Ga naar inhoud

Wat zijn jullie bevindingen van dealer


passatvw

Aanbevolen berichten

Toen ik op jacht was naar mijn nieuwe passat, ben ik ook bij Century geweest. Een ander hier op t forum heeft goede ervaring met die club, terwijl mijn ervaring bar slecht is. Eigenlijk vind ik het gewoon oplichters.

In de vestiging Roden stond een mooie Highline te koop http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/at ... id=3877503 te koop. nu staat deze (omdat hij onverkoop baar is) bij pon te koop. Ik had al opmerkingen over de wegligging en over naadjes langs de motorkap die niet recht lopen. Waarschijnlijk een ex-schade wagen. Ook bij hun vestiging in Coevorden alleen maar slechte ervaringen. Ongeinteresseerd personeel die je niet eens fatsoenlijk tewoord willen staan. Dan is het voor mij al heel snel over.

Afschieten die gasten!

 

Edited by SilverBullet: Je linkje doet het nu ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 98
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Eigelijk voor geheel VW een slecht teken dat de 'klanten' overal anders worden geholpen! terwijl het merk zelf goed is... de dealers verkl^%$ het voor VW en de modellen.... zo zie ik het! Als iemand een slechte ervaring heeft met een dealer zal die niet zo snel meer een VW kopen omdat diegene "zo slecht behandelt werd".... beetje jammer! Ze moeten eigelijk gewoon een standaard kwaliteitsservice verlenen oid..... en lukt dat niet dan geen officele VW dealer meer! Vind ik! :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij Martin Schilder Alkmaar koop ik nooit meer een auto.

Verkopers geven je het idee dat je blij mag zijn dat je bij hun een auto mag kopen. Arrogantie ten top. Dat geldt niet alleen voor Volkswagen ook bij Audi denken ze dat ze God zelf zijn. En bij hun 2de handsafdeling lopen helemaal een paar figuren rond :x .

 

Bij de werkplaats zijn ze op zich aardig maar na 10 keer een bezoek aan de werkplaats in 1 jaar tijd ben ik daar ook van genezen.

 

Kortom ik raad iedereen af om daar je duurverdiende centjes uit te geven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 months later...

Bij Van Mossel in Weert heb ik me lange tijd een gewaardeerd klant gevoeld. Reparaties en onderhoudsbeurten waren wel vrij duur, maar ik had het idee dat alles netjes werd gedaan.

 

Sinds enige tijd heb ik het idee dat ze me liever zien gaan dan komen, kennelijk zien ze niets meer in de trouwe klanten, dus ben ik niet interessant meer. Afspraken komen ze niet na, sommige van de overeengekomen reparaties/controles worden gewoon niet meer uitgevoerd, en ik constateer regelmatig zgn. OEI's (Ongewenste Eigen Initiatieven, dus dingen vervangen waar ik niet om gevraagd had).

 

Als het even kan, dan laat ik mijn onderhoud dus gewoon bij 'de garage om de hoek' doen. Als het echt niet anders kan dan kom ik toch weer bij Van Mossel terecht.

 

Bij Wealer in mijn eigen woonplaats (Roermond) kwam ik al nooit omdat ik hier slechte verhalen over had gehoord.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb me Passat gekocht bij VW Martin Schilder in Heerhugowaard.

Hele fijne behandeling door Ed Schilder, echt top.

Geen onzin verhalen en totaal geen arrogantie daar.

Jammer dat Bink die ervaring had in Alkmaar, maar voor mij

Martin Schilder in Heerhugowaard :thumb::thumb:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Van den brug drachten --> zeer oké

Pheifer Sneek --> Stealer

Bourguignon Leeuwarden --> Stealer

de Jong Bolsward --> zeer oké

 

De Jong en Pheifer (en Synyco Franeker) behoren tot een en dezelfde groep en naar mijn mening allemaal stealers. Inruil springen de tranen in je ogen en wel de hoofdprijs voor een ocassion durven vragen.

 

V.d. Brug Heerenveen --> OK, ben alleen 's geweest om gegevens van een Lupo na te trekken, ben keurig geholpen ondanks dat zij deze auto niet zelf te koop hadden staan (en omdat het 35 graden was en geen hond de garage bezocht waarschijnlijk).

 

Bourguignon is inderdaad triest, bijna 3 kwartier rondlopen voordat een verkopertje zich los kon maken van zijn koffie en vlakgum. Sorry hoor, dan breng ik die 20.000 euris wel naar een conculega.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb over de Wittebrug, de VW dealer voor Den Haag en omstreken een raar gevoel. Ik heb er zeer recent 2 Passats gekocht in de vestiging bij Voorburg. De verkoop afdeling “occasion’s” was dik oke. Afspraken werden keurig nagekomen, en de aflevering, in 1 woord perfect. Niets op aan te merken. Nu de afdeling “Expres service and repairs”. Er zitten daar een paar kerels ongelofelijk, met geen pen te beschrijven wat een kwallen. Ze denken daar echt dat de zon uit hun achterste schijnt wat een verbeelding. Ik kwam een week na aanschaf voor een lek slangetje ergens tussen. Vraag mij niet waar tussen, want ik ben zo technisch als een aap. De kosten van het slangetje 2 €. Vervang tijd +/- 1 minuut. Toen kon ik met de kerel achter de balie in discussie of het wel garantie was !!!!!!!! Daar heb je dan 14 dagen geleden 24000 €, naar over gemaakt, dat is godbetert 52000 gulden. Rubberen onderdelen vielen volgens dit figuur niet binnen de garantie !!!! Vorige week een bezoek gebracht bij de Wittebrug in Delft (zie de topic; zo kan het gelukkig ook). Keurig geholpen, een ander woord heb ik er niet voor, vriendelijk, snel en uitermate correct. Hetzelfde bedrijf, twee vestigingen twee ervaringen. MENSEN MAKEN (en breken) EEN BEDRIJF.

Met weemoed denk ik nog wel eens terug aan de firma v/d Meer, VW dealer in Benthuizen, een kleine garage midden in het dorp, 3 monteurs en de eigenaar. Als hij geen leenauto (gratis natuurlijk) had dan haalde hij in de morgen je tuut op en bracht hem na zijn beurt cq. reperatie weer thuis. Helaas deze tent bestaat niet meer, overgenomen door v/d Velden in Zoetermeer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

van me werk uit hoorde ik ook niet veel goeds van schilder bedrijfswagens (ik denk Heerhugowaard)maar voorop gesteld ik heb een gewone kleine garage met een liefhebber als eigenaar en een liefhebber als monteur en das toch anders dan die mooie grote dealers.

Voordeel bij hem is ook winkel tijden dus kan ook zaterdag terecht en tot 6 uur doordeweeks en koopavond als ik wat heb.

Zolang hun goed op mijn wagen passen ga ik niet weg ondanks dat ik geen verkeerde ervaring hier in den helder heb gehad(ook schilder)maar vond het toch niet lekker "voelen" tja ben een rare maar is me troetelkindje en daar komt niet zomaar iemand aan...

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Dit is leuk zeg. Ik wil ook nog wel even een duit in het zakje doen. 20.000 euries branden in mijn zak om stuk te slaan op een mooie passat variant. Naar volle tevredenheid rijd ik op dit moment in een opel astra. Destijds toen ik uiteindelijk besloot een astra station te kopen heb ik het eerst ook bij VW geprobeerd. Het gevoel van toen krijg ik nu weer.

 

Century in, let op: Groningen, Assen, Roden, Emmen en Coevorden is echt 3x niks. Verkopers tonen geen enkele interesse. Ze hebben het te druk met elkaar of met de computer. Zelfs als ik allerlei koopsignalen sta af te geven worden ze nog niet geprikkeld. Ik ga niet smeken om geholpen te worden. Ze vragen de hoofdprijs voor hun auto's en de inruilprijzen zijn om te huilen.

 

Oving in Nieuw Buinen (VW / Audi specialist) spant de kroon. Ze hebben leuke auto's. Maar wat kost een auto bij dit bedrijf? Op internet en in de showroom geen prijzen te vinden. Nadat ik alweer in de auto gestapt was om weg te gaan zonder ook maar een verkoper gezien te hebben toch de stoute schoenen aangetrokken en een medewerker geprobeerd los te weken van zijn drukke werkzaamheden achter de receptie. "Kunt u niet een andere keer terugkomen?" Dat zijn dus verkeerde teksten.

 

Tjeerdsma in Stadskanaal, Veendam en Winschoten zijn op het bovenstaande geen uitzondering.

 

Het is dat ik heel graag een passat wil hebben......de inzet van de dealer vind ik echt onder de maat. Ik hoef bij binnenkomst van de showroom niet meteen door 10 verkopers besprongen te worden maar als je na 15 minuten nog niet eens een verkoper gezien of begroet hebt.....

 

Zaterdag stap ik de auto om in Oldenzaal bij Huiskes-Kokkeler naar een passat te kijken. Hopelijk kan ik mij binnenkort op dit forum voorstellen met een passat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wittebrug.

 

De inmiddels verdwenen vestiging in Rijswijk was mijn vaste stek.

 

Super service , aardige mensen , met verstand.

 

Heb daar zoveel aardigs meegemaakt. Dikke tien.

 

Nadat de problemen kwamen in het bedrijf werd het wel minder.

 

Toen naar Wittebrug in Voorburg gegaan. Niet prettig , hoop blah blah bij mijn apk met beurt. Van alles moest er vervangen worden , uiteindelijk toen ik doorvroeg viel het mee en viel de helft af. Vreemd nietwaar?

 

Ik kom nu bij 2 andere Wittebrug garages , daar ken ik mensen van mijn oude vestiging. Ben daar altijd goed behandeld , ook nu met mijn laatse beurt met mijn nieuwe Passat Variant.

 

Wel merkbaar dat het meer zaak is van winsten draaien , maar toch , ook nu met de laatste keer ben ik gemazzeld.

 

Goed gevoel.

 

En ja , ik weet het er zijn ook mensen met een andere mening over Wittebrug.... ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 months later...

Mijn garage is al meer dan 10 jaar Auto Arena in Venray.

Bij dit bedrijf werken mensen zoals jij en ik. Doen nooit moeilijk en zijn niet uit op alleen maar geld. Toen ik daar mijn Passat kocht wezen zij me op punten welke ik nog niet eens had gezien. Als er wat is dan zoeken ze ook echt door en als het niet lukt dan houden ze het onder controle.

Toen ik nog bij "Van Mossel" en Auto Daamen kwam, was er bij elke beurt wel een 'levensgevaarlijk' gebrek waarvan zij vonden dat het moest worden opgelost. En ik maar betalen... Auto Arena werkt met aandachtspunten en gaat niets repareren wat niet nodig is. Daarbij komt nog dat de mensen er zelf ook al jaren werken, het verloop is daar ook niet zo groot. Je ziet dus telkens dezelfde personen en zij kennen jou ook. Tevens weet ik altijd wat mijn auto na 2 jaar weer opbrengt bij inruil. Ze houden zich daar ook netjes aan. Rekeningen worden vantevoren besproken en vallen bijna altijd goedkoper uit.

 

Echt een bezoekje waard !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben teruggekomen om mijn vorige uitspraak over century groningen!

Wat een arrogante lui daar...Eeuwig ge*&^ over wel of geen garantie..

Nu ben ik terug waar ik wagen vandaan heb..Century Delfzijl...Welliswaar dezelfde firma maar een heel ander bedrijf als het gaat om het helpen van je klanten en meedenken met de klant.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik doe alles zelf en apk doe ik bij een goede bekende die een universele garage heeft en voor mij de auto afmeld.

Verder ga ik voor mijn onderdelen naar Zijm in Huissen.

Bij het magazijn word ik over het algemeen goed geholpen en ze zijn ook niet te beroerd om wat voor me op te zoeken.

Hoe de service in de garage daar is weet ik niet maar er werken wel 2 monteurs die ik redelijk goed ken en ook zelf helemaal weg van het merk zijn en het werk ook serieus nemen. (heb ik bij sommige garages vaak nog al eens mijn twijfels over).

 

Groeten jerry

Link naar reactie
Delen op andere sites

Van der Velden Zoetermeer,

Tijdens mijn Audi tijdperk was ik al eens weggegaan bij VdV, omdat ze mijn middenconsole hadden gesloopt en ik mocht opdraaien voor de schade.

 

Toen ik mijn Passat had gekocht (met Renault Topgarantie, echt het kan) bij Zwolle in de buurt (= een ander verhaal) ben ik in Z`meer naar de Renault garage gegaan voor de garantie, waarbij ik vertelde dat ik graag mijn auto liet maken door VdV. Ik weer terug dus bij VdV.

Een aantal beurten verder, arriveerde ik een keer om 12.30 bij VdV. Ik dacht dat mijn wiellager defect was en wilde dit even laten verifiëren (dus een minuutje rijden en klaar is Kees m.i.). De receptie meneer vertelde mij dat het pauze was en dat ik maar over een half uur moest terug komen. Na enen begon de receptie meneer driftig een order uit te tikken, maar een monteur was niet te zien. Ruim over enen ben ik toen boos weggereden. Ben er nog niet terug geweest.

 

Mijn oude (merkloze) garage heeft toen twee wiellagers vervangen voor de prijs van één. We hadden één afgesproken en hij wist niet meer welke. Netjes toch!

 

Ik twijfel of ik nog terug ga naar de VW, want kan een algemene garage mijn Passat goed onderhouden qua uitlezen, elektronica, motormanagement enz.?

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb mijn auto in onderhoud bij Ames in Zwijndrecht. Heb daar een vriend werken en dat helpt behoorlijk moet ik zeggen. Ze nemen daar de tijd voor iedereen en zijn ze niet te beroerd om wat extra te doen of extra te bellen als er iets met de auto is.

 

De monteurs zijn daar vriendelijk en ook die nemen de tijd om je uit te leggen wat ze precies gaan doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Cardon & Verwijlen in Echt. Erkend service dealer voor VW en Audi, dus geen "echte" dealer (en dealerprijzen).

Ik heb de auto daar gekocht en onder garantie al een aantal keer zeer goed geholpen en iedere keer een leenauto meegekregen zonder extra kosten. Ik ben van plan m'n auto daar ook in onderhoud te doen.

Veel betere service (je kunt oa de werkplaats inlopen en de monteur legt je alles uit wat je wil weten) dan ik bij Bongers in Veldhoven (waar ik met m'n Golf heenging) ooit heb gehad. Uurtarief ligt ook nog een 25 Euro bruto per uur lager dan bij de Stealert.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier kan ik heel kort in zijn.

HERON autobedrijven noord-holland en met name de dealer in Purmerend dit was voor heen Beemsterboer-de Vries.

Toen het nog Beemsterboer-de Vries was was alles oké de prijzen waren wat aan de hoge kant maar daar konden ze niets aan doen het is ten slotte een dealer. Zins de naams verandering staat er ook heel ander personeel achter de balie, die vragen of je al eerder daar bent geweest. Dat terwijl je er al jaren komt en er zelfs twee autos hebt gekocht en hebt laten onderhouden.

Vroeger was het zo dat ik niet eens het kentekenvan de auto hoefde op te noemen, ze wisten tenminte wie je was, en stelde niet van die domme vragen.

 

 

O,ja ik zou het kort houden........ het is gewoon K*T geworden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmmmm... Waarom rijden we eigenlijk allemaal nog in Passats als het allemaal k*t is... Toch verbazend. Ik heb op zich goede ervaringen met de dealer (Tjeerdsma Stadskanaal), maar het helpt inderdaad wellicht dat ik de hoofdmonteur wel enigszins ken. Alles wat er gespeeld heeft is eigenlijk altijd wel zonder al te veel gezeur opgelost, leenauto's ook nooit een probleem. Ik reken het de dealer eigenlijk niet aan dat er toch wel regelmatig wat met de auto is, dat is me in de Passat toch wel tegengevallen. Het zijn allemaal kleinigheden op zich, maar storingsvrij zijn ze niet echt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met de Passat is niets mis, het zijn alleen die veel te grote dealer organisaties die het een beetje in raar hun bol gaan krijgen.

Voorheen kwam ik altijd bij de dealer, omdat ze gewoon vriendelijk, behulpzaam en niet te duur.

Het persoonlijke is er gewoon af.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Fokke, dat de dealer een stealer is wil nog niet zeggen dat de Passat geen fijne wagen is... daarom ;-)

 

Nou, mijn dealer zie ik dus niet echt als een stealer. Ik heb er eigenlijk niet echt gezeur mee gehad. De passat is een ontzettend fijne auto; ik heb er niet voor niets drie gehad. Om te rijden (lange afstanden, hoge snelheden): fantastisch!. Maar: ik ben er toch regelmatig mee bij de dealers geweest, met kleine en grote dingen (koppelingen, motoronderdelen, airbaglampjes....). Als ik het forum een beetje leest, ben ik daar niet de enige in. Zelf andere ervaringen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi

 

Ik wil graag even een 10+ uitdelen voor de service van VW Dealer Martin Schilder in HEERHUGOWAARD. Heb de auto in juni 2007 gekocht. Vette en prachtige auto. Maaar vorige week raar vreemd geluid als je in ze 5 en 6 reed. Duss op naar de dealer. Samen met de monteur een ritje gemaakt.

Nu een week later: nieuwe versnellingsbak en voor de zekerheid een nieuw vliegwiel. Zonder enig morren of wat dan ook en met excuses.

Gelukkig een stevige bevestiging van mijn tevredenheid van een paar maanden geleden. Zo zie je maar ook een dealer kan toppie zijn!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden