Ga naar inhoud

Ozzy

Members+
 • Aantal items

  8206
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  29

Ozzy won de laatste dag op november 20 2021

Ozzy had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over Ozzy

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Salland
 • Naam
  Özgür

Overige

 • Vagcom
  OBDeleven Pro NextGen
 • Auto
  Passat B8 Variant 2.0TDI CRLB H6 MY2016

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ozzy's Achievements

1,6k

Community reputatie

 1. Accupolen even loshalen schijnt te werken. @BARRY_TDI Zou u dit kunnen verplaatsen naar 3G, bij voorbaat dank.
 2. De BiTDI heeft een uitlaat met 2 pijpjes linksonder de bumper verstopt zitten, net als de 2.0 TDI 190pk.
 3. In het buitenland gaat men nog verder dan 230pk zelfs. Ook dat lijkt goed te gaan tot zover.
 4. Alleen de 2.0 TSI 280pk is ermee geleverd naar mijn weten. Dat is eenmaal een motorisering die je niet vaak tegenkomt.
 5. Module 9, onderaan staat subsystemen/subsystems, vervolgens selecteer je RLHS en daarna longcoding. Dan zit je in de sub menu van de regensensor.
 6. Ik zal van de week even kijken, help me eraan herinneren als ik het vergeet. Momenteel gaat het helaas een beetje lastig voor mij worden om met je mee te kijken. Wat ik ondertussen wel heb ondervonden is dat met een iPhone OBDeleven veel minder fijn werkt, vooral als je ermee in longcoding moet werken.
 7. Je hebt de topic gevonden zo te lezen. Neem anders het lijstje door en noteer wat je nog niet hebt. Dan kunnen we het resterende nog activeren/aanpassen wanneer je hier bent.
 8. Zoeken ze ook een ongecertificeerde coureur? Zo ja, dan meld ik me bij deze aan.
 9. Zo te zien had ik het mis. Thx. Ik zal het linkje onder vermelden. De meeste coderingen/aanpassingen die in het linkje van Gerritspeek staat hadden we al hier in het topic staan trouwens, of ze staan al vermeld in de andere linkjes onder bronnen. Maar goed, gezien het compleet in het Nederlands is, kan het vast wel goed van pas komen. Stemei stond al vermeld onder bronnen. De tweede link vind ik persoonlijk tegenvallen qua inhoud. Heb willekeurig een aantal aangeklikt, bij sommigen stond er vreemd genoeg niks vermeld. Toch bedankt voor de moeite.
 10. Is een bekende site, wel een hele oude waar naar mijn weten geen coderingen voor de B8 op staan.
 11. Dat kan kloppen. Dit komt onder andere doordat er geen lenzen/projectors aanwezig zijn. Hierdoor krijg je helaas wel weer strooilicht.
 12. De Arteon is (half of eind) 2017 op de markt gebracht. Na 3 jaar gefacelift (afgelopen jaar) en na 3 jaar eruit om dezelfde reden als de Passat sedan. De B9 is al bevestigd, daarna is het einde in zicht voor de Passat, na zo'n 57 jaar (1973 - 2030).
 13. Nee, het komt puur doordat de Passat sedan heel weinig verkoopt (in het algemeen). De Passat sedan verkoopt alleen goed in landen als China, Rusland en Turkije. Verder is de productie van de Passat verplaatst naar Slowakije, of is langzaam in gang in ieder geval. De Passat Variant rolt nu/in de toekomst van dezelfde band af als de Superb. Ook verkoopt de Superb liftback beter dan de Passat sedan. Toen hebben ze maar besloten de Passat sedan eruit te gooien. Oftewel, het loonde gewoon niet meer om de Passat sedan te blijven produceren. Massa(productie) = kassa
 14. Oja die ook nog natuurlijk
 15. Goede vraag. Na onderzoek en navraag bij een man met verstand blijkt de Amarok van VW zelf te zijn. Wat ik ook heb gevonden is dat de Amarok sinds dit jaar door Ford gebouwd gaat worden. Dan wordt ie gebouwd op het platform van de Ford Ranger.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden