Ga naar inhoud

BARRY_TDI

Moderators
 • Aantal items

  20699
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  254

BARRY_TDI won de laatste dag op september 23

BARRY_TDI had de meest gelikete inhoud!

Over BARRY_TDI

 • Verjaardag 12-03-1974

Profile Information

 • Plaats
  Dronten
 • Naam
  Barry

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BARRY_TDI's Achievements

10,1k

Community reputatie

4

Community Answers

 1. BARRY_TDI

  Onderdelen

  https://www.huiskes-kokkeler.nl/service-en-onderhoud/onderdelen#Doetinchem. Vermeld dat je via VWPASSATCLUBNL besteld.
 2. BARRY_TDI

  Onderdelen

  Het is nu Huuskes Kokkeler.
 3. BARRY_TDI

  Trip teller

  Doet het gewoon hoor. Denk omdat je geen FM bent🙈
 4. BARRY_TDI

  Trip teller

  https://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/7592-handleiding-31-bediening-3c/
 5. Ik ben momenteel in Colombia. Hier vragen ze aan de pomp COP 13.500. Omgerekend €3,268 per GALLON😎 Een kleine 82 ~ 85 cent per liter.
 6. Welkom op het forum Ik heb je topic verplaatst naar In Car Entertainment. Het heeft niks met VAG nieuws te maken natuurlijk. Om verder te kunnen reageren zal je je eigen en je passat eerst moeten voorstellen in Ik ben En ik rij gedeelte. Na 3 berichten worden alle andere topics vrijgeschakeld. Denk dat je deze info hebt gemist bij het aanmelden. Veel plezier hier.
 7. **Verplaatst van Algemeen naar ICE**
 8. Ik zeg dat het onder de verkeerde sectie is geplaatst.😅
 9. Hallo Petertje D Welkom op het forum. Wellicht heb je spelregels gemist. Dat geeft niet ik leg ze graag uit. Het is de bedoeling dat je je eigen en je passat voorsteld in de Ik ben en Ik rij gedeelte. Die is toegankelijk. Na 3 reacties gaan de technische gedeeltes ook toegankelijk zijn. Daar kan je in de juiste topic je probleem vermelden. In Mijn verhaal kan je de voortgan van je passat bijhouden. Vandaag lekker gewassen, margen naar de apk dat soort dingen. Ik heb je bericht verplaatst naar het techniesche gedeelte waar je nu dus nog niet kan reageren. Mocht je vragen hebben stel ze gerust! Heel veel plezier op het forum en vriendelijke groet, Barry
 10. Mij werd toendertijd een DAP900 geadviseerd omdat de VAG lakken harder zijn en dat een DAP500 te licht zou zijn. Maar als het jouw klus klaart is het prima toch.
 11. Staat er weer mooi bij!! Is de DAP500 niet te licht voor de VAG lakken? Advies was toendertijd DAP900.
 12. Mooi verslag en goed bezig! Heb je geen 12v punt in de kofferbak? Anders toch draadje leggen richting zekering kast en gezekerd aansluiten. Meer werk maar wel zeker. Succes iig.
 13. Ik denk dat jouw theorie wel eens zou kunnen werken. Als je niet meer als 25% verlies hebt en beide maak je dezelfde sterkte klopt het als een zwerende vinger met wat er in het boekje staat.
 14. BARRY_TDI

  Foutcodes P029900

  Halo Dano, ik heb je topic verplaatst naar de juiste rubriek. In de ik ben en ik rij doe je de voorstel ronde en de klachten/vragen na 3 berichten in de juiste rubriek. Succes👍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden