Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  14431
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  447

wulfke won de laatste dag op mei 18

wulfke had de meest gelikete inhoud!

Over wulfke

 • Verjaardag 20-03-1982

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zelzate (BE Oost-Vl)
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  HEX-V2 Dual-K & CAN
 • Auto
  Passat B8 1.4TSI ACT 2016

Recente bezoekers van dit profiel

7451 profielweergaven

wulfke's Achievements

10,9k

Community reputatie

26

Community Answers

 1. Grr, naar verhaal dat panoramadak issue. Hoop er zelf nooit last mee te hebben 🀞🏼. In de SC box (achter het opbergvakje links naast het stuur) geen zekering gesprongen ofzo ? Lijkt eerder een gemeenschappelijk probleem. De gateway zit onder de stuurkolom heel hoog onder het dashboard. Het BCM (comfortmodule en boordnet voor verlichting en centrale vergrendeling) zit net achter de SC box. Rechts zelf weet ik niet direct een stuurdoos tenzij dat daar iets zit dat voeding krijgt en in kortsluiting is gegaan en de zekering heeft laten doorbranden. De verse lucht blower zit achter het handschoenkastje, de MIB unit zit in het hanschoenkastje maar die werkt nog gezien u beeld hebt op het MIB scherm. Voor de rest zie ik in de parts location diagram geen stuurdoos daar aan die kant.
 2. Whoops, misschien wel een geluk bij een ongeluk dat je dit nu treft, en wie weer lost de kettingrevisie het ander probleem mee op πŸ€žπŸΌπŸ€
 3. Het motorische is niet mijn sterkste kant maar probeer het systeem te begrijpen waarom er een implausible faillure komt. Het systeem incl de meetwaarden lijken het wel te doen maar het systeem verwacht blijkbaar van een sensor een andere meetwaarde dan wat hij op dat moment doorgeeft. En dan zou je inderdaad het timing verhaal in vraag kunnen stellen.
 4. Wat doet de G140 dan ? Want dat is ook een brandstof druksensor.
 5. Wat is die fuel pressure regulator ? 2de vakje in de measure block 103 ? Want als ik dit letterlijk vertaal is dit een brandstof drukregelaar..
 6. De BT verbinding in de telefoon en DP/DM al eens verwijdert en opnieuw tot stand gebracht ? Dus net alsof je een nieuwe telefoon zou willen koppelen met het systeem.
 7. wulfke

  foutcode 17925

  Zijn er nog symptomen welke u opmerkt aan de wagen, slecht starten, helemaal niet starten, uitvallen nadat deze gestart is, ....? Of is er enkel deze foutmelding en doet de wagen voor de rest alles wat deze moet doen ? http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/17925/P1517
 8. @Bart Gerrits had u deze bovenstaande stappen al ondernomen? zoals eerder ook vernoemd zou een specifieke foutlog u meer in de juiste richting kunnen brengen. Foutcode, fout beschrijving..
 9. @Diver Volgens de ID fiche heb je een W8 te pakken, maar de TS heeft een 3C - Bj 2005 - 3.2 AXZ motor
 10. https://vwts.ru/electro/b6/b6_97_eng.pdf
 11. Moeilijk te zeggen zonder VCDS uitdraai, maar zoals Jan zegt zou ik zelf ook terug gaan naar diegene die het geplaatst heeft. Die zouden dat gewoon netjes foutloos moeten oplossen.
 12. https://www.bm-parts.nl/onderdelen?s=Laadkabel
 13. Had je een oorzaak kunnen ontdekken waar die sludge vandaan komt? Matig onderhoud van de vorige eigenaar ? Bijwerking van een vreemd product in het koelmiddel ? ...
 14. Krijg meer en meer de indruk dat je graag klust op de camping 😎, maar alweer netjes opgelost met de voorafgaande doordachte foutenanalyse πŸ‘ŒπŸΌπŸ€˜πŸΌ
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden