Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  12033
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  224

wulfke won de laatste dag op augustus 29 2019

wulfke had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

9364 Excellent

Over wulfke

 • Verjaardag 20-03-1982

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zelzate (BE Oost-Vl)
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  18.2.1 micro CAN

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. wulfke

  Side assist

  59,41eur voor het spiegelglas ? Dat is dan niet full option veronderstel ik. Verwarmd, dimmend, convex en blind spot lampje. En ook een rechts dimmend vinden met deze opties zal ook moeilijk worden/of duur
 2. wulfke

  Side assist

  Met de Ali kabelboom kan je niet veel draadjes verkeerd monteren. Gewoon een plusje, massa, extended can high en low en dan nog 2 paar draadjes naar de deurstekkers voor de lampjes in de spiegels.
 3. wulfke

  Side assist

  Ik doelde meer op de beschrijving die onder de aanbieding staat dat je hier wat verder mee kan in Etka. Nummer wat hun erbij zetten is 5C6 857 521. Misschien kan je met dat nummer een glas vinden met de juiste opties erop.
 4. wulfke

  Side assist

  Ben je hier wat mee ? Linkje
 5. wulfke

  Side assist

  je kan de voeding ook gewoon aftappen of aan solderen bij SC4 (zekeringhouder links in dashboard) - daar zit het systeem volgens de schema's origineel ook op aangesloten.
 6. wulfke

  Side assist

  Ik heb ook een Ali kabelboom. Maar had je niet eerst de radars andersom gemonteerd en hierdoor de kabelboom te kort was? Ik heb zoals je op de foto kan zien de kabelboom via links naar buiten gebracht. Niks moeten aanpassen qua lengte. Ik zeg niet dat het zo moet, ik geef gewoon aan hoe ik het heb liggen. De TS kan even goed eerst even de kabelboom in de wagen passen en kijken hoe alles uitkomt.
 7. wulfke

  Side assist

  Heb ik niet ervaren dat probleem. Gewoon zo kunnen aansluiten zoals ik aangaf. Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 8. wulfke

  Side assist

  Bij mij loopt deze links. Komt ook links naar buiten. Achter de achterbumper zit de verbinding tussen linker radar en rechter radar. Via links achter terug naar voor met een aftakking naar de bestuurder deur connector. Loopt dan verder door naar zekeringkast en gateway. Dan nog van links naar rechts naar de bijrijdersdeur connector.
 9. wulfke

  Problemen met TPMS inleren.

  ja, zoals voorgaand in dit topic heb ik eens een linkje gepost naar een topic met een gelijkaardig probleem met de fout "invalid data record" en daar bleek geen ZDC file aanwezig te zijn. via een tooltje kon je een passende ZDC file maken voor de bandendruk antenne en deze erin schieten met VCP. Hierbij moet je aangeven welke bandmaten je erin wil hebben en wat de gewenste druk moet zijn op voor en achteras. Je kan verschillende banden inladen (bvb winter en zomerbanden) en deze kan je dan selecteren tussen de teller of mogelijks bij de B8 op de DM of DP. maar ik veronderstel dat een gebruikte antenne reeds voorzien is van zo een file. Daarom dat ik aangaf van eens te proberen met een gebruikte antenne en waarvan je zeker bent dat deze uit een passat komt. Ik had ook een nieuwe antenne op ebay gekocht en bij de aankoop moest ik de bandgegevens mee doorgeven en zijn er nog extra banden ook ingeladen en nu kan ik uit een 5/6- tal bandmaten kiezen.
 10. wulfke

  Problemen met TPMS inleren.

  Een splinternieuwe zal inderdaad dan geen data record bevatten en daarom dan ook die fout die je krijgt. Met een gebruikte antenne (waarvan je bvb weet dat deze uit een passat komt) zal een gepast data record file in zich hebben. De file zorgt ervoor dat de gemeten waarde ook kan vergeleken worden met een gewenste waarde en via deze vergelijking een waarschuwing gaan geven. Ook kan je in deze file aangeven welke band maat je eronder hebt zitten en van hieruit wordt dan de gewenste druk bepaald.
 11. wulfke

  Problemen met TPMS inleren.

  Toevallig nog eens een antenne gebruikt waarvan je zeker bent dat deze uit een passat kwam ? Omdat je dan zeker bent dat deze wel de juiste data file (gezien je enkel de "invalid data record" fout kreeg) erin heeft zitten. Bvb https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/onderdeel/onderdeelnummer/5q0907273b/onderdeel/bandenspanning-module/onderdeelid/9189357/
 12. Heeft zo een DM clima weergave ? Hoe zit het met de aansturing van bvb een high end achteruitrij camera ? Werkt een gewone OPS module ? Is een 7N0 gateway nodig of werkt een gewone 3C0 gateway ook?
 13. wulfke

  Side assist

  Het kunststof kan je wel iets oplappen met bumper trim restorer of een product om zwarte bumperdelen terug zwart te maken. De spiegelvoet zelf incl frame van de spiegel is niet uitwisselbaar. De rest is vervangbaar zoals bovenste kap, onderste kap met knipperlicht enz, spiegelbal, spiegelglas, instapverlichting enz.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden