Ga naar inhoud

master

Members+
  • Aantal items

    787
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    13

master won de laatste dag op juni 4 2023

master had de meest gelikete inhoud!

Over master

  • Verjaardag 07-07-1982

Profile Information

  • Plaats
    Zaandam
  • Naam
    Ramazan

Overige

  • Auto
    Passat B8

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

master's Achievements

315

Community reputatie

2

Community Answers

  1. Daarom doe ik het buiten de dealer om. We zien wel hoe ver ik er mee kom. Staat niet heel hoog op mijn lijst Eerst wachten op mooi weer.
  2. Mooi project. Petje af. Ik heb de lampjes en kabelboom voor de RGB voetverlichting binnen. Als het volgende week mooi weer is dan ga ik ze inbouwen. Ik ga van de zomer beginnen met mijn RGb lijst project. Lijsten heb ik alleen de Dynaudio tweeters moet ik omzetten. Vergeleken met de normale.tweeters zijm de Dynaudio groter.I k ga eerst mijn BCM omwisselen met een die eindigt op BM of hoger. Deze hebben pin B23 en pin C29. C23 om later facelift achterlichten te monteren ( zonder c23 zijn de knippers niet dynamisch ) en C29 idd voor de RGB. BCM om programmeren kost 150. De Arteon van mijn broertje heeft er 1 die eindigt op BM en daar heb ik met OBDeleven 30 kleuren op ingesteld.
  3. Mijn allereerste auto: Golf 4 TDI 110pk Sport Edition 2001 3BG 1.8T highline 2003 3BG TDI AVF tiptronic 2002 3BG AVF automaat highline 2004 B8 2.0 TDI 190pk Business Edition R-Line 2015 Heb altijd VW willen rijden omdat de rest gewoon lelijk was en nog lelijker worden. Voorkant wat niet past bij de achterkant, te duur, te klein.
  4. master

    Off line Long Coder

    Respect @dreke. Gewoon prachtig om te lezen hoeveel moeite je er in hebt gestoken. En helemaal mooi om te zien hoe jullie een top product in elkaar hebben gezet die heel veel leden zullen helpen om hun hobby verder te ontwikkelen. Als iemand ooit een scan wilt maken van een fabrieksuit bijna volle B8 dan is die van mij altijd beschikbaar. Applaus voor jullie allemaal????
  5. Ok ik stuur je een pb.
  6. Enig idee waar firmware 1427 te downloaden is. Ik heb nu ook 0343 en wil upgraden naar 1427.
  7. Ozzy dat scherm had ik standaard geactiveerd staan. Ik heb een 190pk tdi uit 11-2015. Wel heb ik de Off Road functie in laten schakelen. Best geinig.
  8. Ja papa. Ik zal er van afblijven. Beter kan het niet uitgelegd worden ??
  9. Tot 5 minuten geleden was ik zeker van mijn zaak ?
  10. Want? ? lijkt me met de mobiele interface juist makkelijk om zaken aan te passen. Nuey gebruiksvriendelijk?
  11. Heb ook zo'n kabel van Ali. Ik kan ook alles doe tot aan programmeren. Alleen opslaan werkt niet. Ik ga nu kijken naar ObdEleven
  12. Wist even niet waar te plaatsen maar doe het toch hier. Met de analoge klokken P&P schijnbaar. AID voor de Passat B8 of Golf 7. Omgerekend. Rond de €580. Youtube, google maps, achteruitrijcamera weergave in de tellet, verschillende teller look mogelijkheden. Verschillende kleuren wijzers. https://navigatie-dedicata.ro/ceasuri-digitale-aid/ceasuri-digitale-aid-nvt1230b8.html
  13. Hoi Ramazan

    Heb je foto van de achterlichten? en zijn ze "droog" ?

    Foto mag je ook appen naar 06-25432804

     

    Mvrgr Alfred

  14. Heb deze ook gebruikt maar vond ze ruk. Ze kwamen altijd los te zitten. Ik haalde de klemmetjes en draden uit de xenon stekkers om ze vervolgens door de originele houder te steken en dan weer in elkaar te zetten. Bleef tenminste zitten zoals het hoorde.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden