Ga naar inhoud

JurgenTDI

Members+
  • Aantal items

    1872
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

JurgenTDI won de laatste dag op maart 26

JurgenTDI had de meest gelikete inhoud!

Over JurgenTDI

  • Verjaardag 27-04-1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.onmeunig.nl

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Oldenzaal - Twente
  • Interests
    nee
  • Naam
    Jurgen Grote Punt

Overige

  • Vagcom
    311, VAG12.1, VDSpro

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

JurgenTDI's Achievements

92

Community reputatie

  1. Het verlossende antwoord: 3 draden stuk. Alles werkt nu weer... ๐Ÿ˜
  2. ah dat zou een goed idee zijn inderdaad, heb er zelf ook nog ergens 1 liggen maar die ligt waarschijnlijk ergens tussen de spullen in de opslag gezien ik binnenkort verhuizen ga. Als je em ergens binnen handbereik hebt, zou ik deze eens kunnen testen. ๐Ÿ‘
  3. In een ander topic (Wulfke's inteken topic over Guymod lampen) had ik het er al even over maar ik zal de vraag hier in een ander topic zetten: Het lukt niet meer met VCDS om een andere codering in mn boordnet te zetten. Wanneer ik bijv. in groep 9 (central electrics) iets wil wijzigen in de long-codering, geeft VCDS aan dat de nieuwe code geaccepteerd is, maar na nogmaals in de codering te gaan blijkt de oude code er weer in te zitten. Er is dus niets opgeslagen. Het boordnet blijft de codering houden die er voor de wijziging in zat. Enig idee wat hier aan de hand kan zijn? het is een 3C0 boordnet.
  4. ah mooi plaatje. Ik heb ondertussen de originele inbouwhandleiding van Peter teruggevonden, wilde hiermee de boel weer terugprogrammeren maar ik bemerk dat mijn boordnet wel eens de boosdoener kon zijn. Op de een of andere manier kan ik wel wijzigingen maken, die worden ook geaccepteerd, maar worden de resultaten niet meer opgeslagen. Het boordnet blijft de codering houden die er op dit moment in zit. Je hoeft toch niet met een workshop code oid in te loggen? Erg vreemd allemaal... ๐Ÿ˜
  5. Heeft iemand nog een lijstje met aanpassingen die in het boordnet gemaakt moe(s)ten worden? of de handleiding digitaal?
  6. Ben al iets verder, heb zojuist de bekleding van de klep gehaald en eens nagemeten. Op de pennen staan zowel linkerkant als rechterkant dezelfde spanning. Nouja, niet altijd. Links is van de 3polige connector de middelste (is bij mij rood) soms 0V rechts staat 2,8V op. Wat mij wel op viel, is dat de achterruitverwarming sindsdien ook niet meer doet. Nu heb ik een beetje aan de kabelboom links bij het dak zitten rommelen, en het viel mij op dat de unit dan soms wel brand. Bij scharnieren van de achterklep zie ik de lamp uit/aan/uit gaan, het zit dus ergens in de bedrading bij het dak. Vermoedelijk in de originele draadboom, niet in die van Wulfke. In het boordnet wou ik mn mistlicht in ieder geval even omzetten naar de rechterkant (2e mistlicht inschakelen), maar dat wordt niet meer geaccepteerd door het boordnet. (?)
  7. Zo, het is al weer een tijdje geleden dat ik deze ringen omgebouwd heb en ook het forum bekeken heb. Afgelopen week kreeg ik een lamp-storing op mn schermpje, dacht eerst dat het mn led-stadslampjes waren (die halen soms de koude-diagnose niet, maar na uit/inschakelen verlichting wel). Maar het waarschuwingslampje bleef branden. geen melding welk licht stuk is, normaal geeft de computer wel aan det het de kentekenplaat, achteruitrijd, knipperlicht links-rechts oid is dus zelf maar even rond de auto gelopen: Mijn linker binnenste guymod unit licht niet meer op, enkel de richtingaanwijzer in de unit werkt nog. - geen verlichting bij inschakelen - geen remlicht - geen mistlicht - geen achteruitrijdlicht Enig idee waar ik zou moeten zoeken in de kabelboom? of zou de led-ring stuk zijn. Wanneer ik de storing met VCDS reset, en de verlichting aan zet zie ik heeeel even (seconde ofzo) dat de ring aan gaat, maar gaat daarna direct uit. Iemand een idee? aardingsprobleem? draadbreuk?
  8. Even een oud topic omhoog trekken. Past zo'n Bury S9 cradle op een af-fabriek telefoonvoorbereiding? Ik heb nog een iPhone 5/5s cradle (3C0051435CQ) in de auto (B6) maar loop al een tijdje met een iPhone 6s. Gaat zo'n cradle van 45 euro werken op het bestaande systeem?
  9. Lijkt mij een kwestie van afstellen. De motortjes zijn allemaal dezelfde, je hoeft alleen de hefboompjes en tandwieltjes over te zetten. Ik had na montage ook nog problemen, dat heb ik verholpen door ze weer los te halen en vรณรณr montage de motortjes in de basis-afstelling te zetten. Daarna monteren en nogmaals basisafstelling. Toen had ik het allemaal goed. Volgens mijn heb ik de montage gedaan met de kachelkleppen in gesloten stand (maar dat weet ik niet meer zeker). Tis ff een klus, maar het levert je heel wat voldoening op als alles weer werkt
  10. Yup. Staat verkeerd in etka. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. Maar het is wel de juiste. Erin geklikt en er is weer licht... [emoji851] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. Zo dan. Bij mij is het gefixed. Duidelijk de V71 achterin te zien. Bij mij bleek V71 verkeerd in de basisafstelling te staan. Klepje stond open (of dicht dat weet ik niet meer) ipv andersom. Daarna motortjes ingeleerd en toen teruggeplaatst. Geen foumeldingen meer. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. Nog even verder gekeken: 3C0907511B = met hefboompje, = re-circulatieklep = V113. Zit volgens ETKA achterin, maar zit vooraan. Een zoekopdracht in Google bevestigt dit 3C0907511D = met tandwiel, = stelmotor luchtinlaat = V71. Zit volgens ETKA vooraan maar zit achter. Even kijken met Google, daar zit dus een tandwieltje aan. Dan kan ik idd niet anders zeggen dat dit toch het achterste motortje moet zijn idd...? Bug in ETKA. Maar ik zal foto's maken als ik er mee bezig ga.
  14. Heb beide (laten) vervangen, maar V71 geeft nog steeds een fout. Ook hier draait de voorste motor en de klep werkt. Zal binnenkort beide maar eens loshalen en een diag draaien. kijgen wat ze doen. Zit er dan een fout in ETKA...
ร—
ร—
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden