Ga naar inhoud

animal

Members+
  • Aantal items

    177
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over animal

  • Verjaardag 09-01-1978

Profile Information

  • Plaats
    Noord-holland

animal's Achievements

0

Community reputatie

  1. animal

    Forum shirts

    Dus hij is onderweg
  2. animal

    Passat 3BC+

    Vind het er zeer netjes uitzien,zit inderdaad een hoop tijd in,en als je het niet zou weten,zou je idd kunnen denken dat her zo hoort...dan is het echt wel geslaagd. Vind die ''westcoast'' kruis in de grill heel gaaf gedaan,is weer eens wat anders als het 13 in dozijn gebeuren. Het zal niet iedereen ze smaak zijn,maar allemaal dezelfde auto word ook zo saai,kan je het alleen op een forum hebben over 'de ventieldopjes' die je in een andere kleur heb
  3. B5TDI,rustig man,Micky valt je er niet op aan[ik ook niet] Als je er zeker van wil zijn,vraag het aan de dealer,die is de enige die er echt een antwoord op kan geven,gezien jij ze weleens heb gezien. NOTE* Het ''vervelende'' aan een forum is dat het geschreven woord vaak behoorlijk verkeerd opgevat kan worden,terwijl het niet zo bedoeld is.
  4. animal

    Kleurcode

    Ben bij de dealer geweest,en die waren niet blij dat ik het er niet mee eens was,maar de spuitbussen zijn terug genomen. Ben tevens aan het zoeken geweest naar de juiste kleur,en ben hiervoor bij brezan terecht gekomen,kan je vertellen dat Motip heel goed in de buurt kwam,alleen hadden ze de bussen niet liggen. Kreeg toen de tip om naar de buurman van hun te gaan,daar halen namelijk alle schadeherstellers hun verf...Is dus een verfmenger Deze heeft met een apparaat de juiste kleur bepaald door deze op de auto te meten. Kwam kleurcode LB6G uit lol,kleurcode van vw klopt gedeeltelijk wel,maar zoals Johan[chippie] aangaf,is het dus een andere tint[alternatieve code ] Eind van de dag liggen me bussen klaar,nu vragen jullie je af wat dit gaat kosten... Voor 400 ml hetzelfde bedrag als bij de dealer voor 150 ml,komt er in mijn geval wel blanke lak bij,maar die is iets van 6 euro ex. Betekend dus gewoon dat je 3 x zoveel heb voor een heel klein bedrag meer. Valt me alles mee dus.
  5. animal

    Goede Muziek ?

    heb voornamelijk in de auto: Metallica Rage agains the machine. Golden earring, Voornamelijk Rock in de auto,wil ik wat anders horen,zet ik de radio zelf wel aan
  6. animal

    Kleurcode

    Volgens ETKA niet,maar als ik in de lijst van passatplus <--klikken kijk,zie ik em er wel tussen staan. Daar komt de kleurcode LB6G weer niet in voor heel raar allemaal .
  7. animal

    Kleurcode

    Tuurlijk joh... De dealer doet ONDERHOUD van wagens en is geen spuiterij toch? Denk je nou echt dat een dealer weet dat er verschillende alternatief codes zijn? Die zijn allang blij dat ze de kleur weten! Dat kun je hen echt niet kwalijk nemen. Je gaat toch ook niet naar een spuiter toe om technische vragen over het motorblok te stellen? Sorry Johan,maar daar ben ik het dus totaal niet mee eens... Lijkt mij dat de dealer juist zo behoren te weten hoe en wat over hun product.... Een bakker weet toch ook wat ie in een brood dondert,of doet die ook maar wat?? om het even een vergelijk te geven. Als je onderdelen besteld[reken daar dus ook de spuitbussen onder] en je doet door middel van je kentekengegevens,dan lijkt het me dat hun zo kunnen zien wat voor kleur en welke[eventuele] alternatieve code. Ze kunnen bij wijze van zien welk boutje ergenst in je auto zit,maar een kleur kunnen ze niet zien? Die vlieger gaat bij mij niet op..
  8. Enige nadeel is wel,dat zo een vw fabriek af alarm heel makkelijk is,zal het hier niet plaatsen,gezien we geen inbrekers helpen
  9. animal

    Beste wensen!

    Iedereen de beste wensen voor het jaar 2007,en dat dit jaar voor iedereeen maar een beter jaar mag worden dan het vorige. Johan
  10. animal

    Kleurcode

    Denk dat ik dat hier in de buurt ook wel kan ed,en de naam is Johan. Christiaan is topicstarter
  11. animal

    Kleurcode

    Misschien moet ik die mening wel veranderen na a.s. dinsdag...
  12. animal

    Kleurcode

    Is ook nog een optie,maar het is toch eigenlijk behoorlijk knudde dat je daar niet voor naar de dealer kan gaan..
  13. animal

    Kleurcode

    Heb op de site van Motip gekeken,maar die geven ook maar 1 kleur op. Tevens vind ik het van de dealer dan een rare gewaarwoording,die behoren zoiets toch te weten lijkt me? Heb gelukkig nog maar 1 spuitbus binnengekregen,rest staat in back-order. Dinsdag maar even naar de dealer,kijken wat ze eraan gaan doen..
  14. animal

    Kleurcode

    De kapjes voor het slotvrij optiek komen al gegrond van de dealer af,neem aan dat je hier dan niks meer aan hoeft te doen?
  15. animal

    Kleurcode

    wie kan me dit uitleggen. Heb bij de dealer spuitbussen besteld,en heb nav dit topic gekeken welk kleurnummer ik heb. Heb bij de dealer op kenteken gegevens de spuitbussen laten bestellen,en dit is ook hetzelfde kleurnummer. Nu komt het,de kleur is een tint lichter..... Maakt niet uit hoeveel lagen ik erop spuit,het blijft te licht.. Weet iemand hoe dit kan komen,ben met het slotvrije optiek bezig geweest en het ziet er niet uit!! Spuitwerk is wel strak,alleen is het te licht..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden