Ga naar inhoud

Petroman

Members+
 • Aantal items

  1796
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

620 Excellent

1 Volger

Over Petroman

 • Verjaardag 04-07-1962

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.petromax.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Gelderland
 • Interests
  Historische verlichting,
  petroleum overdruk lampen
 • Naam
  Wim

Overige

 • Vagcom
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Maar je remlicht knippert ook niet, als je die ook mee laat knipperen heb je nog voller beeld.
 2. Zou zo maar kunnen dat de sensor die de schakelstand doorgeeft niet meer 100% is. Of dat de connectors daarvan niet goed contact meer maakt. Ik heb er al twee keer nar laten kijken en met name in de winter als het vriest heb ik er af en toe nog last van. Ding los (laten) halen, openmaken door uitboren van popnagels, dan contacten schuren en weer dicht maken met schroeven. Monteren en hopen op een goede afloop.
 3. @jack vs, is alles nu opgelost en zo ja hoe ?
 4. Dan motor uitzetten bij achteruit steken ....
 5. Tsja, maar dan kan de ruit er ook weer makkelijker uit gehaald worden om vervangen te worden.... Ik zou maar even goed controleren of ze de ruit ook gaan herplaatsen en niet het blokje er uit kloppen en dan voila gaan roepen..
 6. Ik vind die van mij het mooiste ....
 7. Petroman

  onderdelen

  Volgens mij heeft hij een deur gevonden maar wordt er gevraagd om deze te controleren, door iemand in de buurt, ivm de afstand.
 8. Petroman

  Kleuren LCD 3BG

  Hoeveel ga je er kopen en wat zijn de kosten ? Er is ergens hier een topic over. leverancier, ontwikkelaar, zit inderdaad in het oosten.
 9. Ik heb er geen verstand van maar drie sensoren geven een foutief signaal de camshaft geeft ook een reden: kortsluiting. Ik vermoed dat als je die oplost de andere ook weg zijn.
 10. Welkom @Vw-hecoll op het forum. Voorstellen is niet verplicht maaaar wordt zeer op prijs gesteld.
 11. Petroman

  TPMS

  Hoi, Heeft iemand ervaringen met after market ali express tmps systemen ? En dan in combinatie met android systeem en bv BLE TPMS als app. Dus zonder extra receiver.
 12. Petroman

  Dakgootstrip

  Hallo, Gisteren heb ik de dakgootstrip uit voorzorg moeten loshalen. Het ding kwam af en toe al los en zelfs al een keer op de snelweg moeten stoppen om vast te drukken.... Maar nu de vraag: hoort dat ding recht te zijn of zit er een bepaalde vorm in ? Ik zou zeggen recht want de goot loopt ook recht naar achter maar er zit nu een vreemde vorm in: beetje getordeert en het einde maakt een flauwe bocht. En hoe zet ik dat ding weer terug? voor en achter eerst en dan midden er in drukken of van één kant af werken ?
 13. Mooi dat het goed afgelopen is maar wat was nu oorzaak en gevolg ? Want de tuner kreeg de zwarte piet, maar nu is toch alles weer terug ingelezen met die tuning en doet alles het weer. Dus niet oorzaak tuner ? Maar wat dan wel ?
 14. Petroman

  Marters..

  100% Oplossing is nochtands simpel: garage.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden