Ga naar inhoud

Roy_01

Members+
 • Aantal items

  1232
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Roy_01 won de laatste dag op februari 9 2020

Roy_01 had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over Roy_01

Profile Information

 • Plaats
  Den Helder
 • Naam
  Roy

Recente bezoekers van dit profiel

799 profielweergaven

Roy_01's Achievements

743

Community reputatie

 1. Nee dat niet maar voor een klein bedrag heb je direct alle documenten voor jouw auto: stroom/zekeringschema’s, onderhouds/de-montage handleidingen van alles wat er op en aan de auto zit, verf informatie, carrosserie informatie. Hoe je moet zoeken naar lekkages etc.
 2. Erwin.volkswagen.de
 3. Misschien ook handig de gloeibougies eens te wisselen als deze nog nooit vervangen zijn. Kan meehelpen met beter koud starten.
 4. https://www.venderparts.nl/calearo-16v-antenne-dab-dab-am-fm-gps.html?channable=002ad769640032303432353539373853&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=surfaces&utm_content=free+shopping+clicks&gclid=Cj0KCQjws-OEBhCkARIsAPhOkIYmeZCPIt74TaQhPavPM_In5WAS8iYJgUAebJLhBEPCkQGy2xpa-x8aAjk6EALw_wcB
 5. Voor een zo goed mogelijke dab+ ontvangst (ook in buiten gebieden) zou ik voor een grotere Calearo antenne gaan. Zo’n kleine haaie vin antenne is erg beperkt. Zelf heb ik de 7677932 erop staan. Lastig ook om te vergelijken, je moet dan wel hetzelfde radio station vergelijken.
 6. Heeft er iemand wel eens getest met dieseladditief x-mile? http://www.xmile.eu
 7. Prijzige olie bijna 20 euro per liter
 8. Roy_01

  Deurmodule

  Zou in principe wel slim zijn zodat er zo min mogelijk kabels door de deuren getrokken hoeven te worden. Anders even de schema’s voor je auto downloaden op Erwin.volkswagen.de.
 9. Nee dat is geen vereiste maar heeft wel de voorkeur. Als je rijd en de koelvloeistof is een bepaalde temperatuur dan start hij gewoon met regenereren. Dat gaat om de zoveel km of op dP over het filter. Net wat het eerst aanspreekt. Als je goed luistert kun je het wel horen dat de motor wat zwaarder loopt. En aan de EGT of turbodruk die verhoogt wordt kun je het zien. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Diesel_Particle_Filter_Emergency_Regeneration#Regeneration_while_Driving
 10. Check de verstuiver deviatie waarden eens, volgens mij een zwak punt bij de 1.6 tdi.
 11. Ziet er goed uit! Zag dat van vd Veer Engineering ook bezig is met een PQ naar virtual cluster emulator. Zal geen volledige ondersteuning zijn en punt 2 hoe krijg je het mooi weggewerkt. https://m.facebook.com/vdveerengineering/videos/230057858633863/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.sciroccocentral.co.uk%2Fforum%2Fviewtopic.php&_rdr
 12. Deze O-ringen kun je toch gewoon los kopen als je de juiste maat weet? Tenzij het zo’n raar voorgevormd geval is. Technirub.nl voorbeeld.
 13. Dat is een overdrukventiel zodat wanneer je een portier dichtgooit de lucht kan ontsnappen. Daar horen rubberen lamellen in te zitten die over elkaar heen vallen en zo afdichten.
 14. Roy_01

  Verstuivers reinigen?

  Trilt je auto bij afremmen op de snelweg of als je er vanaf komt en langzamer gaat rijden? Denk ook dat je beter af bent met andere verstuivers.
 15. Volgens mij is de bestuurdersdeur altijd de master module en de passagiers+achterdeuren slave modules.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden