Ga naar inhoud

Petroman

Full Members
 • Aantal items

  1768
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

601 Excellent

1 Volger

Over Petroman

 • Verjaardag 04-07-1962

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.petromax.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Gelderland
 • Interests
  Historische verlichting,
  petroleum overdruk lampen
 • Naam
  Wim

Overige

 • Vagcom
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Petroman

  scheur in strip

  Welkom op het forum. Voorstellen wordt wel op prijs gesteld maar is niet verplicht. Ik zou gewoon voor snel en goedkoop gaan en een strip knippen uit een stuk karton. Ik heb nl. geen idee wat voor strip je bedoeld.....
 2. Petroman

  Dakgootstrip

  Hallo, Gisteren heb ik de dakgootstrip uit voorzorg moeten loshalen. Het ding kwam af en toe al los en zelfs al een keer op de snelweg moeten stoppen om vast te drukken.... Maar nu de vraag: hoort dat ding recht te zijn of zit er een bepaalde vorm in ? Ik zou zeggen recht want de goot loopt ook recht naar achter maar er zit nu een vreemde vorm in: beetje getordeert en het einde maakt een flauwe bocht. En hoe zet ik dat ding weer terug? voor en achter eerst en dan midden er in drukken of van één kant af werken ?
 3. Mooi dat het goed afgelopen is maar wat was nu oorzaak en gevolg ? Want de tuner kreeg de zwarte piet, maar nu is toch alles weer terug ingelezen met die tuning en doet alles het weer. Dus niet oorzaak tuner ? Maar wat dan wel ?
 4. 100% Oplossing is nochtands simpel: garage.
 5. A) eerst uitvinden of er eigenlijk wel marters in je omgeving rondlopen B ) Dieren lopen hun neus achterna. Volgens mij werkt dan een wc blokje in je motorruimte het beste. Ze knagen alleen maar aan je kabels vanwege de visolie die sommige fabrikanten in hun rubbermengsel doen. Dat ruiken de dieren en denken dat het voedsel is.
 6. Eerst laten doen wat hier gezegd wordt en daarna verder zoeken.
 7. Maar zijn verf vertrouw je niet ?
 8. Maar dan krijg je nog steeds een miniatuur. Die kan je gewoon kopen. Dat bedrijf maakt een massief model, geen ramen geen interieur...
 9. 1 op 1 in glas 3D ? Verder alles in orde ? Als ik je dus goed begrijp zoek je een garage waar je je wagen in parkeerd, afdekt en af en toe naar toe gaat om te genieten.... Je kan de wagen in de huiskamer zetten maar dan nog lijkt ie niet op een salontafel. 1op1 dat is dus ware grote en dan geen foto of schilderij, wat op zich al een aardige muur zou vergen. Ben benieuwd waar we uitkomen qua opties.
 10. @Johan.h, klopt. Ik weet niet of je ook de kleur van het interieur kan kiezen. anders ligt daar wat hobby werk.
 11. Op maat gemaakte miniatuur ? Wat is er mis met de schaalmodellen die ik hier af en toe voorbij zie komen ? Die zijn toch "op maat" ?
 12. Barry, Gecondoleerd en sterkte de komende tijd.
 13. Beste @zakonski, Waarom ben je lid geworden van dit forum ?
 14. Matthijs, Alleen heb ik geen rechten om wijzigingen aan te brengen bij mijn wagen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden