Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Mooie matten, zijn deze origineel VW of elders te verkrijgen?
 3. Gisteren
 4. Klopt. Deze meter krijgt twee waardes de belangrijkste waarde om voor de sensor is de thermostaat. Deze laat egt goed zien of de meter op 90gr staat en blijft staan. Maar een themp, sensor meet de thempertuur. Dus die geeft ook een waarde die belangrijk is voor de themp. Meter. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 5. Ik ga zaterdag ook van uit zo brabant naar de meeting. Lekker stukkie rijden. En is altijs gezellig Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. IHC966

  Lekkage radiateur

  Okay bedankt, zal ik daar goed op letten. Kan er veel automaatolie lekken bij het verwijderen van de koelleiding?
 7. @Eric Dekkers graag je even voorstellen in het desbetreffende topic en na 3 berichten je vraag stellen in het juiste topic.
 8. Welkom. Misschien na een fatsoenlijke voorstelronde van jou kant. Maar dat is niet aan mij.
 9. Mijne heeft nu bij 310dkm ofzo een storingsmelding naar voren gegooid.. eerdaags demonteer ik de boel.. voor het zover is staat ie gewoon stil...
 10. Vdub

  Lekkage radiateur

  ja is wel goed te doen, je moet opletten dat je er een voor een automaat vind ivm de aansluiting van de koelleiding van de automaatolie.
 11. Hallo, kan niemand mij vertellen waar de map sensor zit bij een 2.3 v5 uit 2004? Moet ergens in het inlaat spruitstuk zitten maar ik kan het niet vinden!
 12. Diver

  Diverse instellingen B8

  Net even getest, en het klopt. De buurman wist het niet
 13. Diver

  Diverse instellingen B8

  Dat is wat ik bedoel denk ik. Gaat om de auto van de buurman.
 14. Dan houden we wel even contact. Moet gewoon gaan lukken deze mod💪
 15. Ik zelf woon in woerden zal dan ongeveer een uurtje rijden zijn vermoed ik.
 16. JanSL

  Diverse instellingen B8

  Ik weet niet precies wat je bedoelt, maar de navigatiekaart in het AID kent twee standen: 1) Snelheidsmeter en toerenteller groot, NAV klein 2) Snelheidsmeter en toerenteller klein, NAV groot Je kan hier tussen "toggelen" door op de OK knop recht op het stuur te drukken. Is dit wat je bedoelt !
 17. Met opties bedoelde ik ook niets, ik gaf alleen maar aan dat ik alle (deur) opties ook heb die je kunt aanvinken in de deur module, het kan in theorie toch zijn dat jij er 1 niet zou hebben, dat zou dan al een andere coding geven. Maar naar Friesland is met toch ietsjes te ver enk ik, moet helemaal uit ZO Brabant komen....
 18. M'n log die je hebt gezien is trouwens de begin log vanaf aankoop. Daarna ben ik los gegaan😏
 19. Laat we het niet over opties hebben😂 denk dat ik met een gerust hart kan zeggen dat ik toch wel de volste CC hebt van het forum en omstreken wat mij bekend is😁 As zaterdag is er een spontane meeting in Friesland bij cardriktuning. Daar ben ik en onder ander de andere cc aanwezig met deze mod.
 20. IHC966

  Lekkage radiateur

  Radiateur nog niet vervangen, wel aan de beurt binnenkort. Lekkage is nog niet veel maar wel vaker een klein plek op de grond. Is dit zelf te doen zonder een brug. Auto heeft automaat. Nu maar eens op zoek naar een radiateur.
 21. Ja, jij hebt 0215F7 en ik 0211FF aan long coding, maar dat zegt niets, ik zal denk ik meer opties hebben. Mijn opties zijn allemaal aangevinkt, zie screenshots stukje terug. Ik heb ook daadwerkelijk alle aangevinkte opties in mijn auto. Als jij bv 1 minder hebt krijg je ook een andere coding terug. Jij had het eerder over 'cardrik', wat bedoelde je daarmee?
 22. ik heb ook nog even naar de motoren gekeken maar die omzetten heeft eigenlijk geen zin, deze werken op het principe van motor draait 1 kant op polarisatie omdraaien en hij draait de andere kant op. In de deur zelf zit volgens mij nog een aparte sensor die de positie bepaald, deze staat los van de motoren. Ik denk dat ik gewoon pech heb en dit kan vergeten
 23. Mmm erg vreemd inderdaad. Toevallig mijn coding vergeleken van de log met jouw coding of die het zelfde is. Maar goed als je wil kan ik er wel een keer na kijken en eventueel even uitwisselen met de mijne niet dat ik aan je kunnen twijfel maar blijf het vreemd vinden dat het bij jouw niet werkt.
 24. er valt verder niets te coderen, alle opties die ik nodig heb/had stond al aan. Heb de oude module met de nieuw vergeleken wat coding opties betreft en die opties die ik had stonden dus ook al aan bij de nieuwe. Enige verschil is dat de oude modules met software coding werken (dus getallen bij elkaar optellen) en de nieuwe met long coding. Wel heb ik bij de oude module een optie frameless windows for golf cabriolet, maar die staat dus NIET AAN bij de oude module, bij de nieuwe module ontbreekt deze optie volledig. Kalibreren heb ik gedaan maar daar reageert de nieuwe module niet op, de oude wel, deze moest ik namelijk opnieuw kalibreren toen ik deze terug plaatste (Knop omlaag indrukken totdat ie helemaal onder is en klikt, dan weer knop omhoog vast houden totdat raam dicht is en klikt, daarna werkte de oude module weer normaal, de nieuwe bleef hetzelfde werken). Ook is het vreemd dat als de deur open staat en je doet de raam dicht bij de oude dat ie niet helemaal omhoog gaat, bij de nieuwe doet ie dat dus wel.
 25. Mijne is van eind 2011. Maar deze Nrs zijn dus ook in een 2008 cc geplaatst en was plug and play en werkt nog steeds.
 26. Zal ze toch is met de originele motoren plaatsen en coderen en kalibreren. Moet echt werken.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden