Ga naar inhoud

spirelli

Members+
  • Aantal items

    135
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over spirelli

  • Verjaardag 03-10-1979

Profile Information

  • Plaats
    Venray

Overige

  • Vagcom
    Nope

spirelli's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het betreft idd de bijrijderkant. Ik zal binnenkort eens proberen om de lampen eruit te halen en hem er weer in te trekken. Mocht dit niet lukken dan zal een nieuwe unit de optie zijn.
  2. Ik neem aan dat de hele unit er dan uit moet of kan dit weer vast geklikt worden als de unit gewoon gemonteerd zit?
  3. Hallo allemaal. Ik ben in het bezit van een 3bg uit 2003. Vandaag heb ik een H7 lampje vervangen. Bij het inzetten van de nieuwe lamp heb ik waarschijnlijk iets te hard geduwd. Het gevolg was dat het binnenwerk van de koplamp losgeschoten is. Is dit te repareren of is een nieuwe koplamp noodzakelijk?
  4. Het bleek inderdaad een kapotte turboslang te zijn. De zogenaamde S-slang die onder een de turbo en daarna verbonden zit aan de buis die onder de radiateur loopt. Het is nu even tijdelijk gemaakt. Het nieuwe dure slangetje is besteld.
  5. Ik heb het volgende euvel sinds een paar dagen. Tijdens het rijden viel het mij op dat de motor regelmatig stotterd/inhoud. Het lijkt wel of deze soms verzuipt. Terwijl deze stotterd/inhoud komt er uit de uitlaat een flinke bak zwarte rook. Ik heb al onder de kap gekeken maar kan zo snel niet zien dat er slangen los zitten of kapot zijn. Wat zou er mogelijk aan de hand kunnen zijn? Het betreft overigens een 3BG met 1.9tdi 130pk motor.
  6. Als ik een advies mag geven dan stop maar met zoeken. Ik heb ongeveer een jaar lang gezocht. De enigste die ik kon vinden was er een in het beige. Ik denk overigens dat die ook nog te krijgen is. Mocht je interesse hebben dan stuur ik je via PB wel even de gegevens. Ik had het geluk dat een mede monteur van mijn beun hetzelfde interieur had (sportline) wel 3 driepuntsgordels had. Hij had zijn auto te koop staan dus een deal was zo gemaakt. De meeste laten het er overigens ook in zitten. Een sloop geeft dus de meeste kans.
  7. Ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken en heb de boel toch maar even los gehaald. Ik ben blijkbaar niet geduldig genoeg. Er moeten dus buislampjes in met een lengte van 42 mm. Bij de automaterialenzaak hadden ze echter alleen maar lengtes van 36 mm. Deze toch maar gekocht. De bevestigingspinnentjes zijn een beetje naar binnen gebogen waardoor alles goed vast zit en werkt.
  8. De buislampjes zijn in een aantal maten te verkrijgen. Maar welke heb ik nodig voor mijn 3BG. Ik ben eigenlijk een beetje te lui om de boel te demonteren en op te meten En welk type lampje zit er onder in de deuren (instapverlichting)? En hoeveel heb je er nodig voor de 4 deuren? Hier wil ik nl ook led in gaan monteren.
  9. spirelli

    Verlichting

    Als ik de prijzen zo eens zie van de bekende merken dan vind ik deze toch best hoog. Het groot licht en de mistlampen staan toch niet zo vaak aan. Ik kwam op de site van Gomaxx.com de volgende lampen tegen. Deze zijn naar mijn idee wel betaalbaar. Heeft iemand ervaring met deze lampen? http://www.gomaxx.com/Licht-Lampen/Verv ... ptiek.html http://www.gomaxx.com/Licht-Lampen/Verv ... ptiek.html Ze kunnen ze ook leveren in 6000K. Maar ik denk dat deze toch te blauw zullen worden.
  10. spirelli

    Verlichting

    In mijn zoektocht kom ik de Philips Diamond Vision tegen. Deze zouden 5000K zijn. Ik lees ook steeds dat deze lampen verboden zijn in NL en ook hier niet verkocht worden. Op MP zie ik ook een aanbieder die een onbekend merk lampen kan leveren met 7500K. Maar of dit nu iets is weet ik ook niet. Ik denk dat het dan toch maar de Philips Blue Visions gaan worden of de Osram Cool Blue. Of de uiteindelijk een van bovenstaande voor het groot licht en echt xenon voor de mistlampen. Ik ben er nog niet uit. Hoe hebben jullie het allemaal zitten??
  11. spirelli

    Verlichting

    Om de mistlampen en grootlicht te vervangen voor xenon is geen optie. Zoals eerder gezegd vanwege de kosten en het werk. Ik ben dus op zoek naar vervangen lampen voor het mistlicht en groot licht. Ik kom nu op internet veel lampen tegen die een zgn xenonlook geven. Echter is de kleurtemp dan maar vaak rond de 4000k. Zijn er eigenlijk wel halogeenlampen met een kleurtemp van 6000k? Ik kan ze nl niet vinden.
  12. Ik vind het ook nog steeds apart maar er zijn meer mensen die vaker electrische problemen hebben gehad door een niet goed aangesloten autoradio. Maar mijn problemen zijn gelukkig opgelost.
  13. spirelli

    Verlichting

    Ik heb vandaag een xenon setje, 6000K, in mijn 3BG geplaatst. Wat een licht zeg Tevens zijn er bijpassende stadlichtjes in gekomen. Nu past mijn groot licht en mistlicht (voorzijde) er qua kleur niet meer bij. Er zitten nog de gewone pitten in. Nu wil ik deze gaan vervangen voor standaard lampen die fel wit zijn van kleur. Een klein blauw tintje mag ook nog wel. Maar welke lampen kan ik hier het beste voor kopen. Meer setjes Xenon inbouwen is geen optie. Dit vanwege de kosten en het werk. Welke fitting zit er in het grootlicht en mislicht?
  14. spirelli

    Kneedkit???

    Vandaag is de xenon gemonteerd. Wat een bak met licht zeg. En de looks zijn ook stukken beter. Het doorvoerrubber past inderdaad perfect in de rubberdop (na het maken van een gaatje natuurlijk). De kneedkit, of ander soortgelijk materiaal, was niet nodig.
  15. Hallo Hein, Als je mijn eerste bericht goed leest dan zie je dat de storingen bij mij allemaal te maken hebben met de autoradio. De foutmeldingen van het deurslot en CM zijn mij bekend. Zowel het deurslot als CM waren goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden