Ga naar inhoud

Robl

Members+
 • Aantal items

  3557
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Robl

 • Verjaardag 02-06-1966

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Friesland
 • Naam
  Rob

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Robl's Achievements

14

Community reputatie

 1. Doe je nog steeds Vagcom? 

  1. dieseltje

   dieseltje

   Rob is al tijden niet op t forum geweest

 2. Mooi die vermogensgrafieken bij informatie over chiptuning. Heb voor de gein even gekeken naar de 105pk 1.9tdi. Heel bijzonder dat Vagtechniek bij maattuning als enige in nederland rond de 2000 rpm het koppel eerst verlaagt ten opzichte van standaard en daarna "laat" bij 2850 rpm op een koppel van 335 Nm uitkomt.
 3. ja, uiteraard heb ik de gordel om als ik zo nadenk dan komt het inderdaad nooit voor dat bij het schakelen de CC doorgaat op de daarvoor ingestelde snelheid. Wel het tegenovergestelde dat hij soms vaker niet vasthoudt.................... Oei, dan moet ik even in VCDS uitvogelen welke blok het is en een poosje testen
 4. Als je elke week exact de zelfde ritjes rijdt zou je met zekerheid een verschil kunnen meten. Hier in de zomer veel meer snelwegritten dan in de winter. Als ik naar mijn gemiddelde vebruikcijfers kijk dan reed ik met mijn conti's van 225 gemiddelde 1:16,3 en nu met mijn michellins 235 gemiddeld 1:16,1. Ben blij dat ik de conti's kwijt ben: na twee zomers waren de voorbanden al helemaal versleten
 5. Met de 3c al een paar keer gehad dat ik na het gebruik van de parkeerrem niet meer weg kom. De afgelopen maand opvallend vaak gehad dat als ik weg wil rijden de elektrische achterrem niet gelost wordt. Nu weet ik dat veel mensen de handremschakelaar preventief hebben vervangen. Maar volgens mij ligt het bij mij aan de koppeling omdat het lijkt dat niet geregistreerd wordt dat ik de koppeling op laat komen. Als ik namelijk de koppeling op laat komen, tot de bodem intrap en weer op laat komen kom ik wel weg. Maar er moet ook een sensor bij/onder het koppelingspedaal zitten want je cc gaat ook uit als je de koppeling intrapt. Mijn vermoeden is dat deze ook een rol speelt als je na het gebruik van je handrem wilt wegrijden. Wie weet meer over deze sensor en of deze makkelijk te testen en/of te vervangen is?
 6. Goed idee, wie heeft er een brug of een forum inkoopactie bij JD of VT
 7. Je denkt dat dit een Algemeen probleem is?
 8. de meeste systeem hebben een Fader hoor! Maar inderdaad, eerlijk=eerlijk wat er bij mij standaard in zat was niet het neusje van de zalm. Aangezien je alle speakers blijft gebruiken zou je het best als een mismatch kunnen ervaren als je alleen de voorste speakers vervangt..
 9. Ik heb er ook die van Guyke in zitten. Deze bevallen prima. @moderators, is het een idee dit topic naar "Verlichting" te verplaatsen?
 10. @moderators, is het misschien een idee deze naar "Verlichting" te verplaatsen ?
 11. Er is tegenwoordig onder "Technisch" een onderdeel "Verlichting" op dit forum Waarom niet zoals de meesten doen gewoon met verlichting aan aan rijden? Dat is wel zo veilig.
 12. Vanaf de 3C is het steeds moeilijker bestaande lampen te vervangen door LED. Je kunt het wellicht altijd even proberen maar zeker bij rijverlichting gaat er vaak een storingslampje op je dashboard branden. Je moet dan werken met weerstanden om het systeem te laten denken dat er een normaal functionerende lamp in zit. Zo brandt er bij mij al een poos een lampje op het dasboard nadat ik een H7 ledlamp voor mijn dimlicht heb geprobeerd.
 13. Robl

  distributie ketting

  Ok, bij de ketting dus geen issue.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden