Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Toevallig een foto van de fout of melding welke je te zien krijgt ?
 3. Als je voor een robuuste uitstraling wilt gaan, moet je de 235/40 R19 kiezen. Heb ik 5 jaar lang op mijn 2015 BiTDI gehad. Ik ben onlang overgestapt naar 235/45 R18 (geeft nèt iets meer comfort bij bv. het nemen van een drempel). Kan de overstap van jouw 17" naar 18" van harte aanbevelen !
 4. Vandaag
 5. Niemand anders ooit deze foutmelding gehad? Hij verschijnt ongeveer in 50% van de gevallen waarin ik mijn telefoon of die van mijn zoon verbind.
 6. Het is een bekend probleem dat je stuur bediening en die hendel rechts met knopjes om de teller te bedienen niet same kunt gebruiken (ook al vink je beide opties aan). Dus selecter ofwel de hendel bediening, ofwel de stuurbediening, in de stuurmodule. Gr. Bonny
 7. Gisteren
 8. Hallo allemaal. Ik zit er aan te denken om een arteon uit 2019 met 100000 km op de klok te kopen. https://www.awautos.nl/webservices/feed_images/36389948/36389948-0.jpg?no_cache=1713723136 Wat vinden jullie van deze auto? Waar zou ik op moeten letten? Is dit een goede caravan trekker? Hebben jullie tips? Graag wat advies. Gr Erik Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 9. ferre

  Stuurverwarming

  @Diver ja heb gekeken, ma het staat er niet bij.
 10. Diver

  Stuurverwarming

  Heb je wel gekeken dan, een boekje is vaak universeel, dus de kans is groot dat het er wel instaat maar dat je het niet heb.
 11. ferre

  Stuurverwarming

  @Diver sta er bij mij niet in Mijn auto heeft geen stuurverwarming
 12. Diver

  Stuurverwarming

  Wel eens van een service boekje gehoord.
 13. wulfke

  Stuurverwarming

  SC2 - 10Amp
 14. Diver

  Lambdasonde BZB

  Nieuwe nummers zijn vaak ook een update van de oude he, dus daar kan ook het verschil in zitten.
 15. Squilly

  Lambdasonde BZB

  Zou ik ook denken alleen de ene is een sprong verder nog planar, voor bocht en wel en/of niet verwarmd. Is een beetje een puzzel. Verstuurd vanaf mijn SM-G990B2 met Tapatalk
 16. Diver

  Lambdasonde BZB

  Als er verschillende soorten/vervangers zijn voor dit nummer, doen ze dan allemaal niet het zelfde, anders zouden de nummers toch anders zijn ?
 17. Squilly

  Lambdasonde BZB

  Dank voor je antwoord. Had dat idd al gezien. Alleen de Sonde met het OEM nummer is in verschillende soorten verkrijgbaar. Vandaar mijn vraag wat voor soort.
 18. Diver

  Lambdasonde BZB

  De E versie is een reparatie set zegt ETKA, maar dat had je vast a; gezien.
 19. ferre

  Stuurverwarming

  Weet iemand de positie van de zekering voor stuurverwarming en de amper van de zekering???
 20. Deze zitten er op mijn Passat B8 2021 op: Dartford Velgen 8J x 18 ET44. Banden 234/45/18 98 Y. Of deze ook op een GTE passen weet ik niet, maar ik vermoed van wel.
 21. Goedemiddag forumleden, Na 6 jaar een heeele fijne B7 variant met alles erop en eraan te hebben gereden hebben we nu sinds 1 week een GTE 2020 en wat een fijne auto is dat! De B7 hebben we weggedaan vanwege het open dak wat lek geweest was, dat heb ik grotendeels kunnen verhelpen maar is nooit helemaal opgelost. Nu zag ik dat er onder mijn oude B7 highline 235 banden op 17 inch velgen zaten en onder de GTE "slechts" 215 op 17 inch. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met weerstand en rendement maar vond de looks van de 235 wel robuuster. Een beetje rondgekeken en ik zag dat er op 18 inch velgen ook 235-45-R18 banden voor volkswagen te krijgen zijn. Is er iemand die daar ervaring mee heeft of een advies kan geven wel/niet doen? Dank voor de antwoorden. Groeten Tedje.
 22. Squilly

  Lambdasonde BZB

  Het blijft een drama verhaal. Het probleem is niet verholpen met het plaatsen van nieuwe injectoren. Ik heb nog de MAP sensor (G71) vervangen, dit bood wel enige verbetering, temperatuursensor (G42) in inlaatspruitstuk vervangen (had ik toch nog liggen) en wederom nieuwe bougies (NGK) geplaatst want degene die er in gezet waren, waren in no time zwart geworden. Alle benodigde pakkingen vervangen en nieuwe o-ringen op de injectoren geplaatst. Na deze bovenstaande ingrepen alles nagelopen, gestart, gereden, uitgelezen en alles was helemaal perfect. Ook actuator tests uitgevoerd en alle naar volle tevredenheid. Geen vuiltje aan de lucht. Ik blij. Echter bleek die blijdschap van korte duur. Na een rit van 185km met veel files kwamen de verschijnselen gewoon weer terug. Ik heb nu nog de volgende verschijnselen: Overslag op cylinders bij stationair en laatste moment van afremmen; Bij stationair toerental weinig overslag. Niet als foutmelding aangegeven alleen zichtbaar bij meetwaarde blok; Sterke benzinegeur bij stilstaan na afremmen of lang stuk snelweg; Overslag bij stationair weer voelbaar; Kan op geen enkele manier de fueltrim terugzetten. Het systeem geeft melding "System nOK". Lambda waarde loopt dan op naar -17% en blijft daar staan; EVAP ok en rest ook; Verbruik is niet noemenswaardig veranderd heb alleen wel lichte roetuitstoot bij de uitlaat. De witte rook komt niet meer voor; Readiness is allemaal groen. Ik ben een beetje uitgedacht dus hopelijk zijn er mensen die mij toch kunnen helpen met oplossingen en/of ideeën. Mocht de Lambda er iets mee van doen hebben, dan weet ik het ook niet precies. Volgens ETKA is het gemonteerde onderdeel niet meer verkrijgbaar en is vervangen door een ander model. Soit, dat kan. Alleen als ik het OEM ingeef dan komen er verschillende soorten naar boven. Moet het een planarsonde, sprongsonde, monitorsonde of breedbandsonde zijn. Ik kan dat nergens vinden namelijk. ETKA geeft als gemonteerd aan 06J906262C maar als vervanging 1K0998262E. Echter zijn beide OEM nummers te leveren maar wel als verschillende soorten. Wie o wie helpt mij uit deze misere? Misschien veel gevraagd en vermeld maar ik ben ten einde raad. Mijn noeste werkzaamheden leveren tot nu toe geen goede resultaten.
 23. Heeft u een kopie van de vcds uitdraai ? Deze geeft veelal iets meer info dan alleen de tekst die u meegeeft. In welk adres is deze fout te lezen ?
 24. Afgelopen week
 25. rvbeek72

  koppeling

  ik bedoel hier mee dat de cilinder niet inwendig zit mathijs dus boven op de bak en gaat dus geen hydraulisch druklager motorcode cay c bakcode myp
 26. Vdub

  koppeling

  Heb je ook natte bakken dan?
 27. rvbeek72

  koppeling

  in oktober koppelingscilinders laten vervangen 2 weken later lekte de onderste weer deze weer laten vervangen nu bijde laten ver vangen en de slang tussen de 2 cilinder . als hij een tijdje stil staat moet ik 15 keer de koppeling intrappen voor ik weer druk heb. ontlucht met een apparaat met 2 bar druk. de koppelingscilinders zijn van het merk sachs wie weet waar ik dit moet gaan zoeken om druk op de koppelingspedaal te houden schakelt perfect en koppeling trilt niet ook niet als ik hem ingedrukt heb. passat 1.6 tdi bleu motion bj 2012 heeft 300300km gelopen het is een droge bak
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden