Ga naar inhoud

Roy_01

Members+
 • Aantal items

  1169
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Roy_01 won de laatste dag op februari 9

Roy_01 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

716 Excellent

2 Volgers

Profile Information

 • Plaats
  Den Helder
 • Naam
  Roy

Recente bezoekers van dit profiel

485 profielweergaven
 1. Roy_01

  stinkend interieur

  Nog langer ozon apparaat erin laten staan. En stoel ventilatie dan ook aan zetten.
 2. Wellicht bij Lasualec eens proberen, misschien willen ze het wel voor je bestellen.
 3. Hirschmann maakt ze. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&ved=2ahUKEwin8aTXw5blAhVQhqQKHdRQAhsQFjANegQIBBAC&url=http%3A%2F%2Fwww.automotive-connector.com%2Fimages%2Fbanner%2F%2F1520964111418644804.pdf&usg=AOvVaw2cT1qsY4YSSKpJfC-bivPk
 4. 13 graden? De buitenlucht zit al rond deze temperatuur. Bij max AC moet dit +/- 7 graden zijn.
 5. Ja dat wordt dan al een andere stuurmodule inderdaad als hij dit weigert. Ik zou dan eerst concentreren op de ecu, dat deze ACC accepteert.
 6. De moeite waard om inderdaad nog even verder te puzzelen. Ik kan alleen de foto niet gezien van het keuzemenu welke je gestuurd zou hebben hierboven. Er moeten 2 opties zijn voor ACC bediening: 1 via aparte hendel en de ander via stuurwielbediening. Bij mij waren ook alleen 0,1 en 3 zichtbaar. 0 = Cruise Control System (CCS) not installed 1 = Cruise Control System (CCS) with 6 Positions via separate Stalk installed 2 = Adaptive Cruise Control (ACC) with 6 Positions via separate Stalk installed 3 = Cruise Control System (CCS) with 4 Positions via Blinker Stallk installed 4 = Cruise Control System (CCS) via Multi-Function Steering Wheel installed 5 = Adaptive Cruise Control (ACC) via Multi-Function Steering Wheel installed
 7. Ja inderdaad gewoon goed opschrijven/opslaan wat je doet zodat je altijd terug kunt.
 8. Stuur eens een foto van de keuzes die je hebt voor de cruise control hendel. Bij mij stond hij ook niet in het menu maar handmatig ingevuld. En dat kan prima kloppen dat je in de ecu longcoding niets ziet staan bij bit 1 en 2. Dat betekent niet dat je het niet kunt coderen. Dan moet je handmatig de bitjes op 1 of 0 zetten in het binairy vak. En bit 0 begint aan de rechter kant. Wel voorzichtig mee zijn en als je er geen vertrouwen in hebt door iemand anders laten doen. En het geeft geen garantie, zou bij jou best eens op een andere plek kunnen staan.
 9. 22 ohm, die kabel bij mij is 30 cm lang en werkt prima. Gewoon uittesten denk ik wat mogelijk is.
 10. Nee ik heb hier verder niets mee gedaan, leuk voor een volgende auto. Wellicht dat het met open pilot wel gaat werken dmv de abs de auto op de rem te houden, maar dat is nog in ontwikkeling. https://comma.ai/
 11. Hier een handleiding met tekening van een op maat gemaakte steun die achter een golf 6 logo past. Link Binnenspiegel kun je vast wel vinden op ebay Duitsland. Ik gebruik dezelfde hendel. Dat zelf gemaakte laser uitlijn ding heb ik alweer uit elkaar gehaald, maar er zijn wel mensen die een kruislijn laser hebben op het forum. Maar als je het met een waterpas doet kom je ook al aardig in de richting.
 12. Roy_01

  Diverse instellingen B8

  Als ze ingeklapt zijn nodigt het minder uit voor dronken mensen om ze eraf te schoppen. Voor dieven maakt het niet uit of de auto op slot staat, zolang je niet iets waardevols direct in het zicht legt. Als de motor defect is kun je de spiegel handmatig nog in-/uitklappen.
 13. Als je adaptation kanaal 17 op 1 kunt zetten dan ondersteund hij extended can.
 14. Haal je de accu massa kabel wel los als je aan de auto werkt? En heb je nog iets aan de bedrading aangepast? Soms wil simpel even de accupolen loshalen voor een paar minuten ook nog wel eens helpen. En wellicht even de stekkers controleren van de radio dat deze wel helemaal goed zitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden