Ga naar inhoud

Diver

Members+
 • Aantal items

  10099
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  219

Alles dat geplaatst werd door Diver

 1. Zal hem vervangen dan, zijn de kosten ook niet. Dat vermoeden bestond al, kon weinig anders zijn.
 2. Helaas wat een quick fix was, is na 100 KM weer terug, maar nieuwe pomp onder garantie gekregen, dus die er weer ingezet en rijden maar weer. Na 2 dagen weer hetzelfde gezeik ( sorry ). Weer dezelfde fout ESP lampje aan en HDdruk fout en weer dezelfde symptomen. Aangezien ik voor werk naar Amerika moest en erna op vakantie ga de auto maar weggebracht. Om een goede diagnose te stellen is de pomp naar Buchli gebracht en getest, en ja de pomp voldeed niet aan de vereisten dus de boosdoener was gevonden. De pomp is open gemaakt en wat bleek het filtertje wat er in zit zat verstopt met zwarte smurrie. Nu de vraag waar komt het vandaan. De brandstofpomp in de tank er uit gehaald en alles was schoon in de tank, dus waar het vandaan komt is een raadsel. Nu er maar een extra filter voor geet en kijken wat het brengt. wordt vervolgdt.
 3. Het onderdeel is niet los te kopen in ETKA, en voor zowel links als rechts hebben ze de zelfde foto van de spiegel in ETKA, dus daar kan ik ook niks zien. zou je ze het zelfde willen hebben koop dan een Engelse spiegel.
 4. zit de voet van de spiegel het zelfde als de andere kant. Als de voet namelijk iets anders staat ( dat kan door montage op de deur ) is de eind stand ook wat anders.
 5. Ja, hoor je aan het einde
 6. Vraagje, wat voor lucht doen jullie in je banden ? lucht.mp4
 7. Koop je een auto hebben ze je nooit verteld hoe je hem moet starten
 8. Diver

  Turbo valt uit

  Sorry de vorige was van 2000
 9. Diver

  Turbo valt uit

  bouwjaar van de auto ?
 10. Diver

  Turbo valt uit

  Zit er geen bougie kabel tussen.
 11. Diver

  Turbo valt uit

  hoe moeilijk kan het wezen
 12. Diver

  Turbo valt uit

  probeer eens op youtube
 13. Diver

  Turbo valt uit

  En dan ook nog eens niet de handigste LIJKT te zijn
 14. Diver

  Turbo valt uit

  Heb je soms een lekkage in een van de slangen.
 15. Diver

  Turbo valt uit

  Wat is DAT probleem?
 16. Allen Ik wil toch wat kwijt aan jullie allemaal, het komt vaak/regelmatig voor dat er vragen gesteld worden, of problemen voor gelegd op het forum waar nooit meet een antwoord op komt of het nu opgelost is of verholpen. Het forum is er om de vragen die er zijn te beantwoorden, en er zijn ook diverse leden die hier best wat tijd in steken om iemand te helpen. Als er terug gemeld wordt of het probleem opgelost is en hoe, draagt dat bij aan hulp voor een iedereen, en voor de helper is dit altijd een leuke bijkomstigheid. Zelf vindt ik dit een beetje onbehoorlijk, het komt soms een beetje over als ik ben geholpen en na mij de zondvloed. Je ziet dit ook regelmatig terug bij nieuwe leden, die lezen als eerste de voorwaarden niet, maar beginnen wel meteen te klagen dat ze niks kunnen posten, en zijn na een antwoordt op hun vraag ook meteen weer weg. Dus laten we elkaar met elkaar wijzer maken door terug te melden dat het probleem opgelost is en hoe. Daar wordt het forum zoveel mooier en sterker door.
 17. Dat is bij een SEAT ook zo, hebben er eentje op het werk.
 18. Handel naar je toe halen misschien
 19. Het is ook maar net wat voor risico je wil lopen op net niet bij een laatpaal te komen.
 20. Was een algemene opmerking, @wulfke moet toch ook om een bevestiging vragen. De kracht van het forum is de bevestiging van de oplossing zo dat we er allemaal wijzer van worden, en dat laten een hoop mensen achterwege, want hun probleem is opgelost.
 21. Ja de terugkoppeling schort er de laatste tijd nog wel eens aan, als de hulp geleverd is wordt het weer stil.
 22. En gelukt met de remmen, of staat het stil😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden