Ga naar inhoud

Richtlijnen

Forum Regels

 

1. Auteursrechtelijke bestanden

1.1. Het is niet toegestaan om auteursrechtelijke bestanden of links daarvan te posten op dit forum. Ook is het niet toegestaan posts m.b.t. illegale software op dit forum te plaatsen.

 

2. Afbeeldingen

2.1. Avatars mogen niet groter zijn dan 60 * 60 pixels.

 

3. Voorstellen

3.1. Stel je even voor in Ik ben ... en ik rij ... topic, dan weet de rest van de forummers wie je bent en wat je doet.

3.2 Stel je je niet voor en begin je meteen een (hulp)topic dan mag een moderator deze op slot zetten en verwijderen.

3.3 Na 3 berichten kun je in andere Forums/berichten antwoorden.

 

4. Adverteren

4.1. De advertentierubriek van deze website is bedoeld voor forumleden. Dit houdt in dat advertenties alleen door natuurlijke personen geplaatst mogen worden, advertenties geplaatst door of namens rechtspersonen (zonder voorafgaande toestemming van de beheerders van dit forum) zullen per omgaande verwijderd worden. Om te voorkomen dat mensen zich alleen bij het forum aanmelden om een advertentie te kunnen plaatsen, wordt in principe gehanteerd dat alleen leden die meer dan 100 berichten hebben geplaatst, advertenties kunnen plaatsen. Ook hierover is echter voorafgaand overleg met de beheerders mogelijk. Advertenties geplaatst buiten het daarvoor bestemde forum zullen verwijderd worden. Het is ook niet de bedoeling reclame te maken in je onderschrift als dit niet overlegt is met het bestuur als men geen forumsponsor is.

 

5. Foto's plaatsen

5.1. Foto's die geplaatst worden, worden automatisch geresized. Heb je zelf een host en weet je zeker dat deze geen tot zeer weinig problemen geeft, dan kan je van daaruit linken. Heb je geen host; gebruik dan de image hosting van het forum. Dan weet je zeker dat de uptime van de foto's in orde is.

 

6. Gedragingen

6.1. Hou het netjes tegen de rest van de forummers. De vaste kliek weet wat hier wel en niet kan. Ga niet zitten flamen / schelden / lomp doen tegen een user die hier al langer zit als jij. Doe je dat wel, dan vlieg je er na de 2e waarschuwing meteen uit.

 

7. Spammen

7.1. Spammen is uit den boze! Als je het nodig vind om je winkel / forum / eigen site te profileren hier, dan doe je toch wat fout, want zoveel gebruikers kent dit forum (nog) niet. Als je het nodig vind om mensen op jouw site te wijzen, dan graag via PM regelen.

 

8. Offtopic

8.1. Offtopic geklets: uiteraard is het een forum, dus zo her en der zal in een discussie wel wat offtopic geklets naar boven komen. Dit is niet erg, maar gebruik dan wel de offtopic tag. Je weet niet hoe die werkt? Vraag dit dan aan een van de Mods of aan een andere gebruiker.

 

9. Persoonlijke berichten (PB's)

9.1. Personal Messages (PMs) worden niet gemodereerd door de Moderators om de privacy van de leden van dit forum te waarborgen. Oneigenlijk gebruik van PB's moet door jullie zelf aan een van de moderators gemeld worden !

 

Disclaimer

 

1. Aansprakelijkheid

1.1. VWPassat.nl is een online community en discussieplatform. Het beheer van VWPassat.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud en juistheid van berichten geplaatst door gebruikers en sluit alle aansprakelijk uit voor problemen/schades die (kunnen) ontstaan door het opvolgen van informatie welke op het forum staat. Dit geldt ook voor informatie uit de forumdelen "How to", "Tech" en "Info". Het gebruik van aanwezige informatie is altijd voor eigen risico. U bent (en blijft) verantwoordelijk voor de zaken die u met uw auto uitvoert. Alle zaken uit de forumdelen "gevraagd" en "aangeboden" vallen buiten de aansprakelijkheid, dit is een koop "van man tot man" en VWPassat.nl is hier geen partij in.

 

2. Hulp van derden

 

2.1. Gebruikers of gasten die de onder punt 1 genoemde informatie willen gebruiken voor het uitvoeren van reparaties en/of onderhoud, doen dat op eigen verantwoordelijkheid en worden geacht over voldoende technische kennis en de juiste gereedschappen en materialen te beschikken. Het uitvoeren van reparaties en/of onderhoud kan gevaarlijke situaties opleveren, tijdens maar ook na het sleutelen, wanneer dit onbedoeld niet goed uitgevoerd is. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen op de weg! Laat bij twijfel je werk controleren door een ervaren monteur. Ook is VWPassat.nl niet aansprakelijk voor betalingen die gedaan worden aan leden waar vervolgens geen goederen en/of diensten voor geleverd worden.

 

3. Forum regels

3.1. Alle gebruikers dienen bekend te zijn met de geldende Forumregels. De forumregels kunnen tussentijds gewijzigd worden, bij belangrijke wijzigingen wordt hiervan melding gemaakt in het forumdeel "mededelingen". Bij een aantal forumdelen staan zogenoemde "stickies" of een "mededeling" met aanvullende informatie voor het gebruik van dat forumdeel. Ook Persoonlijke Berichten (afgekort PB) moeten aan de forumregels voldoen.

 

4. Auteursrechten

4.1. Bij het plaatsen van informatie, foto's en afbeeldingen dient rekening gehouden te worden met auteursrechten en copyrights van derden. Tekstdelen citeren uit berichten van andere auteurs is toegestaan. Het overnemen van complete teksten is niet toegestaan, tenzij de bron erbij vermeld wordt. Rechtstreeks linken naar andere sites is toegestaan. Alle (door gebruikers geplaatste) informatie, foto's en afbeeldingen op VWPassat.nl vallen na plaatsing onder het auteursrecht en copyright van VWPassat.nl en mogen onder geen voorwaarde gekopieerd, overgenomen of gepubliceerd worden zonder expliciete goedkeuring van het beheer. Disclaimers in teksten van gebruikers hebben geen invloed op deze policy. Wil je alleenrecht op jou berichten en foto's, plaats ze dan niet op het forum. Het is wel toegestaan, zonder voorafgaande goedkeuring, rechtstreeks naar een onderwerp te linken. Het beheer van VWPassat.nl kan onmogelijk alle geplaatste informatie, foto's, afbeeldingen en data controleren. Indien u van mening bent dat er een copyright wordt geschonden, neem dan neem dan contact op met de webmaster.

 

5. Externe content

5.1. Het beheer van VWPassat.nl kan niet garanderen dat de op de site vermelde hyperlinks nog juist zullen zijn wanneer u deze bekijkt en aanvaard geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar via een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

 

6. Berichten

6.1. De beheerders en moderators van VWPassat.nl hebben het recht om alle berichten te verwijderen, te bewerken en te verplaatsen en om onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit noodzakelijk achtten. Ook indien een persoon/instantie als openingspost iets aanbied zonder dat deze persoon/instantie zichzelf heeft voorgesteld in het daarvoor bestemde ic "Ik ben en ik rijd.." wordt de verkooppost gezien als "marktplaats bericht" en zal dus op slot worden gezet of worden verwijderd. Hierover wordt in uitzonderlijke gevallen uitleg gegeven via een Persoonlijk Bericht. Deze uitleg dient uitsluitend om herhaling te voorkomen en staat niet ter discussie.

 

7. Gedragingen forum leden

7.1. Gebruikers van VWPassat.nl die zich bij herhaling niet aan de Forumregels houden, worden vriendelijk verzocht geen gebruik meer te maken van de mogelijkheid om berichten te plaatsen of onderwerpen te starten. Als aan dat verzoek geen gehoor wordt gegeven, volgt uitsluiting van het forumgebruik door middel van een ban.

 

8. Verbondenheid VWPassat.nl

8.1. VWPassat.nl is niet verbonden met Volkswagen AG of Volkswagen Nederland of Pon Volkswagen

 

9. Beheerders en Moderators

9.1. Beheerders en Moderators zijn teamleden. Deze zijn in de eerste plaats gewone gebruikers, maar hebben meer rechten om het forum in de gaten te houden en in goede banen te leiden. De teamleden dienen zich net zoals gewone gebruikers aan alle forumregels te houden, maar kunnen en mogen instructies geven aan gewone gebruikers welke opgevolgd dienen te worden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden