Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  13752
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  373

Alles dat geplaatst werd door wulfke

 1. Heb zwarte velgen nooit wat gevonden. De vormgeving van de velg gaat naar mening verloren en je ziet er niks van met nog eens een zwarte band er omheen. Zou ik eerder net als wat @BARRY_TDI zegt naar donker grijs gaan of onder deze passat zou zelfs brons ook mooi zijn. Maar hier is het inderdaad een kwestie van smaak. Lekker doen wat je zelf mooi vindt.
 2. Welk type koplampen zijn er in de wagen gemonteerd? Halogeen, low led of high led ?
 3. wulfke

  Stuur hendel fout?

  Ik weet niet of @Bonny nog werkzaam is met de tellers maar je kan hem misschien eens een PB sturen met de vraag of hij iets voor je kan betekenen. Is volgens mij iets dichterbij voor je dan @dieseltje
 4. wulfke

  Stuur hendel fout?

  Als je aan het rijden bent op cruise control (groene cruise control lampje brand dan constant) en je gebruikt dan je knipperlicht, blijft het cruise lampje dan groen branden of knippert het dan mee met de knipperlicht indicator? Dus als ik goed begrijp is het enkel bij het naar rechts knipperen, naar links doet hij het normaal ? Als je nu de knipperlichten in de bumper terug eens loskoppelen, blijft het probleem dan ?
 5. Via de bandencalculator kan je ook zien hoeveel de snelheidsindicatie zal gaan afwijken tov de juiste snelheid. Tenzij je dat niet belangrijk vindt en je snelheid bepaald met een ander medium dan je teller in de auto. Het is de bedoeling dat de wielomtrek binnen de range valt van de originele wielomtrek. Weet niet hoe streng ze in NL zijn maar in BE is dit APK afkeur.
 6. wulfke

  TPMS

  Je kan ook eens zoeken met RDK ipv TPMS . Reifen Drück Kontrole
 7. De banden die op de suzuka set liggen zijn volgens mij te hoog om overeen te komen met de originele B8 maat , de ET waarde zit wel goed Ik heb 235/40 R19 onder de B8 Of 225/45 R18
 8. Vrees toch dat je het in de richting defecte AID moet zoeken.. misschien kan @Bonnyiets voor je betekenen om de aansturing van de TFT display of het moederbord terug te laten werken. Ivm de MOST fout is mogelijks omdat de teller het niet meer doet en hierdoor het adres 5F de teller niet meer ziet. De MOST bus is voornamelijk voor de kaart weergave in het AID. Succes
 9. wulfke

  stoelverwarming

  Goed gevonden ! Wel even opletten dat als je nu elektrisch verstelbare zetels hebt, dat deze stoelen dit niet hebben. Maar als het puur voor de bekleding en verwarming is dan kan je het probleemloos over zetten.
 10. wulfke

  stoelverwarming

  Als de foto in de openingspost van de stoel is van de topic starter dan heeft deze zo te zien een individual interieur. Deze zijn zeldzaam en moeilijk te vinden. Dus de kans is klein dat deze ertussen staat.
 11. Nieuwe accu moet/wordt aangeraden om hem ook aan te melden zodat het batterij management systeem weet dat er een nieuwe accu aanwezig is.
 12. Levensduur van 5 jaar is de dag van vandaag met de huidige wagens en technologie niet vroegtijdig te noemen, maar dat is mijn ervaring. Maar ik zou het persoonlijk niet bij de accu zoeken gezien de wagen nog probleemloos start.
 13. Gezien je 14,4V meet bij stationair draaien wil zeggen dat de alternator de accu aan het bijladen is. De 12,36V na de rit kan ook kloppen, de accu is dan ook net bijgeladen. Beste is eens een meting te doen net na een nachtje stilstand en dan te meten wat de spanning dan is.
 14. wulfke

  stoelverwarming

  Oem bestaat de zetelverwarming volgens het schema uit aparte delen en niet uit 1 draad.
 15. Op het moment van uitlezen moest het systeem ook niet verwarmen, de gemeten binnentemperatuur was 27,5 graden. De HV heater kan inderdaad niks blokkeren maar foutieve meetwaarden kunnen eventueel wel zorgen dat de waterpomp niet draait of bepaalde kleppen open of dicht blijven. Maar uiteraard is de fout van de verdeelklep niet uit te sluiten. Wat de TS eens kan doen is de kleppen eens resetten. Kan manueel met een bepaalde knoppencombinatie in te drukken op de clima unit. *edit* lees net dat de TS dit al gedaan heeft. Hoewel ik denk dat als de verdeelklep vast zou zitten dat hij in een bepaalde stand blijft staan en dus enkel op bvb voetenstand of roosterstand blijft staan. Na het resetten zou de klep terug zijn werking moeten hernemen en zou er geen fout meer aanwezig mogen zijn.
 16. Maar vcds geeft wel een fout in het HV verwarmingsdeel..
 17. Vreemd, lijkt me een verhaal dat ze het zelf niet zien zitten. Volgens de afbeelding van de kachel lijkt het me enkel een watercircuit en een paar aansluitingen. Maar wel benieuwd met welk verhaal de dealer dan komt.
 18. Zeker merkwaardig te noemen. Uit het verhaal zou ik zeggen dat de wagen met kessy is uitgerust. Zou anders niet kunnen verklaren hoe het alarm kan af gaan bij draaiende motor. Normaal gaat pas het alarm op scherp al alle deuren vergrendeld zijn.
 19. Zou volgens mij ergens links moeten zitten, gezien de hoog vermogen kant daar zit en de oranje kabel aan de verwarmingsunit niet echt zo lang is. Mogelijks wel ergens dicht bij het schutbord om de leidingen naar de kachel zelf zo kort mogelijk te houden.
 20. Je zou kunnen kijken om de zwarte stekker eens los te halen en te kijken of er oxidatie of iets dergelijks aanwezig is, en of dat hij goed is ingeklikt geweest. De oranje kabel best niet loskoppelen, je kan wel eens controleren of hij niet los zit. deze vind ik eigenlijk ook vreemd, geeft , 0,0V maar geeft wel aan dat het OK is .. Hoogvoltkachel status: intern-Voedingsspanning: 0.0 V Hoogvoltkachel status: intern-Voedingsspanning: OK
 21. je bedoeld van even langs te rijden bij iemand/aanbieder die zo een onderdeel aanbied, je het even aankoppelt en test of dit de boosdoener is ? Is volgens mij geen component protectie onderdeel. Om te testen zou het eventueel wel kunnen vermoed ik, erna om het te wisselen moet het water circuit losgekoppeld worden. Heb ook nog niet echt een plaatje gevonden ivm de locatie van dit onderdeel en of het makkelijk te bereiken is.
 22. geen idee of het er wat mee te maken heeft maar deze waardes lijken me niet echt te kloppen helaas een duur stuk (zelfs 2de hands) om even te wisselen en te kijken of het dan wel in orde is. -> high voltage heater .. Buitentemperatuur: 20.5 °C Systeemlooptijd-Motorlooptijd: 255 s Systeemlooptijd-Contact 15 aan: 255 s Hoogvoltkachel status: globaal-Normwaarde: 0 % Hoogvoltkachel status: globaal-Signaal: actief Hoogvoltkachel status: intern-Temperatuur inlaat: -50.0 °C Hoogvoltkachel status: intern-Temperatuur uitlaat: -50.0 °C Hoogvoltkachel status: intern-Temperatuur in regelapparaat: -50.0 °C Hoogvoltkachel status: intern-Voedingsspanning: 0.0 V Hoogvoltkachel status: intern-Voedingsspanning: OK Hoogvoltkachel status: intern-Time-out: OK Hoogvoltkachel status: intern-Stroom: werk. waarde: 0.0 A Hoogvoltkachel status: intern-Response-Error: OK Hoogvoltkachel status: intern-Hoogvolt-boordnetspanning: OK Hoogvoltkachel status: intern-Hoogvoltkachel: status: OK Hoogvoltkachel status: intern-PTC_HV_Err_Heizkreis_1: OK Hoogvoltkachel status: intern-PTC_HV_Err_Heizkreis_2: OK Hoogvoltkachel status: intern-PTC_HV_Err_Heizkreis_3: OK Hoogvoltkachel status: intern-PTC_HV_Err_intern: OK Hoogvoltkachel status: intern-PTC_HV_Err_Leckagestrom: OK Hoogvoltkachel status: intern-PTC_HV_Err_Temperaturschutz: OK Hoogvoltkachel status: intern-PTC_HV_Err_Ueberstromabschaltung: OK
 23. Hier op ali express een hub met bijhorende kabelset. Hier op ali express een aansluitset voor de USB en AUX in aansluiting onder de armsteun. Succes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden