Ga naar inhoud

Petroman

Full Members
  • Aantal items

    1992
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

Petroman won de laatste dag op januari 5

Petroman had de meest gelikete inhoud!

Over Petroman

  • Verjaardag 04-07-1962

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.petromax.nl

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Gelderland
  • Interests
    Historische verlichting,
    petroleum overdruk lampen
  • Naam
    Wim

Overige

  • Vagcom
    Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Petroman's Achievements

689

Community reputatie

  1. Dan zou ik bij chip bedrijf even navragen of zij iets weten.
  2. Extra tip, voor het geval al niet gedaan: maak alle afspraken via email, leg alles vast voor als je zo meteen een juridisch geschil hebt. Mondelinge toezeggingen zijn dan weinig waard.
  3. In Vorden zit een VAG specialist. Daar zou ik heen gaan met auto klachten, laten uitlezen en dan verder.
  4. Met knoppie voor in de achterbak?
  5. Uh daar hoef je weinig voor om te bouwen want die adapters kan je gewoon kopen bij a.c.tion, gamma, autosjop of ome ali. Afhankelijk van de kwaliteit die je wenst. Duurste zal ongetwijfeld oem VW zijn.
  6. Even een blonde vraag van mij daaroverheen: functie werkt, dat is dan knop maakt contact en lichte brand want de "echte" functie erachter heb je niet.
  7. Matthijs is eigenaar van : https://vagperformancecenter.nl/ En hij repareert, onderhoud alle modellen van de VAG familie.
  8. Toevallig bij de beurt recentelijk met de garagehouder aka @Vdub, aka Matthijs, het er over had gaf hij aan dat je ook het filter moet vervangen en dat dat op een nogal lastige plek zit waardoor dealers dat stukje overslaan.
  9. Bij onze GTE hadden we ook issues met de bestuurders deur, exact dezelfde omschrijving. En gek genoeg ook alleen die deur. Onze garagist melde dat dit een bekend "dingetje" was bij GTE's. Warmte was de oplossing en perslucht ?? WAT er dan als bekend vastvriest werd niet gemeld.
  10. Omdat het een *&^% app is en nog in ontwikkeling krijg ik steeds te horen. Zelfs wagenstatus (primair iets) krijg ik niet aan de praat.
  11. Is dat niet standaard als je je telefoon koppelt met carplay (of hoe dat heet) ? Dan draai je dus de telefoon apps, incl. navi, op je media scherm. Whatsapp krijg je bv dan ook te zien.
  12. Petroman

    Hallo probleempje!

    Welkom op het forum! Een half jaar geleden gekocht? Dan heb je nog garantie en teruggave recht. Maar dat zal lastig worden als ondertussen al van alles vervangen is.
  13. Naschrift: Handleiding GTE, blz. 325: Knop voor het direct laden op het laadstopcontact indrukken en ingedrukt houden. Gelijktijdig de ontgrendel/open knop op de sleutel indrukken.
  14. Petroman

    GTE - extra's

    Dat is nu net het grote vraagteken WAT de dealer gaat doen vertellen ze niet. Ze vertellen wel dat het extreem druk is en er pas half februari een plek zo zijn, als ik snel reageer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden