Ga naar inhoud

Robl

Members+
 • Aantal items

  3557
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Robl

 1. Mooi die vermogensgrafieken bij informatie over chiptuning. Heb voor de gein even gekeken naar de 105pk 1.9tdi. Heel bijzonder dat Vagtechniek bij maattuning als enige in nederland rond de 2000 rpm het koppel eerst verlaagt ten opzichte van standaard en daarna "laat" bij 2850 rpm op een koppel van 335 Nm uitkomt.
 2. ja, uiteraard heb ik de gordel om als ik zo nadenk dan komt het inderdaad nooit voor dat bij het schakelen de CC doorgaat op de daarvoor ingestelde snelheid. Wel het tegenovergestelde dat hij soms vaker niet vasthoudt.................... Oei, dan moet ik even in VCDS uitvogelen welke blok het is en een poosje testen
 3. Als je elke week exact de zelfde ritjes rijdt zou je met zekerheid een verschil kunnen meten. Hier in de zomer veel meer snelwegritten dan in de winter. Als ik naar mijn gemiddelde vebruikcijfers kijk dan reed ik met mijn conti's van 225 gemiddelde 1:16,3 en nu met mijn michellins 235 gemiddeld 1:16,1. Ben blij dat ik de conti's kwijt ben: na twee zomers waren de voorbanden al helemaal versleten
 4. Met de 3c al een paar keer gehad dat ik na het gebruik van de parkeerrem niet meer weg kom. De afgelopen maand opvallend vaak gehad dat als ik weg wil rijden de elektrische achterrem niet gelost wordt. Nu weet ik dat veel mensen de handremschakelaar preventief hebben vervangen. Maar volgens mij ligt het bij mij aan de koppeling omdat het lijkt dat niet geregistreerd wordt dat ik de koppeling op laat komen. Als ik namelijk de koppeling op laat komen, tot de bodem intrap en weer op laat komen kom ik wel weg. Maar er moet ook een sensor bij/onder het koppelingspedaal zitten want je cc gaat ook uit als je de koppeling intrapt. Mijn vermoeden is dat deze ook een rol speelt als je na het gebruik van je handrem wilt wegrijden. Wie weet meer over deze sensor en of deze makkelijk te testen en/of te vervangen is?
 5. Goed idee, wie heeft er een brug of een forum inkoopactie bij JD of VT
 6. Je denkt dat dit een Algemeen probleem is?
 7. de meeste systeem hebben een Fader hoor! Maar inderdaad, eerlijk=eerlijk wat er bij mij standaard in zat was niet het neusje van de zalm. Aangezien je alle speakers blijft gebruiken zou je het best als een mismatch kunnen ervaren als je alleen de voorste speakers vervangt..
 8. Ik heb er ook die van Guyke in zitten. Deze bevallen prima. @moderators, is het een idee dit topic naar "Verlichting" te verplaatsen?
 9. @moderators, is het misschien een idee deze naar "Verlichting" te verplaatsen ?
 10. Er is tegenwoordig onder "Technisch" een onderdeel "Verlichting" op dit forum Waarom niet zoals de meesten doen gewoon met verlichting aan aan rijden? Dat is wel zo veilig.
 11. Vanaf de 3C is het steeds moeilijker bestaande lampen te vervangen door LED. Je kunt het wellicht altijd even proberen maar zeker bij rijverlichting gaat er vaak een storingslampje op je dashboard branden. Je moet dan werken met weerstanden om het systeem te laten denken dat er een normaal functionerende lamp in zit. Zo brandt er bij mij al een poos een lampje op het dasboard nadat ik een H7 ledlamp voor mijn dimlicht heb geprobeerd.
 12. Robl

  distributie ketting

  Ok, bij de ketting dus geen issue.
 13. Robl

  distributie ketting

  Maar wat ik mij afvraag. Vervang je dan pas de waterpomp als je klachten met je ketting hebt? Je waterpomp kan namelijk best eerder overleden zijn en problemen veroorzaken.
 14. Robl

  B8 alltrack!

  @-=mYst=-, ik denk dat de wegen in Belgie slecht genoeg zijn om hem in Belgie aan te bieden
 15. Mooi dat je motorische probleem is opgelost
 16. Zo te zien is het dak nog open
 17. Dit topic komt mooi van pas. Vandaag kwam mijn achterwisser tijdens het rijden maar tot de helft van het achterruit. Eenmaal uitgestapt hing de wisser halverwege de achterklep. Thuisgekomen zag ik dat het plastic gebroken was waardoor de bus in de plastic wisser teveel speling kreeg. Bij demontage de sproeikop vernield omdat ik een demontage net als de voorwissers voor ogen had. Voor het dopje moet ik de motor verwijderen. Is zo'n sproeinippel die door de as loopt makkelijk te vervangen? In de praktijk heb ik nauwelijks iets aan de achterwisser. Ik twijfel nog een beetje.
 18. Mwa, je moet ook niet overdrijven. Schijven kan niet zo veel mee mis gaan. Vroeger op de audi 80 wel schijven gehad die krom trokken. Daarna nooit meer. Ik zou zo een set van eBay durven kopen. Als het slechts een fractie duurder is koop ik wel liever merkspul. Goeie banden vind ik veel belangrijker.
 19. Je kunt ter orientatie ook even op ahw-shop.de kijken. Maar die waren wel wat duurder geworden. Wel originele VAG-onderdelen. MrAuto koop ik niet meer. Als ze je de verkeerde onderdelen sturen, moet je zelf het terugsturen betalen. Daar ben ik wel klaar mee. Heb je 2x verzendkosten betaald en heb je nog niks.
 20. Best wel goed eigenlijk. Omdat alles iets directer is voel je en hoor je net iets meer bij het schakelen/optrekken. Maar ik weet nu niet beter. De passat rijdt stil, rustig en probleemloos.
 21. Ik hoefde bij de dealer alleen arbeidsloon te betalen toen de opvoerpomp ermee op hield.
 22. En als je een beetje doorvraagt naar coulanceregelingen dan hoef je de pomp misschien niet te betalen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden