Ga naar inhoud

BARRY_TDI

Moderators
 • Aantal items

  19847
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  205

BARRY_TDI won de laatste dag op april 2

BARRY_TDI had de meest gelikete inhoud!

Over BARRY_TDI

 • Verjaardag 12-03-1974

Profile Information

 • Plaats
  Dronten
 • Naam
  Barry

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BARRY_TDI's Achievements

9,7k

Community reputatie

3

Community Answers

 1. @lampie44 graag verder gaan in de topic van de link. Deze topic is over roest problemen. Om het een beetje overzichtelijk te houden. Alvast bedankt
 2. Patrick vergeet erbij te vermelden dat er stoelen van een golf 5 in zitten gebouwd. Weet verder niet of dat invloed kan hebben.
 3. Welkom op het forum Paulus. Het is gebruikelijk om je eerst voor te stellen in de ik ben en ik rij topic. Na 3 berichten worden de overige topics vrijgegeven zodat je je vraag kan stellen.
 4. BARRY_TDI

  acculaadklep

  Meende dat er al meerdere leden zijn met hetzelfde probleem. Schijnt een producteigenschap te zijn. Iets met nieuwe sluitwerk/slot zou de oplossing moeten zijn.
 5. Je kan bij WINPARTS nieuwe panelen halen. Moet je raammotor en speaker omzetten. Voordeel is dat je raammechanisme ook weer nieuw is. Je kan ook van 3M pakking strips halen. 1 doosje kost tegenwoordig al tegen de 5 tientjes. Voordeel daarvan is er zit genoeg in om alle deuren te voorzien van nieuwe pakking.
 6. Hier al gekeken? https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/nl_NL
 7. Er zijn er meer die denken als ik een grotere velg monteer de wielbak word opgevuld. Helaas is dit dus niet zo. Een 19" velg heeft een plattere band als een 17 of 18" waardoor de diameter nagenoeg hetzelfde blijft. Verlagen is hier de enige oplossing idd.
 8. Ozzy begint de flipper goeroe te worden. Goed bezig pik. Mooi dat het nu werkt. Zonder info van Ozzy had je een hart verlamming gehad met de Kerstverlichting hahaha
 9. Hier laatste jaren Esso. Sinds overname op woensdag en zaterdag extra korting en sparen met pasje.
 10. Gefeliciteerd! Vele veilige kilometers gewenst
 11. BARRY_TDI

  batterij vragen

  Ik bedoel meten tijdens het starten. Dus tot hoever hij spanning trekt. Dus je hebt een 2de persoon nodig die start terwijl jij de accu meet. Of je moet lange kabels aan je meter hebben
 12. BARRY_TDI

  batterij vragen

  Meet eens als de accu vol is en dan als je start tot hoever je spanning daalt. Dus volle accu zeg 12,8 V en dan met de meter erop starten. Als je spanning te ver zakt zou er 1 of meerdere platen kapot kunnen zijn van de accu. Al een paar keer meegemaakt met de auto van mijn vrouw. Ook heel veel gebruik in het dorp en weinig afstanden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden