Ga naar inhoud

martijn v o

Moderators
 • Aantal items

  6923
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  26

martijn v o won de laatste dag op oktober 17

martijn v o had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2074 Excellent

Over martijn v o

 • Verjaardag 18-05-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Amersfoort
 • Naam
  Martijn

Overige

 • Vagcom
  Ross-Tech OEM laatste versie

Recente bezoekers van dit profiel

1834 profielweergaven
 1. Dank Jan, via Etka en de site komen de bestelnummers overeen, zou moeten passen zonder dremel
 2. Besteld voor 250 euro. Zal eind volgende week eens kijken of ik het kan monteren.
 3. Ik ga deze gewoon eens bestellen en kijken of dat wat is. Heb nu toch wat geld over omdat ik zelf de televisie van 6 jaar gerepareerd had. Ook via Ali maar dan moet ik weer 3 weken wachten op de spullen. 65 euro is ook nog wel te doen voor zon motortje. Ik kom uit op net geen 300 euro, achterschijven, achterblokken, remslangen, motortjes en revisieset voor de klauw. Moet kunnen ik heb vorig jaar alleen APK gedaan zonder punten voor maar liefst 35 euro.
 4. o ja die was ook wel aan vervanging toe.
 5. Kan ze ook hier bestellen, maar ze geven niet aan welk versie het is. Ze kosten 65 euro. Ik denk dat ik de hele achterkant gelijk aanpak. Nieuwe schijven, nieuwe blokken, revisieset klauw, nieuwe motortjes en nieuwe remslangen. Kan ie weer 14 jaar mee Deze: https://www.remonderdelen.nl/auto-onderdelen/remklauwen/vw-volkswagen/passat-variant-3c5/20-tdi-19959/43682
 6. martijn v o

  Welke motortjes?

  Is er te bekijken welke stelmotoren ik heb voor de electrische achterrem? Mijn remklauw rechtsachter blijft hangen en ik dacht als ik het toch ga aanpakken kan ik ook de motortjes vervangen, er zitten al jaren scheuren in het huis van de motor. Ik dacht ooit gelezen te hebben dat er twee types van waren klopt dat?
 7. Ik was zelf de bandenboer, moest alleen even een bandapparaat hebben, met de lepels van het fietsenbandplaksetje ga je het niet redden. Ventiel was lek, heel klein beetje. Dus ik denk te lang gereden met te weinig spanning. Gelijk maar even nagekeken voor de APK (uiteraard met een officiele APK keurmeester). De ashoes linksvoor moet vervangen worden en de rechterachterrem blijft iets hangen. Daardoor werd de te zachte band natuurlijk ook warmer dan anders. Nou volgende week het hoesje maar vervangen en de rem gangbaar maken en dan weer een verse APK.
 8. De uitlijning is in orde, dat heb ik een tijd geleden laten controleren en het slijtbeeld van de band geeft geen verkeerde uitlijning aan. Of een fout in de band of teveel beladen in combinatie met te weinig bandendruk. Geeft niks we waren er op tijd bij en donderdag gaan er twee nieuwe banden onder.
 9. Geen idee, maar ze zijn 6 jaar dus de nieuwe liggen al in de gang. Effe een bandenmachine ronselen
 10. @maxx007at inderdaad net op tijd vervangen. Had er niet aan moeten denken dat het met 120 op de snelweg was gebeurd of op een klaverblaadje. @Ozzy het was de binnenkant van de band. 90000 achter he, de voorbanden 60000. Maar wij rijden alleen lange stukken met de auto. Dat kun je ook zien aan de remmen die zijn in 2013 vervangen en ook nog prima. Althans de blokjes. De schijven achter moeten nu ook en de motoren denk ik ook.
 11. Wij reden al een tijdje met trillingen ik vermoedde van rechtsachter. Gisteren bij mijn zus op bezoek (100 kilometer) en vandaag naar mijn schoonvader (60 kilometer). We zaten daar op visite en het zat me niet lekker. Ik dacht dat het lood van de velg af was gekomen. Ik heb een volwaardig reservewiel dus die er maar op gegooid. Toen zag ik dit? OEPS. 6 jaar oud en 90.000 kilometer achter de kiezen. Dezelfde banden zijn voor al vervangen. rechtsachter. N
 12. En de kogel moet ook los van de arm, dus of een poelie-trekker of zelf een uitdruk strip maken. En persoonlijk zou ik het op een brug doen, dat gekloot op straat is slecht voor knieen en rug. En de uitlijning controleren na de werkzaamheden.
 13. Ja inderdaad dat is een goed idee. Amersfoort. Als je gelijk aangeeft wat je voor de auto wil hebben, ga ik vast pinnen
 14. ja die zijn er wel. @dieseltje @FapperCC @Passat Rdi @maxx007at
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden