Ga naar inhoud

Ozzy

Members+
 • Aantal items

  7199
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

Ozzy won de laatste dag op juni 3

Ozzy had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1220 Excellent

3 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Midden-Oosten
 • Naam
  Özgür

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ouch... Bij mijn 3C begon dit rond 320.000km al. Voordat het begon hoorde ik een zachte ''krak'' geluid en toen wist ik al hoe laat het was. Weekje later begon het gehuil/gejank in de 1 en 2, daarna werd met de week erger en hoorde je het in elke versnelling. Matthijs heeft er toen een andere bak onder gezet en het was weer heerlijk stil in de auto. Half jaar later ging de 3C eruit voor een B8. Over de huidige B8 zwijg ik even.
 2. ACC aanzetten en kijken of ie op 210 wil, zo ja dan is het high, zo niet dan is het low.
 3. Dan zou ik weer terug gaan als ik jou was.
 4. Maar goed... of het nodig was kan je zelf merken toch? Staat je stuur nu wel recht als de auto stilstaat en rechtuit rijd? Verder trekt ie ook niet meer naar rechts op een rechte vlakke weg?
 5. Stuur stond naar links terwijl de banden recht stonden en de auto trok lichtjes naar rechts, tenminste dat is wat ik opmaak uit hetgeen wat de TS zei.
 6. Potverdikkie... hier wordt ik dus echt moe van he... je laat toch niet een nieuwsgierige jongeman zo lang wachten...
 7. En... wat is het resultaat?
 8. Ozzy

  Verschillen motor 1.4 2015

  Ga wel naar de betere bekende VAG tuners toe als je 'm laat chiptunen. Goedkoop is duurkoop. Zo heeft een oom van mij zijn Transporter T5 naar een tent gebracht waar ze het chiptunen erg goedkoop uitvoeren, achteraf had ie spijt dat ie niet naar mij had geluisterd. Hij heeft er namelijk allemaal trammelant mee gehad, uiteindelijk 250 euro ofzo lichter en weer terug bij het originele software. Daarna heeft ie nog een andere T5 gehad, bij die bus heeft ie wel geluisterd en de tuning laten doen bij Matthijs, daar was ie erg tevreden over. Mijn oude Passat B6 2.0tdi heeft ruim 300.000km gechipt rondgereden. Zodra ie warm was, maakte ik af en toe (eigenlijk best vaak) toch wel goed gebruik van het vermogen. Nog nooit iets kapot gehad vanwege het chiptunen. Binnenkort gaat ook de B8 naar Vdub/Matthijs voor wat extra vermogen. Nu is een 2.0tdi 150pk absoluut geen slak, je komt makkelijk mee met het verkeer hier in Nederland, maar getuned rijd ie toch wel echt een stuk fijner/beter.
 9. Mooie a6 allroad. Klopt het dat het een 3.0 bitdi is?
 10. Poeh... dat is een goede vraag. DLA (Dynamic light assist) gaat niet lukken, omdat je daarvoor high led koplampen nodig hebt. Maar gewoon light assist i.c.m. met low led koplampen zou wellicht kunnen, wellicht heeft @bm-er hier het antwoord op.
 11. Vooruit... ik heb het aangepast voor je. Die is wel uniek. Bruine dashboard met bruine stoelen en bruine deurpanelen, kom je niet vaak tegen. Opties die ik op het eerste oog zie: - LED koplampen (low) - Discover Pro - Achterrijuitcamera (i.c.m. pdc rondom) - App-Connect en spraakbesturing lijkt al vrijgeschakeld Mist helaas ACC, maarja i.c.m. handbak vind ikzelf persoonlijk niks aan. Met een DSG zou het wel fijn zijn. Lijkt verder wel op een nette auto, even maatje grotere velgen en hij oogt al stuk mooier. Als je @Quincy persé een 2.0TDI wilt, dan ben je wel wat meer geld kwijt. B8en met 2.0TDI zijn best schaars hier in Nederland, vergeleken met 1.6TDI.
 12. https://www.stemei.de/pages/coding/vw-passat-b8/lane-assist-freischalten.php Alstu.
 13. De dsg7 (droge koppeling) staan bekend als de slechtere dsg bakken, de dsg6 (natte koppeling) in die b7 2.0tdi is beter. Als je pech hebt kan er altijd nog wel wat stuk gaan natuurlijk. Toevallig heeft een oom van mij een b7 2.0tdi 140pk met dsg. Die haalt er ongeveer 1 op 16 mee. Nu weet ik niet precies hoe en waar hij voornamelijk rijd, maar je zou eventueel op spritmonitor kunnen kijken bij het gemiddelde verbruik van iedereen samen, dan heb je al ongeveer een idee hoeveel ie zou kunnen gaan verbruiken.
 14. Heb ik zelf nog niet meegemaakt, maar in het verleden hebben meerdere hier dat meegemaakt.
 15. Gaat ie naar JD (op de bank)?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden