Ga naar inhoud

alaskabear

Members+
  • Aantal items

    600
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over alaskabear

  • Verjaardag 05-04-1951

Profile Information

  • Plaats
    zoetermeer

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

alaskabear's Achievements

0

Community reputatie

  1. De auto is nu een week in gebruik. Brandstofverbruik valt ons erg mee, hij is zelfs iets zuiniger dan de vorige Passat. Een fijne motor, loopt als een zonnetje. Keurig afgeleverd door de dealer, de firma Kamsteeg in Voorschoten. Niets dan lof voor de auto en de dealer. Prima ervaring
  2. De Passat gaat het worden hoor. Auto rijdt als een trein. Moet een grote beurt hebben. Volgens de dealer (VW) hoeft de riem pas na 120.000 te worden gecontroleerd en eventueel te worden vervangen.
  3. alaskabear

    Nieuwe tuut

    Beste mensen, Eindelijk is het dan zover. Na 5 jaar en 120.000 km. trouwe dienst zijn de kosten om door de keuring te komen voor de Passat van mijn vrouw te hoog. De teller staat inmiddels op een ruime 240.000 km. Er moeten voor nieuwe wiellagers op, 4 nieuwe banden, de uitlaat is meer een soort van blokfluit en de motoren van de koplampverstelling zijn stuk. Hoog tijd om deze trouwe koets uit 1999 in te ruilen voor iets nieuwer. Zij heeft haar oog laten vallen op weer een Passat, maar dan uit 2004, met een 2 liter 20 kleppen motor. Morgen gaan we een proefrit maken. Nu even een vraagje aan de experts ; waar dienen wij bij deze auto op te letten qua kwaaltjes, de teller staat bij deze wagen op 90.000. Bij aflevering, als het doorgaat, krijgt hij een grote beurt. Weet iemand of het dan ook tijd is voor vervanging van de getanderiem ??? Weet iemand toevallig ook of de kleine embleempjes die op de klapsleutel zitten los te krijgen (hahahah te kopen natuurlijk) zijn ?? Alvast vriendelijk dank voor alle tips. Benjamin.
  4. Ik denk dat het allemaal zeer verhelderd was/is vooral wat Theo geschreven heeft. Verder kan ik nog vertellen dat de airco het normale voorgeschreven onderhoud krijgt. Normaal heb ik er niet zo veel problemen mee, het was nu misschien gewoon een samenloop van omstandigheden denk ik. twee mensen die met drijfnatte jassen in de auto waren gaan zitten, een lage buitentemperatuur, de laatste weken (maanden) alleen kleine stukje gereden ja das in mijn optiek vragen om problemen. Nu heb ik nog 1 vraagje; waar zit de afvoer van het intrieurfilter ??????
  5. Heren, Vriendelijk dank voor de reakties. Mijn airco krijgt gewoon, zoals voorgeschreven zijn onderhoud, dus het probleem zal idd wel temperatuur gerelateert zijn. Gisteravond had ik de Passat mee en heeft hij een tijdje geparkeerd gestaan in een ondergrondse parkeergarage. Bij vertrek was het razend druk dus heb ik een tijdje met draaiende motor in de file gestaan. De airco sloeg toen ook gewoon aan dus ik ben helemaal gerustgesteld. In onze Saab blijft hij volgens mij gewoon werken hoor hoe koud het ook is, maar misschien vergis ik mij. We zien wel Op 5 januarie gaan we naar Oostenrijk, daar is het dan echt koud en dan zullen we het wel eens uitproberen. alleen is de lucht dan veel droger daar. Nogmaals vriendelijk dank voor de geruststelling. Benjamin.
  6. Ja ik heb de accubak al nagekeken, de auto is ook kurkdroog hoor. Alleen deze week haalde mijn vrouw mijn vader op en die is niet meer zo snel met instappen, het regende erg hard, dus die 2 zijn met drijfnatte jassen in de auto gaan zitten en de ramen sloegen meteen dicht, en ze had erg veel problemen om ze helder te krijgen. Nu stond er mij ook iets bij dat airco in een VW onder een bepaalde temperatuur niet meer optimaal functioneerde. dus deze morgen even langs de VW gereden om dat na te vragen. alleen die monteur die mij te woord stond.......................... Tja soms zit het mee en soms ???????????
  7. alaskabear

    Airco in de winter

    Hallo, Even een vraagje voor de airco experts onder ons; Als de buiten temperatuur zakt, werkt dan de airco in de Passat minder, ik bedoel hoofdzakelijk het ontwasemen van de ramen. Bij de Saab doet hij het perfect alleen bij de VW is het net of hij wat minder goed werkt. Volgens de garage-smurf (VW) komt dat omdat de buitentemperatuur onder een bepaalde waarde is. Is deze uitspraak correct ?? Bij voorbaat vriendelijk dank, Benjamin.
  8. Moet je dan je handpalm naar boven of naar beneden houden ?????? beneden, dat is de kant waar een fles naartoe valt als je hem loslaat (niet vanuit Australie gezien natuurlijk ).
  9. Tijd voor de siesta misschien ?????
  10. Hier is altijjd belangstelling voor het verloop, en de oplossing van diverse zaken. Een advies; laat je niet te lang aan het lijntje houden.......
  11. Ziet er niet uit hoor, zou ik zeer zeker niet nemen. Het lijkt wel of je auto de mazelen heeft.......Sterkte er mee.
  12. Gefeliciteerd. met je nieuwe mooie auto hoor, heel veel veilige kilometers............
  13. Vandaar dat ze ook die mobiliteotsgarantie kunnen geven......
  14. Een kleine beurt incl. vervangen van de remolie kosten mij laatst 200 €.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden