Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 10-05-23 in alle zones

 1. juist wel, maar je heb hier ook echte passat idioten van elke gradatie, vandaar zijn er ook op moeilijke vragen antwoordt te krijgen, en niet alleen op de makkelijke.
  2 punten
 2. Ik zou toch even de storingscodes plaatsen, mogelijk kan er iemand op het forum wel kaas van maken. Eventueel even wissen en dan na het probleem zich voordoet direct uitlezen.
  1 punt
 3. gloeipluggen????? Deze kun je makkelijk 1 voor 1 door meten. en moeten een weerstand hebben. geen weerstand is STUK. Als tussen test zou je meerdere malen contact kunnen maken zonder te starten. contact weer uit en weer aan tot spiraal lampje weer uit gaat. doe dit 4 a 5 keer. dan proberen te starten. maar ja heel corny gezegd meten is weten. (hai guys long time no see)
  1 punt
 4. oh, niet goed genoeg gelezen 😒. Maar ook daarvoor geldt: ik heb de auto inderdaad uit en op slot gedaan, om te kijken of dat het zou zijn. Maar geen 5 minuten gewacht. Het voelde als een minuut ongeveer, dus zal wel seconde of 20 zijn geweest 😂
  1 punt
 5. Ik probeer het eerst even met die BP-Ultimate. Nadat ik het getankt heb lijkt het wel beter te gaan maar dat moeten we even afwachten. Als het probleem niet verdwijnt weet ik je te vinden. Groet!
  1 punt
 6. Als je het zelf kon oplossen was je waarschijnlijk niet naar je garage en de dealer gegaan, tevens had je dan waarschijnlijk geweten wat ik bedoelde met mijn antwoord. Er werd in jouw vraagstelling gevraagd of iemand een idee had, dat hebben er inmiddels meerdere gedaan. Je bent overigens voor diagnose altijd welkom, het mooiste zou natuurlijk zijn dat je het probleem kan opwekken, dan is er met de laptop misschien makkelijker wat te zien. Meestal als een auto uitvalt is er wel wat uit te lezen. Denk dat ik redelijk in de goede richting zit met mijn idee..
  1 punt
 7. Als ze die op maat maken mooi ff langs rijden en laten in meten. Als die 1 cm te groot is kun je wel 😭😭😭😭😭
  1 punt
 8. Vraag dan gewoon wat er bedoeld wordt, dan wordt het verder uitgelegd. Is in eerste instantie niks fout aan deze antwoorden, je begreep het alleen niet, zeg dat dan.
  1 punt
 9. Dat ga ik ook doen hoor maar op een forum waar zonder verdere toelichting teksten staan als: "Ik denk de druksensor/drukregelklep op de commonrailleiding" en "foutcodes zien in de scan met vcds" dan moet ik gewoon afhaken. Ik maak niemand een verwijt hoor, maar dit soort informatie gaat me eenvoudig boven de pet.. Ik kreeg overigens prima adviezen die ik ga opvolgen. Met veel dank aan iedereen.
  1 punt
 10. Zo dan https://www.google.com/search?q=afmetingen+kofferbak+passat+2014&rlz=1C1CHBD_nlNL862NL862&oq=afmetingen+kofferbak+passat+2014&aqs=chrome..69i57j33i160l2.17627j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#imgrc=WH5DZ1jJJvJkIM
  1 punt
 11. Uit eigen ervaring weet ik dat je ramen en interieur er niet mooier op worden wanneer ze al kweilend in de kofferbak zitten [emoji23]
  1 punt
 12. Misschien dat @Vdub je de juiste richting in kan brengen
  1 punt
 13. De originele camera van vw kan bij de dynavin gewoon blijven, er moeten wel verloopstekkers tussen. Met meedraaiende lijnen of zonder, Plug play.
  1 punt
 14. In allebeide gevallen moet camera systeem vervangen worden ook een high systeem met bewegende lijnen.
  1 punt
 15. Volgens ik lees heeft de TS een high versie camera en deze heeft een aparte camera module. De OEM camera heeft dan een RGB uitgang ipv de gebruikelijke PAL of NTSC uitgang via tulp stekker/RCA . Dus als je dan een niet OEM systeem plaatst ga je de camera moeten vervangen naar een passend model alsook een deel van de bedrading er naartoe. Of het OEM composition media systeem overweg kan met de OEM camera module moet ik je het antwoord schuldig blijven, hierop kan mogelijks @dieseltje of @Passat Rdi wel een antwoord op geven.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden