Ga naar inhoud

esmamaju

Members+
 • Aantal items

  532
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over esmamaju

 • Verjaardag 02-05-1977

Profile Information

 • Plaats
  dalfsen (overijssel)
 • Naam
  Mark

Overige

 • Auto
  Passat Variant GTE 2018 high line

Recente bezoekers van dit profiel

598 profielweergaven

esmamaju's Achievements

30

Community reputatie

1

Community Answers

 1. Ik heb hem in parkingmode staan als de auto stilstaat. Heb wel in 4k resolutie. En schokmodus staat aan, bij geringste tik tegen de auto slaat hij het op. Onder het rijden neemt hij op in een cyclus van 3 minuten. Ik heb geen instelling gevonden waarbij ik kan instellen wanneer hij uit moet gaan. Zal nog eens zoeken in het boekje
 2. Zou ik daarmee niet de accu om zeep helpen als hij steeds tot een bepaalde waarde leeggetrokken wordt? Had hem gemeten en stond op 11.8v toen de camera uitging. Of zal dat geen probleem zijn? Dan kan ik de stekker gewoon erin laten.
 3. Thx voor je bericht. Ik ben er achter dat er bij mij inderdaad een beveiliging op de camera zit die zichzelf uitschakelt als de gewone accu op een bepaalde spanning komt. Ik zit te denken om gewoon op mijn oprit de stekker uit de camera te halen. Ik rij te weinig om de accu goed opgeladen te houden. Ik ken iemand die dezelfde heeft en op de dezelfde manier aangesloten heeft. Hij heeft geen probleem, maar rijdt iedere dag. Op zich kan ik er wel mee leven, het enige wat niet meer zou werken is dan dus de parkeerfunctie op mijn oprit. Parkeren bij supermarkt e.d. laat ik hem wel lopen.
 4. Ok ja, klinkt logisch inderdaad. Ik kan hem ook van de continue stroom afhalen, maar ik vind het juist zo fijn dat als ik de auto parkeer en er weer " eentje" tegen je auto aanzit met z'n deur of meer, je bewijs hebt. Dit nu met mijn vorige passat meerdere keren gehad. Geen briefje erbij uiteraard... Ook in de nacht neemt hij mooi op nu als hij op de oprit staat. Ik denk dat je gelijk hebt dat de GTE alleen de normale accu bijlaadt als hij op contact staat, anders zou dit nu niet gebeuren. Blijkbaar geen keus dan hem van de continue af te halen. Ik rij immers niet iedere dag met de auto.
 5. Hallo allemaal, Ik heb een Kenwood DRV-A601W dashcam met ook een camera op de achterruit ingebouwd in mijn passat GTE uit 2018. Ik heb alles mooi weggewerkt en aangesloten op een lege plek in de zekeringkast onder het stuur. Het werkt super! Bij een lichte trilling neemt hij al op bij parkeren bijvoorbeeld. Echter na een aantal dagen stilstaan gaat hij uit. Zou ik het aangesloten hebben op de accu die achter de bekleding zit bij het linker achterlicht? Dat hij hem leegtrekt ofzo? Tips hoe ik het anders moet aansluiten zodat ik stroom hou, ook als de auto een aantal dagen stil staat?
 6. esmamaju

  krakende wagens

  Ja ik ga het eerst eens met dat vet proberen. Ik vind het wel snel bij een auto van 3 jaar oud. Als het dan weer terug komt toch maar vervangen. Irritant geluid steeds in zo'n stille auto.
 7. esmamaju

  krakende wagens

  Weet je hoe het heet? Thx!
 8. esmamaju

  krakende wagens

  Heb ze gebeld. Kost me 60 euro zeggen ze.
 9. Haha, daar laat ik me niet over uit....;) Auto staat op de oprit bij een 2 onder 1 kap, slaapkamer aan de achterzijde dus best wel stuk weg en op 2e verdieping.
 10. esmamaju

  krakende wagens

  Wie weet het nummer van die tpi van de draagarmrubbers? Ik heb het ook nu...kan ik dat gebruiken bij de dealer. Heb nog 2 jaar garantie.
 11. Is zo...ik vind het gewoon raar dat je vanaf de slaapkamer blijkbaar per ongeluk de klep kan openen.
 12. Heb zitten denken....heb hem soms in mijn broekzak zitten. Misschien toch per ongeluk op de knop gedrukt met bewegen...? Hoe ver is het bereik van de afstandsbediening?
 13. Hallo, ik heb nu een paar keer gehad dat ik in de ochtend beneden kom en de achterklep open staat terwijl de auto gesloten is. Eerst dacht ik dat ik misschien per ongeluk op het kofferbak knopje van de afstandsbediening gedrukt had, maar daar let ik nu op. Ik heb keyless entry met keyless protector chip erin. Passat Variant GTE 2018 Iemand een idee?
 14. mocht je de software hebben dan hou ik mijn zeker aanbevolen heb net een passat 2010 met touch maar krij slecht verbinding

  alvast bedankt

   

 15. Thanks. Ik heb ondertussen een gte full options highline uit 2018 met 60k op de teller gekocht in Duitsland. Ga hem volgende week ophalen. Dsg olie is net vervangen, rijdt echt fantastisch. Zit nog verlengde fabrieksgarantie tot 2023 op. Ben benieuwd. Met alle functies erop wordt het een tijdje lezen wat hij allemaal kan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden