Ga naar inhoud

keek

Members+
  • Aantal items

    2395
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over keek

  • Verjaardag 11-05-1960

Profile Information

  • Plaats
    West-Friesland (N-H)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

keek's Achievements

0

Community reputatie

  1. had net de volgende km. stand in beeld; 390390
  2. Een 4motion heeft beslist een andere trekhaak dan een voorwielaandrijver. Ik heb overigens nog een 4motion trekhaak liggen in de garage Daarvan is alleen de haak krom, doordat ik ooit van achter ben aangereden. Maar de balk is nog helemaal goed. het is wel een vaste trekhaak Als jij een kogel weet te versieren of de huidige bij een smid recht kan laten buigen mag je de trekhaak zo van me hebben.
  3. Tja. ik ook want reparatie overtreft de dagwaarde. Ik rij hem nog even door naar 400.000 km. dat is nog een maand of 3 a 3½ Ben namelijk al stiekem een beetje aan het kijken naar een opvolger voor de passat. Ik heb hem 4½ jaar. Die opvolger wordt vrijwel zeker een Audi A6 3.0 TDI quattro van rond 2005
  4. Alleen door de vulopening. Ik weet het, je ziet dan niet veel, maar de motor loopt ook nog altijd mooi.
  5. deze auto's hebben hebben een torsendifferentieel en dus permanente 4WD Audi A4 Audi A5 Audi A6 Audi A8 VW Passat 3B(G) VW Phaeton Deze auto's hebben een haldex-koppeling en dus geen permanente 4WD Audi TT Audi A3 VW Golf VW Bora VW Passat 3C
  6. V6TDISYNCRO, Wat heeft jou auto voor kilometerstand. Ik heb mijn garage laatst laten kijken naar de nokkenassen. Voor zover zichtbaar konden ze niets verkeerds zien. Mijn auto heeft nu 388.000 km. gelopen. Hoe kun je de slijtage voorkomen ? Er gaat bij mij elke 15.000 km. nieuwe 10W40 olie in.
  7. Heb in het verleden ook weleens Opel diesel gereden. Record 2.3 en Kadett 1.6 Idd moet ik ook concluderen dat Opel en diesel geen goede combinatie is. Dat was toen en blijkbaar nog steeds zo.
  8. Deze motoren hebben dat sowieso niet
  9. keek

    passat op G3

    Voor hoge kilometerstanden ben ik op zich helemaal niet bang, want dat zijn meestal vel snelweg kilometers. Mijn auto heeft een halve ton meer gelopen maar lijkt op geen enkele manier bijna aan zijn eind te zijn. maar de prijs moet er natuurlijk wel naar zijn. Sowieso zou ik altijd liever een diesel zoeken dan een LPG exemplaar, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Klopt, pas vanaf 2001 hebben ze 4 kleppen per cilinder
  10. Ik zou het niet verplicht stellen. Ieder moet het voor zich weten. Niet iedereen heeft opslagruimte voor 4 velgen. De winters stellen hier ooik niet zoveel voor. Behalve dit jaar dan. Ik rij al bijna 30 jaar met zomerbanden de winter door en zonder brokken. Ik pas m'n rijstijl wel goed aan. Veiligheid valt of staat voornamelijk met de rijstijl van de bestuurder. Het gevaar ligt op de loer dat men met winterbanden meer risico's neemt en misschien eerder te hard zal rijden. Ben zeker niet tegen winterbanden. Heb ze zelf vorig jaar op wintersport ook gebruikt, maar zou het alleen althans in Nederland niet verplicht stellen.
  11. Ik heb nogmaals op de autoweek pagina gekeken en de 1,8T 4motion staat er bij zowel de 3B als de 3BG niet tussen dus als ik deze site mag vertrouwen is hij in Nederland niet geleverd. De 3B 1,8 en de 3BG 2,0 staan er wel tussen in 4motion Natuurlijk kan hij best uit Duitsland zijn gehaald, zoals de gefotografeerde auto. zo had mijn vader ooit een Nissan Bluebird stationcar met automaat. Deze bestond ook niet in Nederland maar de dealer in Winterswijk had hem uit Duitsland gehaald waar hij wel bestond.
  12. Nee hoor de 1,8T bestaat noch bij de 3B noch bij de 3BG in 4motion. de 3B 1.8 of de 3BG 2.0 bestaan wel in 4motion al zijn ze zeldzaam. Ook de V5 bestaat bij beiden in 4motion. Alleen de 1.6 en de 1.8T bestaan wat betreft de benzine motoren niet in 4motion De V6 en de W8 hebben het altijd.
  13. Ik heb ff gekeken en mijn auto komt op een basistarief van 8.1 cent / km. Mijn omslagpunt is 18.000 km. Helaas rij ik 40.000 km / jaar. Voor mij wordt het dus riant duurder maar dat is geen nieuws voor mij. Ik ben dus vierkant tegen.
  14. In mijn handleiding staat idd; alleen voorwielen. Deze vraag is overigens al eens eerder gesteld Maar ik neem aan dat onder alle 4 de wielen geen kwaad kan. Je hebt dan natuurlijk de ultieme grip en voor 2 tientjes heb je een setje sneeuwkettingen dus......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden