niet spannend. Ik ben blij dat het uiteindelijk werkt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden