Ga naar inhoud

bm-er

Administrators
 • Aantal items

  5428
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  31

bm-er won de laatste dag op februari 26

bm-er had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2594 Excellent

Over bm-er

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Midden v/h land
 • Naam
  *

Overige

 • Vagcom
  Altijd de laatste versie!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. bm-er

  Koelvloeistof verlies

  Wat Vdub zegt. Ik had precies dezelfde klachten, en niks te zien aan de buitenkant. @Vdub heeft hem bij mij uiteindelijk vervangen. Als eerste stap in de diagnose heeft hij de intercooler uit het koelcircuit genomen door de aan- en afvoer van koelwater met een buisje kort te sluiten. Omdat het bij mij ook altijd enkele honderden kilometers duurde voordat het lampje van te laag koelvloeistofnivo weer aan ging, een tijdje zo doorgereden en inderdaad geen enkel verlies meer. Je hebt dan uiteraard tijdelijk even minder vermogen, maar wel uitsluitsel over de oorzaak. Daarna de intercooler vervang
 2. Eerste mods al binnen voordat de auto er is. Dat zijn de echte die-hards 😎 mooie velgen hoor!
 3. Ik kon het ook gewoon aanpassen met die van mij. Dit soort basiszaken kan gewoon nog steeds.
 4. Ff op automatisch laten zetten, dat is het meest praktisch. Derde optie is bij het openen van de deur.
 5. Voorlopig weinig behoefte aan een electrische achterklep. Is volgens mij pas echt functioneel met een voetpedaal. En ik ben nog niet zo oud en bejaard dat ik de klep niet met de hand meer open of dicht kan doen. Beetje hetzelfde als klapspiegels, vind ik persoonlijk niet echt veel toevoegen. Het is en blijft nou eenmaal een brede auto. En echt veel inklappen doen ze ook niet..... Achterklep is volgens mij niet echt lastig om toe te voegen, hoewel ik me er niet echt in verdiept heb. Zal vast wel eens langsgekomen zijn op Motortalk. Hoop ik wel voor je dat het daar in een kort en bondi
 6. Ik heb naderhand het complete bagagemanagement pakket geplaatst en daar zit ook de RVS laaddrempel bij. Dat was een hele klus, maar alleen de drempel is peanuts. Je moet hem recht omhoog trekken, anders breek je zo een paar bevestigingshaken af. In mijn topic staan wat foto's. Edit: Even de link opgezocht:
 7. Zeker één keer per maand gewoon een wat langere rit maken. Liefst 2 keer per maand. Dat is mijn oplossing. Of gewoon wekelijks een half uurtje op de snelweg lijkt me ook wel voldoende. Dan wordt gedurende langere tijd echt goed warm.
 8. Hoe komt het dat er nu geen flippers op je stuur zitten? In 2008 kon je een DSG niet zonder flippers aan het stuur krijgen. Is het stuur al een keer eerder gewisseld?
 9. @Vdubheeft 20" onder zijn auto.
 10. bm-er

  Remote Start B8 2016

  Niet helemaal wat je zoekt, maar ik vind de kachel in de B8 heel goed, met name als het koud buiten is. Ten eerste zit er een electrisch 1500W verwarmingselement in de kachel en heb je dus direct na de start al warme lucht. En het koelsysteem is in staat om al heel snel warmte naar de kachel te sturen, waardoor je binnen enkele minuten al flink wat warmte uit de kachel hebt. En de hedendaagse motoren zijn zo zuinig, dat er met slechts stationair draaien gewoon niet veel warmte geproduceerd wordt. Ga het liefst zo snel mogelijk rijden dat is goed voor de warmte en goed voor de motor (en mi
 11. Klopt, is een aparte module met een eigen 3G/4G antenne in de achterbumper.
 12. Aircopomp draait altijd mee, alleen het volume kan aangepast worden bij dit soort pompen.
 13. Is wellicht de ventilator van je kachel. Verandert de toonhoogte mee als je ventilator sneller of langzamer laat draaien?
 14. En toch zijn de modellen wat dit betreft niet gelijk. Golf en Passat lijken veel op elkaar, maar zijn niet hetzelfde.
 15. Dat zou goed kunnen, maar in de B6 vanaf 2006 of 2007 herkent de auto wanneer dezelfde radio weer teruggeplaatst wordt. En hoef je geen code in te voeren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden