Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  11890
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  214

wulfke won de laatste dag op 18 februari

wulfke had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

9234 Excellent

Over wulfke

 • Verjaardag 20-03-1982

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zelzate (BE Oost-Vl)
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  18.2.1 micro CAN

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb destijds een veerspanner de draadstangen van ingekort. Zo is het mogelijk van de spanner te monteren terwijl de wagen nog niet is opgekrikt. Bij het opkrikken van de wagen schuift de schokdemper uit maar de veer blijft ingedrukt door de veerspanner die hem samen houd. Je hoeft dus geen macht te gebruiken om de veer samen te drukken gezien het gewicht van de auto dit al heeft gedaan. De spanner is uiteraard niet meer bruikbaar voor een schokdemper die je los op de bank hebt liggen waarvan je de veer dan moet samen persen gezien de draadstangen ingekort zijn. Maar de veerspanner had ik dan ook voor een prikje gekocht.
 2. Dan is de reeds doorgegeven link naar een nieuw OEM setje op eBay.
 3. Mooi dat het vlot is opgelost ! Ook kunnen zien hoe de beschadiging is opgelopen ? Zodat je niet om de haverklap draden moet gaan herstellen.
 4. Mijn R36 set is destijds naar Rob gegaan. Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 5. Sedan of variant ? Hier een setje voor een variant. Heb daar destijds een setje gekocht en is een OEM achterlichtenset https://www.ebay.de/itm/Original-VW-Passat-Variant-Ruckleuchten-R36-Kirschrot-Abgedunkelt/182634238783?hash=item2a85d9533f:g:e8kAAOSw-29ZTQjT Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 6. Ik zou ook de kabelboom demonteren en herstellen. Gezien het een sedan is is dit wat makkelijker dan bij een station. Dan inderdaad kijken om de kabelbreuk te herstellen en eventueel een paar extra nieuwe draden al bij te voorzien voor eventueel later zodat je niet nog eens de kabelboom moet demonteren. Zonder demontage van de kabelboom moet het ook lukken maar dan trek je best een nieuwe draad vanaf connector tot aan de desbetreffende lamp unit. De kabelbreuk situeert zich meestal thv het klep scharnier systeem of er is corrosie in het koppelstation waar de klep kabelboom gekoppeld is met de wagenkabelboom . Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 7. wulfke

  Afwezigheid Barry

  Gecondoleerd Barry, wens u en uw familie veel sterkte toe de komende periode. Dat jullie veel steun mogen vinden aan elkaar en de je jezelf kan optrekken aan al die mooie momenten samen ! Hele mooi foto, waar ik probleemloos ook jouw gezicht in kan terugvinden. Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 8. Het wordt inderdaad wat en moet je een hoop openmaken. Nummer van de kabelboom kan je eventueel via de dealer laten opzoeken via chassisnummer en bestellen en dan zelf vervangen. Bedradingsschema's van jouw wagen zijn er ook maar deze zijn wat lastiger aan te geraken. Als je wat goed bevriend bent met de dealer kan hij je wel van deze documenten voorzien of iemand van het forum hier met het juiste programma in zijn bezit. Je kan ook kiezen om de auto bij de dealer af te leveren, enigste wat jij dan moet openmaken is jouw portemonnee.
 9. De foutmelding op de display zal niet weg gaan. Ook al heb je de unit werkende via een omweg. Zolang de stuurdoos geen verbruik ziet op de uitgang welke oorspronkelijk voor deze unit geschikt is zal deze een foutmelding geven. Ofwel herstel je de bedrading ofwel vervang je de klep kabelboom. Iemand met een beetje handigheid en elektrische kennis moet dit wel buitenom de dealer kunnen oplossen.
 10. wulfke

  Drl coderen

  Bedankt voor de feedback !! Heeft u enkel de codering welke ik meestuurde ingevoerd of heeft u ook omgezet van USA naar Scandinavië mode ?
 11. wulfke

  Service interval verspringt

  Zat er ook niet ergens een viscositeitsmeting of iets wat rekening houd met de viscositeit van de olie ? Misschien dat dit zorgt voor de variabele uitlezing ? Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 12. wulfke

  stelmotormaffia?

  Deze dan niet wat ? € 16,95 | 3CD907511F AC Temperatuur Regelklep Verdamping Tank Motor Voor Volkswagen Passat B6 B7 3C0 907 511F https://s.click.aliexpress.com/e/bYZhpStE
 13. Is uw toestel een DAB toestel ? Bij een overschakeling tussen gewone FM ontvangst naar DAB+ ervaar ik dat DAB wat later komt dan FM en net bij het overschakelen hoor ik ook een paar seconden een herhaling.
 14. wulfke

  Drl coderen

  Succes ! maakt niet zoveel uit, USA of scandinavisch - wou gewoon er op attent maken dat op USA mode de motor moet draaien en de handrem eraf moet zijn. als het niet werkt dan kijk ik wel verder.
 15. wulfke

  Drl coderen

  wat krijg je als je deze code invoert F58C8FA700041A00000A00000F00000080195D4350000008000000000000 wel heb je DRL ingesteld als USA - dus zonder achterlichten. Maar dan gaat de DRL pas branden bij draaiende motor en met de handrem eraf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden