Ga naar inhoud

nick0016

Full Members
 • Aantal items

  550
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door nick0016

 1. Ik ben inmiddels weer bij de volgende versie, de laatste versie aangezien het goed werkt verder. Led achterlichten ben ik nu aan begonnen omdat die van mijn (weer) stuk aan het gaan zijn. Ook een duur grapje.
 2. Helaas moet ik hier van af zien. Lijkt mij niet een probleem aangezien er nog niet besteld is.
 3. Ahh kijk, dan is de halogeen variant en die (compleet) ombouwen naar LED het beste. Weet je ook of je net zoals bij de B6 lamp controle kan uitschakelen? Met weerstanden als belasting werken doe ik liever niet. Daarnaast ook handig of te weten of dit ook geld voor de knipperlichten/achteruitrijd lichten.
 4. Opbouw zal anders zijn, zal niet een probleem zijn. Eens kijken welke verschillende modellen er zijn, handig om te weten. Denk dat men uit eindelijk liefst een volledige LED variant zal willen hebben... Nice, alleen is mijn Duits alles behalve goed. De prijs begrijp ik, verder niet veel meer hehehe Foto's / video komen eraan. Nog aan het wachten op de nieuwe leds.
 5. Ahhja die heb ik nu dus ook (maar dan niet exact dat model). Alleen de digitale variant, kan van oranje tot helder wit licht instellen. Beter geschikt dan RGB leds en je kan eventueel de kleurtemperatuur aanpassen zodat het match met je halogeen/xenon/led koplamp. Deze zouden het wel moeten volhouden, we gaan het aanzien. Ter indicatie heb ik even uit mijn hoofd ongeveer 70 leds erin zitten in een behuizing. Even kijken of ik ondertussen voor weinig een B7 achterlicht kan bemachtigen. Kijken wat de mogelijkheden zijn.
 6. Achterlichten is goed te doen lijkt me, zelfde principe als voor. Maar dat zit naar voren gericht en niet zoals bij de 3C opzij wat wel zo handig is voor knipperlichten Ik heb nu voor mijn (hoop ik) final versie ook smoked versie gekocht voor de knipperlichten/SML. Ja die filmpje heb ik gezien, inderdaad over de hele breedte gebruiken lijkt mij handige en mooier. Geen idee wat de reden is waarom het daar niet gedaan is, nog geen B7 achterlicht open gehad. Ik had dus multicolor leds, probleem is dat je moet mengen om oranje te maken. 1 kleur stuk en je hebt een probleem. Bij mij ook geval geweest dat ze stuk zijn gegaan want om wit te maken moet je ze alle drie de kleuren aanhebben, en om overdag te zien moet je ze haast op 100% zetten wat helaas in mijn geval te veel warmte opleverde en dus defecte leds. MIjn koplamp staan ook op het punt om om te bouwen, echter DRL erin doe ik niet puur omdat stel dat je iets moet aanpassen... is een klus ieder keer je koplamp uitbouwen en open breken...
 7. Haha, dat klopt. Het is voor als cadeau vandaar
 8. Als ik het goede model voor me hebt is er aan de voorzijde geen plaats om zo iets te maken? Ook zit het in de koplamp wat het lastiger maakt. Achterzijde zou wellicht wel kunnen aangezien dat een "smalle" streep is...
 9. Gaat dit nog lukken voor de kerst? zou leuk zijn als dit onder de kerstboom zou liggen
 10. Zoals het eruit ziet kan ik 2 a 3 "animaties" programmeren. Dus ieder zou zelf kunnen kiezen welke ze willen. Momenteel ben ik de programmatie (herschrijven) (aangezien de nieuwe led chips nog onderweg zijn) en heb ik: 1. Dynamische knipperlicht stijl 1 en stijl 2. 2. SML standaard aan, wellicht als optie programmeren indien er vraag naar is. Dan kan men zelf kiezen of men dit wil of niet. 3. DRL, hoewel dit nog niet geprogrammeerd is, is het hardwarematig wel mogelijk aangezien de nieuwe led's oranje en wit kunnen "produceren". Bij mij was dit helaas APK afkeur, maar als er vraag naar is... Verder heb ik als test het ritme verlengd. Dit zodat de animatie trager en duidelijker is. Het effect op de standaard "klik" ritme is naar mijn mening (te) snel. Ofwel bij ongeveer 1,5 klik is er pas 1x "geknipperd". Hoewel dit naar mijn mening mooier en duidelijker is (video's komen nog) heeft dit een nadeel bij de spiegelknipperlichten want die lijken dan te snel te knipperen. Voor nu heb ik voor ieder zijde een aparte controller, twijfel nog om er 1 van te maken. Nadeel is alleen dat je wel van links naar rechts een kabel moet trekken. Prijstechnisch is dit wel goedkoper aangezien er maar 1 controller nodig is ipv 2. edit: spelling correctie
 11. Ook maar eens dit onderwerp gaan lezen. Hier willen ze (als het door gaat) diesels van voor 2004 weren uit het centrum. Hmmzz het komt wel dichterbij moet ik zeggen. Bij de volgende strengere eis ben ik aan de buurt vrees ik. Alvast sparen voor een nieuwe benzine auto dan maar?
 12. Tot heden nog niemand gezien met deze mod Vind het nog steeds een geweldige mod!
 13. Dat kan ik nog niet zeggen, moet ik nog uitrekenen. Krijg je een foutmelding of? Zover ik weet heb ik niks ingesteld mbt restricties... Zal je aan de lijst toevoegen.
 14. Huh oke, dan heb ik @@wulfke bericht wellicht verkeerd begrepen/gelezen
 15. Goed punt. Ik ga maar eens verder kijken/lezen, ook naar andere. Ben er zelf nog niet uit welk het precies gaat worden.
 16. Jij heb dit model gemonteerd staan zo te lezen? Wel stom als ie uit gaat want ze lopen te promoten dat je bij een volle auto juist de dashcam kan gebruiken om alles achter je te zien... Verder neemt deze gewoon op, ook in parking mode als de info klopt. Dat OEM beter werkt mbt lane assist geloof ik graag. Maar aangezien jij zo een mirror dash hebt, zou je het aanbevelen of liever voor een losse gaan?
 17. Zijn er mensen die ervaring hebben met mirror dashcams? Maar dan wel een degelijke. Lijkt mij wel fijn om je huidige (standaard in mijn geval) binnenspiegel te vervangen door zo eentje. Heb zelf een auto-vox x1 op het hoog. Aangezien ik geen lane assist hebt en geen achteruitrijd camera is het wel een mooie toevoeging naast de voor/achter camera functie. Daarnaast rijd ik regelmatig met een volle auto waardoor binnenspiegel niet veel nut heeft En als ie uit staat heb je gewoon een spiegel... Deze dus:
 18. Even terughalen... Mijn buitenste ringen zijn weer stuk aan het gaan. @wulfke: Heb je een update mbt "dynamisch knipperlicht concept voor de voor knipperlichten"? Lijkt mij ook wel leuk namelijk
 19. Nou, ik ben er weer... En dit keer hopelijk langer Inmiddels ben ik al bij mijn 3de versie. DRL in de knipperlichten was helaas APK afkeur bij de 2de keer dat ik met deze mod door de keuring moest... argument "lichtbundel van DRL richt niet recht naar voren maar opzij". Dus ben nu met mijn 4de versie aan de gang met wederom aantal aanpassingen: - Dynamische Knipperlicht - SML - Geen DRL - Smoke behuizing. Inmiddels is het geheel bijna plug & play. Altans voor koplampen zonder oem xenon. oem xenon heeft andere pinouts/stekker? Ik weet niet of er nog interesse is na al die tijd, mocht het zo zien dan reageer gerust
 20. Liefst zonder verlenging van kabels... dus de + en de - die naar ballast gaat (de kabel die dus normaal in je H7 stekker gaat) direct op de accu aansluiten. Moet wel de lamp uit de unit, anders haal je dat inderdaad niet.
 21. Daar komen al mijn DLT F3 en CNLight lampen ook vandaan. Acht de kans klein dat je imitatie hebt. Test het geel los op de accu om slecht contact uit te sluiten... Edit: Goedkopere set's gebruiken ook minder stroom omdat ze minder vermogen leveren... Ik heb deze DLT's getest en hebben een piek stroom van iets meer dan 10A! Kan goed zijn dat daarom ervoor geen problemen hebt ondervonden en nu wel. Uiteraard kan je ook gewoon een slechte set hebben. Direct aansluiten op de accu zou dit moeten ophelderen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden