Ga naar inhoud

nick0016

Members+
 • Aantal items

  551
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

nick0016 won de laatste dag op december 13 2016

nick0016 had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over nick0016

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Maastricht de gekste!
 • Naam
  Andreas

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

nick0016's Achievements

433

Community reputatie

 1. Ik ben inmiddels weer bij de volgende versie, de laatste versie aangezien het goed werkt verder. Led achterlichten ben ik nu aan begonnen omdat die van mijn (weer) stuk aan het gaan zijn. Ook een duur grapje.
 2. Helaas moet ik hier van af zien. Lijkt mij niet een probleem aangezien er nog niet besteld is.
 3. Ahh kijk, dan is de halogeen variant en die (compleet) ombouwen naar LED het beste. Weet je ook of je net zoals bij de B6 lamp controle kan uitschakelen? Met weerstanden als belasting werken doe ik liever niet. Daarnaast ook handig of te weten of dit ook geld voor de knipperlichten/achteruitrijd lichten.
 4. Opbouw zal anders zijn, zal niet een probleem zijn. Eens kijken welke verschillende modellen er zijn, handig om te weten. Denk dat men uit eindelijk liefst een volledige LED variant zal willen hebben... Nice, alleen is mijn Duits alles behalve goed. De prijs begrijp ik, verder niet veel meer hehehe Foto's / video komen eraan. Nog aan het wachten op de nieuwe leds.
 5. Ahhja die heb ik nu dus ook (maar dan niet exact dat model). Alleen de digitale variant, kan van oranje tot helder wit licht instellen. Beter geschikt dan RGB leds en je kan eventueel de kleurtemperatuur aanpassen zodat het match met je halogeen/xenon/led koplamp. Deze zouden het wel moeten volhouden, we gaan het aanzien. Ter indicatie heb ik even uit mijn hoofd ongeveer 70 leds erin zitten in een behuizing. Even kijken of ik ondertussen voor weinig een B7 achterlicht kan bemachtigen. Kijken wat de mogelijkheden zijn.
 6. Achterlichten is goed te doen lijkt me, zelfde principe als voor. Maar dat zit naar voren gericht en niet zoals bij de 3C opzij wat wel zo handig is voor knipperlichten Ik heb nu voor mijn (hoop ik) final versie ook smoked versie gekocht voor de knipperlichten/SML. Ja die filmpje heb ik gezien, inderdaad over de hele breedte gebruiken lijkt mij handige en mooier. Geen idee wat de reden is waarom het daar niet gedaan is, nog geen B7 achterlicht open gehad. Ik had dus multicolor leds, probleem is dat je moet mengen om oranje te maken. 1 kleur stuk en je hebt een probleem. Bij mij ook geval geweest dat ze stuk zijn gegaan want om wit te maken moet je ze alle drie de kleuren aanhebben, en om overdag te zien moet je ze haast op 100% zetten wat helaas in mijn geval te veel warmte opleverde en dus defecte leds. MIjn koplamp staan ook op het punt om om te bouwen, echter DRL erin doe ik niet puur omdat stel dat je iets moet aanpassen... is een klus ieder keer je koplamp uitbouwen en open breken...
 7. Haha, dat klopt. Het is voor als cadeau vandaar
 8. Als ik het goede model voor me hebt is er aan de voorzijde geen plaats om zo iets te maken? Ook zit het in de koplamp wat het lastiger maakt. Achterzijde zou wellicht wel kunnen aangezien dat een "smalle" streep is...
 9. Gaat dit nog lukken voor de kerst? zou leuk zijn als dit onder de kerstboom zou liggen
 10. Zoals het eruit ziet kan ik 2 a 3 "animaties" programmeren. Dus ieder zou zelf kunnen kiezen welke ze willen. Momenteel ben ik de programmatie (herschrijven) (aangezien de nieuwe led chips nog onderweg zijn) en heb ik: 1. Dynamische knipperlicht stijl 1 en stijl 2. 2. SML standaard aan, wellicht als optie programmeren indien er vraag naar is. Dan kan men zelf kiezen of men dit wil of niet. 3. DRL, hoewel dit nog niet geprogrammeerd is, is het hardwarematig wel mogelijk aangezien de nieuwe led's oranje en wit kunnen "produceren". Bij mij was dit helaas APK afkeur, maar als er vraag naar is... Verder heb ik als test het ritme verlengd. Dit zodat de animatie trager en duidelijker is. Het effect op de standaard "klik" ritme is naar mijn mening (te) snel. Ofwel bij ongeveer 1,5 klik is er pas 1x "geknipperd". Hoewel dit naar mijn mening mooier en duidelijker is (video's komen nog) heeft dit een nadeel bij de spiegelknipperlichten want die lijken dan te snel te knipperen. Voor nu heb ik voor ieder zijde een aparte controller, twijfel nog om er 1 van te maken. Nadeel is alleen dat je wel van links naar rechts een kabel moet trekken. Prijstechnisch is dit wel goedkoper aangezien er maar 1 controller nodig is ipv 2. edit: spelling correctie
 11. Ook maar eens dit onderwerp gaan lezen. Hier willen ze (als het door gaat) diesels van voor 2004 weren uit het centrum. Hmmzz het komt wel dichterbij moet ik zeggen. Bij de volgende strengere eis ben ik aan de buurt vrees ik. Alvast sparen voor een nieuwe benzine auto dan maar?
 12. Tot heden nog niemand gezien met deze mod Vind het nog steeds een geweldige mod!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden