Ga naar inhoud

martijn v o

Moderators
 • Aantal items

  7094
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  29

martijn v o won de laatste dag op maart 7

martijn v o had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2154 Excellent

Over martijn v o

 • Verjaardag 18-05-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Amersfoort
 • Naam
  Martijn

Overige

 • Vagcom
  Ross-Tech OEM laatste versie

Recente bezoekers van dit profiel

2135 profielweergaven
 1. Je hebt toch twee maal CAN nodig, eenmaal drive CAN en eenmaal info CAN? Het is al een tijdje geleden dat ik dat niet meer zo weet.
 2. weet ik eigenlijk niet bij welke motorcode dat was. Ik had de koppakking kapot en daardoor ook koelwaterverlies (net veel) maar hij liep wel onregelmatig. Kijk anders eens als hij warm is in het expansie vat. De retour moet vloeistof uitkomen en geen bellen.
 3. nee zou een scheurtje in de kop kunnen zijn.
 4. Heb je ook koelvloeistof verlies Leon?
 5. Nou even echt dan: 30 jaar mijn rijbewijs. 1ste auto een Honda Civic bouwjaar geen idee, ik dacht 1.3 benzine overgekocht in 1996 van mijn broertje. 2de auto een Nissan Sunny diesel 2.0-1995 voor woon-werk. Gekocht in 1999 en verkocht in 2005. 3de auto een Volkswagen Passat 3B 1999 overgenomen van mijn werk in 2003 en verkocht in 2010. 4de auto een Volkswagen Passat 3C 2.0 TDI gekocht in 2009 en nog steeds in bezit. 350.000 kilometers. En nog een hele rits zakenautos: Skoda roomster, Citroen C5, Seat Leon, Skoda superb, Volkswagen Passat (3 maal) Skoda octavia, Au
 6. Gazelle en een tijdje Sparta.
 7. 1 tuimelaars as bouten vervangen zijn rekbouten. 2 afstellen verstuivers, op bdp zetten en verstelling handvat zetten dan halve slag terug. 3 aanhaalmomenten maar ook de volgorde uit de technische documenten halen. Kopbouten hebben volgorde en tweemaal rekken. De eerste dacht ik 180 graden en de tweede 90 graden.
 8. nee hoor, ze zijn hier in ieder geval nooit aangekomen
 9. Je kunt je vragen ook telefonisch/per mail stellen aan Menno Faber van Fabertronics in Lelystad. Die heeft mij bij de inbouw van mijn standkachel toen ook goed geholpen. https://www.fabertronics.nl/
 10. Hoi Willem, niet weggaan hoor, ook met de golluf kun je hier terecht. Als er iemand is die altijd goed voor zijn auto heeft gezorgd, dan ben jij dat wel. de mijne staat pas op 349.000 kilometer. Maar als je je koffiemachine nog wel hebt gehouden kom ik die graag nog een keer uitproberen.
 11. Had ik gedaan hij stond in de kennisbank, en ik dacht een stuur is interieur maar ook electronica maar ook onderstel. dus ik heb maar wat gegokt. 🤪
 12. Was het niet zo dat je dat kan instellen, vroeg, midden of laat? En als hij op laat staat dan houdt ie de rem even vast en dan schokt het wel. Ik weet niet of dat instelbaar is, bij Skoda namelijk wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden