Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  12253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  244

Alles dat geplaatst werd door wulfke

 1. Dat is inderdaad de juiste camera in de voorruit, maar gezien jouw vcds log was deze info er al en gezien adres A5 aanwezig is de camera voor lane assist aanwezig en verkeersborden herkenning. Je zou eventueel eens kunnen vergelijken met iemand die de lane assist er wel in heeft zitten en hiermee de codering controleren en kijken of de verschillen in de codering betrekking hebben op de lane assist functie. In het adaption menu zal er ongetwijfeld ook wel instelmogelijkheden zijn om dat te finetunen. Ivm de elektrische achterklep heb je de 2 klep motoren nodig, de kabelset, knopje voor in
 2. Best laat je ook de tankklep ontgrendeling nakijken/vervangen gezien dat wel een issue blijkt te zijn bij de B8 en eens kom je dan in de situatie dat je wil tanken en deze niet meer open wil. Ook de can-bus problemen lijken een probleem (zie BCM en ACC radar), Kessy heeft ook problemen maar dat kan dan sleutel gerelateerd zijn. Ivm de elektrische achterklep motoren, deze zitten bij de B8 altijd in de plaats waar de gasveren normaal zitten. De motoren achter de dakhemel is bij de 3C en B7 zo.
 3. Daar kan ik je helaas nog geen antwoord op geven, deze foto was na het activeren van de offroad modus. Erna niet echt mee gereden en gekeken wat hij weergeeft. Heb jij de offroad modus niet aan staan in de Discover ?
 4. Als je de offroad modus laat activeren in de DM/DP dan kan je zowel olie als koelwater temperatuur laten weergeven
 5. draadjes niet maar pinnen wel, als je hem open schuift zie je ze pas zitten
 6. maar wel aan beide kanten een pin. @diver wat kost zo een 4B0 971 833 connector ? gezien daar de 018 pinnen al in zitten (1 van de weinige connectoren waar al pinnen in zitten.)
 7. FYI als je de 4B0 971 833 connector besteld zitten de pinnen er al in.
 8. Vreemd, ik krijg dit gewoon open.. VW stekkers zijn er losse contacten verkrijgbaar-1.pdf
 9. Onderaan de rugleuning van de stoel (achterkant - kant van de passagiers achterin) zit aan de bekleding een plastiek strip genaaid. Deze past in een plastiek gootje welke op het stoel frame zit. Als je dit eruit haalt is de achterkant al vrij. Dan de voorkant van de rugleunig zit onderaan doorgestoken naar achteraan. Doorgestoken tussen zitting en rugleuning. Deze ook losmaken en dan kan je deze wat naar boven schuiven. Dan verder naar het midden zitten in de mousse ijzeren ringen waarmee de bekleding strak wordt gehouden. De ringen moet je losmaken. En dan kan je beetje bij beetje de bekledin
 10. Stekker clima : N907 647 01 Zekering klein : N906 845 05 Zekering groot : N907 326 03 Als je van plan bent veel te klussen qua bedrading heb ik op forum een topic gemaakt over "losse stekkerpinnen" incl een website waar je ze kan bestellen enz.
 11. wulfke

  pin bezetting BCM

  Dank voor de feedback 👍🏼
 12. Zelfde start probleem met de reserve sleutel ?
 13. climatic is de manuele airco - kleppen worden bediend met zo staalkabeltjes climatronic is automatische - worden elektrisch aangestuurd door stelmotoren
 14. Met dat type paneel moet het lukken met de pin bezettingen op de clima welke ik op het schema heb gezet.
 15. welk climapaneel heeft u er dan in zitten ? schema heb ik vanuit Elaswin wat vereenvoudigd gezien er meestal een verwarmd zetel setje wordt geplaatst en dat dan aangesloten moet worden. Dan heb je de info en bedrading vanaf stekker stoel naar verwarm stuurapparaat onder de bestuurder stoel niet nodig. Maar ik lees dat u vanaf scrap moet beginnen. Maar zo spannend is het is de overige bedrading nu ook weer niet. Het verwarm stuurapparaat krijgt een plus binnen vanaf de SC37 en een massa (welke ook naar verwarmingsmatten en voeler gaat) Dan komt er een door het stuurapparaat een temper
 16. Bijrijderskant vraag wat meer werk gezien je daar bedrading moet bij trekken tot in de spiegel. De spiegelkabelboom aanpassen is een tijdrovend werk gezien de volledige spiegel uit elkaar moet. Succes
 17. Hier het schema wat ik vroeger gebruikte. Ivm de SD39 zekering naar T20b/15 is het afhankelijk van de wagen of deze er al ligt of niet. Bij de ene lag deze verbinding er al en bij de ander niet.
 18. Zal voor morgen ergens zijn. Heb destijds wel meerdere kabelbomen gemaakt voor de zetelverwarming voor forumleden hier.
 19. Er gaat een voeding naar de regelmodule onder de bestuurderszetel. Voeding komt van links. Er gaat een draadje naar het boordnet om vrijgave te geven naar de module om de zetels te mogen verwarmen. Er gaan 2 draden naar de clima. 1 is een meting van de berstuurderszetel en de andere van de meting van de bijrijdersstoel. Volgens mij heb ik nog wel ergens een vereenvoudigd schema.
 20. Ok, verkeerde info/uitleg van mijn kant dan. Is dan ook al even geleden dat ik een rood/blauwe teller had en deze heeft ook niet zo lang in mijn 3C gezeten.
 21. Het nerveus bijregelen van de kleppen is helaas een producteigenschap. Was bij mij bij de eerste gen clima ook zo, de 2de gen clima had hier minder last van. De 3de gen had terug een iet wat nerveuzere regeling dan de 2de generatie. Vervelend bij de blauw/rode teller is dat er geen digitale snelheidsmeter aanwezig is. Je ziet dat de CC aan gaat maar je ziet niet op welke snelheid hij hem heeft vastgepind. Bij een witte teller of kleurenteller die vanaf 2010 erin gekomen zijn hebben die functie dan wel en zie je in de teller op welke snelheid hij de CC vast heeft gezet.
 22. Als u met vcds de auto hold functie activeert zou u een bepaalde foutmelding moeten krijgen. Indien u deze niet krijgt dan is het niet mogelijk om deze functie te hebben met dit type ABS pomp. Of weet u soms welke versie ABS pomp u erin hebt zitten ? Hier een handleiding https://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/29554-inbouwen-autohold-3c-vanaf-2005/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden