Ga naar inhoud

martijn v o

Moderators
 • Aantal items

  6340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

martijn v o won de laatste dag op 30 december 2018

martijn v o had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1834 Excellent

Over martijn v o

 • Verjaardag 18-05-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Amersfoort
 • Naam
  Martijn

Overige

 • Vagcom
  Ross-Tech OEM laatste versie

Recente bezoekers van dit profiel

653 profielweergaven
 1. Is dat bij een 2004 van toepassing of volstaat een gaatje ook? Is denk ik net op de grens.
 2. Gecondeleerd Barry, mooi omschreven en top dat jullie zo bij haar konden zijn. Veel sterkte maandag en we zullen aan jullie denken.
 3. weet ik niet meer zo. Wel wist ik dat het vervangen van de druksensor gekoppeld moet worden aan een reset. Ik weet niet of dat bij jou ook zo is, omdat het roetfilter en EGR zijn uitgeschreven. Even laten uitlezen en de foutcode hier plaatsen. Ik heb al wel verschillende malen gehad dat de ANWB uitleest en roept roetfilter en dat het wat anders is. De ANWB leest uit met algemene uitleesmiddelen en niet specifiek VCDS.
 4. Omdat ik een keer een druksensor heb vervangen bij iemand waarvan in dit geval de sensor kapot was. Bij het monteren van de nieuwe sensor hielp dat in eerste instantie niets. Na het ingeven dat ik een nieuwe sensor had gemonteerd was de storing weg en liep de auto normaal.
 5. ik zie je verbruiksplaatje gewoon staan hoor.
 6. Je moet de druksensor weer resetten/inleren, de auto weet niet dat het roetfilter leeg is gemaakt. Ik neem aan dat het wegschrijven de de EGR en roetfilter door een tuner is gedaan?
 7. Heb ik gedaan, en zal het even weghalen, moest wat kopiëren om het originele draadje niet te verprutsen.
 8. martijn v o

  Wie kan wat en waar?

  Het is nou niet bepaald een wereld afstand die verhuizing van @maxx007at hoor. Is op de fiets te doen. Dat de verhuizing drie dagen heeft geduurd had niets met de afstand te maken, maar meer met het feit dat ie zoveel spullen heeft. 😁
 9. Dat hij niet trilt of rechtuit rijdt hoeft zeker niet te betekenen dat de uitlijning goed is. Trillen heeft inderdaad vaak te maken met onbalans, en kan vaak worden verholpen door het balanceren. Mijn auto reed ook retestrak maar ik zag op een gegeven moment dat de rechtervoorband aan de binnenkant was versleten terwijl de rest van de band nog redelijk goed was. Na het uitlijnen bleek inderdaad dat het rechterwiel wat schever stond dan gewenst. Nu kan ik na 35.000 kilometer ook geen verschil in de band meer zien. Heb je een flinke tik gehad dan zou ik de ophanging even laten nakijken of er niet iets verbogen is, oftwel gewoon laten uitlijnen.
 10. Als je VCDS hebt kun je met output test in 01-Engine verschillende dingen aansturen zoals de waterpomp, maar ook gasklephuis en EGR. Misschien kun je er zo achterkomen.
 11. Is grijs hoor. Heel officieel mag het wel: Werking en toestand verplichte lichten en retroreflectoren Artikel 5.2.55 Actuele regelgeving 1. De in artikel 5.2.51 bedoelde lichten moeten goed werken. Indien een licht wordt gevormd door meerdere lichtbronnen, mag door defecte lichtbronnen het oorspronkelijk lichtoppervlak met niet meer dan 25% afnemen. Wijze van keurenToelichting Maar er staat ook dat lampen met gelijke functie gelijk moeten zijn. Bedoeld wordt dat een remlichtje aan de ene kant niet 5 watt mag zijn en aan de andere kant 25 watt. Bij een auto is dat verweer wel te voeren omdat bijna alle lampen dubbel zijn uitgevoerd.
 12. En er staan nog wat engelse teksten tussen in de tabbladen: zie:
 13. Bij de stream staat onder ieder draadje: Topic reageerde op: Kan daar nog een naam voor wie er reageerde?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden