Ga naar inhoud

dieselaar

Members+
 • Aantal items

  1637
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

dieselaar won de laatste dag op 28 december 2018

dieselaar had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

584 Excellent

3 Volgers

Over dieselaar

 • Verjaardag 02-06-1971

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Spijkenisse
 • Naam
  Pim.

Overige

 • Vagcom
  VCDS 9.12

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja de velgen vallen wel op hé 😂😂Jij ook een fijne vakantie.
 2. Oei, betrapt,sta je ook op de wiltzangh? Staat wel nog een piniengroene variant.
 3. Hier ook nog steeds interesse voor een setje voor een 3BG.
 4. Inleren is raam naar beneden en schakelaar nog 3 seconden ingedrukt houden met ruit in onderste stand dan ruit omhoog en schakelaar met ruit in hoogste stand 3 seconden vast houden. Daarna zou het weer normaal moeten werken.
 5. Gecondoleerd Barry en familie. Een groot gemis voor jullie. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe voor de komende tijd.
 6. Het is in eerste instantie alleen slecht voor de banden maar bij een noodstop kan het zijn dat je auto heel anders reageert dan tijdens gewoon remmen. Uitlijnen is meestal rond de €50,00. soms iets duurder. En Numansdorp ligt toch niet zo ver van Rotterdam?
 7. Inderdaad even uitlijning laten controleren. Piet Dam in Numansdorp is een heel goed adres voor velgreparatie en uitlijnen.
 8. Ik ga bij de Passat de draagarmen vervangen omdat de onderste draagarmen speling vertoonden bij de laatste APK. Het was een aantekening op het APK rapport dus dit jaar moeten ze wel vervangen worden. Ik heb een set gevonden compleet met stuurkogels dus alles nieuw maar er staat bij tot Chassisnummer 3B-3-072 000 en het gaat om de set 21502 van Febi Bilstein. Mijn Passat is van november 2001. Past dit bij mijn Passat? Ik twijfel namelijk omdat er verschillende conusafmetingen zijn.
 9. @diesel986 Eric ik heb je een pb gestuurd.
 10. Okee, dankjewel Barry. Klauwen wist ik dat die niet gewisseld hoeven.
 11. Remklauw is niet nodig begreep ik. Ik ga twee remzadels halen en schijven en blokken en en de remschilden. Zal zaterdag even een rondje sloop worden denk ik. Even naar Ad stouten.
 12. Moeten de platen achter de schijven ook nog vervangen worden? En van welk type Passat kan ik de remzadels gebruiken? Een V6?
 13. ik wil mijn voor remschijven vernieuwen en misschien gelijk een upgrade doen naar 312 mm. niet dat het nodig is om groter te gaan maar het staat wel netter in de madrassen. Welke onderdelen heb ik hiervoor nodig behalve 312mm schijven?
 14. @Vdub hartelijk dank. Heb inderdaad de desktop knop gevonden. Ik grote blij😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden