Ga naar inhoud

J.J

Members
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

J.J won de laatste dag op 9 oktober 2018

J.J had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

29 Excellent

Profile Information

 • Plaats
  Groningen
 • Naam
  Groningen

Recente bezoekers van dit profiel

103 profielweergaven
 1. Bedankt voor je reactie @Petroman Ja de marters zijn hier aardig vertegenwoordig, er zijn ook sporen dat ze in de motor ruimte komen, is visolie ook gebruikt voor kabels van de T5 is dat bekent of het tegendeel??? Ook is een steenmarter aan zijn voorpootje aan de uitlaat in onder in de motorruimte het was een ingedroogde geraamte geworden, daar kunnen we geel last meer van krijgen. Er schijnt maar één ding te helpen maar dat ga ik hier maar niet schrijven lees zelf maar het verslag van Omroep Gelderland. https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2410528/Dit-kun-je-doen-om-te-voorkomen-dat-een-steenmarter-onder-je-motorkap-loopt-te-knagen Het is echt een GROOT probleem niets schijnt echt 100% te helpen, als je het verslag hebt gelezen, alleen het éne, maar dan moet je snachts bij de wagen blijven waken, en overdag slapen. Toch hoop ik dat er echt bruikbare tips komen.
 2. Tja in de uitzending van RTL4 was een man die deskundig zou zijn, en die zegt dat alleen de elektrische schok apparaatjes werken. Misschien kan het ook wel maar is het belangrijk waar je die hoogspanning dingen plaatst, ik weet niet of de boordcomputer is af te schermen met aluminium tape.
 3. Ja beste @Viniepilon bedankt voor je reactie, maar wat is dan het beste. Aan het beste idee hebben we allemaal wat, misschien kan dat uitgediept worden. Want de schades kunnen behoorlijk oplopen tot zelfs dat je wagen en die er naast staan totaal afbranden door een kortsluiting.
 4. SORRY HET IS WAT DOOR ELKAAR HEEN, KAN HET NIET GOED KRIJGEN, HET IS EEN KUNSTWERKJE GEWORDEN. Wij willen graag het beste voor onze T5-camperje, misschien kunnen jullie ons helpen. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja het was weer op het RTL4 nieuw. Weer behoorlijke schades door de Steenmarters, en uit de bus kwam dat maar één ding werkt dat is een toestel met hoogspanningsschokken. Ik heb ergens gelezen dat dit toestel niet geschikt zou zijn voor wagens met een boorcomputer maar ik zie het niet staan bij deze advertentie: Kemo M176 Marterverschrikker Met flitslicht, Met hoogspanningsplaatjes, Waterdicht 12 V 1 stuks Ultrasone, waterdichte marterverschrikker met hoogspanningsplaatjes M 176 Artikelnummer: 857140 Fabrikantnummer: M176 EAN: 4024028031767 Verjaagt de marters door hoogspanningsplaatjes die zijn opgeladen tot ± 200 - 300 V door een elektrische schok in de motorruimte (slechts een zwakke stroomsterkte die de marter zal verjagen, niet doden) en door sterk agressief pulserend ultrasoon gel… Volledige beschrijving 4 reviews Garantie: minimaal 2 jaar Fabrikant: Kemo Beschikbaar: 371 stuks Verwachte leverdatum: vrij. 7.06 - zat. 8.06 Gratis levering vanaf €28,93 (zie voorwaarden) € 60,74 € 73,49 incl. btw excl. btw Bestel nu 1 stuk € 60,74 https://www.conrad.be/p/kemo-m176-marterverschrikker-met-flitslicht-met-hoogspanningsplaatjes-waterdicht-12-v-1-stuks-857140?WT.srch=1&gclid=CjwKCAiAgrfhBRA3EiwAnfF4toML0HSYMBzIx0wfbZZYnEO7HLUTJhzt2QgBKMLmq9yiIAn52wJkqhoCz7IQAvD_BwE&insert=8J&t=1&tid=819431225_45801369007_pla-355236144887_pla-857140&utm_campaign=&utm_content=&utm_medium=&utm_source=&utm_term=
 5. J.J

  Afwezigheid Barry

  Beste Barry, Sorry man ik lees het nu pas, inderdaad wat een verhaal. Ik mis mijn beide ouders ook en weet en kan me aardig inleven wat je hebt/mee maakt, en het leven anders maakt. Jou schrijven: Ik heb gepraat, gelachen, gehuild en een super mooie tijd gehad ondanks dat het zwaar en soms heftig was. Tja een klein stukje mijn verhaal, wat iets overeen komt, met die van jou. Mijn vader is overleden aan de gevolgen van prostaatkanker, we hebben negen maanden dagelijks bezocht en verzorgt in een zorgcentrum, we hebben het over veel bijzondere herinneringen gesproken en gelachen, we zijn nooit zo dicht bij elkaar geweest, en er ontstond een hechtere band, dat heeft iets heel waardevols gebracht, en blijf het koesteren. Veel sterkte allemaal, ook voor andere leden die niet zo makkelijk over het overleiden kunnen schrijven. Mhg, J.J Ps, Een prachtige foto trouwens, en respect voor je dat je het hier hebt geplaatst, en ook een teken dat het forum je wel heel dierbaar is, en je trots op haar bent.
 6. Wie heeft ervaring of tips hoe je Led richting aanwijzers in bouwt in de spiegel houders. Ik wil ze graag in de spiegelkastje van de T5 inbouwen, om nog beter gezien te worden. Ik zou ze zo geschakeld willen hebben dat ze normaal branden en als ik de richtingwijzer gebruik ze gaan knipperen. We hebben al een keer een kapotte spiegel gehad omdat de afstand van de tegenligger niet goed werd ingeschat, en dat wil ik met de T5 voorkomen. Trouwens we vinden het ook wel mooi. Uiteraard moeten de leds wel weer bestendig zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden