Ga naar inhoud

BARRY_TDI

Moderators
 • Aantal items

  19762
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  205

BARRY_TDI won de laatste dag op april 2

BARRY_TDI had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

9671 Excellent

Over BARRY_TDI

 • Verjaardag 12-03-1974

Profile Information

 • Plaats
  Dronten
 • Naam
  Barry

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat is niet alleen in het grens gebied. Ik woon in de Flevo polder en ook geen ontvangst. Met een polo 6n en een 6n2 en een kia picanto perfect ontvangst. Is een 3BG kwaal. Maar als je de bijrijders deur open doet en het klepje naast de dashbord weghaalt heb je best wel ruimte.
 2. Dat klopt, maar hij zegt het he πŸ˜‚
 3. Gelukkig hebben we een VW IT'er in ons midden. @Moggy kom erin kerel dit is jouw vak gebied
 4. Ga eens bij Matthijs @Vdub langs. Misschien kan hij je helpen.
 5. Je kan proberen bij andere pomp tanken. Ik weet verhalen dat mensen bij Shell tanken en schokkerig rijden en bij BP geen last of andersom. Mocht je geen foutmeldingen hebben is dit het proberen waard. Waar tank je nu?
 6. Graag je topic aanpassen en goed omschrijven wat je bedoeld en nog liever een foto erbijπŸ˜€ Bijna een burger oorlog hier met aannames πŸ˜‹
 7. Nou ik lees dat ik het ook mis heb. Zal vragen voor een duidelijke omschrijving.
 8. Om voor de TS te spreken, nee bedoeld hij niet
 9. Kan ook prima. Alleen de wattage, ik zie 40 watt staan. Ik weet niet of het 40 watt rms is of 40 watt gewoon. Er zitten wel mooi ringen bij en verloop kabels. Kan je met deze set de huidige tweeters gebruiken?
 10. Laat dat maar aan onze Rob over✌
 11. https://www.ebay.com/itm/Audio-System-Radion-165-16-5-CM-2-Wege-Compo-System-Speaker-165mm-/172953085588 Gaat om het plaatje. Kon zogauw niks beters vinden
 12. Staat in de tekst. Audio System R series compo set 90 watt.
 13. Ja origineel wat er zat. Die dingen kosten 12 euro de 2. Mooie speakers erbij zoeken en gaan. Bijvoorbeeld audio system. Maar hoe gek wil je het maken qua kosten. Ik had de deuren voor en achter een compo set van audio system r series 90 watt. Daar een audio system r series 4x90 watt versterker eraan. Ik had geen subwoofer meer nodig. Maar daar moet dan wel een beetje auto radio aan hangen. Dus wat zijn je wensen. Als origineel al goed is heb ik wel een setje voor je. Hoef je de oude eraf te boren en deze monteren.
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden