Ga naar inhoud

esmamaju

Members+
  • Aantal items

    553
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over esmamaju

  • Verjaardag 02-05-1977

Profile Information

  • Plaats
    dalfsen (overijssel)
  • Naam
    Mark

Overige

  • Auto
    Passat Variant GTE 2018 high line

Recente bezoekers van dit profiel

1139 profielweergaven

esmamaju's Achievements

30

Community reputatie

1

Community Answers

  1. Hallo allemaal, Ik was m'n auto aan het afspuiten en bij wegrijden bleef de slang achter de spiegel hangen. Deze trok de spiegel door z'n uiterste punt en staat nu dus ver omhoog. De motor werkt nog wel, maar kan hem niet helemaal terug duwen. Heb ik hem nu gesloopt en moet er een nieuwe op of kan ik toch nog verder iets doen? Ik kom tot een punt waar hij lijkt te blokkeren.
  2. Thanks!! Wat vraag jij evt voor deze klus totaal? Vw hier vraagt er 400 euro voor.
  3. Hoi Matthijs, Bedankt. Heb je een tip hoe ik dat filter kan doen of heb ik dan speciaal gereedschap nodig? Ik doe altijd alles bij een doe het zelf garage in Zwolle. Die heeft erg veel gereedschap voor bijna alle klussen.
  4. Vdub heeft me afgelopen jaren al vaker van goed advies voorzien met mijn vorige passats. Wist niet dat hij een eigen garage heeft. Zie in filmpjes idd dat de filter op een rotplek zit. Moet deze filter iedere 60k ook vervangen worden?
  5. Ok dus inderdaad zelf mogelijk. Ik ga eens zoeken. Heb vcds. Bedankt.
  6. Hallo allemaal, Is het mogelijk om de dsg zelf een oliebeurt te geven of kan dit nog steeds puur via de dealer? Ik doe al het andere onderhoud zelf namelijk, maar las ergens dat je dit niet zelf kan doen.
  7. Hallo allemaal weer! Ik heb sinds een aantal dagen in het donker de melding" voetgangersherkenning niet beschikbaar, geen sensorzicht" De dealer zegt dat het komt door regen bijvoorbeeld. Er was echter geen regen en overdag krijg ik geen melding. Puur als het donker is. Ik heb het nu een paar keer op film gezet, maar ze zeggen dat ze zelf het moeten kunnen vinden als storing met uitlezen, dan pas is het garantie. Mijn fabrieksgarantie verloopt 1 maart. Ik heb ze gezegd dat ik het in ieder geval in de computer wil hebben staan dat dit gebeurt voordat mijn garantie verloopt. In vcds zie ik geen storing terug. Dat gaan hun dus ook niet vinden als ik hem daar breng en dus geen garantie ben ik bang. Ze willen hem wel een dagje hebben volgende week, maar ja... Iemand een tip hierover?
  8. Oh nice! Thanks! Moet vast lukken
  9. Ja met dat filmpje lijkt het me geen probleem om te doen. Bedankt!
  10. Ok, ik wil een andere gaan bestellen. Er zit een varta agm 58ah 640a in. Die kan ik niet vinden. Kan er dan wel een varta 60ah 680a in en die inleren? Zou dat verschil problemen geven? Mijn doe-het-zelf garage heeft ook vcds aangeschaft dus erg handig! Bedankt voor het meedenken!
  11. Zou het bij een hybride uit kunnen maken dat je hem zelf wisselt? Met alle extra electronica? Dat is nog een beetje mijn twijfel, maar 500 euro bij vw om te laten wisselen is gewoon diefstal vind ik
  12. Er zit nu een 58ah 640a in van varta. Kan hem nog niet vinden. Wel hoger. Op een Duits forum kom ik wel een mooie simpele uitleg tegen hoe je met vcds snel kan coderen.
  13. Hallo allemaal, Ik dacht maak geen nieuw draadje aan, maar zet mijn vraag hierin...hopelijk prima 😉 Ik heb een gte 2018 met storingsmeldingen lage spanning. Bij vw vragen ze 500 euro voor het verwisselen van een accu. Dit lijkt me toch echt te gek. Kan ik een gewone startstop accu zelf erin zetten of heb ik dan een probleem?
  14. Oh ga ik ook doen, maar schijnt wat ik overal lees een drama te zijn. Vw ( en ook skoda, seat en audi )heeft blijkbaar " geen idee " waardoor het komt. Schijnt ook geen foutcode opgeslagen te worden met dit probleem. Dacht misschien is er iemand die ervaring ermee heeft en kan zeggen waar het aan ligt. Dan sta ik wat sterker bij ze.
  15. Hallo, Ik heb afgelopen paar weken 2x een storing gehad met melding sos call function not working. Mijn discover pro systeem doet dan ook niets meer. Loopt vast en beeld blijft staan. Knoppen op het stuur dan het ook niet meer en krijg oranje sos melding op dashboard. Iemand een idee waar hoe opgelost moet worden? Ik heb nog verlengde fabrieksgarantie tot maart op de passat. Ik lees veel mensen op internet hierover, maar veel worden van kastje naar de muur gestuurd ermee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden