Ga naar inhoud

Vdub

Administrators
 • Aantal items

  27954
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  84

Vdub won de laatste dag op november 27 2021

Vdub had de meest gelikete inhoud!

Over Vdub

 • Verjaardag 11-08-1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.carcleaningshop.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Vorden
 • Naam
  Matthijs

Overige

 • Vagcom
  Org. VCDS, VCPro, ODIS+VAS6154
 • Auto
  Passat B8 2.0TDI DSG6

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Vdub's Achievements

3,3k

Community reputatie

26

Community Answers

 1. vooralsnog geen problemen gehad, inmiddels hebben we ook al diverse 125 en 140/150pk's voorzien van een Hybrid Turbo naar ca 230pk.. tot nu toe is het allemaal nog heel gebleven
 2. je moet niet vergeten dat het best een paar km's duurt voordat de complete readiness test compleet kan zijn, dus niet met 10min, maar eerder een uur in totaal met zowel een tijdje stationair alsmede wat hogere snelheden. Ik zou gewoon even een week rijden, bij voorkeur ook snelweg na 19u zodat je een tijdje 130 kan rijden.
 3. VOERTUIGEN GEZOCHT VOOR NIEUWE ACTIEFILM Momenteel zijn wij bezig met de opnames voor een nieuwe actiefilm. De film zal te zien zijn op een internationale streamingdienst. Wij zijn op zoek naar verschillende voertuigen. Wij zijn op zoek naar deze type auto: Volkswagen Passat Sedan uit het bouwjaar 2015-2018. Graag in een donkere kleur. Voor de volgende data hebben wij deze auto nodig: Zondag 16 januari - Globale tijd: 14:00-20: uur - Rotterdam Maandag 31 januari - Globale tijd: 10:00-16:00 uur - Rotterdam Donderdag 17 januari - Globale tijd: 20:00-01:00 - Rijswijk Ook zijn wij op zoek naar twee scooters voor maandag 17 januari: Scooter: geen voorkeur Scooter: donkergroene scooter met een kofferhelm achterop. Heb jij één van deze voertuigen, en ben jij beschikbaar? Dan ontvangen wij heel graag jouw aanmelding. Voor meer info en/of aanmelden: https://bluecirclecasting.nl/programma/ Ook kan je ons mailen naar: casting@bluecircle.nl
 4. met 6 liter heb je ook ruim voldoende en met 3 waarschijnlijk ook.
 5. de onderdelen/rvs komen bij JMTuning vandaan
 6. ik denk niet dat je er heel makkelijk bij komt als ik foto's van die motor zo bekijk, je vervangt een complete behuizing waar de Thermostaat in zit, deze zit met 2 boutjes ofzo gemonteerd aan de zijkant van de kop, thv/boven de versnellingsbak.
 7. Mooi om te horen dat de auto weer goed rijdt!
 8. ik heb bij een A4 die ik aan het opnieuw opbouwen ben voor een klant een vervang-set zonder 2massa vliegwiel gemonteerd. Ik ben ook bezig met een downpipe met 200 cells sportkat te maken voor deze (lengte) 1.8T omdat de kat los zat in de behuizing, als ik die van de week gelast heb zal ik wel een foto posten.
 9. DSG-koppelingen zijn bij een DSG7 DQ200 snel versleten, wat o.a. wat stotterend gedrag kan veroorzaken.
 10. te hoge CO en HC betekent een te rijk mengsel. Die gescheurde PCV leiding moet je sowieso vervangen, daar krijg je ook een verkeerd mengsel van, misschien heb je ook nog pech dat het membraam in het kleppendeksel defect is. De kat zou ik eerst even zo laten. Ook de lambda's nog niet vervangen. Je readiness test zal pas na een km of 50 met wisselende snelheden en stationair draaien etc weer de juiste waardes aangeven (muv uitgeprogrammeerde zaken) OMDAT je een readiness-fout erin hebt moet je een 4gasmeting laten doen bij de APK
 11. zou het niet kunnen komen door die olie? Persoonlijk kan het zeker geen kwaad een keer een setje bobines te vervangen(of bobine en bougiekabels)
 12. je hebt iig je tandempomp lek, vandaar zwarte aanslag in filter/tank, je tankpomp is waarschijnlijk stuk, die moet nl aanvoeren naar het filter, gaat deze stuk sloopt ie uiteindelijk ook je tandempomp want die moet te hard zuigen, advies is nu beide vervangen.
 13. Vdub

  Storing hybride systeem

  GTE heeft geen Dynamo idd zoals de ICE motoren
 14. Vdub

  Storing hybride systeem

  je kan doorgaans de motor starten door op contact te zetten, motorkap openen/ontgrendelen en GTE op Battery Hold zetten en dan de startknop vasthouden volgens mij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden