Ga naar inhoud

martijn v o

Moderators
 • Aantal items

  6538
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

martijn v o won de laatste dag op september 16

martijn v o had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1928 Excellent

Over martijn v o

 • Verjaardag 18-05-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Amersfoort
 • Naam
  Martijn

Overige

 • Vagcom
  Ross-Tech OEM laatste versie

Recente bezoekers van dit profiel

989 profielweergaven
 1. martijn v o

  stelmotormaffia?

  en? Ik heb denk ik een weigerende klep van de voorruit ventilatie. In VCDS geen foutmeldingen. Ik denk dat het hefboompje los is (als die eraan zit) of de as wel draait maar de klep niet. De klep staat dicht of nagenoeg dicht want de lucht maakt wel herrie. Welke klepmotor is dat V???? en die zit toch links boven de V-klep van de voetenlucht?
 2. Foto natuurlijk vergeten, maar ik heb het dasboard kastje eruit gehaald. Vier schroeven aan de bovenkant (twee in het midden en twee aan de buitenkant) en drie aan de onderzijde. Kapje rechts naast de airbagschakelaar eruit gewipt en het dashboard kastje eruit. Auto op contact, recirculatie op aan, en dan contact uit, dan kun je met je vingers via de recirculatieklep de ventilator voelen. Ik heb daar wat WD-40 naar binnen gespoten en na een testrit is het piepje weg.
 3. martijn v o

  motorstoring

  Ik heb deze even op slot gegooid. Er is een voorstel topic ik ben en ik rij..... daar kun je je voorstellen. Na het voorstellen en het plaatsen van drie nuttige berichten kun je een vraag posten in het techniek gedeelte. Zie onze spelregels.
 4. Alleen als de module beschikbaar is en er een andere accu gemonteerd wordt. Heb je dezelfde accu als erin zat geen probleem. Groep is 61 battery regul.
 5. Geen idee nooit op gelet, ik neem aan dat de kleuren wel overeenkomen maar blijkbaar dus niet? Heb ik nu de kleppendeksel voor niets eraf geschroefd?🤡
 6. Dit is van een1.9 tdi
 7. Ik heb ook het piepje bij het naar rechts sturen en als ik de blower uitzet is het weg. Dat wordt dus smeren geblazen. Dat gaat lukken maaaaaaaaar wat ik niet begrijp, wat heeft het sturen naar rechts met het ventilator asje te maken??????????
 8. Ik heb het ook gehoord en komt rechts achter vandaan. Misschien wil je ook nog even de ophanging van de trekhaak nazien, toen ik erop ging staan zakte er wat maar ik kon niet precies lokaliseren wat en waar. Wat we nog vergeten zijn te controleren is de uitlaat die kan ook ergens tegen aan tokken.
 9. Aanbod staat nog steeds inclusief gratis koffie hoor!
 10. Met eigen auto of krijgen we een leuk instapmodelletje mee?
 11. klapspiegels gaat toch met het knopje? Of bedoel je activeren met de sleutel? [09-Boordnet] [Security Toegang-16] Voer de toegangscode in: 31347 [Aanpassen-10] [Kanaal 22] kies: Zugangskontrolle 2-Funk Spiegelanklappung Modus Zet waarde naar wens
 12. kijk hier maar even of er iemand in de buurt zit: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1b-XtkBgDDLg-KlOdif8K6CNZv6U&ie=UTF8&hl=nl&msa=0&ll=56.119146249434415%2C7.151412999999934&z=5
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden