Ga naar inhoud

master

Members+
 • Aantal items

  787
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door master

 1. Daarom doe ik het buiten de dealer om. We zien wel hoe ver ik er mee kom. Staat niet heel hoog op mijn lijst Eerst wachten op mooi weer.
 2. Mooi project. Petje af. Ik heb de lampjes en kabelboom voor de RGB voetverlichting binnen. Als het volgende week mooi weer is dan ga ik ze inbouwen. Ik ga van de zomer beginnen met mijn RGb lijst project. Lijsten heb ik alleen de Dynaudio tweeters moet ik omzetten. Vergeleken met de normale.tweeters zijm de Dynaudio groter.I k ga eerst mijn BCM omwisselen met een die eindigt op BM of hoger. Deze hebben pin B23 en pin C29. C23 om later facelift achterlichten te monteren ( zonder c23 zijn de knippers niet dynamisch ) en C29 idd voor de RGB. BCM om programmeren kost 150. De Arteon van mijn broertje heeft er 1 die eindigt op BM en daar heb ik met OBDeleven 30 kleuren op ingesteld.
 3. Mijn allereerste auto: Golf 4 TDI 110pk Sport Edition 2001 3BG 1.8T highline 2003 3BG TDI AVF tiptronic 2002 3BG AVF automaat highline 2004 B8 2.0 TDI 190pk Business Edition R-Line 2015 Heb altijd VW willen rijden omdat de rest gewoon lelijk was en nog lelijker worden. Voorkant wat niet past bij de achterkant, te duur, te klein.
 4. master

  Off line Long Coder

  Respect @dreke. Gewoon prachtig om te lezen hoeveel moeite je er in hebt gestoken. En helemaal mooi om te zien hoe jullie een top product in elkaar hebben gezet die heel veel leden zullen helpen om hun hobby verder te ontwikkelen. Als iemand ooit een scan wilt maken van een fabrieksuit bijna volle B8 dan is die van mij altijd beschikbaar. Applaus voor jullie allemaal????
 5. Ok ik stuur je een pb.
 6. Enig idee waar firmware 1427 te downloaden is. Ik heb nu ook 0343 en wil upgraden naar 1427.
 7. Ozzy dat scherm had ik standaard geactiveerd staan. Ik heb een 190pk tdi uit 11-2015. Wel heb ik de Off Road functie in laten schakelen. Best geinig.
 8. Ja papa. Ik zal er van afblijven. Beter kan het niet uitgelegd worden ??
 9. Tot 5 minuten geleden was ik zeker van mijn zaak ?
 10. Want? ? lijkt me met de mobiele interface juist makkelijk om zaken aan te passen. Nuey gebruiksvriendelijk?
 11. Heb ook zo'n kabel van Ali. Ik kan ook alles doe tot aan programmeren. Alleen opslaan werkt niet. Ik ga nu kijken naar ObdEleven
 12. Wist even niet waar te plaatsen maar doe het toch hier. Met de analoge klokken P&P schijnbaar. AID voor de Passat B8 of Golf 7. Omgerekend. Rond de €580. Youtube, google maps, achteruitrijcamera weergave in de tellet, verschillende teller look mogelijkheden. Verschillende kleuren wijzers. https://navigatie-dedicata.ro/ceasuri-digitale-aid/ceasuri-digitale-aid-nvt1230b8.html
 13. Heb deze ook gebruikt maar vond ze ruk. Ze kwamen altijd los te zitten. Ik haalde de klemmetjes en draden uit de xenon stekkers om ze vervolgens door de originele houder te steken en dan weer in elkaar te zetten. Bleef tenminste zitten zoals het hoorde.
 14. Mooie telefoonhouder voor de Passat B8. € 15,51 17%OFF | Auto Zwaartekracht Telefoon Houder Mobiele Auto Telefoon Houder Stand Bracket Outlet Voor Volkswagen Passat B8/Arteon 2018-2019 https://a.aliexpress.com/n4YxpQC5V
 15. Zeker weten @Worfje Ziet er vooral 's avonds mooi uit. Rood verlichte naalden met needle sweep. Ik zal vanavond een filmpje maken.
 16. master

  Foutmelding wegschrijven

  De egr had ik al eerder afgedopt. Chip tuning is pas maanden daarna gekomen. 100% dat ik geen probleem had anders had je mij echt wel horen piepen ?
 17. master

  Foutmelding wegschrijven

  @dieseltje Ik heb de nieuwe type
 18. master

  Foutmelding wegschrijven

  Denk ook dat er iets anders aan de hand is. Ik heb een 3BG AVF automaat uit 2004 en ook de egr afgedopt maar geen foutmelding gekregen.
 19. Is dat 1000W vermogen van de speakers en woofer die stroom trekken of het vetm9gen wat de versterkers leveren? Compo's zijn 140w rms per set, sub 600w rms. De twister f4-560 levert 140w-150w rms per kanaal en f2-500 staat gebrugd en doet 800w rms op 4ohm en 1180w rms op 2ohm
 20. Ze dimmen inderdaad licht bij een "bassklap". Zodra het weer een beetje mooi weer wordt om te sleutelen dan ga ik een paar dingen uit proberen. He nog een lijstje die ik moet afwerken maar doe ik liever zonder te douchen buiten.
 21. Trouwens dit is met motor uit sorry. Met draaiende motor staat die op 13,9V - 14,0V
 22. Met installatie uit: Met volume op 5: Met volume rond de 15 gaat die naar 14,4V
 23. Hey Ralf nee nog niet. Met wisseldiensten en feestdagen helaas geen tijd.
 24. Hey Ralf waardeer alle hulp absoluut dus bewerk je gek zou ik zeggen. Ik moest mijn spullen inbouwen dus heb het zo gedaan. Als ik de toekomst meer tijd heb wil ik mooier maken. De kicker woofer is zelfs te zwak voor versterker. Later misschien een krachtigere plaatsen. De bekabeling loopt nu als volgt. Linker dorpel alleen speaker bekabeling van de linker deuren. Door het midden langs de bestuurdersstoel de voeding. Rechter dorpel de tulpkabels en rechter deuren. Onder de bout van midden gordel de massa. Deze zit op blank metaal. Dus al het verf heb ik weggeschuurd. Ik heb dan ook geen vage piepjes of dynamo ruis door de sprakers. De rust voltage is volgens mij 11,8. Ik heb zowel achter als bij de avvu een zekeringhouder met voltmeter. Ik kan wel even kijken wat het voltage is als de installatie uit staat, als volume op 0 staat en als ik hem beetje belast. Volgens mij is deze in rust 11,8 - 12,1, op volume nul 12,... en op belast richting de 14. Ik post morgen nog een paar foto's. Buurvrouw klaagt nu dat de schilderijen trillen op de muur en de buurman die trilt op zijn balkon stoeltje En ik deel je mening dat Audio System echt beesten van apparaten ontwikkeld. Wat bedoel je precies met welke weerstand de sub is aangesloten. Aantal ohms bedoel je? Deze is gebrugd op 2ohm.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden