Ga naar inhoud

J.J

Members+
 • Aantal items

  349
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

J.J won de laatste dag op juni 2

J.J had de meest gelikete inhoud!

Over J.J

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Groningen
 • Interests
  Te veel
 • Naam
  J.J

Overige

 • Auto
  T5 TDI 19L 63KW 2005 Campertje, met een knipoog naar de Passat

Recente bezoekers van dit profiel

814 profielweergaven

J.J's Achievements

124

Community reputatie

1

Community Answers

 1. J.J

  Omgeving stad Groningen.

  Inderdaad geen klachten ik hoef zelf rechtuit minder te corrigeren, waar ik anders vrij constant mee bezig was. Het bedrijf wat @dieseltje me heen had verwezen is inderdaad best schappelijk in prijs, maar was qwa planning geheel vol.
 2. J.J

  Omgeving stad Groningen.

  Ha dat wist ik niet heb het nog nooit laten doen, aan het T3-campertje die we zestien jaar hebben gehad heb ik alles vernieuwd behalve de nieuwe motor die er in zat, heb ik schijnbaar altijd mazzel gehad, ook niet verkeerd. Ik heb het bedrijf al een berichtje gestuurd, bedankt voor jullie tips, heel fijn als straks haast alles in orde is. Haast we krijgen ook het advies van andere leden om ook de distributieriemriem en drukrol te laten vernieuwen, en dan zou het heel mooi zijn om een nieuwe computer chip en software te laten plaatsen, en alles af te laten regelen. Wat een vooruitgang alles met elkaar zijn en wat gaat hij dan presteren, wat kunnen we verwachten nu is hij 1.9 L en 63 kw, het mooiste voor ons zou zijn als hij nog zuiniger, en nog fijner rijd. Mhg, J.J en zijn maatje.
 3. J.J

  Omgeving stad Groningen.

  Bedankt @dieseltje Is het ook te merken als de boel niet goed is uitgelijnd ik merk geen verschil met voor die tijd, hoe weet je dat het noodzakelijk is, en wat kost zo'n grapje. Het is natuurlijk niet handig om door verkeerde banden slijtage er achter te komen dat het uitlijnen noodzakelijk was, dus zal het sowieso maar laten doen. Ik ga ze morgen een e-mailtje sturen. M.g.h, J.J
 4. Maakt het veel uit waar je een wagen laat uitlijnen. Kan je behalve meer of minder brandstof gebruik ook nog ergens anders aan merken dat de wielen goed op slecht zijn uitgelijnd. Waar in de omgeving zouden jullie het laten doen, als jullie in de stad Groningen zouden wonen??? Inmiddels de remschijven/blokjes, fuseekogels, banden en schokdempers vernieuwd, dus uitlijnen is een logies vervolg op het geheel. Alvast bedankt voor jullie adviezen, en mee denken. Mhg, @J.J Uit de stad Groningen. Ps, Wij zijn ons aan het klaar maken om voor langere tijd met ons T5-campertje naar Spanje te vertrekken, daarom moet alles goed zijn.
 5. Een ideale set de velgen onder ons campertje zijn al wat aan het roesten, terwijl de rest er nog zo goed uitziet. Ha, als ik dit eerder had gezien, dan was dat zeker een optie, hartstikke bedankt @Marco456.
 6. Dat cuppen zal ik van af nu goed in de gaten houden dat is ons ook aangeraden door @Vinniepilon. Om de zoveel kilometer van voor naar achter omzetten, en regelmatig voelen, de Vredestein achter banden waren er echt erg aan toe. Bedankt @Kanerr bedankt voor je reactie.
 7. J.J

  Asbak achter

  Hoi beste Wim, fijn je weer op het forum te zien. En ik heb je vraag graag ingewilligd.
 8. Ik snap het niet dacht goed advies te krijgen bij een betere banden bedrijf: Profile Groningen, Heuver | Profile
 9. Ha bedankt voor je reactie @JimyB We nogal bedenkingen om weer All-season banden meer te nemen, ondanks dat we graag het hele jaar door goed en veilig willen rijden, vooral met een campertje.
 10. Hallo allemaal, We gaan zo op pad voor nieuwe banden voor ons T5-campertje. De vierseizoenenbanden van Vredestein zijn ons behoorlijk tegen gevallen, een tijd lang gereden met het idee dat het de wiellagers waren, tot twee van ons beste leden ons busje onder handen wilden nemen en er achter kwamen dat het aan de banden ligt. Wat een ontzetten fijne ervaring. Nu gaan we zo op pad om de beste banden voor ons campertje te zoeken, hebben jullie een idee met wat voor banden we veel rijplezier kunnen verkrijgen en ook nog eens veilig. We zien uit naar jullie reactie we nemen de laptop mee kunnen we jullie advies ook nog bekijken bij de banden bedrijven. Mhg, J.J en zijn geliefde.
 11. Nog steeds doet het slot het heel goed, nooit meer een storing er in gehad. Hartelijk dank beste @Frank voor ons ben je een topper, ook zo als we je zagen werken, snel en doeltreffend. En alle dank aan de leden die ons met raad hebben bij gestaan. @BARRY_TDI, @Vinniepilon, @Stephenvanengelen, @Diver, @dieseltje. @Tarabass, @jaap En de filmpjes van: How To Remove The Door Card On VW T5, Caravelle, California 171.027 weergaven •21 jun. 2016 En van: Vw Transporter T5 central locking repair 56.168 weergaven •10 mrt. 2019
 12. Helemaal mee eens. En wat leeft het forum, en altijd druk, met vele bezoekers, Dit forum is volwassener dan menig VW fora's, Ja dat vind ik ook. Op andere forums tref je vaak kliekjes aan waar je je helemaal moet aanpassen, anders word je nooit geaccepteerd, en laten ze je links liggen.
 13. Ik zou echt niet weg gaan van het prachtige forum met leden die zelf ons bij staan met onze T5-campertje. Ik vind het en een prachtig forum waar ik niet graag weg wil, heb kennis gemaakt met hele fijne mensen, die je in het dagelijks leven niet zomaar tegen komt. Blijf lid en kom af en toe even voor een bak koffie, en maak even een praatje met de maten, lekker even bij praten en vertellen hoe de omschakeling bevalt, en het genot wat jullie ervaren. Update ik zie net dat onze @martijn v o er ook zo over denkt. Blijf lekker.😃
 14. Bedankt voor je reactie beste @BARRY_TDI O bestaat er ook zuurvrije spuit vaseline, dat is mooi en ook met een rietje??? Is dat beter dan siliconen spray???
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden