Ga naar inhoud

BARRY_TDI

Moderators
 • Aantal items

  20079
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  220

BARRY_TDI won de laatste dag op januari 15

BARRY_TDI had de meest gelikete inhoud!

Over BARRY_TDI

 • Verjaardag 12-03-1974

Profile Information

 • Plaats
  Dronten
 • Naam
  Barry

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BARRY_TDI's Achievements

9,8k

Community reputatie

3

Community Answers

 1. Dan toch maar de ANWB erbij halen. Die doen een opblaas balg tussen deursteil en carroserie en lepelen de deur open. Word gebed zonder eind dit
 2. Als je een trekhaak hebt en dus een stekkerdoos kan je kijken of je de + en - kan vinden. En daar decaccu eropzetten om via ab de deuren te kunnen openen.
 3. Net wat @Bonny zegt, Rachid had ook problemen en heel achteraf was de sleepring niet goed geplaatst?? @Rachid17 lees je mee?
 4. Heren graag de laatste aanpassing kopieren en je naam erbij zetten. Zie het al 2x misgaan dat namen niet worden mee gekopieert!!
 5. Ik heb evt ook 4 originele liggen. Pb maar als je interesse hebt.
 6. Ja nu kan het nog. De sedan gaat schaars worden in NL.😅
 7. Als je andere speakers wil plaatsen moet je altijd nieuwe speakerringen plaatsen. Dus de originele die met popnagels vastzitten uitboren en vervangende ringen plaatsen. En dan kan je pas andere 16.5cm speakers plaatsen. En welke dat kunnen zijn is puur afhankelijk wat je ervoor kwijt wil. Ik had bv Audio System R series 90w compo set met scheidings filter in alle deuren aangestuurd door een Audio System versterker R series 4x 90w. Super geluid. Mooie duliepe bass en hoge tonen. En dat is weer afhankelijk wat voor radio je erin heb hangen. Ik had met een Pioneer dubbeldin mooiste geluid. Daarvoor heb ik een habbie dabbie android toestel gehad dat was echt slecht en ik was begonnen met een clone ooit via groupbuy m.d.a. Alle , dat was wel wat beter maar met een Pioneer was het echt top.
 8. Ik heb de omlisting weggehaald, met 2 T25 schroefjes daai ik de hele unit eruit. Stekker eraf, lamp leraf, led erop kijk wel dat de vlakkennaar rechts en links staat, kabels eraan unit erin schroefjes vast lijdt erop. Ben langer aan het typen dan dat het vervangen.
 9. Ik heb ze ingebouwd. Welgeteld 10 min per kant. Voor Na De kleur komt mooi overeen. Dank je wel @HansJan
 10. Wilde bijna je 06 plaatsen. 🤣 Vin z'n nummer las ik😝
 11. En mijn set is ook binnen. Tegelijk met mijn interieur ledjes van de afhaal Chinees Hans Jan bedankt voor de snelle service!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden