Ga naar inhoud

Thomas1984

Members+
 • Aantal items

  253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Thomas1984 won de laatste dag op mei 27 2021

Thomas1984 had de meest gelikete inhoud!

Over Thomas1984

 • Verjaardag 29-05-1984

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Breda
 • Naam
  Thomas van Alphen

Overige

 • Auto
  Passat Variant B7 1.4tsi

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Thomas1984's Achievements

120

Community reputatie

 1. Een voegspijker kan hier ook enorm helpen.
 2. https://www.autoevolution.com/news/a-wireless-android-auto-adapter-could-help-fix-android-12-problems-181147.html Dit dus. Fingers crossed dat Google zelf met een oplossing komt.
 3. Goedemorgen, Ik heb hetzelfde issue, steeds het verliezen van de connectie met het snoertje. Maar een firmware update zal een draadloze verbinding waarschijnlijk niet mogelijk maken. Dan zal je alsnog een wireless android auto adapter moeten installeren, zoals die van Motorola. Dat zou dan wel achter het dashboardkastje geplakt kunnen worden.. Op de website van Volkswagen staat dat je wagen WeConnect moet ondersteunen. De website van Android Auto stelt dat dit van toepassing is op de Passats vanaf 2016. Mij lijkt dit gerelateerd aan de productieversie van de DM, maar hopelijk weet de expert @Passat Rdi hier meer van.
 4. Ook ik ben voor een poetsdag in het voorjaar en sluit graag aan.
 5. ...maar dan heb je braaksel van een mogelijk Hongaars persoon in je nu heftig stinkende auto liggen, waarvan je dan nog moet gaan bidden dat het eventueel in een dna databank voorkomt...
 6. Dat is twee vaccinaties terug.
 7. Ik zie dat er een lampje in zit, dus RGB verlichting, gematcht met interieur verlichting in de portieren?
 8. Instant update: Code geel in Friesland dus een goede generale. Alle bandjes gezet, Passat in de buurt.
 9. 'Nieuwe' wagen, 'nieuwe' vouwwagen, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nu genieten van de Friese regen en wind.
 10. Tja, als ik het moet uitleggen is het niet grappig meer, maar ja: het is verwijzing naar een gedachtenexperimentje; Schrödingers kat, linkje ernaar staat hieronder. Samengevat; nu is hetgeen je gaat aantreffen achter de sticker is OF een vakje voor je sleutel OF totaal iets anders. Je weet het pas als je sticker er af haalt en daarmee de realiteit beïnvloed. Ik ga maar weer koffie halen en stilletjes in een hoekje zitten. Ik ben overigens ook benieuwd wat er onder de sticker zat.
 11. De bekerhouder in mijn middenconsole is defect; het welbekende issue dat het plastic haakje onder de inzet is ingedeukt, waardoor bij het uitvouwen de inzet verder draait dan de bedoeling is en losschiet. De andere inzet zit vast, waardoor ik deze helemaal niet meer kan gebruiken. Nu wil ik de bekerhouders in z'n geheel vervangen via onderstaande instructies: https://www.passatworld.com/threads/b6-euro-cup-holder-install-with-pics.304040/ Toen ik las dat dit een ochtend werk moet zijn en ik de hele middenconsole los moest maken, van voor tot achter. En toen zat ik te denken of er niet gelijk andere mooie dingen mee te doen zijn, als deze toch open ligt. Zo zat ik te denken aan het installeren van instapverlichting (dankzij een tellerupgrade via Bonny is dit beschikbaar in de boortcomputer), iets in de armsteunbak en misschien een 220 stroompunt voor de achterbank? Hebben jullie tips?
 12. Thomas1984

  Radio code

  Bedankt voor de verbetering @dieseltje, daar was ik niet van op de hoogte!
 13. Thomas1984

  Radio code

  En anders kan jij of de koper de code opvragen via websites zoals https://www.vwradiocode.nl/. Kosten zijn €20,- meen ik.
 14. Je zou denken dat er genoeg ruimte zou zijn óm die switch heen. Onder het mom van iedere suggestie is er 1 en ik met hetzelfde issue zit met mijn B7 met panodak; ik zit er aan te denken om de ruimte met de sigarettenaansteker in mijn B7 te vervangen voor een 3D geprint vak voor bijv zonnebrillen. De ruimte is er breed en diep genoeg voor, maar die ouderwetse en nutteloze sigarettenaansteker zit in de weg. Nu nog iemand vinden die gek genoeg is om dit samen mee op te pakken...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden