Ga naar inhoud

bm-er

Administrators
 • Aantal items

  5019
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  16

bm-er won de laatste dag op 31 mei

bm-er had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2385 Excellent

5 Volgers

Over bm-er

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Midden v/h land
 • Naam
  *

Overige

 • Vagcom
  Altijd de laatste versie!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Leuk probleem weer. Probeer eens de taal een aantal malen achter elkaar aan te passen en kijk wat er dan gebeurt. Uit mijn hoofd weet ik niet precies waar dat zit, maar dat kan ook ergens een instelling zijn in een algemeen menu van de auto.
 2. Jammer van de problemen. Denk je dat je vriend hier wat van zal leren?
 3. Mbt waarom aanmelden belangrijk is, denk dan ook aan ESP. Als de trekhaak goed is aangemeld dan kan het ESP een slingerende aanhanger herkennen en het slingeren stoppen door op het juiste moment het juiste wiel (individueel) af te remmen. Een forumlid heeft dat een keer meegemaakt en zei dat de ingreep vrij abrupt en vrij fors was. Dan ben je echt wel blij dat je trekhaak goed is geconfigureerd en weet je de techniek weer te waarderen.
 4. bm-er

  Zelf onderhoud

  Dat verschilt per type auto/blok. Komt o.a. door compressieverhouding. Ik heb geen idee welke maat jij nodig hebt.
 5. bm-er

  Zelf onderhoud

  Olieplug kan je ook gewoon bij dealer bestellen. Niet alles is daar overpriced en dan heb iig het goede te pakken. En bij een bougie moet je afstand tussen de elektrodes controleren en mogelijk afstellen m.b.v. een voelermaatje.
 6. Jammer van de Passat, maar wat je hebt teruggekocht is ook geen straf. Fully loaded Golf 7 Variant ziet er mooi uit, alleen de velgjes vallen wat uit de toon. En onderhuids heeft een Golf 7 veel overeenkomsten met een B8, ze delen beide het MQB platform.
 7. https://shops.volkswagen.com/de_DE/web/zubehoer/kommunikation/sonstiges?page=1&pageSize=20&sort=name_asc Hier moet het iets meer dan 200 euro kosten. Ook belangrijk om te weten is welk modeljaar je auto is.
 8. Ff naar Duitsland rijden, daar is het goedkoper.
 9. Of zet hem gewoon hier te koop, hier zitten liefhebbers.
 10. Kijk uit met te veel instellingen op Audi zetten, straks functioneert je knipperlicht ook niet meer!
 11. Mooi dat hij het weer doet.
 12. bm-er

  Problemen met TPMS inleren.

  Jaap, is wel de andere bandenspanning controle obv ABS uit je DM verdwenen? De oude moet je wel helemaal uitcoderen anders blijft hij terugkomen in de DM. Het kiezen van de verschillende 'profielen' waar Peter het over heeft gebeurt ook via de DM.
 13. Ik zou dit even bij de Dealer laten doen. Dan wordt de aanpassing ook in de systemen van VW zelf verwerkt. Altijd handig als een module naderhand gereset (of vervangen) moet worden . De dealer zal dan altijd de juiste configuratie kunnen ophalen uit de systemen van VW, inclusief aanpassing als gevolg van het plaatsen van een trekhaak.
 14. bm-er

  Discover Care

  Nu de updates gratis zijn voor de DM en DP is de sport om toch een gratis update te scoren zoals bij de RNS510 bij mij een beetje weg. Maar volgens mij zijn er per kwartaal wel updates te vinden bij VW. Ook wel gelezen dat de Skoda kaarten een kwartaal voorlopen tov VW. Probeer die anders eens.
 15. bm-er

  Afwezigheid Barry

  Mooi en aangrijpend verhaal Barry. Gecondoleerd en sterkte de komende tijd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden