Ga naar inhoud

SimonB

Members+
  • Aantal items

    301
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SimonB

  1. Dat vind ik ook. Daar had ik ook niet op gerekend. Het rijden is geen straf en het vele rijden is niet voor niks geweest.
  2. Hoppatee de 100.000 KM gepasseerd en dat na 21 maanden. Het waren fijne en probleemloze kilometers. Als de resterende kilometers tot het einde van het leasecontract net zo fijn en probleemloos zijn teken ik ervoor. Als de temperatuur weer wat hoger is weet ik wat ik kan doen.
  3. Ik heb ook last van beslagen ruiten met Sonniboys. Omdat mijn vriendin toch weinig rijdt met de passie heb ik met dit weer sowieso snel last van beslagen ramen.
  4. Ik durf mijn hand er niet voor in het vuur te steken maar volgens mij zit het zo: hogetonenluidspreker RV, in portier ( wit + )( zwart -) lagetonenluidspreker RV, in portier ( rood/groen+)(bruin/groen-) hogetonenluidspreker LV, in portier ( wit + )( zwart -) lagetonenluidspreker LV, in portier ( rood/groen +)( bruin/groen-) Je kunt dit het beste checken door te kijken of deze kleurcombinaties ook overeenstemmen met de ISO stekker.
  5. Heb ik de primeur om de vraag der vragen te stellen? Heb je ook foto's? Dat maakt het makkelijker om iets zinnigs te zeggen.
  6. Onderdeelnummer van de OEM kabelboom: download/file.php?id=24369&mode=view
  7. Omdat mijn JVC de handdoek in de ring heeft gegooid heb ik vandaag deze radio ingebouwd, gehaald bij Saturn voor €179,- http://www.kenwood.be/nl/products/car/a ... KDC-BT40U/ Past qua kleur zowel overdag als 's avond keurig bij de rest van het interieur. De radio is onder andere voorzien van Bluetooth met Parrot software voor de handsfree. Dat werkt wonderbaarlijk goed. De Parrot handsfree die ik in de auto had heb ik daarom verwijderd.
  8. Het is altijd wel een pens werk. Ik moet altijd ook flink aanpoten om het in een dag te doen......
  9. Oei, oei, dat is een super subtiele mod. Wel mooi maar zal dat nu echt zoveel extra licht opbrengen?
  10. "Zien ze je van 30 kilometer afstand al aankomen"
  11. En hoe: kijk eens naar de laptop. Dat is een bekend beeld.......
  12. Ik heb het display in mijn dashboard kastje gemaakt. Ik wil die toestanden niet in zicht hebben. Mijn telefoon bedien ik met het handje en leg ik weg zodra ik het nummer gedraaid/opgezocht hebt. Werkt m.i. sneller en veiliger dan het gedraai aan dat knopje.
  13. Hahaha waarschijnlijk hebben ze bij mij destijds voor die € 60,00 zo lang zitten knoeien dat ze nu op safe gaan en nu € 185,00 vragen.
  14. Als ik de velg bij de auto zie vind ik het makkelijk: de orginele kleur is beter.
  15. Met teerverwijderaar gaat het ook goed. De lak kan er ook tegen. Op mijn opel heb ik teerverwijderaar aan de onderzijde van de portieren gebruikt. Niks aan de hand.
  16. Netjes hoor. Verbaas me iedere keer weer dat slechts een paar centimeter meteen heel anders lijkt. Je bent bij AVA geweest toch?
  17. Ik gebruik sinds een paar weken velgenreiniger van cartec. Inspuiten, een aantal minuten laten zitten en met de hogedrukreiniger afspuiten en je hoeft er niets meer aan te doen. Echt geweldig spul. Jammer dat ik een paar dagen achter ben op het forum. Had gisteren net de auto gewassen met een paar hele, hele zwarte velgen. En wat ik ook wel heb gedaan als er van die zwarte, ingevreten punten achterblijven: velg op de werkbank en met een beetje terpentine en een Stanley mes evenwijdig aan het oppervlak de punten 'wegsnijden'. Dat moet je wel heel voorzichtig doen om te voorkomen dat je de lak beschadigd. Als je de slag te pakken hebt gaat het best snel. En de link naar Cartec: www.cartec.nl
  18. Daar heb ik ook wel eens last van. Weet je trouwens wat echt irritant is: de duo passagier die de hele armsteun confisqueert.
  19. Dat ziet er super uit zeg. Het was er dan ook prachtig weer voor. Jammer dat ik (nog steeds) met een vette griep onder de wol lig.
  20. Goh, dat wist ik niet. Mijn ruitenwissers hebben het soms ook heeeeel erg druk. Ga ik ook eens even nieuwe aanschaffen. Kijken of het bij ook effect heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden