Ga naar inhoud

laguna

Members+
  • Aantal items

    191
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over laguna

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Leusden

laguna's Achievements

2

Community reputatie

  1. nette regeling van VW/PON
  2. laguna

    DSG7 schokt bij wegrijden

    Nou je het zegt, dan zal ik voorlopig mijn vrouw niet laten rijden, die heeft een rijstijl van; 'een auto is om mee te rijden en niet om te remmen'. Dan wordt de DSG weer heel anders ingeleerd.
  3. laguna

    DSG7 schokt bij wegrijden

    Inleren? merk je daar veel van? Lijkt me niet dat ik dat ooit heb moeten doen, of misschien na het chippen van de DSG (maar daar ben ik me niet van bewust iig) Nou ja, ik merk er eigenlijk ook niet veel van. De dealer zei het toen ik de auto meenam. Dat hij anders kan aanvoelen omdat deze bak nog moet inleren. Ik heb het ook wel eens gelezen toen ik de auto net nieuw had. Het schijnt dat de software zich in het begin aanpast aan je rijstijl.
  4. Mijn auto net terug van de dealer. ruim een half jaar geleden een nieuwe koppeling erin omdat de auto ook dit probleem had. Hielp niet echt. Afgelopen dagen een hele nieuwe DSG bak erin. Blij dat het een leaseauto is. Nu 160k op de teller.
  5. laguna

    DSG7 schokt bij wegrijden

    Inmiddels de auto weer terug. Er is een hele nieuwe DSG bak ingegaan. De andere was ganz kaputt. Ik kan hem weer gaan inleren.
  6. Bedankt, daar staat volgens mij bij wat ik nodig heb.
  7. laguna

    DSG7 schokt bij wegrijden

    ik zet het start/stopsysteem vaak uit.
  8. laguna

    DSG7 schokt bij wegrijden

    Ik heb dit probleem ook. De koppeling is vervangen (maanden geleden) ook onder coulance (heb ik verder geen last van want is een leasebak) daarna was het even beter en toen begon het verhaal weer van voren af aan. Dinsdag gaat de auto weer voor een onderhoudsbeurt, dus ik ben benieuwd. Als er nieuws is laat ik het weten.
  9. Weet ik, maar er zijn destijds veel van die dingen via de door mij genoemde site gekocht, en ook weer stuk gegaan. Dus wellicht heeft iemand nog zo'n ding in de schuur/garage liggen.
  10. PC-Link.Biz is ter ziele en reageert niet meer. Als iemand nog een goede ballast heeft liggen zou ik die graag overnemen om mijn setje weer compleet te maken.
  11. Even een oude post. Ik heb de Xenons nu 3 jaar en nu is de eerste ballast kapot. Valt nog al mee vind ik. Inmiddels bij PC-Link.Biz een nieuwe ballast besteld voor 12 euro, dus dat is wel te overzien.
  12. PON erkent dat er een nieuwere versie van de software is, maar deze wordt door VW alleen op de RNS510 gezet van het nieuwe model Passat. Ik heb wel de nieuwe kaarten (v7.2) erop gekregen. Inmiddels heb ik de SW3980 'geprobeerd' en dat werkt probleemloos (nieuw logo, NL spraaksturing en POI-database). Wel spannend want ik dacht dat de harde schijf opnieuw geformateerd zou worden en ik heb geen DVD van de kaarten (kreeg ik er niet bij van PON), dus dan zou ik weer terugmoeten naar V6, maar gelukkig staat de kaart er nog op en ook de muziek en de geheugenplaatsen. Volgens mij is wel het plaatje (visualisatie) van de Passat aangepast als de voor- en achteruitsignalering (parkeerhulp) aanstaat. Het lijkt mij een plaatje van de nieuwe Passat. Dat zou een reden kunnen zijn waarom VW deze versie niet in de C3 installeerd.
  13. Ik ga morgen PON bellen, want ook het lang drukken op setup had ik ergens gelezen en dat geeft alleen maar FM en AM en niet de versienummers die er inderdaad moeten staan bij de laatste versies.
  14. Even als vervolg op de laatste post; ik begin een beetje te twijfelen of PON wel de laatste versie van de software heeft geinstalleerd. Als het goed is moet ik nu zelf een database met POI's kunnen laden. Ik heb op mijn SD card een .db3 bestand gezet in de map PersonalPOI Als het goed is moet op de RNS in het Setup menu 'Navigatie' nu een button 'my personals POI's' o.i.d. staan, maar bij mij staat daar niets. Kan iemand aangeven of dit inderdaad de manier is om de POI database te laden? Zo ja, ga ik maar eens met PON bellen.
  15. Ik heb net een nieuwe RNS510 in ontvangst mogen nemen , nadat mijn oude vorige week was gestolen . Ingebouwd door PON en voorzien van de laatste software. Alleen werkt de spraakbesturing niet in het Nederlands , maar nog gewoon alleen in het Engels.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden