Ga naar inhoud

JurgenTDI

Members+
 • Aantal items

  1864
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

83 Excellent

Over JurgenTDI

 • Verjaardag 27-04-1973

Contact Methods

 • MSN
  @onmeunig
 • Website URL
  http://www.onmeunig.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Oldenzaal - Twente
 • Interests
  nee
 • Naam
  Jurgen Grote Punt

Overige

 • Vagcom
  311, VAG12.1, VDSpro

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Even een oud topic omhoog trekken. Past zo'n Bury S9 cradle op een af-fabriek telefoonvoorbereiding? Ik heb nog een iPhone 5/5s cradle (3C0051435CQ) in de auto (B6) maar loop al een tijdje met een iPhone 6s. Gaat zo'n cradle van 45 euro werken op het bestaande systeem?
 2. Lijkt mij een kwestie van afstellen. De motortjes zijn allemaal dezelfde, je hoeft alleen de hefboompjes en tandwieltjes over te zetten. Ik had na montage ook nog problemen, dat heb ik verholpen door ze weer los te halen en vóór montage de motortjes in de basis-afstelling te zetten. Daarna monteren en nogmaals basisafstelling. Toen had ik het allemaal goed. Volgens mijn heb ik de montage gedaan met de kachelkleppen in gesloten stand (maar dat weet ik niet meer zeker). Tis ff een klus, maar het levert je heel wat voldoening op als alles weer werkt
 3. Yup. Staat verkeerd in etka. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 4. Maar het is wel de juiste. Erin geklikt en er is weer licht... [emoji851] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 5. Zo dan. Bij mij is het gefixed. Duidelijk de V71 achterin te zien. Bij mij bleek V71 verkeerd in de basisafstelling te staan. Klepje stond open (of dicht dat weet ik niet meer) ipv andersom. Daarna motortjes ingeleerd en toen teruggeplaatst. Geen foumeldingen meer. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. Nog even verder gekeken: 3C0907511B = met hefboompje, = re-circulatieklep = V113. Zit volgens ETKA achterin, maar zit vooraan. Een zoekopdracht in Google bevestigt dit 3C0907511D = met tandwiel, = stelmotor luchtinlaat = V71. Zit volgens ETKA vooraan maar zit achter. Even kijken met Google, daar zit dus een tandwieltje aan. Dan kan ik idd niet anders zeggen dat dit toch het achterste motortje moet zijn idd...? Bug in ETKA. Maar ik zal foto's maken als ik er mee bezig ga.
 7. Heb beide (laten) vervangen, maar V71 geeft nog steeds een fout. Ook hier draait de voorste motor en de klep werkt. Zal binnenkort beide maar eens loshalen en een diag draaien. kijgen wat ze doen. Zit er dan een fout in ETKA...
 8. Gisteren laten vervangen omdat ik zelf geen tijd had. Storing in V71 blijft staan, ondanks dat de klep wel gangbaar is en het motortje werkt. Wat zou dit nou weer kunnen zijn dan... kabelbreuk?
 9. @wulfke ik zal de volgende keer (ga ik vanuit) eens naar kijken. Goede tip. @Tarabass V71 zou vlgs mij toch echt de voorste moeten zijn.. met dat tandwieltje er aan edit: zie nu weer tekeningen dat het idd andersom is, motortje met tandwiel is de achterste. ??
 10. 3D0947561B, ik denk dat het deze is maar zie overal dat het om een veiligheidsschakelaar gaat van een (hand)rem. Blijkbaar wordt deze schakelaar voor meerdere doeleinden gebruikt?
 11. Tijdens één van mn knutselpraktijken (tijd geleden al) waarvoor het dashbordkastje er uit moest heb ik blijkbaar een keer het schakelaartje voor de verlichting er uit getikt of is eruit gevallen. Vandaag wilde ik deze maar eens opnieuw aansluiten, maar nu kan ik dus nergens een schakelaartje vinden. Weet iemand een onderdeelnummer of ben ik aan een nieuw dashbordkastje aangewezen? Gaat om een 2006 passat 3C B6.
 12. Welke leds / ledstrips heb je hiervoor gebruikt? Ik heb nu zelf ook 2 units losgesneden en wil alleen maar de knipperlicht functie (en evt dimbaar zoals ik nu bij halogeen heb) gebruiken. Geen dynamiek of DRL...
 13. ...en PETSSS... daar ging gisteren weer een stelmotor naar de haaien. Dit keer V113 en V71. Gelukkig zitten die net boven het handschoenvakje, dus daar is (relatief) goed bij te komen. Ik heb via de onderdelenlijn gelijk 3 stuks 1K0 907 511 Q besteld voor 15 euri per stuk, komen uit een 2014 auto met 25dKm op de klok. Hopelijk houden deze het langer vol... Op internet zag ik nog deze mooie tekening, mss iets voor in de KB.
 14. Ik ben inmiddels voorzien, heb er eentje op de sloop weten te bemachtigen. paar dagen na mijn laatste post deed de klep helemaal niets meer dus op de gok een 1T0827574L van de sloop gehaald. Pastte gelukkig en werkt weer zoals het moet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden