Ga naar inhoud

vlkswgnpsst

Members+
 • Aantal items

  234
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over vlkswgnpsst

 • Verjaardag 01-01-1979

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Limburg
 • Naam
  Harry

Overige

 • Vagcom
  17.8

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

vlkswgnpsst's Achievements

19

Community reputatie

 1. Doen ze op 60k KM OFWEL op 4 jaar . En mijn auto is net 4 jaar geworden dus ja ..
 2. Ben vandaag op onderhoud gegaan aangezien de auto 4 jaar wordt en hij aangaf dat ik binnen moest . Onderhoud op benzines , goedkoop werd mij verteld . En bij het eerste onderhoud (op 3 jaar) was dat zeker te merken : 112€ inc btw . Nu een jaartje verder (4 jaar oud) : 598,07€ inc btw ! Is dit normaal voor een Benzine auto met droge koppeling DSG ? Staan slechts 34000 km op aangezien de auto vrijwel altijd binnen staat . Wat er uitgevoerd is : Service was goed en vriendelijk . Zou gewoon graag weten of dit normaal is . Volgend onderhoud hopelijk niet nog duurder ...
 3. De garage heeft mij ooit eens laten weten dat er een update in de maak zou zijn om dit te verhelpen . Maar bij mij is er nog steeds geen update gebeurd . Bij u wel @Vanhoucke ?
 4. Brambo , ik heb doorgeen de tijd ook verschillende zeer vervelende bugs ontdekt . Bij VW was men nooit op de hoogte hiervan . Het is idd een stagaireprojectje , wel eentje waar ze mooi mee binnenlopen volgens mij $$$ Ik gebruik zelf steeds flitsnav , naast de discover pro . ook al loopt mijn abonnement van car-net nog een jaar .
 5. vlkswgnpsst

  Discover Care

  Het duurt ondertussen inderdaad wel heel erg lang vooraleer er nieuwe kaarten beschikbaar komen . Normaal was dat rond begin van het jaar , maar we zijn nu al eind maart . In Belgie met de verandering van 90-->70 overal wordt het wel eens tijd dat dat aangepast wordt :)
 6. Ik heb ook een tijdje gehad dat ie niet resette . Maar komt wel terug hoor , bij mij toch . Ik dacht misschien aan een vlotter die reageert alsof ie getankt heeft als men dikwijls op steile hellingen rijdt (is bij mij regelmatig het geval) . Maar als jij enkel vlak rijdt , dan zal het dat toch al niet zijn . Heeft uw garage het probleem ook aan de importeur (D'ieteren) gemeld ?
 7. Tear wiping na uren snuitsteren in de vcds opties uiteindelijk gevonden : 09-Central elek security 31347 coding 1-3G1 955 199 A -- WWS 161209 byte 2 bit 5
 8. De dealer zegt mij dat ze de software van mijn discover pro geupdate hebben . Ik vermoed dat ze dan firmware bedoelen , aangezien mijn maps al op de laatste versie stond toen ik mijn auto binnen bracht . Nu kijk ik en ik zie nog steeds : Hardware H51 Software 0814 Net hetzelfde als toen ik hem binnen bracht . Of is er een ander menu om de software versie te kijken (ik heb een vcds kabel indien dat nodig moest zijn) ?
 9. Tijdsklok die doet het normaal . Heb wel dat ik de optie bij telefoon afzet "melding geven telefoon niet vergeten" . en die springt telkens toch terug aan (als je de deur open doet krijg je de melding van vergeet uw telefoon niet . alsook het vinkje staat op dat moment terug aan .
 10. Mijn dealer heeft de vraag al sinds 3 maanden bij de importeur neergelegd . Nog steeds geen antwoord . @Vanhoucke : Heb jij op uw dagelijks traject een zeer steile helling waar je over gaat of waar je even op stil staat ?
 11. Ik ben na melding van mijn probleem zelfs nog niet mogen langskomen bij de dealer . Er zijn bij mij ook nog andere rare zaken zoals de airco (air care) die raar doet en niet automatisch aan gaat . omgekeerd als je het vinkje uit zet en je gaat het menu uit en weer in, dan staat het gewoon terug aan . "Mobiele telefoon niet vergeten" melding die steeds uit zichzelf terug aan gaat ondanks telkens afvinken ....
 12. Deze morgen opnieuw hetzelfde liedje . Voor alle duidelijkheid : ik heb dus niet getankt (ook niet 1L of zo) , en heb ook mijn tankklep niet open gedaan . Ik heb ook geen tellers gereset met de 0.0 knop .
 13. De auto is nieuw en heeft 58u rijtijd . +- 2200 km totaal . Toen ik deze morgen vertrok gaf dus de teller van "sinds tanken" hetzelfde aan als "sinds start" . Paar screenshots . Ik begrijp niet hoe "sinds tanken" gereset kan worden als ik niet getankt heb . Het tankklepje is niet open geweest . Mijn tank is zelfs minder dan halfvol en de auto beweert dat ik 25 km gereden heb en op die 25 km dus meer dan een halve tank verstookt heb ... . En dat ik nog 330 km kan rijden terwijl ik maar 6 km gereden heb na tanken . Iets klopt hier niet naar mijn gevoel .
 14. k merk op dat ik deze morgen mijn auto start , en mijn statistieken van "sinds start" gelijk zijn aan "sinds tanken" . Mijn tank is minder dan half vol en ik heb recentelijk niet getankt . Ik heb niet op het 0.0 knopje gedrukt om iets te resetten . Mijn totale afstand en uren zijn ook niet gereset .. Hoe kan dit opeens gebeuren ? Andere mensen dit ook al gemerkt ?
 15. Toen ik de auto startte deze morgen was de navi al gereset precies , de spraakbediening werkte terug . Als ik hem eens moet herstarten in de toekomst zal ik er aan denken om het powerknopje ingedrukt te houden , bedankt dieseltje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden