Ga naar inhoud

martijn v o

Moderators
 • Aantal items

  7375
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  37

martijn v o won de laatste dag op juni 19

martijn v o had de meest gelikete inhoud!

Over martijn v o

 • Verjaardag 18-05-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Amersfoort
 • Naam
  Martijn

Overige

 • Vagcom
  Ross-Tech OEM laatste versie

Recente bezoekers van dit profiel

3537 profielweergaven

martijn v o's Achievements

2,2k

Community reputatie

8

Community Answers

 1. Kan, voor de ene (koelkast) moet wel de motor draaien. Vaak een aardprobleem.
 2. Ok, ik ga het proberen, een nieuwe is of via aliexpress en zooi en weken wachten of uitverkocht. Ik denk dat de micro switch het probleem is, die soldeer ik er wel opnieuw in, als ik hem open krijg (of eigenlijk open krijg ik alles maar of het weer werkend dicht kan is een tweede), of het is de bekabeling in de klep, dat kan ook nog. Ik laat het weten we staan nog 1,5 week op de camping.
 3. Af en toe doet de achterklep het niet als je hem wil open maken met de rubberen greep in de achterklep zelf. VCDS erop en getest. Als ik de motor en vergrendeling test via VCDS werkt het prima. Als ik de handgreepschakelaar test dan hapert ie wel eens. Mijn conclusie is dat of de schakelaar of de bedrading van schakelaar naar slot niet goed is. Loopt deze bekabeling via het deurrubber dan kan ik begrijpen dat het na 13 jaar en veel keren kan slijten, of zou het toch de schakelaar in de greep zijn? Kun je die schakelaar in de greep loshalen om hem schoon te maken, of is dat een dichtgelast kunststof ding met de kentekenverlichting erin? weet iemand dat? Ik heb VW al gebeld, maar ze vonden het geen garantie😁
 4. Ik heb hier nog een linkerklauw compleet met motor en een losse motor 6 tand liggen. Beide nieuw. zuiger is 38mm.
 5. Wat bedoel je met aanwezig in een werkplaats? Dat dit via de inlaat erin komt?
 6. Emuk inderdaad hebben wij ook. De spiegels horen bij de auto he en niet bij de caravan
 7. Kun je zelf uitschakelen. rechter zekeringenkastje. Als je de zekering van de module achter je dashbord eruit trekt doen de lampen het wel maar de aansturing niet en het knipperende lampje ook weg. Ik dacht nummer 7 of 9. Een is van de lamp zelf de andere van de stuurdoos.
 8. https://www.justcarpets.nl/ Hier ook gepersonaliseerd met eigen tekst, hakstuk, luxe verlours, met kleurkeuze rand en verzonden voor 85 euro.
 9. @Vdub, er was een tijdje geleden een poll over de inkoop van de automatten, is dat nog actueel? Volgens mij zijn er hier geen standaard automatten te koop, maar was de poll of er interesse was voor matten met een passat logo.
 10. ja dat kan ook, maar ik vond hem wel leuk. Jij hebt geen humor dus?
 11. ??? wil je van je handbak af dan?
 12. Ik heb er nog wel een liggen gen-1 met stoelverwarming.
 13. Top kan ie weer lekker warm worden met dit koude weer.
 14. klink als gevalletje brandstofpomp/tandempomp. Dat er stroom op de draad staat is mooi, maar draait de brandstofpomp ook? Je kunt bij het brandstoffilter de slang verwijderen en die in een maatbeker hangen en dan een paar keer contact aan/uit. Zit er dan diesel in de maatbeker dan doet de pomp het, is ie leeg dan is de pomp kaduuk. Als je hier al wat langer last van hebt (en dat is moeilijk te beoordelen zonder foutmeldingen) dan is je tandempomp ook defect. die heeft namelijk de hele tijd alles moeten doen. Beste is om beide te vervangen. Je kunt een testkitje kopen om te kijken naar de kwaliteit van de brandstof (of er olie en water in zit).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden