Ga naar inhoud

Roy_01

Members+
 • Aantal items

  1244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Roy_01 won de laatste dag op oktober 15 2021

Roy_01 had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over Roy_01

Profile Information

 • Plaats
  Den Helder
 • Naam
  Roy

Recente bezoekers van dit profiel

1027 profielweergaven

Roy_01's Achievements

754

Community reputatie

 1. Ik weet niet of ze deze los verkopen. Op e-bay kun je ze vinden onder KURBELGEHÄUSEENTLÜFTUNG. Membraan + veer. Zit in een ronde behuizing. (Rechts)
 2. Het is mij niet 100% duidelijk, dit vond ik op internet terug. Waarschijnlijk een soort zelftest van de radar. Wellicht kun je er de afwijking uit halen. Lekker zo laten als het werkt. Adaptation Channel 5 A005,0,ACC System Function Test Result A005,5,Status A005,6,0 = Not OK A005,7,1 = OK
 3. Mooi om te horen dat het goed werkt allemaal, knap gedaan! In dat filmpje kalibreren ze op een oprit op afschot en behoorlijk dichtbij. Maar dat zul jij vast beter hebben gedaan. Iets meer afstand en je nauwkeurigheid neemt aanzienlijk toe. Kanaal 5 van de adaptatie geeft nog een mogelijkheid om de voertuig karakteristiek aan te leren. Ik heb daar zelf niet aangezeten en zou het ook zo laten als het goed werkt.
 4. Nee dat niet maar voor een klein bedrag heb je direct alle documenten voor jouw auto: stroom/zekeringschema’s, onderhouds/de-montage handleidingen van alles wat er op en aan de auto zit, verf informatie, carrosserie informatie. Hoe je moet zoeken naar lekkages etc.
 5. Misschien ook handig de gloeibougies eens te wisselen als deze nog nooit vervangen zijn. Kan meehelpen met beter koud starten.
 6. https://www.venderparts.nl/calearo-16v-antenne-dab-dab-am-fm-gps.html?channable=002ad769640032303432353539373853&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=surfaces&utm_content=free+shopping+clicks&gclid=Cj0KCQjws-OEBhCkARIsAPhOkIYmeZCPIt74TaQhPavPM_In5WAS8iYJgUAebJLhBEPCkQGy2xpa-x8aAjk6EALw_wcB
 7. Voor een zo goed mogelijke dab+ ontvangst (ook in buiten gebieden) zou ik voor een grotere Calearo antenne gaan. Zo’n kleine haaie vin antenne is erg beperkt. Zelf heb ik de 7677932 erop staan. Lastig ook om te vergelijken, je moet dan wel hetzelfde radio station vergelijken.
 8. Heeft er iemand wel eens getest met dieseladditief x-mile? http://www.xmile.eu
 9. Prijzige olie bijna 20 euro per liter
 10. Roy_01

  Deurmodule

  Zou in principe wel slim zijn zodat er zo min mogelijk kabels door de deuren getrokken hoeven te worden. Anders even de schema’s voor je auto downloaden op Erwin.volkswagen.de.
 11. Nee dat is geen vereiste maar heeft wel de voorkeur. Als je rijd en de koelvloeistof is een bepaalde temperatuur dan start hij gewoon met regenereren. Dat gaat om de zoveel km of op dP over het filter. Net wat het eerst aanspreekt. Als je goed luistert kun je het wel horen dat de motor wat zwaarder loopt. En aan de EGT of turbodruk die verhoogt wordt kun je het zien. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Diesel_Particle_Filter_Emergency_Regeneration#Regeneration_while_Driving
 12. Check de verstuiver deviatie waarden eens, volgens mij een zwak punt bij de 1.6 tdi.
 13. Ziet er goed uit! Zag dat van vd Veer Engineering ook bezig is met een PQ naar virtual cluster emulator. Zal geen volledige ondersteuning zijn en punt 2 hoe krijg je het mooi weggewerkt. https://m.facebook.com/vdveerengineering/videos/230057858633863/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.sciroccocentral.co.uk%2Fforum%2Fviewtopic.php&_rdr
 14. Deze O-ringen kun je toch gewoon los kopen als je de juiste maat weet? Tenzij het zo’n raar voorgevormd geval is. Technirub.nl voorbeeld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden