Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  12070
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  229

Alles dat geplaatst werd door wulfke

 1. Ik had het idee dat wanneer ik de auto hold inschakel de handrem er automatisch op ging bij uitschakelen van het contact. Bij het uitzetten van de auto hold doet hij dit niet meer. Enkel weet ik niet dat wanneer je de auto hold aan zet hij dan ook aan blijft bij het terug inschakelen van het contact nadat het contact eens uit is geweest.
 2. Ja, bij zowel inspectie als olieservice. Hij geeft aan hoeveel kilometers en dagen nog te gaan tot de volgende inspectie of service. Olieservice kon ik ook eruit halen door op 0 te zetten. Dan gaf hij enkel nog de inspectie aan.
 3. Even moeten snuffelen in de adaption settings maar ondertussen opgelost. Zowel inspectie als olieservice staan nu op 15d km of 365 dagen.
 4. Maar ik wil niet de meldig op 30d km / 2jaar maar op 15d km/1 jaar
 5. heb er nog niet dieper achter gegraven gezien ik hoopte dat iemand het me zo zou kunnen vertellen. Maar ik snuffel dan zelf wel even op het net of pluis even de 2000+ adaption parameters door..
 6. Ongetwijfeld kan het ergens ingesteld worden, maar "in de adaptions" is een vaag begrip... teller, motor, boordnet, navigatie, ???
 7. Heeft iemand info over hoe en waar ik de service en inspection interval settings kan vinden en wijzigen. De wagen is nu ingesteld op longlife interval maar wil deze graag naar 15d km en/of 365 dagen zetten.
 8. wulfke

  PR-Nummers

  weet niet of dit wat is maar hiermee heb ik redelijk wat PR nummers kunnen achterhalen welke op mijn wagen sticker staan in het onderhoudsboekje. via de excel file link kan je makkelijk de zoekfunctie gebruiken van excel en hierin het PR nummer zetten en zoeken. Vag option code list
 9. had al wat zitten spelen met de streepjes (afstand) , ACC standen (sportief, normaal,.. ) zelf heb ik nog niet gevonden maar ook nog niet bewust achter gezocht. Ik zie altijd in de head up display of er een auto in bereik van de radar is of niet. Ook komt er zelfs een melding tussen de tellers wanneer er een wagen op linker vak trager rijd dan jezelf en je dan rechts zou voorbij gaan, dan grijpt het systeem ook in. Helaas kan je niet omschakelen naar gewone cruise control. De ACC kan je wel omzetten naar een snelheidsbegrenzer waardoor de wagen dan niet sneller meer kan dan de ingestelde snelh
 10. Thanks! Wel een geruststelling dat de remlichten het doen want soms grijpt het systeem wel goed in en dan wil het achterop komend verkeer toch wel het signaal geven dat je op de rem gaat.
 11. bedankt voor de info, is moeilijk zelf te checken 😁. Maar de wagen remt dus weldegelijk en niet zomaar op de motor remmen.
 12. even een andere vraag ivm de adaptieve cruise control, het systeem werkt wel mooi maar de eerste keren dat ik ermee reed zat ik wel angstvallig te wachten tot de wagen begon af te remmen. De auto remt dan ook af maar grijpt wel serieus in en vraag me dan ook af of er tijdens het ingrijpen ook remlichten aanwezig zijn achterop ?
 13. wulfke

  Side assist

  59,41eur voor het spiegelglas ? Dat is dan niet full option veronderstel ik. Verwarmd, dimmend, convex en blind spot lampje. En ook een rechts dimmend vinden met deze opties zal ook moeilijk worden/of duur
 14. wulfke

  Side assist

  Met de Ali kabelboom kan je niet veel draadjes verkeerd monteren. Gewoon een plusje, massa, extended can high en low en dan nog 2 paar draadjes naar de deurstekkers voor de lampjes in de spiegels.
 15. wulfke

  Side assist

  Ik doelde meer op de beschrijving die onder de aanbieding staat dat je hier wat verder mee kan in Etka. Nummer wat hun erbij zetten is 5C6 857 521. Misschien kan je met dat nummer een glas vinden met de juiste opties erop.
 16. wulfke

  Side assist

  Ben je hier wat mee ? Linkje
 17. wulfke

  Side assist

  je kan de voeding ook gewoon aftappen of aan solderen bij SC4 (zekeringhouder links in dashboard) - daar zit het systeem volgens de schema's origineel ook op aangesloten.
 18. wulfke

  Side assist

  Ik heb ook een Ali kabelboom. Maar had je niet eerst de radars andersom gemonteerd en hierdoor de kabelboom te kort was? Ik heb zoals je op de foto kan zien de kabelboom via links naar buiten gebracht. Niks moeten aanpassen qua lengte. Ik zeg niet dat het zo moet, ik geef gewoon aan hoe ik het heb liggen. De TS kan even goed eerst even de kabelboom in de wagen passen en kijken hoe alles uitkomt.
 19. wulfke

  Side assist

  Heb ik niet ervaren dat probleem. Gewoon zo kunnen aansluiten zoals ik aangaf. Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 20. wulfke

  Side assist

  Bij mij loopt deze links. Komt ook links naar buiten. Achter de achterbumper zit de verbinding tussen linker radar en rechter radar. Via links achter terug naar voor met een aftakking naar de bestuurder deur connector. Loopt dan verder door naar zekeringkast en gateway. Dan nog van links naar rechts naar de bijrijdersdeur connector.
 21. ja, zoals voorgaand in dit topic heb ik eens een linkje gepost naar een topic met een gelijkaardig probleem met de fout "invalid data record" en daar bleek geen ZDC file aanwezig te zijn. via een tooltje kon je een passende ZDC file maken voor de bandendruk antenne en deze erin schieten met VCP. Hierbij moet je aangeven welke bandmaten je erin wil hebben en wat de gewenste druk moet zijn op voor en achteras. Je kan verschillende banden inladen (bvb winter en zomerbanden) en deze kan je dan selecteren tussen de teller of mogelijks bij de B8 op de DM of DP. maar ik veronderstel dat een gebr
 22. Een splinternieuwe zal inderdaad dan geen data record bevatten en daarom dan ook die fout die je krijgt. Met een gebruikte antenne (waarvan je bvb weet dat deze uit een passat komt) zal een gepast data record file in zich hebben. De file zorgt ervoor dat de gemeten waarde ook kan vergeleken worden met een gewenste waarde en via deze vergelijking een waarschuwing gaan geven. Ook kan je in deze file aangeven welke band maat je eronder hebt zitten en van hieruit wordt dan de gewenste druk bepaald.
 23. Toevallig nog eens een antenne gebruikt waarvan je zeker bent dat deze uit een passat kwam ? Omdat je dan zeker bent dat deze wel de juiste data file (gezien je enkel de "invalid data record" fout kreeg) erin heeft zitten. Bvb https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/onderdeel/onderdeelnummer/5q0907273b/onderdeel/bandenspanning-module/onderdeelid/9189357/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden