Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Dus de factuur maar goed bewaren en nog heel erg bedankt voor je alle reacties 👍
 3. Staat dat zwart op wit? Of hebben ze dat mondeling toegelicht? Bij mij zeiden ze namelijk niks over de garantie nadat ze er een nieuwe bak onder hadden gezet en toen ik er naar vroeg was het 1 jaar, normaliter krijg je 2 jaar garantie op werkzaamheden verricht door de Vw dealer.
 4. Gisteren
 5. Heb nou wel 2jaar garantie op de onderdelen
 6. Ok, ik was even door de war vanwege het stukje na 93000km. Bedankt voor de verduidelijking.
 7. Ik zie alleen mechatronica en dsg olie vervangen en nog wat andere dingen op de factuur
 8. Route berekening mislukt heb ik ook wel eens, volgens mij is er dan een stukje van de kaart, en de route, corrupt. Als ik tijdens de rit het meermaals opnieuw probeer, en ik ben voorbij het stukje mogelijk corrupte data gereden dan doet hij het wel. En als er een nieuwe kaart uitkomt en in gebruik neem, is er daarna (soms) een probleempje op een andere route. Zo weigert hij nu de route naar @Vdubte berekenen. Ik heb een DM, waar de map op een SD kaartje staat, en ik vermoed dat het SD kaartje ergens op een klein geheugengebied (een beetje) defect is. Alternatief voor mij is een ander VW SD kaartje aanschaffen en kijken of het dan voorbij is, maar zo urgent vind ik dit issue niet. De positiebepaling gaat bij mij wel altijd goed. Van hoeveel GPS satellieten ontvang je een signaal als dit fout gaat?
 9. Helaas had je pech, komt wel eens voor. Bij mij scheelde ook wat aan de versnellingsbak (geen dsg) bij 108dkm ofzo. Gelukkig viel dat ook onder garantie. De versnellingsbak die ik toen kreeg, die was nieuw en die lekte weer olie een paar weken later. In 114dkm heeft de mijne al zijn derde versnellingsbak gekregen. Hebben ze de bak ook vervangen of enkel de mechatronic?
 10. Wie oh wie heeft dit ook meegemaakt wat ik niet begrijp dat een auto amper 3 jaar oud met 93000 km mechnatronica kapot gaat oftewel dsg bak versnellingsbak en ook nog zo dure reparatie.
 11. Maandag gebeld naar dealer omdat hij nog onder pon plus garantie valt wil pon barneveld zelf de reparatie uitvoeren dus de auto hebben ze opgehaald dinsdag er bleek Mechatronica kapot met nodige onderdelen dus nieuwe ingezet nieuwe dsg olie en alle werkzaamheden eromheen vandaag vrijdag opgehaald factuur gekregen met een bedrag van 3027.12 euro ex btw gelukkig viel het nog onder de garantie wel eigen risico pon plus garantie 95euro
 12. Van de week kreeg ik storing hybride systeem versnellingsbak in mijn passat b8 gte bj 30-12-2016 met 93100 km opgegeven moment kon ik niet verder rijden heeft pon plus garantie dus heb ik gebruik gemaakt van de mobiliteitsgarantie auto weggesleept plaatselijk dealer naar Hengelo was voor de wekend vervangende vervoer gekregen.
 13. passatnr4

  Instaplijsten B8

  Via demontagebedrijven worden er vaker aangeboden, Polat & Polat heeft er vaker in het aanbod zitten
 14. Bij mij staat bij hardware versie HW: 5Q0 953 569 A, maar geen idee of dat ermee te maken heeft dat het een auto uit 2015 is of dat er een verschillend hardware nummer aan zit (wel/niet stuurverwarming) of dat het bijv te maken heeft met het automatisch inparkeren
 15. Wel erg vreemd... als ie geen GPS signaal zou hebben, dan zou ie niet aangeven waar je op dat moment bent. Tenzij het huidige locatie op de foto's hierboven onjuist zijn. Heb je de kaart wel eens geupdate? Helaas woon ik niet in die vervelende drukke regio, anders had ik het voor je uitgeprobeerd om te zien of die van mij dat ook doet.
 16. Daar moet je ook helemaal niet willen komen. die auto beschermd je gewoon ergens voor.
 17. Evberkel

  Coderen verlichting

  Hoi mannen en vrouwen. 😀 ik heb carly en wil de stadslichten met de dlr mee laten branden. (Passat gte) ik heb dat gecodeerd met carly maar krijg de foutmelding dat “controleer dlr links en rechts. Iemand een idee om de melding te omzeilen?
 18. Mannebroeders, wie weet er uit ervaring of 10 j 19 inch past op n 2012 model passat cc? Wil 3sdm 0.06 dr onder zetten.
 19. Ondertussen is de motor/baksteun vervangen door @Vdub Het is het waard geweest. Het geluid is namelijk aanzienlijk minder geworden. Op de rotondes hoor je haast niks meer, je hoort enkel de ashoes o.i.d. ergens tegen aan komen als je volledig instuurt en dat doe je haast nooit. Hiermee kan ik i.i.g. wel leven. Op de oude baksteun zat wel wat speling, de nieuwe heeft geen last van speling.
 20. ** verplaatst ** @Walibie omdat je al sinds 2017 lid ben heb ik hem verplaatst. Na 3 berichten kan je hier ook reageren. Misschien een idee om jezelf en je Passat voor te stellen.
 21. Ik weet niet of dit het juist subforum is, maar een ander kon ik niet kiezen. Ik rij nu bijna drie jaar in mijn Passat, en ben erg tevreden over de actualiteit van het Discover Pro systeem. Er is echter iets wat ik niet begrijp. Ik heb dit ook aangekaart bij VW, maar die verwijst me naar de dealer, en de dealer geeft aan dat dit niet door hem kan worden opgelost en iets is voor VW. Als ik in de buurt van Den Haag op de A4 of A13 rij, en dan een route wil laten berekenen, mislukt dat. Pas nadat Delft is gepasseerd (of andersom Leidschendam), kan er wel weer een nieuwe route gepland worden. Verder, als de route is gepland over de A4 en ik besluit de A13 te nemen (of andersom), dan past de dynamische routeberekening de route niet aan. Ik rij dan bijv over de A4, maar de navigatie 'denkt'dat ik nog over de A13 rij en de route past zich pas aan als ik de Ketheltunnel in rij. Op twee foto's zie je ook dat ik op de A4 rij, maar de route nog over de A13 loopt. Dit is alleen in de buurt van Den Haag. Op andere plekken doet dit zich niet voor (voor zover ik weet). Ik heb vorige week de nieuwste software geinstalleerd, maar ook in de vorige versies deed dit fenomeen zich voor (al jaren dus). Zijn er anderen die dit herkennen?
 22. Afgelopen week
 23. Iedere motor die gebruikt wordt, verbruikt olie 😉 Maar zolang je de service intervallen haalt, is dat geen kwalijke zaak lijkt me.
 24. Spotify doe ik ook via BT. Lekker... Eén keer, een auto glipt nog even voorlangs van rechts naar links terwijl ik op een voorrangsweg reed. Zonder waarschuwing een rem ingreep door het FA systeem Schrok me de t@ring, had het gas losgelaten en mijn inschatting was dat ik niet hoefde te remmen, FA vond wat anders...
 25. Regulier onderhoud is elke 30.000km. Muziek afspelen doe ik van Spotify (high quality) en dan via BT. Werkt erg goed.
 26. In de B8 heb je een Discover Media en een Discover Pro, het verschil is dat de Pro een grotere scherm heeft, een ingebouwde harde schijf (kaarten staan hierop ipv een SD kaart zoals bij de Discover Media), de Pro kan DVD's afspelen. Dat is het wel zo'n beetje geloof ik. Vanaf modeljaar 2017 (eind 2016) is het softwarematige design van de virtual cockpit vernieuwd en de discover media/pro zien er ook iets anders uit. Als je naar de foto's van de wat jongere prefacelift B8 kijkt zie je wel wat ik bedoel. De facelift is pas recent uitgekomen. eind 2019.
 27. dieseltje

  ACC inbouwen B7

  Ai idd dan moet je iemand met originele vcds vinden.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden