Ga naar inhoud

oele

Members+
 • Aantal items

  4335
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

oele won de laatste dag op januari 1

oele had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over oele

 • Verjaardag 05-03-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Zuid Holland
 • Naam
  Edje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

oele's Achievements

374

Community reputatie

 1. oele

  Koppakking kapot?

  Ja precies, ik kon verder echt niets vinden, ook niet met persen. Na test met zo'n ding, heb ik geredeneerd dat lekke kop enige was wat het nog kon zijn.
 2. oele

  Koppakking kapot?

  Ik vermoed van wel. Zo'n ding gaat ook koelwater door. Programmeren sluit alleen de uitlaat klep van de uitlaatgassen. Om lekke EGR uit te sluiten, had ik destijds koelwater slangen er af getrokken en verbonden aan elkaar.
 3. oele

  Koppakking kapot?

  Bij de mijne was er met afpersen ook niets te vinden. Er zijn setjes die CO2 kunnen meten op expansievat, dat kan een indicatie zijn. Is je EGR afgeblind?
 4. 3mm is niks joh. VW heeft altijd ruime marge op wielkuipen. Staat 'm netjes hoor.
 5. Het slot ziet er in mijn opinie niet uit, dat het zo niet zou lukken. Heb je spanbanden met ratel gebruikt? Ze moeten echt goed strak aangetrokken worden.
 6. Kruissleutel met 2 spanbanden stevig tegen je slotbout aanspannen. Zo is het mij ooit gelukt.
 7. 300,-😳, voor de 3C was het 100,-€ bij de dealer. Wat een bedrag joh!
 8. Gevalletje van; 'If you pay peanuts, you get monkeys'. OEM wielen, of goede merkwielen zijn aanzienlijk sterker, maar daar betaal je ook flink voor. Ik heb ooit eens dure gesmeede velgen krom gereden met 80-90 over bakstenen die van een viaduct gegooid werden. Gevolg; 3 kromme wielen, die nog te richten waren. Auto achter me afgebroken wiel. Auto voor me kreeg overigens bijna een baksteen op zijn lichaam, halve dash lag er uit, mafketels.😡
 9. Als je lekkage hebt door roest, zal de ruit er uit moeten vrees ik. Je kan gaan beunen met kit, maar roest blijft uitzetten, water zal nieuwe weg vinden.
 10. Niet zorgelijk? Ik vind dat niet normaal. Bij mij was er ook niets te vinden, ook niet met afpersen e.d. Maar uiteindelijk was het toch mijn koppakking. Overigens had ik geen olie in het reservoir, dus hopelijk is het idd je oliekoeler.
 11. Op Arteon wel. Misschien kan je zo eens zoeken naar positie van antenne. Maar als uitsparing er zat, klinkt het niet logisch dat het daar aan zou liggen. Is gevoeligheid hiervan niet in te stellen misschien?
 12. Phoe, bijna 70€ duurder dan in DL daar. Of heb jij korting kunnen regelen?
 13. oele

  ACC inbouwen

  Klopt, vandaag gekeken. Zit dus zelfde als bij Peter Ik weet niet welk systeem het doet, maar mijne remt wel degelijk af bij bochten en rotondes. Klinkt niet onwaarschijnlijk. Precies, soms even 'helpen' met wat gas bij. Of even remmen als iemand in gaatje duikt. Dat moest je ook met normale CC. Maar voor situaties die geen snelle ingreep nodig hebben, vind ik het ideaal!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden