Ga naar inhoud

XENON 6000K setjes incl. verzending voor +/- 40EURO.


Yippo

Aanbevolen berichten

  • Reacties 314
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ik heb ook zo'n setje van pc-link.biz; bij mij is de eerste na ongeveer 2 jaar stuk gegaan. Het viel me al wel op dat de lichtopbrengst de laatste tijd wat tegen leek te vallen, maar gezien de staat van het lampje is dat niet verwonderlijk. Zie ook de foto, daar waar het licht vandaan komt is het compleet melkglas geworden.

 

Verder had ik ook de bekende wigjes bij de koplampen aangebracht tegen het trillen, maar ik heb ze er inmiddels weer uit gehaald. De dealer waarschuwde me al dat het plaatsen van die wigjes de levensduur van de lampen verkort, en ik heb de afgelopen jaren inderdaad minstens een keer per jaar mijn (LED) stadslicht moeten vervangen. Elke keer met mechanische schade: van die afgebroken SMD modules en zo, die dan los in de koplamp zwierven :)

post-5282-1423825564,025_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

bij mij 2 pilot canubs adapters kapot gegaan binnen 30 minuten.... probleem is onbekend. Rij nu rond zonder de canbus adapters en matthijs heeft via vagcom de verlichtings waarschuwing uitgezet. Ze doen het nu perfect maar dan wel zonder de canbus adapters.

 

Gisteren een 2e set van sven gekocht voor het groot licht, dit is geen pilot en misschien ook niet dezelfde kwaliteit, maar voor groot licht vind ik dat niet zo heel belangrijk....

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 months later...
  • 2 years later...
  • 11 months later...

Die van mij komen van navaudio.nl vandaan.

50 EUR van het merk KingCo met canbus (standaard "grote" versie, geen slim ballast).

Tot nu toe leven ze nog na 2,5 jaar. Ook bij familie/vrienden waar ik ze heb geïnstalleerd.

 

Pilot set van 250 EUR gehad, binnen een jaar ballast kapot (wel garantie op gekregen). Lampen hebben het nog geen twee jaar vol gehouden. Nooit meer voor mij.

Ook een set gehad van 100 EUR, 55 watt ballast... Kwam enorm veel licht vandaan maar ook die heeft het naar mij weten maximaal een jaar vol gehouden voordat er problemen waren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

tja, pech kan je altijd hebben. Mijn pilot pro set is 'n tweedehandsje en zit al bijna twee jaar in m'n auto. Eén lampje kapot gehad, heb ze toen allebei vervangen en de werkende als reserve gehouden. Wetende dat ik ALTIJD met m'n lichten aan rijd, vind ik dat meer dan aanvaardbaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden