Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  13752
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  373

wulfke won de laatste dag op oktober 31

wulfke had de meest gelikete inhoud!

Over wulfke

 • Verjaardag 20-03-1982

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zelzate (BE Oost-Vl)
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  HEX-V2 Dual-K & CAN
 • Auto
  Passat B8 1.4TSI ACT 2016

Recente bezoekers van dit profiel

5295 profielweergaven

wulfke's Achievements

10,5k

Community reputatie

21

Community Answers

 1. Heb zwarte velgen nooit wat gevonden. De vormgeving van de velg gaat naar mening verloren en je ziet er niks van met nog eens een zwarte band er omheen. Zou ik eerder net als wat @BARRY_TDI zegt naar donker grijs gaan of onder deze passat zou zelfs brons ook mooi zijn. Maar hier is het inderdaad een kwestie van smaak. Lekker doen wat je zelf mooi vindt.
 2. Welk type koplampen zijn er in de wagen gemonteerd? Halogeen, low led of high led ?
 3. wulfke

  Stuur hendel fout?

  Ik weet niet of @Bonny nog werkzaam is met de tellers maar je kan hem misschien eens een PB sturen met de vraag of hij iets voor je kan betekenen. Is volgens mij iets dichterbij voor je dan @dieseltje
 4. wulfke

  Stuur hendel fout?

  Als je aan het rijden bent op cruise control (groene cruise control lampje brand dan constant) en je gebruikt dan je knipperlicht, blijft het cruise lampje dan groen branden of knippert het dan mee met de knipperlicht indicator? Dus als ik goed begrijp is het enkel bij het naar rechts knipperen, naar links doet hij het normaal ? Als je nu de knipperlichten in de bumper terug eens loskoppelen, blijft het probleem dan ?
 5. Via de bandencalculator kan je ook zien hoeveel de snelheidsindicatie zal gaan afwijken tov de juiste snelheid. Tenzij je dat niet belangrijk vindt en je snelheid bepaald met een ander medium dan je teller in de auto. Het is de bedoeling dat de wielomtrek binnen de range valt van de originele wielomtrek. Weet niet hoe streng ze in NL zijn maar in BE is dit APK afkeur.
 6. wulfke

  TPMS

  Je kan ook eens zoeken met RDK ipv TPMS . Reifen Drück Kontrole
 7. De banden die op de suzuka set liggen zijn volgens mij te hoog om overeen te komen met de originele B8 maat , de ET waarde zit wel goed Ik heb 235/40 R19 onder de B8 Of 225/45 R18
 8. Vrees toch dat je het in de richting defecte AID moet zoeken.. misschien kan @Bonnyiets voor je betekenen om de aansturing van de TFT display of het moederbord terug te laten werken. Ivm de MOST fout is mogelijks omdat de teller het niet meer doet en hierdoor het adres 5F de teller niet meer ziet. De MOST bus is voornamelijk voor de kaart weergave in het AID. Succes
 9. wulfke

  stoelverwarming

  Goed gevonden ! Wel even opletten dat als je nu elektrisch verstelbare zetels hebt, dat deze stoelen dit niet hebben. Maar als het puur voor de bekleding en verwarming is dan kan je het probleemloos over zetten.
 10. wulfke

  stoelverwarming

  Als de foto in de openingspost van de stoel is van de topic starter dan heeft deze zo te zien een individual interieur. Deze zijn zeldzaam en moeilijk te vinden. Dus de kans is klein dat deze ertussen staat.
 11. Nieuwe accu moet/wordt aangeraden om hem ook aan te melden zodat het batterij management systeem weet dat er een nieuwe accu aanwezig is.
 12. Levensduur van 5 jaar is de dag van vandaag met de huidige wagens en technologie niet vroegtijdig te noemen, maar dat is mijn ervaring. Maar ik zou het persoonlijk niet bij de accu zoeken gezien de wagen nog probleemloos start.
 13. Gezien je 14,4V meet bij stationair draaien wil zeggen dat de alternator de accu aan het bijladen is. De 12,36V na de rit kan ook kloppen, de accu is dan ook net bijgeladen. Beste is eens een meting te doen net na een nachtje stilstand en dan te meten wat de spanning dan is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden