Ga naar inhoud

CSI

Members+
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over CSI

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Overijssel
  • Naam
    Chris

Overige

  • Auto
    Passat Variant GTE Business 1,4l eHybrid (Type 3C/ Variant ACDGEBX0)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

CSI's Achievements

1

Community reputatie

  1. @luiebas dan ben ik daarin niet de enige met dit probleem. Welke software versie heb jij draaien?
  2. @Petroman mijn Passat audio probleempje bestaat nog. Nog geen bericht ontvangen van de dealer.
  3. Dankje Rainesh 👍, daar ga mee aan de slag richting dealer. Wordt vervolgd
  4. De wagen wordt via de ingebouwde GSM Over The Air (geupdate). Bij de VW-dealer navraag gedaan en die zegt dat deze versie 0306 de laatste versie is. @Rainesh jij kan blijkbaar bij VW in de systemen kijken, wat staat daar dan? Ga op dit forum niet een chassisnummer delen dan is dat overal vindbaar.
  5. Dank voor je input! Heb zelf het internet ook afgestruind. O.a. de volkswagen app of de webvariant my.volkswagen helemaal doorlopen. Bij software updates kom ik uit op het navigatiesysteem. Zelf nergens wat kunnen vinden over firmware update Discover Medio. Kan jij laten zin waar je de info weghaalt dat de laatste firmwareversie 324 is voor de Passat modeljaar 2021? Is dit toevallig niet de firmware versie voor de ID i.p.v. Passat?
  6. Als het goed zou de update automatisch op de achtergrond moeten lopen. Wel een paar keer een update voorbij zien komen en geaccepteerd (dec 23). Zie daarna dat de software versie gelijk blijft. Misschien is er nog een andere manier. Geen idee hoe.
  7. Inderdaad, er zitten geen SD-slots in. Wel twee USB-C sloten. Maakt niet uit waar je de USB stick inzet. Het gedrag blijft hetzelfde. Krijg de indruk dat met het laden er een bepaalde reset wordt uitgevoerd.
  8. Categorie gevonden. Home /Volkswagen Passat/ Styling / In Car Entertainment (ICE) maar in edit modus zie ik nergens staan hoe ik dit topic moet verplaatsen of hoe ik dit topic kan verwijderen. Graag je assistentie.
  9. Rij een half jaar in een Passat Variant GTE Business 1,4l eHybrid, modeljaar 2021. Lekkere auto om mee te rijden 😃. Heb een probleem met de Discover Media Gen.3. Bij het starten van de auto onthoudt Discover Media niet bij welk muziekbestand het was gebleven. Heel vaak wordt het eerste nummer op de USB-C afgespeeld en dan ben je even bezig om het goede nummer weer op te sporen. Da's gewoon vervelend 🙁. Misschien heeft iemand een oplossing. Heb meer dan 10.000 muziekbestanden formaat m4a nummers op de USB-C staan. Deze USB-C is NTFS geformatteerd 64 GB groot. Via het filesysteem wordt het juiste album gekozen, door te navigeren naar de juiste mapnaam. Vervolgens worden alle nummers in de map afgespeeld. Wanneer de auto stilstaat, niet aan de stekker dan wordt het muzieknummer wel onthouden en bij het starten van de auto speelt de speler verder waar deze gebleven was. Dat is zoals het hoort. Zodra de stekker in de auto wordt gestopt dan is bij de volgende start de muziek beginsituatie weg. Het allereerste nummer van de USB-C wordt afgespeeld, iedere keer weer. De auto heeft alle benodigde software updates. Ben benieuwd of hier een oplossing voor is en/of er meer zijn die hier last van hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden