Ga naar inhoud

rabbit

Members+
  • Aantal items

    112
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rabbit

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kolok.nl

Profile Information

  • Plaats
    helmond
  • Interests
    Uit de autoliefhebberij: Alfa Spider bj '78 VW Porsche 914 bj '72. Beiden niet meer in bezit.
    Solex bj '64 nog wel!

Overige

  • Vagcom
    Ja

rabbit's Achievements

1

Community reputatie

  1. Wel een vette ralley bak voor de openbare weg!
  2. Is wel een heel karwei he.....misschien toch niet zo'n goed idee. Die artikelen zullen ook nog wel eens veranderen. (Nieuwe In/ oude uit assortiment)
  3. Anders noem je alleen Bosch, ATE, Zimmerman en nog een bekend merk? Via http://www.ate-brakes.com/ kom ik al een heel eind denk ik. Op basis van de selectie van de auto zie je de onderdelen die ATE levert.
  4. rabbit

    Oem nummers remmen

    Is het een idee om eenmalig een lijstje van de oem nummers voor remschijven en remblokken van voor en achter te plaatsen? Ik ben vast niet de enige die deze nummers nodig heeft
  5. Korte vraag: moet je de abs sensor ook vervangen bij remschijven+blokken vervangen? Of is dat niet noodzakelijk?
  6. Een beetje duidelijker is het wel. dank je. Dus voor zover ik begrijp: moet wel gerepareerd worden, maar is geen code rood?
  7. Ik heb met forumlid Dieseltje contact gehad, van de genoemde mogelijkheden zijn de volgende twee volgens hem de meest waarschijnlijke. - magneetklep koppelomvormer (n94) defect - drukregelklep 4 (n 218) defect
  8. Gisteren ging ineens het motorstoring lampje branden op het dashboard. Bij het rijden heb ik nergens last van en er zijn geen rare bijgeluiden. Bij het uitlezen kwam onderstaande foutcode naar boven. Wat wordt hier bedoeld met een Torque Converter Clutch? Het is iets met de automaatbak en ik ben bang dat dit een ritje naar de garage gaat worden. En een andere belangrijke vraag: Kan ik hier nog even mee rijden?? Address 02: Auto Trans Controller: 3B0 927 156 S Component: AG5 01V 1.9l-PD RdW 2224 Coding: 00103 Shop #: WSC 05311 1 Fault Found: 17125 - Torque Converter Clutch Circuit Performance or Stuck Off. P0741 - 35-00 - -
  9. rabbit

    wrijving geluid

    Het valt nu wel mee met het gekraak en wat er nog zit aan geluid accepteer ik wel. De schakeling voor sleepcontact voor airbag+stuurhoekmeter is me een te kostbare zaak om alleen voor wat geluid te vervangen. Ik twijfel of het een sleepcontact is, toen ik de handel had gedemonteerd en voorzichtig in de behuizing kon kijken leek het of er bij het draaien van het stuur een lange bandkabel in de behuizing op en afrolde.
  10. Duwen had niet zoveel zin. Ik heb de slotvanger 1 à 2 mm naar binnen gezet en het probleem is opgelost. De deur valt nu ook beter gelijk met de achterdeur.
  11. rabbit

    wrijving geluid

    Nu werken de bijlagen weer. Zal wel met de forumproblemen te maken hebben gehad. Er was tijdelijk iets uitgeschakeld geloof ik. Dat is inderdaad het geluid van een ouderwetse grote pot-meter in bijv. een regelbare voeding! Het is toch een ander als ik heb. Ik heb meer een soort geritsel, als van een verfrommelend plastic zakje.
  12. Auto niet veel gebruikt de laatste weken, maar de melding is nog steeds niet terug!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden