Ga naar inhoud

BlackPassat

Members+
 • Aantal items

  1258
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

BlackPassat won de laatste dag op 3 oktober 2018

BlackPassat had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

335 Excellent

1 Volger

Over BlackPassat

 • Verjaardag 27-03-1964

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Etten-Leur
 • Interests
  Harley Davidson, Formule 1, Detailing
 • Naam
  BlackPassat

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wat mooi dat jullie die laatste tijd in elkaars aanwezigheid hebben kunnen doorbrengen, dit is van grote waarde en gaat je ook absoluut helpen bij het verwerken van het verlies. Gecondoleerd en heel veel sterkte in de komende tijd Barry
 2. BlackPassat

  Dsg

  Jij heb de "natte"6 bak DSG, je hoeft je niet druk te maken als het juiste onderhoud altijd is uitgevoerd. De spookverhalen die je hoort zijn van de "droge" 7 bak. Die is veel kwetsbaarder.
 3. Gelukkig zijn je klachten in Apeldoorn serieus opgepakt, dat is goed te horen. De houding die jij omschrijft kom ik bij meerdere dealers tegen. Alsof je blij mag zijn dat ze daar voor een veel te hoog tarief aan je auto willen sleutelen. Nou heeft het er ook mee te maken wie je treft, er zijn echt nog wel monteurs en servicemanagers die je graag en vriendelijk te woord staan. Over Borchwerf in Roosendaal was ik altijd erg tevreden, maar daar trof ik de vorige keer toch een botterik, zeldzaam. Ik ben een kritisch consument die uitleg en argumenten wil horen, als ik goed geholpen word dan ben ik echt wel een ambassadeur voor de garage. Erg tevreden over @Tasmo in Numansdorp, daar rijd ik graag 40 kilometer voor. Laat je even weten hoe het verder loopt @Ralfff?
 4. BlackPassat

  ff tanken

  De Esso tankstop in Meer (Hazeldonk) hanteert tussen 16:00 en 19:00 dagelijks een happy hour, waardoor je nog 5,3 cent korting krijgt op de Belgische adviesprijzen. Meestal probeer ik het zo te plannen dat ik daar tank. Het is overigens Premium 98 benzine. Laatste keer 1,32 per liter.
 5. Dank @@wulfke, de seals van de kofferunit zijn het meest verdacht dus daar ga ik mee beginnen.
 6. Dat geeft al aan dat er iets te verbeteren was.
 7. Ah goed om te weten @@OmeRoon. Destijds heb ik bij de 3BG gewoon nieuwe pakkingen kunnen kopen, dus ik dacht dat dit ook voor de CC zou kunnen. Ik vind het fijn om te horen dat het een herkenbaar probleem is, en daarbij direct de bevestiging van de oplossing. Dank Ronald.
 8. Dank voor de reacties @@Passat Rdi en @@areikelboom We gaan eerst de pakkingen van de achterlichten in de klep maar eens vervangen. We realiseerden ons dat de lekkage pas optrad nadat er een trekhaak gemonteerd is, toen zijn de achterlichten er ook uit geweest. Daarvoor zat de scheur al in de strip en hebben we ook nooit last van water in de klep gehad. Inmiddels kreeg ik van de dealer een prijs van "305 euro voor de afdekplaat, een paar tientjes voor de kit, en dan moet het nog gemonteerd worden meneer" We gaan maar eens prijs opvragen bij een schadeherstelbedrijf waar we weleens komen.
 9. Hebben de mensen die een gescheurde strip hadden ook last gehad van waterlekkage in de kofferklep? Ik vraag dit omdat bij de CC van BlackPassatJunior de strip ook gescheurd was/is. Op een slecht moment bleek dat er bij regen een heleboel water verzamelde onder de bekleding van de achterklep. Bij openen van de klep stroomt het water uit de twee uitneembare bekledingsdelen bij de achterlichten (in de klep, niet in het vaste deel van de kofferbak) We hebben dit tijdelijk afgekit in afwachting van een betere oplossing (lees: nieuwe strip) Ondanks de kit blijft de lekkage bestaan. We twijfelen nu of de lekkage een op zichzelf stand probleem is of toch te maken heeft met de gescheurde strip? Bij mijn eigen CC is de strip (nog) niet gescheurd.
 10. Ik zou het niet weten, ik herken dit probleem helemaal niet met de CC(maar ik heb dan ook geen keyless entry) Ben wel benieuwd wat de oplossing gaat zijn.
 11. De CC van BlackPassatJunior
 12. Mij is verteld dat deze klachten ook voorkomen bij een vervuild inlaatkanaal. Walnutblasting zou een oplossing kunnen zijn, gecombineerd met een reiniging en opnieuw afstellen van het gasklephuis. Maar ik zou het probleem zeker eerst bij de Bovag dealer leggen.
 13. @@Bonny als je wil zet ik mijn auto even naast de jouwe, mijn velgen zijn Reflexzilver. Als jouw auto donkerder is heb je dus zeker United Grey. PB maar even als je wat af wil spreken, via Whatsapp kan ook.
 14. LA7T is United Grey LA7W is Reflexzilver Reflexzilver is een kleur die al sinds 2007 wordt gebruikt, bij het aanmaken van deze lak bij bijvoorbeeld lakherstel is ook van belang dat je een soort subcode hebt (aangegeven door A, B, C, etc. gebaseerd op de productiedatum van de auto) ik meen dat er inmiddels al 11 kleurnuances binnen de kleur Reflexzilver bestaan.
 15. Ik vind de Gliptone geurhanger de lederlucht heel subtiel afgeven. Als je hem onder de stoel hangt heeft niemand in de gaten dat het niet meer van de stoelen zelf af komt maar van de geurhanger.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden