Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 21-01-24 in alle zones

 1. Rainesh heeft gevraagd hem een persoonlijk bericht te sturen met je chassisnummer, niet van het hier te posten.. Er hangt een neerbuigend sfeertje rond de reacties. Ik kan je aanraden van de competenties van Rainesh niet zomaar in twijfel te trekken, ik kan via persoonlijke ervaring stellen dat de dealer niks weet in vergelijk met wat die jongen kan en weet.
  3 punten
 2. Ik wilde toch nog graag even een terugkoppeling geven op mijn hulp vraag. Eigenlijk heb ik aan beide tips iets gehad. Ik heb ten eerste die van BARRY_TDI en heb Varta knoopcel batterijen gekocht. Die gaan een tijd mee en ten tweede omdat de centrale deurvergrendeling niet meer reageerde op mijn afstandsbediening heb ik zoals geadviseerd door JUUL de YouTube filmpjes bekeken. De methode met 1 sleutel was voldoende om de verbinding te maken. Nu werkt de afstandsbediening weer zoals vanouds. Jullie zijn toppers!!
  3 punten
 3. Gisteren bij de garage geweest voor overleg, volgens hun is mogelijk het nieuwe slot niet goed, ze gaan een nieuwe bestellen in Duitsland en volgende week vervangen en het probleem oplossen. Ik laat het weten.
  2 punten
 4. De dealer moet maar de TPI's gaan lezen, daarin staat dat 324 de update is. Er is zelfs een TPI voor versie 0156 naar 0324. Verstuurd vanaf mijn 2112123AG met Tapatalk
  2 punten
 5. 2 punten
 6. Dank Matthijs, heb geen roetfilter, enkel een kat, maar het probleem lag aan de stekker die niet meer correct in de EGR zat. Het plastic klepje van de connector was afgebroken, lang geleden al zoals elke connecter die je los moet hebben, en de stekker zat er nu niet meer helemaal in. Probleem opgelost. Wel een potentieel nieuw probleem opgemerkt, en misschien wel wat erger, maar daar maak ik een apart topic voor aan. Excuses om jullie tijd en inzet te vragen voor een domme losgekomen stekker... Hij zat er nog op dus had het niet meteen gezien. Dank voor de hulp!
  2 punten
 7. je kan gerust de veer van de 2,5TDI nemen, alleen zal die dan voor hoger staan omdat een V6 TDI nu eenmaal veel zwaarder is dan de 1,9
  1 punt
 8. die moeten reebruin zijn die electrodes, niet zwart. Dat ie nu niet meer wit rookt komt wel vaker voor. Soms kun je maanden rijden zonder dit probleem weer te krijgen. Je kan de bougies wel schoonborstelen, zijn ze ouder dan 30-60km zou ik ze gewoon wisselen voor nieuwe.
  1 punt
 9. Ik zou aan het slot dan regelen gezien dit eruit en vervangen is geweest. Maar in eerste instantie zou ikzelf niet zelf bijstellen maar diegene die het vervangen heeft moet maar zorgen dat alles terug normaal functioneert.
  1 punt
 10. Als je dit post om aan mij te vragen of je toestemming krijgt een Merecedes te gaan rijden: ----> nee. Maar inderdaad de prijzen zijn gestegen zoals alles tegenwoordig. Volgens mij zijn de prijzen die jij noemt van 3 jaar geleden iets langer geleden namelijk 2019 oftewel 5 jaar als we het rekken. Dat zou een 3,5% per jaar zijn. Doen we het indrukken dan is het 4 jaar en 4,5% Is dat hoog? Het tikt natuurlijk aan omdat het een forse basisprijs is van een auto.
  1 punt
 11. Update via Rainesh volledig gelukt... Software versie is nu 0841 (was 0809) Hartelijke dank!
  1 punt
 12. Ik heb de vraag gesteld aan Dieteren België (de officiële importeur hier) en ik kreeg als antwoord dat het wel degelijk om een Discover Media gaat en niet om een Discover Pro: "Geachte heer De Smet, Wij bevestigen goede ontvangst van uw aanvraag en danken u hiervoor. We hebben uw systeem entertainment gecontroleerd en uw VOLKSWAGEN Passat is uitgerust met Discover Media en niet met Discover Pro. "
  1 punt
 13. @bakkertje zonder een reflash kan dit vaak gefixt worden. Neem even contact op met Roy Kempers van Vag-Diagnose in Varsseveld, geef even aan dat Rainesh je gestuurd heeft. Die zit het dichtsbijzijnde bij je. @Kooij ik heb een collega in Almere zitten en anders eentje in Groningen (Sappemeer) @Nour al opgelost?
  1 punt
 14. Probleem zou misschien in de motorkapschakelaar kunnen zitten, heb dit bij een golf 7 meegemaakt. Deze was niet gezekerd.
  1 punt
 15. Dan kom je waarschijnlijk uit op deze, aangezien mijn VIN aanvraag via Rusland loopt werkt dat helaas niet meer, maar veel keus is er niet. En aan de prijs te zien klopt het wel.
  1 punt
 16. 1 punt
 17. Dit is een mooie "mod" en fijne aanpassing! Heb hem ook sinds gisteren en werkt als een dolle 👌😉
  1 punt
 18. Is er in de buurt niet iemand met startkabels. Kan goed zijn dat accu kapot is. Helemaal leeg lopen vinden ze niet leuk. Ik vind het risico vrij groot om daar op te gokken. Met die acculader zou die pas na 24 uur helemaal vol zitten.
  1 punt
 19. Update kun je zelf doen en de files kan ik wel leveren. Kost veeeeeel minder dan bij de dealer
  1 punt
 20. Na een tijdje afwezig geweest te zijn hier Weer terug Had de gte ingeruild op een Bmw f31 320i hebben wij nu weer een Passat variant Rline 1.5tsi met dsg uit 2019 het is een mooie volle uitvoering met r line in en exterieur voll leder panodak en navi pro en 19” verona’s helaas wel met wat stoeprandschade’s maar dat gaat goed komen afgelopen week op marktplaats een 2e setje gevonden met zgan winterbanden ook met wat schades(van sneeuwkettingen) voor een spot prijs Ik ga zoiezo 1 set nieuw laten maken eerdaags en waarschijnlijk de 2e set van de zomer ook
  1 punt
 21. Ook een mooie optie is de dynavin d8 flex, neemt alles over van de RNS .werkt met de originele achteruitrijcamera of met een ali exemplaar. heb alleen de optie carplay genomen omdat je toch via je smartphone op waze of kaarten van iphone kan gebruiken. ook tss de klokken komt er info, radio, telefoon…stuurwielbediening werkt.ben tevreden over de Radio.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden