Ga naar inhoud

Ozzy

Members+
 • Aantal items

  8457
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  40

Ozzy won de laatste dag op juli 6

Ozzy had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Over Ozzy

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Deventer
 • Naam
  Özgür

Overige

 • Vagcom
  OBDeleven Pro NextGen
 • Auto
  Passat B8 Variant 2.0TDI CRLB H6 MY2016

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ozzy's Achievements

1,7k

Community reputatie

1

Community Answers

 1. Ik kan geen goede foto vinden, maar ik probeer het zo even. Het is niet over het hoofd te zien. Als je in de buurt van die rode cirkel kijkt, dan zie je 2 (dikke) zwarte buizen onder elkaar naar de binnenkant van de auto gaan. Om die 2 buizen doe je een tiewrap.
 2. Hetgeen wat je beschrijft had ik ook, voornamelijk tussen 1800 en 2200 rpm. Tiewrap om de 2 buizen (van de verwarming ofzo, zie topic van Hans Jan). En sindsdien geen resonantie/gebrom meer in de auto bij 1800-2200 rpm.
 3. Ozzy

  Motor hapert

  Hoor je de tankpomp (onder de achterbank) wel lopen?
 4. Ozzy

  Motor hapert

  Sla het BP Ultimate Diesel verhaal maar over. Direct naar Matthijs gaan. Je garage is toch niet toevallig de lokale dealer Pouw he? Wat zijn dat een stel prutsers zeg..
 5. Ozzy

  Andere auto gekocht.

  Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst
 6. 265 is teveel van het goede. Max is 245 voor een B8
 7. Ozzy

  Gas To Liquid Diesel

  GTL en HVO(100) zijn wel 2 verschillende soorten brandstof he.. HVO100 kun je onder andere vinden bij de Tamoil en Texaco (in Groningen).
 8. Mooi dat het gelukt is. Je kan zelf onder navigatie in de instellingen ook aangeven dat ie de kaart moet updaten terwijl de SD kaart in 1 van de 2 gleuven zit. Dan start ie vrijwel direct met updaten. Doorgaans duurt een update zo’n 15 a 20 minuten.
 9. Zodra ie het bestand uitpakt wordt ie een stuk groter. De 3 bestanden komen wel erop, maar de bestanden zijn niet volledig waardoor ie niet kan updaten, of de update niet kan afronden.
 10. - Hoe groot is die SD kaart? Tegenwoordig is 32gb niet meer genoeg namelijk. Dan zet ie niet alle bestanden erop. In jouw geval kan je ook een normale SD kaart van 64gb gebruiken. - Jij hebt een Discover Pro voor een 'Passat van 2014' Heb je dat geselecteerd bij stap 2 'Kies jouw navigatiesysteem' ? - Je kan niet Europa en Wereld allebei tegelijkertijd erop zetten. Het is het één of het ander. Ikzelf wis altijd de bestanden die op de SD kaart staan eerst. Daarna open ik de gedownloade bestand in winzip/7zip. Vervolgens laat ik het uitpakken in de SD kaart. Dan krijg je de 3 bestanden/mapjes (MIB1, MIB2 en nogéénwaarvanikdenaamevennietmeerweet in je SD kaart te zien.
 11. In jouw geval moet het d.m.v. een SD kaart. Houd er rekening mee dat de laatste update groter is (geworden) dan 32gb.
 12. Ozzy

  onderhoud 60000 km

  Ruim 500 euro voor oliewissel en de resterende filters klopt redelijk bij de dealer. Ze gieten daar motorolie waar goud in zit gemengd in je motor he...
 13. Gelijk een Discover Media MIB2.5 scherm erin als upgrade
 14. Ozzy

  onderhoud 60000 km

  DSG olie moet om de 60dkm. Distributieriem is pas bij 240dkm.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden