Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
  • Aantal items

    14518
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    456

Alles dat geplaatst werd door wulfke

  1. Voor dit type koplamp helaas wel, maar ook bvb de achterlichten zijn led en ook daar is niks vervangbaar, dus als daar iets mis gaat moet je deze ook compleet vervangen. de high led uitvoering heeft wel een modulair systeem waarbij je de led units kan vervangen, zie stukken nummer 14, 15 en 16. Hierbij moet je bij de koplamp een paar stukken uit de koplamp slaan waarbij je dan toegang krijgt tot de led units. Na de herstelling moet je een herstelset plaatsen om de koplamp terug dicht te maken (stuk nr 18). https://m.youtube.com/watch?v=ktduT9gWJRQ Tenzij dat de TS Deze als uitdaging wil inbouwen
  2. Neen, zoals ik al meerdere keren heb aangegeven zit deze vast in de koplamp en is de ledchip niet demonteerbaar bij dit type koplamp ! Althans, niet zonder de koplamp niet volledig te moeten opmaken (front lens eraf halen en de hele koplamp openmaken om aan de ledchip te kunnen - en dan moet je nog op zoek naar dezelfde ledchip gezien VW dit niet als spare part aanbied.) Dus het is niet zoals een old school halogeen koplamp waarbij je even een lampje kan vervangen, zo werkt dit niet bij dit type koplamp. Succes..
  3. De rechtse unit lukt nog net zonder de volledige bumper eraf te moeten halen. Ben zelf eens een tijdje op de sukkel geweest met mijn rechtse high led unit. De vorige eigenaar was erin geslaagd een rubber afsluitdop kwijt te spelen en hierdoor was er vocht in de unit gekomen en onderaan de module zit de power module op de koplamp geschroefd en deze was geleidelijk aan aangetast door insijpelend vocht.
  4. Zoals ik voorgaand schreef kan je bij de high led versie de led units vervangen. Bij de low versie blijkbaar niet zoals hieronder te zien is. dit is het plaatje van etka van een high led koplamp, hierbij zie je dat de led units vervangbaar zijn,
  5. https://www.2dehands.be/v/auto-onderdelen/verlichting/m1817367255-vw-passat-3g-3g1-vol-led-koplamp-rechts-3g1941036l-origineel
  6. Vrees van wel. De high led koplampen hebben apart inzetbare led units maar de low led koplampen blijkbaar niet (volgens de plaatjes uit ETKAonline). Je kan eens kijken op onderdelenlijn voor een nette 2de hands unit. De modules welke erop zitten kan je overzetten van je huidige koplamp.
  7. Door de RC kring aan te passen ga je enkel de knipper frequentie gaan aanpassen. Bij gebruik van een knipperlichtrelais wordt de relais aangestuurd door de knipperlichthendel. Deze geeft constant zijn stuursignaal zolang deze bediend is. Het knipperen zelf wordt verzorgd door de knipperlichtrelais. De hoeveelheid knipper sequenties zal via een andere eenheid gebeuren. Veelal bij de passat door het BCM of boordnet. Ook vraag het systeem met knipper sequentie een ander type knipperlichthendel waarmee je even kan "tikken" en dan de sequentie laat uitvoeren. Bedien je de hendel net iets verder dan blijft hij in deze uiterste stand staan en blijft het knipperlicht knipperen. Dus niet zomaar even een condensator vervangen. De knipperlichtfrequentie zit ook in een standaard waar fabrikanten zich aan moeten houden. Succes
  8. Enig idee wat de verbeterpunten of aanpassingen zijn achter deze update ? Dat is specifiek voor de EA211 1.4TSI ACT motoren ?
  9. Wat is de release datum van deze nieuwe software (vw software ?) . Als je deze motorsoftware laat updaten (bij een VW dealer dan ?) is de motortuning er dan ook af vermoed ik ?
  10. Heeft u ook het ratelend geluid als u de airco uitschakelt ?
  11. Het 5G6 919 605 B nummer is het onderdeelnummer van het scherm en niet het nummer van de discover media unit. menu --> setup --> scrollen tot aan "systeeminformatie" . Onderdeelnummer apparaat.
  12. Volgende tip en dat voor dezelfde prijs 😎, Onder de laadvloer is een opbergplaats voor het net als voor het koffer afdekzeil.
  13. Vloeken in kerk bij de meeste auto fanaten wanneer de wasstraat ter sprake komt. Schoonmaken met een schuurmiddel en borstel werkt het schoon blijven ook niet in de hand gezien je hiermee nog meer krassen maakt waarin vuil kan ophopen en ook de lak ruwer voelt. Maar hier is het steeds,
  14. Volgens ik begrijp uit de handleiding zou er op 1 kant of beide kanten de stalen bevestiging indrukbaar moeten zijn. Beetje zelfde principe als zo een buisje/staafje om een horlogebandje mee vast te maken aan het horloge. Netztrennwand an der rechten Seite → Abb. 123 ③   (Lupe) einhängen. Netztrennwand an der linken Seite durch Zusammendrücken der Querstange in die Aufnahme → Abb. 123 ①   einhängen. Translate, Het net aan de rechtse kant inhaken, het net dan via de linkse kant indrukken en in de uitsparing inhaken. De veerspanning zorgt ervoor dat het net blijft hangen bij een rem manoeuvre.
  15. Nice, maar om het Italiaans te houden, er zal altijd wel een bestuurder zijn die er een spaghetti van maakt en het ding niet meer op zijn plaats krijgt 😎
  16. Yes, 3G9 861 691 9B9 is zeker een oem passat B8 variant nummer. Dus geen idee wat er mis gaat. Edit, U schreef dat de auto oem niet uitgerust was met het bagagenet. Heeft u dan wel de juiste bevestigingen in het dak zitten voor dit net ? Deze zijn anders dan de gewone uitvoering.
  17. Wat is het oem part no op het net ?
  18. Veel plezier ermee en bedankt voor de terugkoppeling dat het opgelost is en wat de oplossing was ! Heeft u een nieuwe laten plaatsen of is er een 2de hands module erin gekomen ?
  19. Graag gedaan, kleine moeite 👊🏻🤘🏼 .
  20. Vreemd dat het enkel opvalt als ze ingeklapt zijn dan, uitgeklapt merk je er bijna niks van.
  21. Kan ook niet direct wat verzinnen waarom ze afwijken van elkaar. Maar is niet de eerste keer dat ze dit doen. Bij een eerder model passat was er zelfs een grote en kleine spiegel.
  22. Nu ik de wagen op de oprit zie zit er links en rechts ook afwijking op. de spiegels zelf zijn hetzelfde qua afmetingen maar de voeten blijken een afwijking te hebben van elkaar qua hoogte. Deze van de bestuurderskant is dus minder hoog.
  23. De bestuurder spiegel lijkt dan inderdaad iets hoger te staan in ingeklapte toestand misschien kan te eens meten vanaf het uiterste hoekje van de spiegel zo naar het chroom randje van het raam. Kwestie van een referentie te hebben om te kunnen meten tussen links en rechts.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden