Ga naar inhoud

Bezoeker123

Members+
 • Aantal items

  325
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bezoeker123

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Rotterdam
 • Naam
  Stef010

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bezoeker123's Achievements

31

Community reputatie

2

Community Answers

 1. Goedemorgen, ik vermoedde zelf ook al dat het niet softwarematig een probleem is. Wat kan je adviseren? Kan het her-solderen van de aansluitingen op de printkaart een oplossing zijn, wat ze in het filmpje doen? Hebben jullie ervaring met bedrijven die dit kunnen? Ik woon zelf in Rotterdam. Volgens een oud topic zou er in de buurt van Breda een bedrijf zitten, op advies van Dreke. Staat alleen geen naam bij. er staat pas 360.000 km op de teller, dus de Passat mag nog wel een paar jaartjes doorrijden. Maar dan wel graag met muziek 🎵🎶 😉😃 Alle tips of aanbevelingen zijn welkom!
 2. Goedemiddag, Ik heb sinds kort problemen met mijn RNS 510. Het begon met luide bass dreunen over de speakers, als de radio uitstaat of zelfs als de auto enkel op contact staat, maar gisteren viel de RNS tijdens rijden helemaal uit, inclusief verlichting van de knoppen. Na een uur of twee startte deze wel weer op, maar bleef het beeldscherm flikkeren. Vanochtend weer helemaal geen problemen. Het komt nog het meest in de buurt van het Youtube filmpje wat ik onder heb bijgevoegd. Verder werkt deze al jaren zonder problemen; ik heb ook al jaren geen updates gedaan of herstarts hoeven doen. ‘https://www.youtube.com/watch?v=Oicw_WpEnVo’ Wie herkent deze problemen en weet hoe ik ze op kan (laten) lossen? Bedankt voor jullie raad! VIDEO-2022-02-09-19-48-05.mp4
 3. * kick* Iemand ervaring met dit probleem. Tnxs!
 4. Ik kom nog wel een ander nummer tegen op het web, wie het wete mag het zeggen. http://forums.vwvortex.com/showthread.php?7126014-MDI-Lightning-Cable-Doesn-t-Work-w-iPhone-6-6 Originally Posted by deltosfleet Yes. I think other posters are failing to understand the issue here. This cable is clearly for the newer iPhone interface, but it doesn't seem to work at all on the Golf R (MY2015) radio. Can someone comment on what settings, firmware or other tricks will enable this to both charge my phone and interface to the MDI? I don't want to use a different device or the awful 30-pin adapter. This is the Part Number for the one you need 5N0035554H This is the one is for all the other radios 000051446Q
 5. Misschien werkt een 30 pin adapter naar lightning wel net zo makkelijk? Ik weet alleen niet of het gaat werken.
 6. Goede tip. Dat zou kunnen natuurlijk, maar is dan de volgende stap dat de RNS te oud is voor deze kabel met MDI... lol Voordat ik allerlei onderdelen ga bestellen, als er iemand is die het werkend heeft gekregen in, zeg maar uit 2008 of eerder, hoor ik het graag,
 7. De oude kabel met brede Apple stekker werkte wel ...
 8. Guys, Ik zocht een MDI interface kabel voor aansluiting de multimedia aansluitbox, met een Apple lightning (Iphone 5 en hoger) adapter. Heb voor het gemak maar een origineel VW onderdeel besteld: - Lightning adapter 000 0510446 Q Echter, de RNS herkent deze niet als MDI aansluiting; de MDI optie op het scherm blijft grijs / schaduw. Weet iemand waar dit aan ligt? VW biedt geen andere als deze. Volgens de toepassingslijst: Passat is eind 2008 geleverd; is dat al 'modeljaar 2009'? Iemand ervaring met dit probleem? Is dit een instelling of ligt het aan de kabel? bedankt voor jullie reacties!
 9. Ik dacht laat nog even weten hoe het is afgelopen. Het is opgelost en helemaal super. Het was idd. draad 16 op pin 20 en opgelost en het geheugen blijft nu ook staan. Ook niets meer van een accudrain gemerkt. Auto stond al even in de garage en was kennelijk zijn laatste stroom kwijt. Geen geratel meer vanuit het dashboard! En de airco lijkt nu sneller te koelen. Ik ben erg blij mee, met dank aan Maurice . Nog een paar foto's van het resultaat (foto's zijn ietsje aan de donkere kant): Wel zat er idd nog 1 foutmelding in het systeem, lekker laten zitten. En ik heb een of ander toontje / geluidje erbij waarvan ik de herkomst nog niet heb gevonden... Bedankt voor jullie reacties! Wat een fijn forum is dit toch.
 10. Een kleine update: Pin 16 zit op pin 20 en geheugen is nu goed! Maurice gaat nog even meten wat nu het stroomverlies nog is; misschien is de battery drain zo al opgelost. Even afwachten. Verder doen we nog even reset van de foutcodes, calibratie van de kleppen en lezen we eea nog even uit. Als ik een codering heb zal ik die alsnog posten. Code van mijn clima paneel is 5k0 907 044 ED Als het werkt is het wel echt een goede mod !
 11. Ha Dre, we hebben het even nagekeken, Pin 16 is zwart/rood (constant) en Pin 20 is zwart/geel (geschakeld). Dus dan zou omzetten voldoende moeten zijn om het geheugen vast te houden. Echter, we hebben een bijkomend probleem aangezien de accu nu ook leegloopt. Anders dan het vervangen van het paneel is er recent niets gewijzigd aan de auto. Weet jij van veel voorkomende oorzaken van battery drain door uitwisselen van het klima paneel? Alvast bedankt voor de reactie FYI: Auto is van eind 2008, - met stoelverwarming voor- en achter - met elektrische voorruitverwarming - met luchtkwaliteit sensor
 12. http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/43423-vraag-ombouw-clima-naar-gen-2-geheugen-kwijt/ Zie hier voor uiterlijk van clima gen 2; in de post staat ook een link naar een andere post, met uitleg en beelden van gen 3. Daar kan je volgens mij al je vragen teruglezen.
 13. Even voor mijn begrip, hoe moet ik het diagram lezen, want volgens het plaatje komen een zwartgele én een zwartrode samen bij pin 20 . Ik heb overigens ook stoelverwarming.
 14. Bedankt Dre, ( ik moet ook niet doen alsof ik er verstand van heb en overlaten aan de echte experts...), Ik geef het door en dan zal het vast wel goed komen! Ben wel benieuwd want ik vind het wel een koele mod door de RNS display en hoop dat ik van het geratel afben. Ik laat de afloop weten!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden