Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  12349
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  250

wulfke won de laatste dag op december 26 2020

wulfke had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

9606 Excellent

Over wulfke

 • Verjaardag 20-03-1982

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zelzate (BE Oost-Vl)
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  18.2.1 micro CAN
 • Auto
  Passat B8 1.4TSI ACT 2016

Recente bezoekers van dit profiel

3044 profielweergaven
 1. Naja, dan moeten ze al binnen komen om de sleutels te halen.. En dan kunnen ze ineens de koffer vullen met 10.000eur+ aan racefietsen en MTB.. Ik weet niet van hoe ver de wagen nog reageert of zou moeten reageren als de sleutel al wat verder weg is..
 2. Bij mij hangt de sleutel aan een rekje in de keuken, 10 meter verder staat de auto in de garage. Als ik aan de klink kom krijg ik de auto niet open. Ook moet ikzelf met de sleutel redelijk dicht (1 meter) bij de auto staan voor bvb een ander familielid de auto kan openen. Heb (nog) geen melding dat de batterij van de sleutel leeg is. Met de open/sluit knoppen werkt het wel van een aanzienlijke afstand.
 3. Dank om alsnog een feedback te geven en mooi te vernemen dat het tot een oplossing heeft geleid ! Hierdoor eindigt het topic niet als een dood topic waar niemand nog wat aan heeft ! U kan ook een bewuste post aanduiden als "oplosssing".
 4. Klasse 👌🏽 had OEM zo moeten zijn !
 5. Uit voorgaande reacties leid ik af dat dit probleem kan opgelost worden door een motor software aanpassing. Moest ik dit probleem hebben zou ik liever centen geven aan een goede tuner (en ineens ook een beter lopende motor met extra PK en koppel, dan dat ik centen moet geven aan een dealer die gewoon het stationair probleem kan oplossen (tenzij dit onder garantie of terugroepactie valt en u dit niet hoeft te betalen)
 6. De sierlijsten zijn in verschillende uitvoeringen (dekor stijl) te verkrijgen. Je kan ze wel op de 2de hands markt vinden tussen de 75 en 125eur. De led die de blauwe kleur uitschijnt kan je overzetten van uw huidige lijst. Om de sierlijst te kunnen vervangen dien je de deurbekleding te demonteren. Deze zit vast met plastiek clips welke redelijk hard kunnen spannen. Ook niet echt een werkje tijdens dit koud weer gezien alle plastiek delen niet echt meewerken en eerder breuk zullen vertonen. Met een detailfoto van de lijst kunnen we u misschien op weg zetten.
 7. De 2 fakra stekkers zijn er omdat in de originele situatie er diversity gebruikt word. Links achter op de C stijl zit dan een antenne versterker met in het linkse zijraam een antenne voor zowel AM als FM ontvangst, en rechts achter zit dan nog een versterker voor enkel FM ontvangst. Nu kan het zijn dat jouw passat enkel de linkse heeft en je hierdoor maar 1 antenne kabel hebt. Normaal zit aan de rechste kant wel de antenne in het zijraam en het aansluitdraadje maar mist de versterker en de antenne bekabeling. Het zal zo ook wel werken maar in diversity mode is de ontvangst dekking toch net wat
 8. Maar moet wel toevoegen dat de Calearo DAB antenne is blijven zitten bij de overschakeling naar een DAB RNS. Die was wel goed.
 9. Heb ooit ook zo een DAB module ertussen gehad maar toch niet zo tevreden over. Er vantussen gehaald en er nooit meer terug in gestoken en een DAB RNS gekocht.. niks beter dan een origineel systeem.
 10. Km dagteller kan je ook zien tussen de klokken mits je het hebt aangevinkt in het DM / DP systeem. Zoniet, druk op het audio systeem op de CAR knop - klik dan op het setup-tandwiel sysmbool rechts onderaan. Ga dan naar het blokje "instrumentenpaneel" . Vink dan "gereden afstand aan". Ook hier kan je, mits het geactiveerd is met VCDS, de olietemperatuur aanvinken. Ga dan via de knoppen op het stuur in de teller naar menu "rijgegevens" en daar moet je dan de gegevens "gereden afstand" en "olietemperatuur" terugvinden. Succes
 11. Bij mij zit het er reeds in (enkel wit) Ben nog eens aan het kijken wat er allemaal nodig is voor de RGB aan de praat te krijgen. Als dat lukt met 1 led dan bouw ik alles om naar RGB.
 12. Is het mogelijk om 3G/B8 sub onderdelen in het KB aan te maken ? Heb hier en daar wat interessante dingen die wel in het KB zouden passen maar hier zijn nog geen sub fora voor in het KB. Bedankt
 13. Ben je niet tevreden van de oem schokbrekers ? Bilstein, Sachs en Monroe zijn wel de bekende en kan je niet veel mee verkeerd doen lijkt me. Hier nog een topicje Schokbreker topic
 14. Helaas wel ja, is een soort beveiliging. Manueel kan je de klep ook nog openen maar dat vergt dan wat meer kracht. Sluiten gaat terug elektrisch dan eens de klep open is. Bij de B8 zijn ze er terug van afgestapt, daar werkt de klep ongeacht iets aan de haak hangt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden