Ga naar inhoud

johnp

Members+
  • Aantal items

    402
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door johnp

  1. Heb ik je toch op ideeen gebracht Frank Goede keuze, de combi is perfect. Geeft je wagen iets ruigs Je achterbumper ook eindelijk strak zie ik. Zodra ik terug van vakantie ben kom ik ff kijken.
  2. dat kw spul heeft toch wel een geil kleurtje
  3. voorkeurselectie bij vw zegt helaas ook niet alles, (geldt overigens ook voor a-selectie van audi), wel goed dat je het hebt want je zult het nodig hebben. Ik heb destijds ook deze garantie meerdere malen aan moeten spreken voor allerlei mankementen bij mijn wagen 2002 pass 74kw tdi. De airco gaf bij mij terugkerende problemen. Bij Pon dealer in Amersfoort is destijds alles wel netjes opgelost moet ik zeggen. Sterkte ermee!
  4. Je had e'm er zo tussen kunnen parkeren. Is gewoon heel mooi die wagen van je.
  5. johnp

    Welke velgen?

    Ja, ken nog wel een stukkie
  6. Ben overgestapt van een passat 3bg naar een A4 Avant en dat bevalt nog steeds zeer goed. Rij er nog 2 jaar in denk ik voordat ik met een andere Audi verderga. Ben er echt zeer tevreden mee. Het enigste wat ik nog wel mis is de ruimte in de A4, De A6 is voor mij dan ook een goede optie. De nieuwe BMW 5 serie is en blijft voor mij een geweldige wagen, alleen dan wel de sedan. Is ook een optie tzt.
  7. JA EEUUUH : VALT ER HIER NOG WAT TE JOEKELEN OF WAT .....
  8. idd hotmail adres en 3 gsm nummertjes, wat denk je zelf? Ik gok op een mannetje die beun heet. 8)
  9. johnp

    nieuwe motor

    Kerel, je bent moederator! we hebben onze eigen upload functie voor op het forum... Dat kan natuurlijk maar dat kost webruimte.. en bij tinypic niet.. bij tiniepik ook hoor...
  10. 2,5 werkt bij mij ook goed, al jaren no problem.. dat ze je laten betalen voor een beetje lucht is volslagen idioot. hier bij de gulf is het nog gratiz zoals het hoort.
  11. johnp

    Nuvo's

    ziet er stoer uit, maar zonde van die randen op je knippers..
  12. Naar mijn idee zou je mits het minimaal A-merk banden zijn, rustig banden met 70% profiel erop kunnen kopen. Je gaat zelf toch ook niet na 12000 km al je banden vervangen? idd nooit bezuinigen op banden als je leven je lief is.. zodra je 2e hands banden koopt kunnen er altijd verborgen gebreken inzitten, die zich pas laten kunnen openbaren. link dus. suc6
  13. johnp

    Hot or Not ?

    Niente Entfall der Schriftzüge für die Motorbezeichnung am Fahrzeugheck..ab werk..
  14. .. tjezus, en dat alleen maar om de arm om te gooien !! Vond hem in eerste instantie ook niet verkeerd staan.
  15. als jij daar blij mee bent is dat toch prima, ik vindt ze spuuglelijk
  16. Sorry dat ik het zeg. Maar dit vind ik dan toch komplete BS. hoe zit dat dan rs4 wielen en MB wielen zou jij je daar dan ook voor schamen?? Als je dat soort auto ook niet rijd. mmmmm, heb jij misschien A8 velgen onder je sjonnie golfje zitten ?
  17. vindt de nuvo's wel mooi. Met de A8 velgen zou ik me kapotschamen zolang ik geen echte A8 heb... zonde (alhoewel ik met mijn voornaam ze eigenlijk moet hebben: sjonnie velgen....)
  18. johnp

    De Audi

    Rene, je moet e'm nog even van de voorkant fotograferen zodat je die imposante body ziet met die brede wielkastuitbouw..... Dit is ook wat je ziet in je binnenspiegel als je niet opsodemieterd van de linkerrijbaan....respect..
  19. De betere xenon tokoos, bouwen ze ook in voor je, voor een luttel bedrag. Weet je tenminste zeker dat het ook werkt, je staat er dan tenslotte zelf met je neus bovenop. tijdens de montage. Wees dus voorzichtig met die MP ratten met die: 'setjes voor weiníg..'
  20. ..407.. en dan maar hopen dat er geen oud dametje gaat inhalen..
  21. voor de zekerheid je koelvloeistofniveau in de gaten houden.
  22. johnp

    De Audi

    understatement?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden