Ga naar inhoud

martijn v o

Moderators
 • Aantal items

  7696
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  62

martijn v o won de laatste dag op februari 15

martijn v o had de meest gelikete inhoud!

Over martijn v o

 • Verjaardag 18-05-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Amersfoort
 • Naam
  Martijn

Overige

 • Vagcom
  Ross-Tech OEM laatste versie

Recente bezoekers van dit profiel

4766 profielweergaven

martijn v o's Achievements

2,4k

Community reputatie

9

Community Answers

 1. martijn v o

  Raam bijrijderkant

  even proberen te resetten. Raam omlaag en bij omlaag schakelaar een aantal seconden ingedrukt houden. Dan raam omhoog idem. Werkt het dan weer normaal?
 2. Het is zowiezo een verkeerde kabel je moet de hex-V2 hebben, met de oudere versie krijg je veel grijze vlakken waar je niets kunt instellen. En is het een originele kabel of een kloon want je hebt de boventekst weggehaald dus dat kan ik niet zien.
 3. Beste @martijn v o

   

  Nog bedankt voor jullie medeleven, dat was best wel heel verrassend.

  Ik het een raar idee om het bestellen van een accu te gebruiken op lid te worden van de korting die we dan krijgen.

  Ha weet even niet hoe ik het anders moet schrijven, en hoeveel moeten we dan aan jullie betalen om lid te worden voor korting in aanmerking te komen en hoe werkt het dan???

  Mhg,

  Jakob.

  1. martijn v o

   martijn v o

   Geen idee wat je bedoeld Jacob, waar wil je lid van worden?

   Ik koop zelf mijn accus gewoon op internet waar ze het goedkoopst zijn.

   Laatste keer hier gekocht:

   https://www.accudienst.nl/

 4. martijn v o

  Absurde prijzen

  Als je dit post om aan mij te vragen of je toestemming krijgt een Merecedes te gaan rijden: ----> nee. Maar inderdaad de prijzen zijn gestegen zoals alles tegenwoordig. Volgens mij zijn de prijzen die jij noemt van 3 jaar geleden iets langer geleden namelijk 2019 oftewel 5 jaar als we het rekken. Dat zou een 3,5% per jaar zijn. Doen we het indrukken dan is het 4 jaar en 4,5% Is dat hoog? Het tikt natuurlijk aan omdat het een forse basisprijs is van een auto.
 5. De beste wensen voor 2024 met liefde, gezondheid, voorspoed en zonder schade.
 6. Ik zal even melden wat ik heb gedaan voor de volgende die het ook wil. Uitgangspunt mijn ID4 (maar elke VW) met camera in de voorruit. De mijne heeft software versie 3.5. Aanpassen: 19- gateway - menusteuerung fernlichtassistent- nieuwe waarde: present Aanpassen: 19- gateway - fernlichtassistent rest- nieuwe waarde: not active Aanpassen: 19-gateway -lichtsteuerungsmodul - nieuwe waarde: AFS,FLA, Fernlicht (GLW,MDF) De eerste zorgt ervoor dat je het menu krijgt in het infotainment display. Het tweede zorgt ervoor dat je grootlicht assistentie niet iedere keer hoeft aan te zetten als je instapt hij onthoud de laatste stand. Om deze aanpassingen te doen moet de module ontgrendeld worden (vroeger met de security code 31347 of zoiets) maar dat heeft VW veranderd. Nu moet je SFD unlocken en dat gaat met een token. Deze kun je of via ODIS aanvragen of via ODB eleven pro. Ross-Tech is er mee bezig maar dat kunnen zij nog niet. Omdat Odis wat omslachtiger is (als je het niet hebt) is ODB eleven het meest voor de hand liggend. Het aanvragen van het token gaat als volgt: Je hebt nodig: ODB eleven pro geactiveerd op de mobiele device. JE hebt internet verbinding nodig in de auto (via je telefoon) Je geeft aan welke module je wil unlocken. Dan verschijnt er een code die je kopieert. De gekopieerde code plak je in een authentificator app die weer gekoppeld is aan je E-mail die hetzelfde moet zijn als de E-mail van ODB eleven PRO. Je krijgt dan een code terug die je kopieert en plakt in de module die je wil ontgrendelen. De module is dan 90 minuten ontgrendeld en dan kun je aanpassingen doen. Je kunt dan eventueel ook de ODB eleven PRO verwijderen en je VCDS aansluiten op de ODB poort, hij blijft ontgrendeld tot de 90 minuten is verstreken. Veel succes. Ik wilde vroeger automonteur worden, maar tegenwoordig moet je dan ICT-er zijn
 7. Ja ik heb het voor elkaar. AFS,FLA, Fernlicht (GLW,MDF) moest ik aanvinken en niet high beam assistance. Het blauwe symbooltje wordt dan wit met een A-tje erin. Op naar de volgende mod.
 8. Dit kan ik vinden in module 19. (origineel zonder aangepaste coderingen). Admap gemaakt. Deze lampen kan ik vinden in de scan.: ------------------------------------------------------------------------------- Address D6: Light Ctrl Left 2 (A31) Labels: 7PP-941-572.clb Part No SW: 992 941 591 DG HW: 992 941 591 D Component: LED1L H17 9104 ASAM Dataset: EV_LLPGen3LKEBODPO68X 002003 ROD: EV_LLPGen3LKEBODPO68X_002_VW37.rod VCID: 6C81D57486080B2AC33-8038 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address D7: Light Ctrl Right 2 (A27) Labels: 7PP-941-572.clb Part No SW: 992 941 591 DG HW: 992 941 591 D Component: LED1R H17 9104 ASAM Dataset: EV_LLPGen3RKEBODPO68X 002003 ROD: EV_LLPGen3RKEBODPO68X_002_VW37.rod VCID: 6C81D57486080B2AC33-8038 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Dus eerst maar eens uitvogelen wat ik besteld heb
 9. dat is ook mooi. Maar eerst de A maar eens in het display krijgen. Moet kunnen omdat ik een aanbieding (ahum aanbieding) kreeg van VW dat ze op afstand dat konden aanzetten. Weliswaar na het betalen van ik dacht 90 euro. Ik denk niet dat ik die koplampen heb, maar dat dynamisch stond wel aan voordat ik aan het rommelen was.
 10. oh auto stand, die had ik niet aan denk ik, ik was zo lang bezig dat ik hem uit had gezet. Straks even proberen. Ik zag ook iets met dynamisch licht, even kijken wat dat is.
 11. Nou goed nieuws en wat minder goed nieuws. als je met de ODB11 (pro versie) dongle de module ontgrendeld, dan kun je met VCDS coderingen wijzigen. Dus dat werkt. Maar toen ik als probeersel de light assist wilde aanzetten is dat maar gedeeltelijk gelukt. Je hebt hiervoor nodig: een camera op je voorruit. Central electrics (19) het menu tevoorschijn toveren dat is gelukt. Vervolgens ook de reset op niet actief zodat de laatste stand onthouden wordt dat is ook gelukt. En in camera (5) ook de assist aangezet ook gelukt. Maar nu krijg ik het A tje niet in het midden van het blauwe grootlicht lampje. Ik weet ook niet of het werkt, dat ga ik vanavond als het donker is wel proberen. Ik heb in module instruments met de output test ook alle lamppies aangezet in het display maar daar staat de A ook niet tussen. Dus geen idee wat ik nu weer heb, of het is zo dat dat ding pas geactiveerd kan worden als je rijdt boven een bepaalde snelheid, dat weet ik zo niet.
 12. Ik heb de OBD eleven pro ook besteld en ga eens even neuzen. Ik wil proberen om via OBD eleven pro de SFD protection uit te zetten en dan via de VCDS te coderen. Eens kijken of dat lukt.
 13. https://forum.vwpassat.nl/index.php?/guidelines/
 14. Ik denk omdat je schijft redelijk ver van huis bent, dat de motor dan goed warm is. Ik denk dan het eerste aan vapor lock, maar ik ben voornamelijk van de diesel generatie
 15. De twee manieren (eigenlijk drie) zijn: 1- Officieel via Odis, maar dat moet je dan wel hebben 2- Via OBD11 3- Een code kopen via het net Ik las ergens dat Jeroen R36 een ODB11 pro had gekocht. @R36 heb jij ook VCDS om te proberen als je met ODB11 een unit vrijschakeld je daarna met VCDS kunt aanpassen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden