Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Vandaag
 2. Thx! Daar was ik al achtergekomen toen ik mijn reservewiel er ingelegd had.
 3. Gisteren
 4. Volgende tip en dat voor dezelfde prijs 😎, Onder de laadvloer is een opbergplaats voor het net als voor het koffer afdekzeil.
 5. Vloeken in kerk bij de meeste auto fanaten wanneer de wasstraat ter sprake komt. Schoonmaken met een schuurmiddel en borstel werkt het schoon blijven ook niet in de hand gezien je hiermee nog meer krassen maakt waarin vuil kan ophopen en ook de lak ruwer voelt. Maar hier is het steeds,
 6. Naar wat voor een soort wasstraat ben je gegaan? Wasstraten met lopende band zou ik sowieso nooit in gaan, wel eens vaker gehoord dat de auto daar niet beter van word. Ik ga altijd naar eentje waar je de auto neerzet en de machine heen en weer rijdt.
 7. Schade veroorzaakt door de wasinstallatie zijn ze gewoon aansprakelijk voor, ook al staan die bordjes daar [emoji6] (https://www.anwb.nl/experts/auto/2/69/schade-in-wasstraat) Een kapot geslagen spiegel lijkt mij ook zoiets. Tenzij er van te voren duidelijk staat aangegeven dat je spiegels in moet klappen.
 8. Vdub

  Vele krachten wasstraat

  tja.. OVERAL staat er bij wasstraten, Wassen is op eigen risico, schades worden niet vergoed. Dus een gewaarschuwd mens... Spiegels inklappen helpt overigens aardig.. dat je dak niet schoon wordt dat zal wel.. die is al een weekje of wat niet schoongemaakt, dat krijgt 1x de borstel erover ook niet schoon.
 9. J.J

  Vele krachten wasstraat

  Ons niet aaibare wasstraat kater.😰 Spiegel er compleet afgerukt, alle schade is voor de auto bezitter zelf, Wij hebben een parkeer terrein vlak voor ons huis, daar zowel de hele wijk staat vol met bomen waar plak af komt wat heel moeilijk te verwijderen is en gingen daarom naar de grote wasstraat in stad Groningen, voor de zoveelste keer was de wagen slecht schoon, en de lak voelt iets als schuurpapier aan en vies, ik heb het grootste deel er af kunnen krijgen door het met een vloeibaar schuur middel en een borstel te behandelen. Maar het erge de buitenspiegel werd er compleet afgerukt door de draaiende grote borstel steeds tegen de wagen aan gesmeten, de dubbele spiegel van de T5 is groot en zwaar. Ik heb de noodverlichting aan gedaan en geclaxonneerd daar op werd de toestellen uit geschakeld en gingen ze de natte spiegel met Ducktape beplakken wat totaal geen zin bleek te hebben want onder weg is een deel er afgewaaid. Wat enorm schrikken en de baas had er geen boodschap aan, ook geen tegemoetkoming wat een kater dus nooit meer naar een wasstraat. Op de site van heb bedrijf staan vele klachten, ook dat spiegels er veel af worden gerukt, en het schoon maken vaak slecht gebeurd, zoals ook de vriendelijkheid en klachten afwikkeling zeer slecht word afgewikkeld. Ja door ernstige gezondheidsklachten wat ik ook op het forum heb geschreven werd de wagen goed vies en met zand bedekt, dus zelf doen leek mij niet een goed idee. In de wagen is alles brandschoon, ik trek ook altijd de schoenen uit voor dat ik plaats neem in de wagen, alles ziet er nog als nieuw en fris uit. Zo kwam de wagen uit de wasstraat, ook met een kras in het lak P1130486.JPG door de rond slaan de spiegel, gelukkig valt lakschade verder mee. Nieuw spiegel: Buitenspiegel 337-0148 TYC voor VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7J bouwjaar 2003.04-2015.08 | Winparts.nl - Buitenspiegel
 10. Afgelopen week
 11. Wulfke, je hebt helemaal gelijk! De stang is idd inschuifbaar... Ik moet voortaan beter de handleiding lezen. In ieder geval bedankt voor de tip!!
 12. Volgens ik begrijp uit de handleiding zou er op 1 kant of beide kanten de stalen bevestiging indrukbaar moeten zijn. Beetje zelfde principe als zo een buisje/staafje om een horlogebandje mee vast te maken aan het horloge. Netztrennwand an der rechten Seite → Abb. 123 ③   (Lupe) einhängen. Netztrennwand an der linken Seite durch Zusammendrücken der Querstange in die Aufnahme → Abb. 123 ①   einhängen. Translate, Het net aan de rechtse kant inhaken, het net dan via de linkse kant indrukken en in de uitsparing inhaken. De veerspanning zorgt ervoor dat het net blijft hangen bij een rem manoeuvre.
 13. Zoals je kunt zien op deze foto, past de stalen bevestigingsstang niet. Hij is te lang
 14. Nice, maar om het Italiaans te houden, er zal altijd wel een bestuurder zijn die er een spaghetti van maakt en het ding niet meer op zijn plaats krijgt 😎
 15. Fiat heeft er ook over nagedacht. https://www.facebook.com/share/r/wYgmkXYEX7BwhMf2/
 16. Yes, 3G9 861 691 9B9 is zeker een oem passat B8 variant nummer. Dus geen idee wat er mis gaat. Edit, U schreef dat de auto oem niet uitgerust was met het bagagenet. Heeft u dan wel de juiste bevestigingen in het dak zitten voor dit net ? Deze zijn anders dan de gewone uitvoering.
 17. Nog eens gekeken naar die bagagenet, en het blijkt dat ik dat net dus niet kan inhaken op de twee punten in het dak. Daarvoor is hij te breed/lang. Met andere worden dit kan never nooit het juiste bagagenet zijn voor dit model. Ook de ruimte van ca. 3 cm tussen het bagagenet en de achterbank is vreemd....
 18. Joris, hoeveel euro was je nu kwijt voor die hele operatie? Ik heb zelf een Passat B8 (2015) 150pk net gekocht en voor mijn gevoel deint hij een beetje. Denk er ook aan op eventueel schokdempers/veren te vervangen..
 19. MarkyMark

  Naafkappen

  Is er iemand die nog 1 dynamische naafdop oud vw logo heeft liggen? Ik ben er 1 kwijt geraakt...
 20. Heb er 1 op onderdelen lijn besteld een nieuwere met een D achter het lange onderdeel nummer op de oude zat er geen letter achter , hij komt van een arteon , moet alleen nog even keer exact worden afgesteld worden maar dat doet hij na zijn vakantie een keer
 21. Veel plezier ermee en bedankt voor de terugkoppeling dat het opgelost is en wat de oplossing was ! Heeft u een nieuwe laten plaatsen of is er een 2de hands module erin gekomen ?
 22. Camera werkt weer de module onder de stoel was kapot ! bedankt voor het meedenken !
 23. De kabel is losje opgerold en niet strak. Warm worden doet hij niet, dus ik voorzie geen probleem met mijn manier.
 24. R058

  Ratel 1.4 TSI

  Inmiddels bij de garage geweest. Monteur hoorde het zelf niet. Bij het ophalen zowaar wel de ratel te horen. Het blijkt niet de ketting of waterpomp te zijn maar de geleide rol bij de multiriem waar speling op zit. En die ratelt met name als hij koud is, daarnaast ook gelijk de rol bij de dynamo vervangen is ook niet geheel goed, daarnaast gelijk multiriem voor één van continental vervangen, dan zou het weer goed moeten zijn. Volgende week wordt het gefixt.
 25. Michael36

  Kraakje b7

  Beste... Sinds een paar dagen hoor ik een kraakje, mijn vermoeden is rechtsvoor.. Het gekke is, het is binnen beter als buiten te horen! Probleem doet zich voor onder de 30kmh met sturen of met stilstand sturen.. als ook over hobbels met lage snelheid..het geluid omschrijven is lastig, maar meer als knarsend rubber.. Tot nu toe de stabistang rubbers ingespoten, geen succes! Veerpootlager misschien?
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden