Ga naar inhoud

Cees

Members+
  • Aantal items

    515
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cees

  1. Cees

    digitale meters

    duur spul, $379,-! Wel een leuk idee
  2. zoiets? http://www.leds-buy.nl/led-autolamp-c-67.html
  3. Snap er niks van Brutemax, mijn mm-interface wil juist wel alleen met 1020 werken. Wat is er toch een hoop onduidelijk rond die RNS510. Volgens mij is er maar één regel die altijd geldt: Als alles werkt niks doen, lekker laten werken en zeker geen software gaan upgraden!
  4. ik heb ook geen af-fabriek RNS maar die ging mooi op zwart boven de 15km. Bij mij moest de vrijschakeling er tussen wil je beeld blijven houden. (Heb ook digitenne in de auto dus wel zo handig voor het journaal in de file)
  5. JNCS is een online winkeltje waar ik wel eens wat gekocht heb. Nette mensen, goede adviezen. De RCD310 is gemaakt om onder de softwareversie 2.0 van je CanBus systeem te werken. Wie weet heeft je auto nog versie 1.0 en dan zou zo'n "omzetter" van 1.0 naar 2.0 kunnen wrken. Ik vraag me dit af hoor, want volgens mij zit er in de 3C vanaf januari 2007 al versie 2.0.
  6. Cees

    vag-com onder Vista

    ellende dat Vista....
  7. ik ook...kreeg alleen na levering door RossTech uit de VS nog ff een fijne rekening voor de BTW van FedEx.... shitzooi...
  8. Stomme opmerking van mij: Zet je je contact wel aan...?
  9. Je hebt gelijk, als je er een data-CD van maakt (en geen audio-Cd wat mijn mediaplayer altijd doet) lukt het wel! Goeie tip "Brom"! Thanx!
  10. auto te oud.. je hebt een splinternieuwe Passat man! help de CanBus adapter van versie 1.0 naar 2.0?? (bijv via JNCS)
  11. Zou het nog kunnen komen doordat de RCD310 CanBus 2.0 verwacht en de genoemde bolides nog CanBus 1.0 hebben...? (Lijkt me sterk met een Passat uit 2007)
  12. Inderdaad, daar heb je helemaal gelijk in! Het filesysteem is zoals je zegt irrant traag, helemaal met je eens! Ik doe dat kopieerwerk tijdens het rijden...
  13. Ja het afspelen lukt wel, je kunt alleen niet kopieeren naar de HD
  14. Waarom niet gewoon een RNS510? JNCS zegt voorraad te hebben. http://www.jncs.nl/winkel-filter.asp?aa ... tie&id=785
  15. Ik snap er niks van. Ik heb een Passat uit 2006 en heb er later een RNS510 in gepropt. Is ongeveer hetzelfde als een RCD310. Heeft de dealer wel de juiste instellingen in je canbussysteem gezet?
  16. Hoho.. dat gaat niet met een CD of DVD! Dat moet je echt vanaf je SD-kaartje doen. Let op, de RNS510 is niet compatible met HCSD, ofwel maximaal 2gb past er in. Kost overigens bijna niks meer: 7,95 en nog gratis thuisbezorgd ook bij Modern.nl. Hoe doen ze 't voor die prijs? Nou ja, vraag niet hoe 't kan, profiteer ervan http://www.modern.nl/Foto_en_Videocamer ... art-SD-2GB
  17. Ehmm, even wat anders: Een RNS510 ís toch één grote iPod? 20 Gig aan opslag, waarom wil je dan nog wisselaars, iPod's en andere geluidsbronnen aansluiten? Lekker de bende via een 2Gb SD-kaartje uploaden naar je RNS en klaar! Of zie ik nu iets over het hoofd?
  18. Tja, echt begrijpen doe ik het ook niet CP_2007.... ik denk dat er inderdaad een signaaltje toegevoegd/weggemoffeld wordt in het kastje. Het snelheidssignaal blijkt gewoon te blijven werken. Waarom zou je trouwens de dealert lastigvallen als het kastje gewoon te koop is? Volgens mij gaat het jou om de sport te achterhalen hoe zoiets werkt, en dat snap ik heel goed! Hou ons op de hoogte van de vorderingen van je speurwerk!
  19. Ach, soms denk ik dat ze sommige dingen ook echt niet weten...
  20. Kijk uit met die goedkopevrijschakelingen! Zij onderdrukken het snelheidssignaal in je CAN-signaal. Niets mis mee, tot je wilt navigeren, dat gaat echt mis. Omdat de RNS510 voornamelijk je CAN-signaal gebruikt om te navigeren en GPS als ondersteuning, zijn alle goedkope interfaces meestal slecht. Ik heb 'm van JNCS en die werkt perfect. Ook mijn digitenne-tuner blijft beeld geven tijdens het rijden.
  21. Cees

    autohold functie

    is op het autoweek forum als eens uitgespit. Schijnt niet mogelijk te zijn... en toch blijf ik denken dat dit te coderen moet zijn in VAG-COM.
  22. Overigens zeg je: "zelfs de dealer.."... nou laat dat zelfs maar weg, dit forum weet meer dan 10 dealers bij elkaar vooral over ICE. Jammer, maar dealers weten er echt niets van. Mijn delaer wist me te vertellen dat de RNS510 niet in mijn auto zou werken (B6 uit 2006) en dat het aansluiten van m'n Hirschmann digitenne ontvanger (ook met een interface) onmogelijk is. Nou ja, je raadt het al, het werkt allemaal prima, en de dealer? Die zei met toen hij dit ZAG werken dat het eigenlijk niet kon, maar dit wel een uitzondering zou zijn, haha!
  23. Waarschijnlijk zal hij zonder canbus het wel doen, alhoewel je geen Contact-aan"signaal hebt. Dit is op te lossen met de aan/uit knop. Ik zou de versterker in de radio alleen niet zonder belasting op 4 uitgangen (aangesloten speakers) laten draaien. Kan schade aan je versterkers opleveren. Waarom zou je dit willen doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden