Ga naar inhoud

Alpine

Members+
  • Aantal items

    654
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Alpine

  1. Je kan ook even langs de dealer rijden, je weet tenslotte welke slang er nu stuk is.
  2. Zo, zie je maar voor een probleem is altijd een oplossing
  3. Je kan ook de sub er tussen plaatsen die twee hoopjes bond zijn wel goed voor de demping.......
  4. Nee, ik heb een Eibach onderstel met shachs gas dempers. Bevallen erg goed. Maar het zou ook best goed kunnen met de standaard dempers, je kan ze ook pas vervangen als je versleten zijn.
  5. Geen idee Ferry, maar denk t niet. Das jammer, dan moet ik toch zelf maar een keer aan de soldeer...
  6. Het is en blijft gewoon een pracht auto, en die LED's zijn echt perfect. Zijn die er ook voor een sedan 3BG????
  7. Je, moet ook niet te laag gaan dat gaat ook alleen maar ten koste van het comfort. Mijn auto is achter 4 cm en voor 5 cm verlaagd, het zou voor het echte mooie nog wel een cm of 2 meer mogen zijn maar dan kan ik niet meer op een normale manier naar mijn huis rijden. En nu kunnen we er nog gewoon met vier volwassenen in zitten zonder dat dat problemen geeft. Dus voor mij helemaal prefect.
  8. Naar mijn mening staat hij zeer nettjes op het asfalt.
  9. Laten we maar hopen dat het iets simpels is, geld uitgeven voor de auto is niet zo erg maar wel voor dingen waat je geen reet mee op schiet....
  10. Dat is/ wordt zeker een flike verbouwing ben zeer benieuwd naar de foto's
  11. Alpine

    vakantie

    toch is het wel makkelijk internet op je telefoon, ken je gewoon vanaf je vakantie adres toch nog ff je mail en natuurlijk vw passat inkijken. het gaat wel niet zo snel als thuis maar het is altijd beter dan niks. Matthijs: Assen is voor mij geen vakantie meer ik ben de laatste tijd zoveel aan die kant van het land dat ik niet eens meer mijn paspoort hoef mee te nemen. maar de dag op Assen was wel mijn eerste vakantie dag, en wat doe je dan op z'n dag dan ga je gewoon lekker de hele dag op Assen hangen ,kijken en zeker genieten. zo, ik ga weer lekker vakantie vieren, tot latttttttters!!!!!!!!
  12. Alpine

    vakantie

    zo, na een lange en druke tijd op het werk is het nu even tijd om even lekker op vakantie te gaan. ik zeg maar zo ik ben er even niet. tot over enn tijdje
  13. Ik hoor al weerdat er toch verscillende prijzen worden gerekend, het is toch jammer dat dat per dealer moet verschillen. Je zou toch zegen een vw dealer is een vw dealer. En dat aluminium is waarschijnlijk over een half jaartje weer net zo vies als dat het was. maar ja ik ben er nu eenmaal z'n eentje als je het dan toch los hebt kan ik het weer niet laten om het even schoon te maken. En het is niet veel werk maar je moet er maar net even de tijd voor nemen. Wel heb ik me al voor genomen als het spul er weer onder vandaan gaat het aluminium met blanke lak over te spuiten. dan blijft het nettjes.
  14. Kijk eens aan dat heb je mooi geregeld. En, ik heb inderdaat een wat goedkoper adresje, maar dat is aleen maar omdat ik daar al heel veel vandaan heb gehaald. Dus laat ik het zo zeggen dat de magazijn man wel eens wat korting rekend. Maar wees gerust dat doet hij ook niet altijd, de ene keer wel en de andere keer weer niet zo blijft het een leuk spelletje. Ik en ( zeker ) mijn auto komen niet graag bij Heron, op het moment dat je daar de drempel overstapt gaat de kassa al rinkelen.
  15. Dat is mooi geen probleem, en dat de voor veren iets meer werk is ben ik een tijdje geleden al achter gekomen. Toen heb ik even de veerschotels even een cm lager gezet, veerscotel zelf 5min werk en het uit en in bouwen van de veer poten was iets meer werk. Het is inderdaat altijd wel leuk als je zelf aan de auto sleuteld thuis, is het bij mij ook altijd klussen met kijkers Jeroen bedankt voor deze lovende woorden.
  16. Thanx, Het kapje heb ik even behandeld met een staal tolletje op de boormachine. Het klusje valt op zich wel erg mee hoor, ik ben van begin tot einde ( met al het schoonmaken meegerekend ) drie uurtjes bezig geweet. En de prijs valt reuze mee aanslag rubbers met nieuwe kapjes voor 3 tientjes. Nieuwe kapjes waren niet echt nodig maar ja, als je het er dan toch onder vandaan hebt liggen. Ik zie dat je in Zaanstad woond, we kunnen het één dezer dagen ook wel even blij jou doen.
  17. Hé luitjes, Van de week de Passat weer even voor de jaarlijkse APK gehad. Gelukkig was de auto bijna in orde, er moest alleen een nieuw stel motertje in de linker koplamp gemonteerd worden. En zelf heb ik voor de zekerheid ook maar even de aanslag rubbers vervangen, dat stond al een tijdje op de planning maar ja, je weet hoe dat werkt het he geen tijd. ( wat een lul smoes weer ) De Passat is hoe kan het ook anders weer voor een jaar goed gekeurd. Hier onder nog wat pic's van het vervangen van de aanslag rubbers.
  18. Het stekkertje kan er op twee manieren in, bij mij zit het stekkertje naar beneden. Als je hem verkeerd om er in stopt doet hij het niet en geeft de auto een fout melding in de Airbag. En over het uit lezen van de auto met de VAG-COM houden we nog wel even warm voor als je weer terug bent van het weekendje weg. Het is geen probleem, ik was niet van plan om te gaan verhuizen.
  19. Michael, Ik wil er van de week wel even naar kijken, durf niet zo maar te zeggen wat je moet doen. Evt kunnen we het stuur wisselen als de nieuwe airbag er is en dan met de vag- com de boel even nakijken. Zelf heb ik er bij mij ook al een ander stuur ingezet. ( van sport naar R32 ) Ik hoor het wel.
  20. Alpine

    olieproblemen 1.8T

    Het kan ook zijn dat het olie zeefje in de carterpan verstopt zit, dat heb ik aan de hand gehad en dan geeft hij dezelfd melding.
  21. Alpine

    Zelf verlagen

    Ziet er zeker nettjes uit, wat een paar cm al aan verschil maken.
  22. Het is even hobbyen, maar dan heb ook wel weer een hoop luxe aan de auto toegevoegd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden