Ga naar inhoud

bm-er

Administrators
 • Aantal items

  4968
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

bm-er won de laatste dag op 3 maart

bm-er had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2335 Excellent

5 Volgers

Over bm-er

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Midden v/h land
 • Naam
  *

Overige

 • Vagcom
  Altijd de laatste versie!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. bm-er

  Discover Care

  Nu de updates gratis zijn voor de DM en DP is de sport om toch een gratis update te scoren zoals bij de RNS510 bij mij een beetje weg. Maar volgens mij zijn er per kwartaal wel updates te vinden bij VW. Ook wel gelezen dat de Skoda kaarten een kwartaal voorlopen tov VW. Probeer die anders eens.
 2. bm-er

  Afwezigheid Barry

  Mooi en aangrijpend verhaal Barry. Gecondoleerd en sterkte de komende tijd.
 3. bm-er

  B8 DSG 7, 1.6 TDI

  En een chipje voor de motor en een chipje voor de bak erbij, en dan ga zo maar over de 3k heen.
 4. DIt is wat anders dan grijs uitgeslagen plastic vanwege blootstelling aan zonlicht (UV). Waar maak je het mee schoon? En bestel anders een nieuw rolletje of complete bekerhouder op ebay.de.
 5. bm-er

  Scherm radio kapot

  Vastlopende DP's willen wel eens voorkomen. Maar volgens mij geldt dat meer voor de vroege modellen, uit welk jaar is de Golf? De Golf is zelfs met DP GEN1 geleverd. In de Passat is alleen GEN2 en nieuwer geleverd, hoewel die weer twee leveranciers heeft gekend. (Harman en nog een andere) die niet uitwisselbaar zijn. Volgens mij is VW eind 2014 van leverancier gewisseld.
 6. bm-er

  Scherm radio kapot

  Het is een Discover pro en vervangen is een fluitje van een cent.
 7. bm-er

  Auto overleden

  Wat een pech man! Wanneer is het gebeurd?
 8. bm-er

  Vcds aankopen

  Met aanschaf van het origineel draag je wel bij aan het ontwikkelingswerk van VCDS. Dat is juist het sterke punt van deze software, telkens maar nieuwe versies, en het argument om geen Ali kloon te kopen. Daarmee spek je alleen maar een of andere chinees in het verre oosten en meer niet.
 9. bm-er

  Tuning icm onderhoud

  Hoewel ik een andere motor heb, zijn de 4 gloeibougies bij mij in het afgelopen half jaar allemaal vervangen. Daar kwam wel elke keer een melding van, motormanagement lampje ging aan. Ik moet wel zeggen dat hij wel iets beter rijdt nu, maar nadat ze vervangen zijn heb ik ook 1 keer gehad dat ik iets langer moest starten ipv starten lopen. En mbt brandstofreinigers, ik tank altijd BP Ultimate en dan heb je dat volgens mij niet nodig. En mbt tuning, ik zou voor maattuning gaan met zo'n auto.
 10. bm-er

  ff tanken

  Ik heb geen last van de prijsverhogingen, ik tank namelijk altijd voor een tientje!
 11. bm-er

  Bpm bij export

  Klopt, BPM kan je bij export deels terugkrijgen als koper. Mijn Lease B7 is ook direct naar het buitenland gegaan na einde lease.
 12. Als je de velgen gewassen hebt en ze goed schoon en indien nodig ook kleien, dan kan je er rimwax op doen. Dat beschermt goed en lang. https://youtu.be/jtteTZTG8lU Mbt lakbeschadigingen, misschien dat iemand anders daar een goede oplossing voor heeft behalve hele velg opnieuw laten spuiten of poedercoaten.
 13. Misschien ligt de stekker wel los. Als je het handschoenenvak uitbouwt omdat je ergens bij moet, dan is het erg handig om ook die stekker los te halen. Misschien is men bij het terugbouwen vergeten om de stekker terug te doen. Dat zou mijn check zijn. En als het iets anders is, kan je zo overal bij
 14. bm-er

  Slijtage DSG koppeling

  Ja leuk he die lange lijsten. Welkom bij de B8. Is zowat overal zo.
 15. bm-er

  DSG 7, 1.6 TDI

  Heb je anders een linkje van de auto waar je naar gaat kijken? Mag ook per PB.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden