Ga naar inhoud

martijn v o

Moderators
  • Aantal items

    7784
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    77

martijn v o won de laatste dag op juli 9

martijn v o had de meest gelikete inhoud!

Over martijn v o

  • Verjaardag 18-05-1972

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Amersfoort
  • Naam
    Martijn

Overige

  • Vagcom
    Ross-Tech OEM laatste versie

Recente bezoekers van dit profiel

5284 profielweergaven

martijn v o's Achievements

2,5k

Community reputatie

9

Community Answers

  1. Ik ververs het regelmatig, maar wat doe je met de oude lucht, moet je dat inleveren in de milieustraat? 🤣
  2. Ik had altijd begrepen dat je de kabel moet losmaken en niet moet oprollen. Ik heb trouwens geen problemen met een vieze kabel, ik leg de hele handel zo in de achterbak. De mijne is 5 meter lang en die heb ik wel eens nodig gehad als er nog maar een laadpaaltje beschikbaar is en de rest van de laadmensen niet zo goed kan parkeren.
  3. Code SORRY12 voor 12% korting tot 12 juli 2024 bij winparts.nl
  4. ja daarom een standkachel op brandstof is het dus niet want die heb je namelijk ook. En ja volgens mij is je opsomming correct, maar misschien kan iemand dat nog even bevestigen want de mijne zit nog in de 3 jaar periode en ik heb geen GTE. En ik las ook ergens dat je een enkelfase 230 laadpunt hebt. Dan moet je denk ik even kijken want als je wil voorverwarmen en als de auto aan het laden is omdat je een vertrektijd hebt ingesteld dan moet je even spelen dat je ongeveer weet wat de laadtijd is en hoeveel tijd het voorverwarmen kost want als hij dat beide moet doen dan trekt dat best veel ampere. Ik weet niet of je een gewone stekker hebt maar dan is het verstandig deze te begrenzen op 2000 Watt omdat 3600 Watt door een wandcontactdoos heen jagen gedurende langere tijd is niet best. Om te voorkomen dat je accu niet vol is en de auto nog maar lauw.
  5. ligt eraan de brandstofkachel niet, maar dan moet je een module erop hebben zitten, en als die er niet op zit dus kopen, of met een afstandsbediening idem dito, of tussen de tellers programmeren en dan bv elke dag. Als het de electrische kachel betreft, dat zal wel net zo werken als min ID-4 maar dan moet je het we-connect app (of hoe het tegenwoordig heet) hebben en daar moet je inderdaad voor betalen die is de eerste drie jaar gratis. Maar je loopt wel achter met je opties, ik heb tegenwoordig al stand-koeling
  6. Super, nu kan je de mount everest op met de campert.
  7. Nou zie het als een gesprek. Stel wij zijn buren en ik start in 2017 een gesprek met jou over de heg heen over iets. Daarna blijft het 6 jaar stil en opeens ga ik weer verder met het gesprek. Dan moet je toch ook effe resetten? Dus het is geen probleem maar even opletten soms zijn de mensen die hebben bijgedragen ook niet meer aktief op het forum en dan kun je lang wachten op antwoord.
  8. Er mag wel gereageerd worden, het was bedoeld als reminder dat het draadja al 7 jaar stof stond te happen, that's all.
  9. 2017 was het laatste bericht.
  10. brandstofpomp niet goed. Raildrukklep niet goed of bekabeling. Bekabeling van de raildruksensor niet goed. Referentiespanningssignaal (5V) niet goed. Klopt de luchthoeveelheid wel?
  11. klopt. koppakking is het enige wat nog goed is
  12. Inderdaad dat lijkt het beste voor nu, anders zit je verder in de puree.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden